Kategorie: / Komputery / Foto / Biuro

Zizako.pl Opinie Klientów

4.77/5.00 - ilość ocen: 165
opinie o Zizako.pl
4 / 5 2019-03-17

Wszystko w porządku, szybka realizacja zamówienia. Na szczególną uwagę zasługuje chęć pomocy klientowi w rozwiązaniu problemów. Pozdrawiam.

4 / 5 2019-03-11

Polecam!

5 / 5 2019-03-09

Cała transakcja przebiegła profesjonalnie , szybko i sprawnie . Polecam

4 / 5 2019-02-26

Realizacja zamówienia sprawna. Podano konto do przelewu natychmiast po interwencji.

4 / 5 2019-02-20

Papier do drukarki fotograficznej zamówiony do paczkomatu (płatność kartą przy odbiorze) dotarł bez problemów, w rozsądnym czasie i b.starannie zapakowany. Sklep polecam.

5 / 5 2019-02-18

Bardzo dobre produkty, szybka profesjonalna obsługa.

5 / 5 2019-02-14

Szybka wysyłka, dobry kontakt, ramka na dysk w konkurencyjnej cenie. polecam

5 / 5 2019-02-14

Szybko, miło i przyjemnie:)

5 / 5 2019-01-28

Polecam 100%.

5 / 5 2019-01-27

Szybki i miły kontakt, szybko zrealizowana wysyłka. Zadowolenie 100%

5 / 5 2019-01-23

Polecam

4 / 5 2019-01-22

Wszystko w porzadku

5 / 5 2019-01-12

Wszystko OK pełen profesjonalizm polecam

5 / 5 2019-01-11

Polecam.

5 / 5 2019-01-08

Wszzstko szybko i sprawnie, polecam

5 / 5 2019-01-03

Dobry kontakt z klientem, rzeczowa obsługa, szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2019-01-01

Super, bardzo zadowolony!

5 / 5 2018-12-30

Pozytywna.

5 / 5 2018-12-29

Szybko, sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2018-12-27

Profesjonalna obsługa towar wysłany szybko gorąco polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!

4 / 5 2018-12-26

Polecam

5 / 5 2018-12-19

Jestem zadowolony

5 / 5 2018-12-01

Wszystko w jak najlepszym porządku. Z ogromną przyjemnością mogę poleć sklep innym. Wszystko na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-11-27

Bardzo dobry kontakt i szybka realizacja... Zakupiłem drukarkę na allegro i za pół godziny już ją miałem...

5 / 5 2018-11-27

Szybki i miły kontakt, szybka i dobrze zabezpieczona przesyłka. Zadowolenie 100%.

5 / 5 2018-11-23

Wszystko szybko, sprawnie. Polecam.

5 / 5 2018-11-15

wiarygodny sklep, szybka wysyłka, dobre ceny, zakup robiłem po raz kolejny polecam

5 / 5 2018-11-10

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-09

Jak zawsze rewelacja szybka wysyłka i zgodnie z oczekiwaniami Gorąco polecam od kilku lat!!!

5 / 5 2018-09-25

Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-09-21

Wszystko przeprowadzone profesjonalnie, łatwy kontakt, dobre informacje o przesyłce i szybka dostawa . Polecam

5 / 5 2018-09-09

Duży pozytyw. Polecam.

5 / 5 2018-08-30

Po raz kolejny udane zakupy, miła obsługa. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-08-26

Szybka obsługa. Wszystko OK.

5 / 5 2018-08-26

Bardzo szybka dostawa, dobrze zabezpieczony towar w dobrej cenie, obsługa fachowa i dbająca o klienta. Polecam ten sklep wszystkim.

5 / 5 2018-08-19

OK.

5 / 5 2018-08-12

dobry kontakt ze sklepem, towar doszedł szybko od zamówienia, pakiet zapakowany jakby przewozili szkło, niczego nie brakowało, cenowo są atrakcyjni więc często wracam u nich kupować

5 / 5 2018-08-09

szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-08-09

super

5 / 5 2018-08-08

Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-07-31

Szybkie odpowiedzi na pytania, szybka wysylka (poza granice kraju). Bardzo polecam.

4 / 5 2018-07-30

Solidna firma, dobry kontakt. POLECAM.

4 / 5 2018-07-26

Pozytywna

4 / 5 2018-07-24

Szybka i bezproblemowa obsługa.

5 / 5 2018-07-23

W pełni profesjonalna obsługa, super kontakt i ekspresowa wysyłka. Zdecydowanie polecam i skorzystam w przyszłości.

5 / 5 2018-07-23

Papier do plotera, towar dobrze zabezpieczony, błyskawiczna przesyłka, dokładna informacja o wysyłce przesyłki. SUPER!!!!

4 / 5 2018-07-21

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam

5 / 5 2018-07-15

wszystko świetnie - polecam

4 / 5 2018-07-08

POLECAM - profesjonalna obsługa ! Rzetelnie i sprawnie

5 / 5 2018-07-02

Profesjonalne doradztwo i podejście do klienta, szybka i przyjemna transakcja - chętnie polecę sklep klientom

5 / 5 2018-06-29

Błyskawiczna realizacja zamówienia, świetny kontakt z obsługą. Polecam !

5 / 5 2018-06-22

Polecam, wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-06-18

Polecam

5 / 5 2018-06-16

Bardzo przyjemna współpraca. Polecam

4 / 5 2018-05-31

Wszystko w porządku, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2018-05-24

Szybka reakcja,

4 / 5 2018-05-18

Polecam

5 / 5 2018-05-05

Wszystko ok. Polecam

5 / 5 2018-05-04

pełen profesjonalizm. Bardzo szybka realizacja zamówienia, fachowa i bardzo miła obsługa. Zakupiony towar w dobrej cenie. towar Bardzo gorąco polecam.

5 / 5 2018-05-04

Bardzo solidna firma, szybka wysyłka, polecam!

5 / 5 2018-05-02

Szybka, sprawna i fachowa obsługa. Rozsądne ceny

5 / 5 2018-05-01

Wszystko O.K. Ryszard Wielgat

5 / 5 2018-04-30

zakupy przebiegły szybko, towar ładnie zapakowany dotarł szybko, kontakt z firmą płynny, bez niespodzianek, po raz kolejny wszystko dobrze

5 / 5 2018-04-27

Dobra i konkretna , szybka obsługa.

5 / 5 2018-04-27

Miła obsługa, dobry kontakt, produkt w pełni oryginalny, bez najmniejszych komplikacji. Polecam

5 / 5 2018-04-23

transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam!

5 / 5 2018-04-22

Jest wpożo

5 / 5 2018-04-19

Wszystko poszlo sprawnie, dobry kontakt, szybka realiacja, polecam

5 / 5 2018-04-19

Polecam !!!

5 / 5 2018-04-18

Towar zgodny z opisem.Kontakt ze sklepem rewelacyjny.Bardzo szybka wysylka.Polecam jak najbardziej

5 / 5 2018-04-17

Bardzo szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-04-07

Szybko i sprawnie

4 / 5 2018-04-02

Jak zwykle szybko i solidnie.Polecam.

5 / 5 2018-03-29

Wszystko ok

5 / 5 2018-03-27

Wszystko ok!

5 / 5 2018-03-16

Jest to mój kolejny zakup w tym sklepie. To potwierdza jakość obsługi i szybkość realizacji zamówienia. Polecam!

4 / 5 2018-03-14

Korzystam z ich usług od samego powstania. Zawsze bezproblemowo! Polecam!

5 / 5 2018-02-25

szybka i sprawna realizacja zamówienia

4 / 5 2018-02-14

Jest o.k

5 / 5 2018-02-14

Kupuję w Zizako od kilku lat bez żadnych problemów - solidna firma,polecam .

5 / 5 2018-02-11

Szybka i sprawna realizacja zamówienia, polecam.

4 / 5 2018-02-10

Fachowa, szybka obsługa (szybka wysyłka). Polecam

5 / 5 2018-02-08

Fantastyczna,kompetentna obsługa.Dostawa już następnego dnia do południa ,rewelacja.Towar zgodny z opisem. Polecam!!

5 / 5 2018-02-05

Jak zwykle szybko i solidnie . Czysty profesjonalizm . Polecam bo warto.

4 / 5 2018-02-02

Szybki i profesjonalny kontakt, produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2018-02-02

Szybko, bezproblemowo, profesjonalnie!

5 / 5 2018-01-27

Szybko sprawnie i zgodnie z opisem.

5 / 5 2018-01-26

Profesjonalna obsługa. Świetny kontakt.

5 / 5 2018-01-17

Profesjonalna obsługa klienta.. szybkość realizacji zamowienia

4 / 5 2018-01-15

Szybka i fachowa obsługa.

5 / 5 2018-01-10

Sprawna, obsługa, najlepsze ceny, pełen profesjonalizm. POLECAM!

4 / 5 2018-01-06

Szybka i profesjonalna obsługa klienta.POLECAM

5 / 5 2018-01-02

Polecam

5 / 5 2017-12-28

spoczko! :)

5 / 5 2017-12-23

Szybka wysyłka, fachowe doradztwo, dobry kontakt z klientem. polecam zakupy u Zizako.

5 / 5 2017-12-21

Polecam

4 / 5 2017-12-16

Profesjonalna transakcja!

5 / 5 2017-12-15

o sklepie w samych superlatywach: bardzo szybka dostawa, wręcz niemożliwie szybka! towar w dobrej cenie, dobrze zabezpieczony, obsługa fachowa, pracownicy dbający o klienta, słowni - choć termin aż tak szybkiej dostawy (na moją prośbę) wydawał mi się mało prawdopodobny, to stał się faktem :) polecam ten sklep wszystkim :)

3 / 5 2017-12-13

wystawionego na stronie towaru nie bylo i prawdopodobnie nie jest on dostępny od bardzo dawna( kilka lat?) znalezlismy wiecej przestarzałych ofert. życzymy powodzenia!

4 / 5 2017-12-10

szybka i sprawna dostawa , towar bez zarzutu polecam.

5 / 5 2017-12-07

OK!

5 / 5 2017-12-06

Polecam

5 / 5 2017-12-05

jestem bardzo zadowolna z zakupów w tym sklepie

5 / 5 2017-11-26

Szybko, tanio i profesionalnie.

5 / 5 2017-11-24

Wiarygodny sklep. Zamówienia są szybko realizowane. Polecam

5 / 5 2017-11-22

Cała transakcja była na profesjonalnym poziomie.

5 / 5 2017-11-21

profesjonalizm i tempo presto!

5 / 5 2017-11-21

Szybko i sprawnie. Polecam.

5 / 5 2017-11-18

Obsługa na bardzo dobrym poziomie

5 / 5 2017-11-17

Super! Szybka wysyłka, super kontakt z klientem. I cena produktu bekonkurencyjna.

5 / 5 2017-11-13

Szybko, tanio i profesionalnie.

5 / 5 2017-11-06

OK ok ok

5 / 5 2017-10-31

Bardzo solidna firma, szybka wysyłka, polecam.

5 / 5 2017-10-29

Polecam. Szybka przesyłka, Szybki kontakt

3 / 5 2017-10-26

Towar niedostępny ale kontakt sprawny.

5 / 5 2017-10-23

Profesjonalna, szybka, sprawna obsługa. Dostarczony towar jest dokładnie taki jak zamówiony. Polecam!

5 / 5 2017-10-19

Profesjonalny, szybki, rzeczowy kontakt. Sklep godny polecenia.

3 / 5 2017-10-17

Polecam, dobry sklep

5 / 5 2017-10-11

Jak zwykle nic do zarzucenia, Zizako daje rade

5 / 5 2017-10-10

Gorąco polecam! Wszystko w należytym porządku

5 / 5 2017-09-28

Bardzo sprawna i grzeczna obsługa, jestem bardzo zadowolony

4 / 5 2017-09-26

Wszystko szybko i sprawnie!! Pełen Profesjonalizm!! Super sklep... Polecam

5 / 5 2017-09-19

Wszystko w porządku bardzo szybka wysyłka.

5 / 5 2017-09-17

Wszystko przebiegło bardzo sprawnie

5 / 5 2017-09-16

Polecam

5 / 5 2017-09-16

Wszystko ok. bardzo szybka wysyłka, a w razie wątpliwości od razu jest telefon ze sklepu, czy aby na pewno o taki towar nam chodziło. POLECAM !

5 / 5 2017-09-15

OK

5 / 5 2017-09-13

pełen pozytyw. gorąco polecam

5 / 5 2017-08-24

Bardzo dobry.Na uwagę zasługuje niezwykle staranne zabezpieczenie przesyłki.

5 / 5 2017-08-18

Bardzo dobrą tylko mogę mieć opinie. Oby wszyscy byli tak uprzejmi i doradzali. Pozdrawiam

5 / 5 2017-08-14

solidna firma - polecam

4 / 5 2017-08-14

Bardzo dobry sklep,polecam wszystkim.

5 / 5 2017-08-05

transakcja przebiegła szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem, szybka wysyłka; polecam sklep

4 / 5 2017-08-02

Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2017-08-01

Super szybka i rzetelna firma plecam

5 / 5 2017-07-31

Jestem zadowolony, polecam sklep.

5 / 5 2017-07-30

Szybko, tanio, dobrze i profesjonalnie.

4 / 5 2017-07-08

Moje opinia o sklepie jak najbardziej pozytywna. Dobry kontakt telefoniczny.

5 / 5 2017-07-04

Jestem zadowolony z jakości obsługi. Polecam

5 / 5 2017-07-03

Bardzo profesjonalny sklep, szybka przesyłka, pilotaż dostawy, a sam Epson L355 z systemem ciss zgodny z opisem. Będę staą klientką ....tusze :)

5 / 5 2017-07-03

Pełny profesjonalizm a w skomplikowanych przypadkach bardzo skuteczna i miła pomoc

4 / 5 2017-06-28

Wszystko w porządku

4 / 5 2017-06-28

sprawnie szybko i tanio gorąco polecam

5 / 5 2017-06-22

Sprawnie i tanio :)

4 / 5 2017-06-20

Sprawna, obsługa, dobre ceny, pełen profesjonalizm. Polecam.

5 / 5 2017-06-16

Szybko,sprawnie,solidnie,kupiłem oryginalne tusze HP.Polecam innym ten sklep!!!

5 / 5 2017-06-14

Profesjonalnie i szybko. Bardzo dobre doradztwo. Polecam.

5 / 5 2017-06-12

Napiszę krótko- ,,Wszystko 100% OK"

5 / 5 2017-06-05

Wiarygodny sklep. Dobra oferta w dobrych cenach.

4 / 5 2017-06-02

Dobra komunikacja ze sklepem, informują na bieżąco o stanie zamówienia. Dostawa dość szybka, towar OK, dobrze zapakowany.

4 / 5 2017-05-29

OK

5 / 5 2017-05-29

Sklep godny polecenia !

5 / 5 2017-05-28

Całość transakcji przebiegła sprawnie, gładko i bez zbędnych ceregieli. Moje pytania były bardzo kompetentnie wyjaśniane. Obsługa grzeczna, cierpliwa i empatyczna.

5 / 5 2017-05-21

Gorąco POLECAM!!!!

5 / 5 2017-05-11

Bardzo szybka dostawa, towar bez zarzutu. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-04-30

Wszystko OK, polecam.

5 / 5 2017-04-27

Wszystko ok.

5 / 5 2017-04-25

Super sklep. Podpowiedzą, doradzą. Realizacja szybka i bezproblemowa. Polecam

5 / 5 2017-04-20

Polecam

5 / 5 2017-04-17

jak zawsze szybko i wszystko zgodne z opisem

5 / 5 2017-04-15

Solidny,godny polecenia

5 / 5 2017-04-14

Sklep godny polecenia.

4 / 5 2017-04-10

Polecam

5 / 5 2017-04-01

Polecam

5 / 5 2017-03-29

polecam zakupy, warto...

Rzetelne opinie o Zizako.pl

Zizako.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://zizako.pl

Email
[email protected]

Telefon
12 442 90 62

Komórka
79 11 88 11 4

Infolinia
-

Logowanie