Kategorie: / Dla Dzieci

Zielonykuferek.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Zielonykuferek.pl
5 / 5 2019-03-24

Rewelacja! Goraco polecam!

2019-03-23

sklep spełnił moje oczekiwania

5 / 5 2019-03-22

Gorąco polecam :)

5 / 5 2019-03-13

polecam sklep zielony kuferek

5 / 5 2019-03-09

Super sklepik dla dzieciaczkow duzy wbor i fajne ceny; informacje o stanie zamowienia na biezaco a samo zamowienie zrealizowane bardzo szybko (dostawa szybciej niz sugerowana :) polecam

2019-03-07

świetny!!!

2019-02-21

Cóż, niebanalne artykuły dla dzieci, kolekcja ROck fenomenalna :) tylko w zielonym kuferku znalazłam to czego szukałam dla mojej córki :)

2019-02-20

sklep bardzo urozmaicony na pewno każda mama znajdzie w nim wszystko co potrzebne dla swojego maleństwa

5 / 5 2019-02-17

Bardzo szybka i fachowa obsługa.

5 / 5 2019-02-17

jestem bardzo zadowolona ze współpracy. Gorąco polecam !!!!!!!!

5 / 5 2019-02-09

Bardzo ekspresowa przesyłka :) ładnie zapakowana POLECAM w 100%

5 / 5 2019-01-24

Wszystko w najlepszym porzadku. Szybka wysyłka. Towar dobrej jakości.

5 / 5 2019-01-14

Szybka wysyłka,

5 / 5 2018-12-28

Super szybka dostawa. Realizacja zamówienia bez żadnych problemów. Polecam

5 / 5 2018-12-13

Dobry kontakt i szybka realizacja zamówienia - polecam!

5 / 5 2018-12-07

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność,szybko,bezproblemowo i jakość produktu bez zarzutu :)

5 / 5 2018-12-06

super

5 / 5 2018-10-25

Całą transakcję oceniam jako profesjonalną. Wielki pozytyw. Polecam!

5 / 5 2018-10-23

Szybka dostawa. Przedmiot zgodny z opisem. Polecam

2018-10-20

Godny polecenia

5 / 5 2018-10-19

Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Napewno kupie coś jeszcze u Państwa. Wszystko zapakowane orginalnie:)Fajnie jakby znalazło sie wiecej produktów z marki Rock Star Baby np. czapki, bluzki. Pozdrawiam

2018-09-22

Genialna obsługa

5 / 5 2018-09-21

Dobry sklep, gwarantuje szybkie zalatwienie zakupow

5 / 5 2018-09-20

zamawiamy już chyba piąty raz,każdorazowo obsługa bardzo dobra.szybko, produkt odpowiada opisowi.

5 / 5 2018-09-16

Towar zgodny z aukcją, dobrze zabezpieczony, miły kontakt mailowy, szczerze polecam innym zakupy w "zielonym kuferku"

5 / 5 2018-09-09

Szybko sprawnie i na temat:)

2018-09-08

SKLEP PERFEKCYJNY.REALIZACJA ZAMOWIENIA BLYSKAWICZNA.

5 / 5 2018-08-30

Szybka realizacja zamówienia, towar dobry jakościowo, wszystko zgodnie z oczekiwaniami, polecam.

2018-08-28

drugie lub trzecie zakupy w tym sklepie internetowym i po raz kolejny udane.

5 / 5 2018-08-26

Bardzo szybka przesyłka, bardzo dobry kontakt, produkt prześliczny, jak najbardziej polecam

5 / 5 2018-08-24

Super kontakt bardzo szybka wysyłka! polecam

5 / 5 2018-08-21

Bardzo miała i profesjonalna obsługa, szybka przesyłka. Naprawdę polecam:-D

5 / 5 2018-08-14

Szybka dostawa, dobry kontakt ze sprzedającym, towar zgodny z zamówieniem w 100%. Polecam

5 / 5 2018-08-14

Szybka wysyłka, towar zgodny z zamówieniem. Ładna precyzyjna strona

5 / 5 2018-08-08

Blyskawiczna przesylka choc szlo Poczte Polska (Przesyłka biznesowa z dostawą do klienta). Dzieki temu ze Zielony Kuferek dostarcza paczki do UP w dni robocze przed 8:00, tak aby „wyszły” z urzędu pierwszą odprawą. Dostepny tel komorkowy, kontakt ze sprzedajacym. Ale co najwazniejsze, produkt zgodny ze zdjeciem w ogloszeniu, co w przypadku butelek dla niemowlakow jest rzadkoscia (zdjecia zamieszczane przewaznie ze starych kolekcji i nie odpowiadaja produktowi ktory kupujesz). Polecam!

5 / 5 2018-07-28

Bardzo szybka, miła i sprawna obsługa.

2018-07-17

Zdecydowanie POLECAM ! Na pewno nieraz skorzystam

5 / 5 2018-07-13

Polecam. Szybka, sprawna, rzeczowa obsługa, szybka przestyłka.

5 / 5 2018-07-10

Szybka wysyłka. Dobry kontakt.

5 / 5 2018-07-01

Jeden z nielicznych sklepów, w którym po złożeniu zamówienia nie zapomina się o kliencie. Na bieżąco przesyłane informacje o etapie na jakim znajduje się realizacja zamówienia. Jeśli chodzi o sam produkt to brak zastrzeżeń. Polecam.

5 / 5 2018-06-20

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-15

Polecam

5 / 5 2018-06-13

Szybko, sprawnie, bez problemów.

5 / 5 2018-06-04

Wszystko w porządku. Polecam

5 / 5 2018-05-26

Szybko, sprawnie i przyjemnie, miła współpraca POLECAM GORĄCO

5 / 5 2018-05-20

Bardzo dobry sklep. Duży asortyment do wyboru. Dobry kontakt mailowy, szybka realizacja zamówienia.

2018-05-16

Wzorowa transakcja i obsługa!

5 / 5 2018-05-04

wszystko ok. polecam serdecznie

5 / 5 2018-04-23

Bardzo profesjonalny sklep. Polecam wszystkim.

2018-04-07

bardzo łatwa obsługa strony internetowej sklepu, brak konieczności zakładania konta w celu złożenia zamówienia, duży wybór sposobu płatności jak i sposobu dostarczenia zamówienia

5 / 5 2018-04-05

Polecam!

2018-04-04

Kubek niekapek- rewelacja! :)

5 / 5 2018-03-30

Wszystko sprawnie , paczka pocztowa byla u mnie na nastepny dzien po wysylce.Polecam !

5 / 5 2018-03-22

Towar identyczny z zamówionym. Jestem bardzo zadowolona z w/w sklepu i polecam każdemu.

5 / 5 2018-03-14

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-02-20

To pierwszy zakup w tym sklepie. Przejrzysta strona, szybki kontakt, przesyłka dotarła znacznie wcześniej niż deklarował sprzedający. Polecam.

5 / 5 2018-01-30

Bardo duży wybór produktów. Informacje o dostępności towaru wprowadzane są na bieżaco, więc można szybko zamawiać. Sprawna obsługa i szybka wysyłka. Polecam.

5 / 5 2018-01-28

Świetny sklep, super kontakt ze sprzedającym, bardzo miła obsługa, bardzo, bardzo, bardzo polecam :-)

5 / 5 2018-01-16

Mega pozytyw:)polecam:)

5 / 5 2018-01-02

super polecam

5 / 5 2017-12-13

Transakcja szybka tylko poczta pl jak zwykle nawala i długo dostarcza paczki. Produkty takie jak oczekiwałam. Polecam sklep.

5 / 5 2017-12-06

wszytsko super, polecam!!

5 / 5 2017-11-24

SUPER, szybko, sprawnie, zgodnie z opisem, Polecam!!!

5 / 5 2017-11-19

Transakcja przebiegla pomyslnie.Szybko i sprswnie.towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-11-06

Polecam.

5 / 5 2017-10-30

Szybko, sprawnie i wspaniały kontakt.

5 / 5 2017-10-28

Profesjonalna i przemiła obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-05

super sklep

5 / 5 2017-10-05

Super.polecam

2017-10-01

Bardzo dobry

5 / 5 2017-07-31

Wspaniała współpraca, szybka wysyłka, znakomity kontakt . Polecam :)

5 / 5 2017-07-27

super

5 / 5 2017-07-24

Miła obsługa, bardzo szybka dostawa, towar jak na zdjęciu. Polecam

5 / 5 2017-07-10

Jestem zadowolona,polecam.

5 / 5 2017-07-08

Bardzo miła obsługa, dobry kontakt z właścicielką. Polecam.

5 / 5 2017-06-29

Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2017-06-25

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-25

Szybko, błyskawicznie, na temat:)

5 / 5 2017-06-24

Wszystko ok, towar dokładnie taki jaki zamówiłam, szybciutka wysyłka.

5 / 5 2017-06-20

szybko, sprawnie, bezproblemowo, jestem baaardzo zadowolona z uslug sklepu

5 / 5 2017-06-13

Zakupy w tym sklepie to sama przyjemność.Polecam gorąco!!!!

5 / 5 2017-06-13

pełen profesjonalizm

5 / 5 2017-05-19

polecam!

2017-05-18

Dobry sklep

5 / 5 2017-05-05

Bardzo miła obsługa! Szybka wysyłka! Pełen pozytyw!!! Polecam wszystkim:)

2017-05-02

wszystko na wysokim poziomie

5 / 5 2017-04-27

Szybko i profesjonalnie!

5 / 5 2017-04-24

Szybko i sprawnie, serdecznie polecam.

5 / 5 2017-04-23

Produkty jakich szukałam znalazłam tylko w Zielonym Kuferku...polecam i zachęcam do zakupów w tym sklepie :)

5 / 5 2017-04-22

Szybko, sprawnie i bez problemów, towar zgodny z opisem, to jest już nasz drugi zakup w tym sklepie i jesteśmy bardzo zadowolenie, na pewno wrócimy jeszcze do " zielonegokuferka" na zakupy :)

5 / 5 2017-04-18

Bardzo profesjonalne podejście do klienta, fachowa obsługa. Sprawny kontakt mailowy i szybka wysyłka.

5 / 5 2017-04-18

Wszystko jak w najlepszym porządku. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-18

Szybka tranzakcja. Sprzedawca godny polecenia

5 / 5 2017-04-07

Bardzo szybka wysyłka, szybka odpowiedź emailowa na każde zapytanie, towar jest dobrze zapakowany. POLECAM!

Rzetelne opinie o Zielonykuferek.pl

Zielonykuferek.pl

Siedziba
Sulechów

WWW
http://zielonykuferek.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
601741061

Infolinia
-

Logowanie