Kategorie: / Zdrowie I Uroda / Dla Dzieci / Żywność

Zielonabazylia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Zielonabazylia.pl
5 / 5 2019-03-13

Produkty zamówiłam we wtorek wieczorem, a przyszły już w czwartek rano. Więc uważam, że zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Żelki bardzo dobre :) Ogólnie żadnych minusów!

5 / 5 2019-01-23

szybko i smacznie

5 / 5 2018-10-07

Transakcja przebiegła bardzo pomyślnie, polecam ten sklep :)A wszsytkie produkty przepyszne!

2018-08-31

Oceniam sklep bardzo pozytywnie

2018-08-04

Nowy oryginalny sklep posiadający w swojej ofercie bardzo dobre,mało spotykane produkty a zwłaszcza naturalne produkty. Zamówienie bardzo proste, a dostawa azybka poprzedzona szczegółową informacją.Myślę ze z chęcią spróbuję jeszcze innych produktów z oferty sklepu.

2018-05-13

wszystko sprawnie, i zgodnie z opisem, serdecznie polecam

2018-03-14

Sklep Zielona Bazylia podchodzi do klienta rzeczowo i profensjonalnie.

2018-02-09

Bardzo sprawna transakcja. Towar zgodny z zamówieniem. Serdecznie polecam.

2018-02-01

Dżemiki są genialne. Śniadanie złożone z grzanki i dżemu truskawkowego towarzyszy mi od kilku dni.

5 / 5 2018-01-08

pełen profesjonalizm, sklep godny polecenia,

2018-01-06

Uwielbiam takie sklepiki! Mnóstwo ciekawych produktów do wyboru, wszystko w sklepie fajnie i klarownie opisane. Może nad wyglądem strony można trochę popracować, ale poza tym bez zarzutów :).

2017-12-05

Bardzo fajny sklep

5 / 5 2017-10-27

Świetny sklep i fantastyczne produkty! Gorąco polecam!

5 / 5 2017-09-04

Szczerze polecam, to co mnie zaskoczyło (pozytywnie oczywiście) to szybkość dostawy.

5 / 5 2017-08-05

wszystko super, polecam :)

5 / 5 2017-07-30

O sklepie dowiedziałam się z portalu dla dzieci. Skusił mnie ciekawy skład oraz promocyjna godna uwagi cena.Przesyłka bardzo szybka, świetny kontakt -meilem byłam informowana o kolejnych etapach.Zaskoczenie-miły gratis. Szkoda że nie mieszkam bliżej i muszę płacić za przesyłkę .

2017-07-21

Bardzo dobra i miła obsługa

5 / 5 2017-06-11

sklep super

5 / 5 2017-05-23

Sklep z unikalnymi, pro zdrowotnymi i ekologicznymi produktami. Niewielki asortyment warto byłoby rozszerzyć. Przydałby się też program rabatowy dla stałych klientów i/lub niższy próg darmowej dostawy. Bardzo sprawna obsługa i szybka realizacja zamówienia stanowią duży atut sklepu. Warto po pracować nad jakością usługi kurierskiej realizowanej przez podwykonawcę. W moim przypadku kurier zostawił paczkę przy domu, niestety w słońcu in czekolada już się nie nadawała na prezent.

5 / 5 2017-05-23

Osługa sprawna, szybka realizacja.

5 / 5 2017-04-28

Polecam, sklep chyba zaczyna swoja dzialalnosc, ale wart jest polecenia, wszystko swieze i zgodne z opisem.

Rzetelne opinie o Zielonabazylia.pl

Zielonabazylia.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.zielonabazylia.pl

Email
[email protected]

Telefon
690 694 573

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie