Kategorie: / Biuro / Dom

Zielonalazienka.pl Opinie Klientów

4.81/5.00 - ilość ocen: 91
opinie o Zielonalazienka.pl
5 / 5 2020-04-27

Robiłam, robię i będę tu robić zakupy :D

5 / 5 2019-03-13

Swietny sklep. Podoba mi sie tutaj, ze bardzo szybko mozna znalezc produkty, jakie sa nam potrzebne. Ladna umywalke wlasnie tutaj wybralam. Ciesze sie, ze mozna tu tak szybko zrobic zakupy.

5 / 5 2019-03-12

Wszyskto OK

5 / 5 2019-03-01

Sklep bardzo fajny, szybko działa, wszystko na swoim miejscu i w całości! Polecam

4 / 5 2019-03-01

No sklep mnie zaskoczył szybkością zrealizowania przesyłki. Bardzo dobrze wyposażony sklep z doskonalą obsługą!

5 / 5 2019-02-25

ZAKUPY UDANE, POLECAM SKLEP ZIELONALAZIENKA.PL

5 / 5 2019-02-24

Tutaj urzadzalismy nasza lazienke i udalo sie nam znalezc wszystkie potrzebne produkty. Jestem bardzo zadowolona z kupionej tutaj wanny. W koncu bedziemy mieli komfortowa w naszej lazience. Polecam

5 / 5 2019-02-15

Bardzo dobre produkty w konkurencyjnych cenach. Zamówiłam dwie różne baterie łazienkowe i obie są w doskonałym stanie. Nic nie stało się podczas przesyłki, bo były dobrze zapakowane i zabezpieczone. Baterie są wykonane solidnie i jestem pewna, że nic się z nimi nie stanie. Polecam!

5 / 5 2019-02-09

No ja osobiście polecam sklep - zakupy bardzo udane i szybko realizowane. Także wszystko bardzo ok!

5 / 5 2019-01-19

W tym sklepie udalo mi sie znalezc wanne do lazienki. W innych sklepach i tylko tutaj byla taka, jaka chcielismy. Udalo sie kupic duza. Sklep dobrze wyposazony. Polecam

5 / 5 2019-01-18

Polecam, szybko i bezproblemowa realizacja zamówienia!

5 / 5 2019-01-12

Wszystko ok

4 / 5 2019-01-07

Szybko i bez problemu. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-01-05

nie da sie wystawic innej oceny niz pozytywna, sklep w 100% wywiązał się z realizacji zamówienia

4 / 5 2018-12-16

Jestem pod wrażeniem sprawności realizowania zamówienia, kontaktem ze sklepem. Wszystko zostało zrealizowane sprawnie i dokładnie!

5 / 5 2018-12-06

Jest sklep bardzo ok, polecam. jestem zadowolony z zakupów!

4 / 5 2018-11-23

Dobrze i sprawnie przeprowadzona transakcja. Jestem zadowolona z zakupu!

5 / 5 2018-11-21

Zielonalazienka jest świetnym sklepem – znalazłam tam prześliczną umywalkę, która dotarła do mnie w szybkim czasie i w całości!

5 / 5 2018-11-15

Polecam, na prawde warto robić u nich zakupy bo szybko i dokładnie!

5 / 5 2018-11-10

SUPER SPRZRDAWCA GODNY POLECENIA

5 / 5 2018-11-06

W tym sklepie kupiłam kabinę prysznicową. Jest wyposażona w dodatkowe opcje masujące. Idealne do naszej łazienki a nie była bardzo droga. Polecam

5 / 5 2018-11-04

wporzo sklep z zakupow jestem naprawde zadowolony pozdro!

5 / 5 2018-11-03

Sklep bardzo ok, szybko i konkretnie. Polecam tak udane zakupy!

5 / 5 2018-10-27

Kupowalem tutaj wanne. Kolega mi polecil ten sklep. Mam wlasnie taka i sprawdza sie bardzo. Sklep dobrze wyposazony i ceny tez ok. Polecam

5 / 5 2018-10-23

Polecam realizacja zamówienia zgodna z ustaleniami.

5 / 5 2018-10-02

Kupiłam tam piękną umywalkę. Dotarła cała i w nienaruszonym stanie. Bardzo jestem zadowolona z zakupu.

5 / 5 2018-09-10

polecam zakupy rzetelny sprzedawca

4 / 5 2018-08-31

Szybka weryfikacja dostępności towaru i możliwość odbioru osobistego. Sama procedura odbioru osobistego jest niestety dosyć długotrwała. Poza tym polecam.

4 / 5 2018-08-19

Bardzo szybko i profesjonalnie. Sklep jest bardzo ok.

4 / 5 2018-08-13

Polecam, szybko, sprawnie, wszystko na czas!

5 / 5 2018-08-09

Jest super wyposązony sklep. bardzo sobie chwalę zakupy bo są szybkie i bezproblemowe!

5 / 5 2018-08-01

Złożyłam zamówienie w sklepie podczas remontu naszej łazienki. Trochę się obawiałam o sam transport, bo rzeczy wydawały się delikatne, ale wszystko przebiegło w jak najlepszym porządku. Produkty były solidnie zapakowane i zabezpieczone, a sama przesyłka bardzo szybka. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-07-24

Jeden ze sklepów z lepszym wyposażeniem do łazienki. Można znaleźć armaturę w dobrej cenie. Bardzo polecam – wszystko na czas i dobrze zrealizowane zlecenie.

5 / 5 2018-07-15

Polecam

5 / 5 2018-07-08

Musialam calkowicie zmienic swoja lazienke, wiec potrzebne mi byly wszelkie materialy i akcesoria do lazienki. Udalo sie je tutaj kupic. Szybko sprawdzilam, jakie sa dostepne. Sklep ma duzy wybor produktow. Polecam.

5 / 5 2018-07-07

wszystko w porządku, dostawa nastapila bardzo szybko

5 / 5 2018-06-16

Całość przebiegła wzorcow .100% polecam sprzedawcę.

5 / 5 2018-06-10

wszystko w porządku, dobry sklep, smialo kupujcie

5 / 5 2018-06-03

Bardzo fajne zakupy - jestem mega zadowolona bo wszystko zostało zrealizowane szybko i bezproblemowo! Jestem na tak!

5 / 5 2018-05-31

Udane zakupy, szybko i sprawnie zrealizowane zlecenie. Udane zakupy - polecam!

5 / 5 2018-05-16

My nie tak dawno robilismy duzy remont w naszej lazience i udalo sie nam zupelnie ja odmienic. Tutaj w tym sklepie kupilismy wiekszosc materialow. Teraz wyglada idealnie. To fajny sklep. Maja dobre ceny. Polecam

5 / 5 2018-04-30

SZybkie zakupy, pbardzo udane i dokładnie przeprowadzone! polecam sklep

5 / 5 2018-04-29

W tym sklepie kupowałam nową wannę i lustro. Udało mi się je znaleźć w dobrej cenie. Jestem zadowolona, bo produkty są dobrej jakości, a wcale nie były drogie. Polecam

4 / 5 2018-04-17

Szybko, bez problemu. Takie zakupy lubię

5 / 5 2018-03-20

Jest ok, polecam

5 / 5 2018-03-19

Sklep świetnie wyposażony, przesyłki szybko realizowane i dobrze pakowane - w transporcie nic się z nimi złego nie dzieje! polecam

5 / 5 2018-03-08

SPOKO SKLEP ROBTA TU ZAKUPY NIE BEDZIETA ZALOWAC

5 / 5 2018-02-07

Polecam - wszystko na czas, transakcja przeprowadzona dobrze i sprawnie!

5 / 5 2018-01-31

Jest to bardzo fajny sklep z wieloma artykulami do lazienki. Udalo mi sie tutaj kupic potrzebne rzeczy. Warto na pewno tutaj przyjsc, jesli czegos potrzebujemy. Super sklep. Polecam

5 / 5 2018-01-31

Polecam!!!!

5 / 5 2018-01-20

Sklep jest dobrze wyposazony. Nie ma zadnego problemu z kontaktem z obsluga. Szybko dostarczyli wszystkie moje zakupy. Polecam sklep.

5 / 5 2018-01-19

Ja ze sklepu jestem bardzo zadowolona, mają asortyment bogaty, można znaleźć wiele dobrych rozwiązań do łazienek. Polecam sklep

5 / 5 2018-01-02

Szybko, sprawnie i przed świętami to jest godne podziwu dla sklepu internetowego!

5 / 5 2018-01-02

Odbiór osobisty, super obsługa, miłe Panie i Pan pomocny w sprawdzeniu i zapakowaniu towaru. :)

4 / 5 2017-12-27

Świetna obsługa klienta, w tym sklepie klient jest zawsze na pierwszym miejscu, zatem polecam!

5 / 5 2017-12-21

Sklep ok, transakcja udana i zrealizowana sprawnie.

5 / 5 2017-12-11

Polecam, doskonale i szybko realizują zamówienie!

5 / 5 2017-12-10

jedne z lepszych sklepow w ktorych oststanio robilem zakupy, polecam

5 / 5 2017-11-29

Profesjonalna obsług i kontakt ze strony sklepu. Jak najbardziej polecam.

4 / 5 2017-11-27

Szybkie i bezproblemowe zakupy , atrakcyjne ceny . Polecam

5 / 5 2017-11-20

dobre ceny tutaj mają, a dostawa błyskawiczna

4 / 5 2017-11-18

Towar zgodny z zamówienie. Wysyłka szybka i bezpoblemowa.

5 / 5 2017-11-17

W tym sklepie mozna znalezc wiele fajnych produktow do lazienki. Udalo mi sie znalezc tu wanne i umywalke. Sa idealne. Fajnie tez, ze sklep ma wiele promocji. Polecam

5 / 5 2017-11-12

Tutaj kupowalem wanne do mojej lazienki. Ciesze sie, ze udalo sie znalezc taka, ktora nie jest za duza. Sklep ma sporo asortymentu. Mozna tutaj znalezc sporo ciekawych produktow w dobrych cenach. Polecam.

5 / 5 2017-10-21

Ten sklep znalazlam przez przypadek, ale ciesze sie, ze do was przyszlam, bo znalazlam tutaj wszystkie materialy do lazienki. Umywalka byla w bardzo korzystnej cenie, takze zakupy udane. Polecam

4 / 5 2017-10-17

Wszystko zrealizowane szybko i bez problemu. Polecam zakupy.

5 / 5 2017-10-01

Spory wybór, dobry asortyment. Realizacja przebiegła sprawnie i szybko

5 / 5 2017-09-30

Jestem zadowolona.

5 / 5 2017-09-24

Szybko i bez problemu. Polecam

4 / 5 2017-09-22

Bardzo szybka wysyłka. Towar mógłby być lepiej zabezpieczony - oryginalny karto Grohe jest dość cieńki.

5 / 5 2017-09-16

Zamówienie przed czasem,dobrze zapakowane ,atrakcyjne ceny Polecam

4 / 5 2017-09-08

Sklep bardzo ok, polecam, Sprawnie im idzie realizacja zamówienia!

5 / 5 2017-07-29

Profesjonalna obsluga, szybko i sprawnie

5 / 5 2017-07-20

Lubie sklepy takie jak te. Tutaj kupowalam kilka rzeczy do mojej lazienki i zawsze byl ich duzy wybor, moglam wybrac taka, jaka mi sie podoba. Jestem bardzo zadowolona z kabiny prysznicowej. Polecam

4 / 5 2017-07-17

Bardzo jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie. Wszystko szybko przeprowadzone, sprawnie - realizacja przesyłki prawie od razu. Poza tym kontakt z obsługą klienta bezproblemowy. Także jest to wielki plus jak dla mnie!

5 / 5 2017-07-16

zakupy udane, wystawiam pozytywa, pzdr!!!!!!

5 / 5 2017-07-05

Brakowalo nam wanny do lazienki. Nigdzie nie moglismy znalezc odpowiedniej. Ten sklep mial ich spory wybor i wlasnie tu kupilismy taka do naszej lazienki. Pasuje nam idealnie. Swietny sklep. Polecam

5 / 5 2017-07-04

Wszystko sprawnie, dobrze i na czas. Zadowolony jestem z realizacji zamówienia. Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-06-25

Polecam sklep - wszystko sprawnie i szybko zrealizowane. Jestem bardzo zadowolona z zakupów!

5 / 5 2017-06-20

Fajny sklep. Mamy urzadzona lazienke dzieki produktom z tego sklepu. Bardzo dobra jakosc. Kupowalam tutaj umywalke i jest ok. Polecam

5 / 5 2017-06-18

Jeden z lepszych sklepów w jakich miałam okazje robić zakupy. Bardzo dobry kontakt z obsługą, która chętnie doradza i pomaga w zakupie. Sama wysyłka bardzo szybka, a towary dobrze zapakowane. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-06-08

Super, polecam.

5 / 5 2017-05-24

Bardzo dobry sklep, w którym aż miło zrobić zakupy. Mają ciekawy i szeroki asortyment, więc każdy znajdzie coś dla siebie. Konkurencyjne ceny i wysoka jakość produktów. Wysyłka też była bardzo szybka. Polecam serdecznie.

5 / 5 2017-05-20

okej wszystko, zamówienie szybko dotarło, nie mam zadnych zastrzezen

5 / 5 2017-05-17

W tym sklepie szukalem wielu produktow do naszej lazienki i udalo sie je wszystkie znalezc. Taki sklep warto miec pod reka. W trakcie remontu jest bardzo pomocny. Fajne produkty i normalne ceny. Polecam

4 / 5 2017-05-11

dobra i szybka dostawa

5 / 5 2017-04-28

Jak dla mnie sklep całkiem dobrze i sprawnie realizuje zamówienie. Kontakt jest, asortyment bogaty. Polecam

5 / 5 2017-04-21

Wszystko ok

5 / 5 2017-04-18

zakupy tutaj to czysta przyjemnosc, wszystko naprawde sprawnie mozna zrobic a dostawa jest mega szybka

5 / 5 2017-04-15

Szukalam ladnej umywalki i znalazlam ja wlasnie w tym sklepie. Jestem pod wrazeniem jakosci i ceny tego produktu. To na pewno mnie zacheci do dalszego kupowania w tym sklepie. Polecam

4 / 5 2017-04-12

Jest ok, sprawnie i terminowo. sklep bardzo na plus

Rzetelne opinie o Zielonalazienka.pl

Zielonalazienka.pl

Siedziba
Żerniki

WWW
http://www.zielonalazienka.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 899 55 95

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie