Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria

Zizi.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Zizi.com.pl
5 / 5 2019-01-15

Dokonałam zakupu bansoletki jako prezent dla koleżanki. Byłam mile zaskoczona. Prezent dotarł bardzo szybko i był bardzo ładnie zapakowany. Miła i profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2019-01-08

Bardzo polecam, szybki kontakt w sprawie zapytania, ekspresowa wysyłka.

5 / 5 2018-12-30

Dwukrotnie robiłam zakupy w sklepie Żiżi i jestem bardzo zadowolona (trzeci zakup jest w trakcie realizacji). Wyroby są pięknie wykonane i są w przystępnych cenach. Obsługa przemiła i przyjazna dla klienta. Jestem pod wrażeniem. Czas dostarczenia zamówionych przedmiotów - błyskawiczny. Jeszcze będę tu wracać.

5 / 5 2018-10-07

Szybka, miła, profesjonalna obsługa, produkty doskonałej jakości, pięknie zapakowane, miły upominek, polecam sklep!

5 / 5 2018-07-25

gorąco polecam sklep żiżi,miły kontakt,błyskawiczna dostawa towaru,pięknie zapakowane zakupy,miły upominek.

5 / 5 2018-07-03

Zamówienie zrealizowane szybko i bez problemu. Bardzo miła obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-07-01

Polecam wszystkim ten sklep. Realizacja zamówienia i jego obsługa odbywa się płynnie i bezproblemowo. Przesyłka dociera błyskawicznie. Mimo, że wybrałam towar z dolnej półki, jego jakość jest bardzo wysoka.

5 / 5 2018-06-27

bardzo pozytywnie. szybko i sprawnie

5 / 5 2018-06-21

Polecam serdecznie, sklep w pełni profesjonalny, szybko, fachowo i konkretnie :)

5 / 5 2018-06-20

Bardzo gorąco polecam zakupy w sklepie żiżi.pl.Od dawna robię zakupy w internecie z wygody ale z takim sklepem spotykam się pierwszy raz. Bardzo szybka przesyłka w 2 dni więc ekspresowo.. Pani obsługująca jest bardzo profesjonalna ,miła i przyjazna dla każdego klienta . Bransoletki ślicznie zapakowane( każda w piękny pakunek jak na prezencik) ,aż miło się robi otwierając przesyłkę. Wiem,że nie raz zrobię zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-18

Gorąco wszystkim polecam zakupy w zizi.pl Obsługa jest profesjonalna, doradza w radzie wątpliwości, bardzo miła korespondencja, przesylka błyskawiczna a towar z najwyższej półki. Zakupione przeze mnie kolczyki są prześliczne, do tego wisiorek, całkowicie spełniają moje oczekiwania. Pozdrawiam

5 / 5 2018-05-28

Polecam goraco zwłaszcza panom którzy chcą zrobić miłą niespodziankę swoim paniom. Każda kocha takie błyskotki. Błyskawiczna dostawa. Jakość biżuterii bardzo dobra. Przepięknie zapakowany prezencik!

5 / 5 2018-04-30

Jestem zadowolona z zakupu. Przesyłka błyskawiczna a towar zgodny z opisem. Polecam!

5 / 5 2018-03-31

Mimo, że zamówienie było na niewielką kwotę, nie miałem szansy poczuć się klientem drugiej kategorii. Bardzo miły kontakt z obsługą sklepu. Szybko załatwiona sprawa.

5 / 5 2018-03-30

kupiłam piękne kolczyki, świetny kontakt, szybka wysyłka, wrócę jeszcze na zakupy, gorąco polecam

5 / 5 2018-01-15

Kupiłam pierścionek w sklepie zizi.com.pl. Jestem bardzo zadowolona z przebiegu transakcji i obsługi klienta:) Polecam ten sklep wszystkim!

5 / 5 2018-01-09

Bardzo miła obsługa, szybka dostawa, produkty dobrej jakości

5 / 5 2017-12-08

Dokonałam zakupu w sklepie ŻiŻi. Świetna obsługa. Kontakt mailowy chwilę po zakupie (chociaż był to późny wieczór)- miły i sympatyczny. Dogadanie szczegółów i następnego dnia rano wysyłka. Zakupione kolczyki miałam za dwa dni w domu. Bardzo polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-12-08

Wszystko w najlepszym porządku. Niskie ceny, wyroby pierwszej klasy i błyskawiczna przesyłka. Polecam.

5 / 5 2017-06-23

bardzo ładna biżuteria, pięknie zapakowana, dodatkowe gratisy, jestem bardzo zadowolona z zakupu, polecam sklep, bardzo szybka i profesjonalna realizacja, super

5 / 5 2017-05-22

Świetny sklep, przystępne ceny, szybka dostawa!! Jestem mile zaskoczona, biżuteria pięknie zapakowana, miłe niespodzianki

5 / 5 2017-04-29

Fachowa obsługa, ekspresowa wysyła, a co za tym idzie i dostawa. Jestem bardzo zadowolony. Polecam innym!

5 / 5 2017-04-25

Błyskawiczna oraz bardzo sympatyczna realizacja zamówienia :) Polecam

5 / 5 2017-04-17

Kupuję w internecie od wielu lat, ale takiej obsługi doświadczyłem po raz pierwszy. Błyskawiczny kontakt, konkretne porady i sugestie zmian dla lepszego dopasowania produktów. Po prostu rewelacja. Oczywiście błyskawiczna wysyłka a towar bardzo dobrej jakości. Polecam wszystkim.

Rzetelne opinie o Zizi.com.pl

Zizi.com.pl

Siedziba
PRUSY

WWW
http://www.zizi.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 512 109 197

Komórka
512 109 197

Infolinia
-

Logowanie