Kategorie: / Odzież i Obuwie / Pozostałe

Zielonybutik.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 71
opinie o Zielonybutik.pl
5 / 5 2019-03-20

Szybko. Bez problemu. Polecam

5 / 5 2019-02-21

transakcja przebiegła szybko Polecam

2019-02-14

Dostawa ekspresowa.ceny bardzo konkurencyjne. Nawet w sklepie firmowym Badura cena byla znacznie wyższa. napewno polecę tego sprzedawcę.

5 / 5 2019-02-13

Szybko, zgodnie z zamówieniem i bez problemu!

5 / 5 2019-02-05

Towar zgodny z opisem, szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2019-01-18

Profesjonalna transakcja, z przyjemnością polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-17

Polecam sandałki a także Zielony Butik

5 / 5 2019-01-14

Polecam, szybko i bez uwag.

5 / 5 2019-01-13

Polecam zakupy w tym sklepie. Szeroki wybór i niesamowicie szybka obsługa :)

5 / 5 2019-01-10

Super kontakt, błyskawiczna przesyłka. Polecam!!!

5 / 5 2019-01-02

Super, polecam

5 / 5 2018-12-30

super

5 / 5 2018-12-30

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-12-17

Polecam

5 / 5 2018-12-14

Super obsługa, paczkę dostałam na drugi dzień Sandałki bardzo ładne i tanie Polecam ten sklep

2018-12-11

Sklep godny polecenia, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-11-28

Wszystko super, sprawnie i szybko.

5 / 5 2018-11-22

Towar zgodny z zamówieniem i w bardzo dobrej cenie, wysylka szybko i sprawnie. Jestem zadowolona.

5 / 5 2018-11-20

Profesjonalnie, bardzo szybko, bardzo mila obsługa telefoniczna. POLECAM!

5 / 5 2018-11-16

polecam

5 / 5 2018-11-01

Szybka realizacja zamówionego towaru. Polecam

2018-10-24

Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-10-17

Niestety do zakupu od doszło, ponieważ pomimo dokonania płatności okazało się że towar jest niedostępny. Na stronie nie zaktualizowano dostępności - do poprawki. Natomiast zwrot zapłaty nastąpił bardzo szybko. Za to należy się pochwała.

5 / 5 2018-10-14

Profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-09-01

Polecam jestem zachwycona.

5 / 5 2018-08-19

Wszystko OK

5 / 5 2018-08-18

Transakcja przebiegła bardzo szybko, buty zamówione w piątek ok 14:30 w poniedzialek ok 11 kurier dostarczył. Niestety nie trafiłem w rozmiar :(

5 / 5 2018-08-16

Pełny profesjonalizm, błyskawiczna dostawa,polecam

5 / 5 2018-07-25

Profesjonalna obsluga..Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie.Transakcja okazała sie szybka i przyjemna.

2018-07-23

ocena 5!!!!

5 / 5 2018-07-15

Profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm!!! Towar zgodny z opisem, buciki idealne. A przesyłka w ciągu 24 h. Bardzo polecam wszystkim!!!

2018-07-13

Bardzo dobra

5 / 5 2018-06-27

Polecam

2018-06-09

Transakcja bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-05-07

Bardzo szybka dostawa w 24 godziny

5 / 5 2018-04-23

Profesjonalna obsługa. Towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-03-10

Płaszcz bardzo piękny, ciepły, miły w dotyku. POLECAM

5 / 5 2018-02-28

But zgodny z opisem. Polecam

5 / 5 2018-02-22

Super sklep z perfekcyjna obsluga

5 / 5 2018-02-17

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w zielonym butiku.

5 / 5 2018-02-06

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-01-18

Bardzo szybka wysyłka, buty zgodne z opisem

2018-01-16

zawsze udane zakupy

5 / 5 2018-01-08

Udane zakupy, szybka dostawa, polecam

5 / 5 2018-01-06

wszytko super.

5 / 5 2018-01-05

Profesjonalna i miła obsługa. W przypadku pytań udzielają rzetelnych informacji. Szybka przesyłka. Chętnie polecam sklep znajomym.

5 / 5 2017-12-29

Bardzo szybko i sprawnie przeprowadzona transakcja- niecałe 24 godz..Super

5 / 5 2017-12-26

Wszystko jest ok

5 / 5 2017-12-22

Polecam

5 / 5 2017-12-21

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-12-19

Towar zgodny z zamówieniem, w dobrej cenie. Zamówienie złożone przed 14, a dnia nastepnego około 9 rano dostarczone. Polecilam sklep koleżance, polecam innym

5 / 5 2017-12-02

Ekspresowa wysyłka. Towar zgodny z oczekiwaniami. Polecam 100%

5 / 5 2017-11-21

Profesjonalna obsługa. Buty super. Jestem bardzo zadowolona i polecam sklep znajomym.

2017-11-19

dorota

2017-11-06

Perfekcyjnie.

5 / 5 2017-10-26

W poniedziałek rano zamówienie a we wtorek dostawa, polecam.

5 / 5 2017-10-26

Super sklep. Szybka przesyłka. Dobra cena obuwia.

5 / 5 2017-10-20

Profesjonalna i szybka obsługa. Szczerze polecam ten sklep/

5 / 5 2017-09-18

Wszystko ok sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-09-16

Fantastyczne czółenka, w bardzo dobrej cenie. Ekspresowa przesyłka. POLECAM

5 / 5 2017-09-09

Polecam wszystko bezproblemowo. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-01

buty bez zarzutu! Polecam i dziekuje

5 / 5 2017-08-21

Polecam

5 / 5 2017-08-21

Polecam zakupy w tym sklepie. Szybko oraz z informacjami na każdym etapie realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-08-15

Przystępne ceny, szybka dostawa solidność. Szczerze polecam !

5 / 5 2017-08-15

Bardzo sprawna transakcja! Polecam sprzedawcę.

5 / 5 2017-08-07

Super szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2017-08-06

WSZUSTKO OK.

5 / 5 2017-07-10

Jak zwykle wszystko OK.

5 / 5 2017-07-02

Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji ,buty otrzymałam na drugi dzień

5 / 5 2017-06-21

Profesjonalna obsługa, produkt zgodny z opisem, szybka przesyłka.

5 / 5 2017-06-17

Polecam

5 / 5 2017-06-14

Polecam

5 / 5 2017-06-12

Profesjonalna obsługa, szczerze polecam

5 / 5 2017-06-09

Szybka dostawa, buty ok.

2017-05-29

Serdecznie polecam Zielony butik. Jakoś 100% obsługa rewelacja.

5 / 5 2017-05-24

Super,jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2017-05-17

Buty zamówione w poniedziałek wieczorem zostały wysłane do mnie następnego dnia rano pocztową paczką priorytetową i już w środę były u mnie (tu pozytywnie zaskoczyło mnie działanie Poczty Polskiej). Istnieje możliwość zamówienia towaru za pobraniem, jednocześnie kupujący nie ponosi z tego powodu żadnych dodatkowych kosztów, a wysyłka jest darmowa. Gorąco polecam.

5 / 5 2017-05-15

polecam

5 / 5 2017-05-15

Nie ma co pisać. Gorąco polecam !

5 / 5 2017-04-30

Super obuwie w dobrej cenie.

Rzetelne opinie o Zielonybutik.pl

Zielonybutik.pl

Siedziba
Andrychów

WWW
http://zielonybutik.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie