Kategorie: / Dom

Zlewozmywak.pl Opinie Klientów

4.77/5.00 - ilość ocen: 13
opinie o Zlewozmywak.pl
2019-01-31

Używam zlewu zakupionego w tym sklepie i muszę przyznać jest idealny do naszej małej kuchni. Co do samej obsługi i realizacji zamówienia nie mam żadnych zastrzeżeń, sklep godny polecenia!

5 / 5 2019-01-24

Sklep naprawdę godny polecenia. Zlew dotarł do mnie bardzo szybko, wręcz błyskawicznie. Porządny produkt za rozsądną cenę. Dziękuję.

2019-01-17

Sklep godny polecenia. Transakcja przeprowadzona szybciej niż się spodziewałem. Oferta zawiera zlewozmywaki z wysokiej półki wraz z dołączonymi syfonami, również wysokiej jakości. Dodatkowy plus za patriotyzm - bogactwo rodzimej produkcji.

5 / 5 2018-08-13

Zamawiałam zlewozmywak. Towar spełnia moje oczekiwania. Wszystko w porządku. Przychylono się do moich życzeń. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Przesyłka dokładnie zapakowana. Firma kurierska szybko dostarczyła przesyłkę. Kurier bardzo miły. Wszystko odbyło się szybko i profesjonalnie. Polecam!

5 / 5 2018-08-07

Cały proces zakupowy jak i kontakt z obsługą sklepu jest szybki i fachowy. Jestem zadowolony z zakupionego zlewu,zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-07-13

OK

2 / 5 2018-05-15

Beznadzieja , zamówiłem zlewozmywak 16 listopada , czekałem na przesyłkę ale oczywiście nie przyszła , napisałem do sklepu czy wysłali już ten zlew , odpisali że nie bo coś tam i wyślą za 2 dni, ok czekałem dalej, po kilku dniach zadzwionili do mnie że mają dużo zamówień i wyślą mi 27 listopada , oczywiście nie wysłali , 3 grudnia znowu piszę do nich i dowiaduje się że producent nie wyrobił się z zamówieniem i że niby nowa partia zlewów nie przeszła kontroli jakości i nie są w stanie mi powiedzieć na kiedy by był , poprosiłem o zwrot pieniędzy . Ogólnie NIE POLECAM

5 / 5 2017-11-29

Wysoki standard obsługi klienta, szybka i profesjonalna realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt i pełna informacja o zakupionym zlewozmywaku. Z przyjemnością odpowiedzialnością polecam!

5 / 5 2017-11-16

zgodne z zamówieniem szybko, ceny dla każdego, dobrze opakowany polecam.

5 / 5 2017-11-09

Zupełnie niepotrzebnie miałam obawy dotyczące zakupu zlewozmywaka granitowego poprzez internet. Produkt bardzo solidnie zapakowany, zgodny z opisem. Wysyłka nastąpiła niemal natychmiastowo, a Sprzedawca chętnie odpowiedział na wszystkie oje pytania. Pełen profesjonalizm. Polecam!

Rzetelne opinie o Zlewozmywak.pl

Zlewozmywak.pl

Siedziba
Olsztyn

WWW
http://www.zlewozmywak.pl

Email
[email protected]

Telefon
608 076 865

Komórka
784 610 315

Infolinia
-

Logowanie