Kategorie: / Dom

Zlewozmywaki-kuchenne.com Opinie Klientów

4.33/5.00 - ilość ocen: 9
opinie o Zlewozmywaki-kuchenne.com
2018-11-21

Po kilkudniowym przekroczeniu czasu oczekiwania na wysyłkę towaru zrezygnowałem z zakupu. Brak inicjatywy ze strony sklepu tj. informacji o przyczynach i długości opóźnienia. Na szczęście rezygnacja z zamówienia odbyła się bez problemów.

5 / 5 2018-11-12

co tu dużo pisać -10/10 szybka i kulturalna obsługa.szybka dostawa produkt rewelacja szczególne w tej cenie Polecam

5 / 5 2018-10-13

Przesyłka dotarła dobrze opakowana zlew kuchenny super.Polecam wszystkim.

2018-10-13

Kupuję dużo przez internet różnych urządzeń do wyposażenia domu i jeszcze nie spotkałam się z taką sytuacją . Zamówienie potwierdzone po 2dniach. 6 dni cisza , żadnego kontaktu, mimo info przy zamawianiu , że realizacja 2 dni po opłaceniu, a płaciłam od razu. Ekipa umówiona na montaż. Dzwonię i dowiaduję się że , nie mają urządzeń . Pytam dlaczego nie poinformowali , bełkot że to koleżanka miała dzwonić, że producent........zdecydowanie DNO

2 / 5 2018-08-07

bardzo długi czas oczekiwania na produkt który był tak krzywy iz nie dało się go zamontować wymiana trwała równie długo i z takim samym skutkiem,rezygnacja zamówienia dobył się też nie bez problemów nie polecam !!!

2018-05-16

Fatalna. Potwierdzenie zamówienia, płacę przelewem , potwierdzenie , tydzień cisza, ja dzwonię i mówią że nie mają zamówionego kranu . Patrzę w pocztę jest faktura na niedostępną baterię. Telefonuję i obiecują że zwrócą na konto a dostępny zlewozmywak dostarczą po uprzedzeniu telefonicznym. Kurier przyjechał ale nie dzwonił. Czekam na zwrot kasy.

2018-04-18

Nie dotrzymano terminu dostawy zamówionego towaru. Opóźnienie znaczne, bo aż 4-dniowe. Brak informacji o opóźnieniu wysyłki- informacji udzielono dopiero po wykonaniu telefonu z zapytaniem.(dane email oraz numer telefonu podano przy składaniu zamówienia, a więc możliwości kontaktu z klientem były) Zawartość paczki jest zgodna z zamówieniem, towar dostarczony bez uszkodzeń.

5 / 5 2018-04-07

Super Firma .Wszystko w najlepszym porządku Polecam Wszystkim

5 / 5 2017-08-30

Sklep rewelacyjny,obsługa doskonała.Polecam .

5 / 5 2017-07-29

super obsługa doskonała działająca natychmiast. Po złożeniu reklamacji wykonana pomyślnie i natychmiastowo.

Rzetelne opinie o Zlewozmywaki-kuchenne.com

Zlewozmywaki-kuchenne.com

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.zlewozmywaki-kuchenne.com

Email
[email protected]

Telefon
+48 518 316 289

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie