Kategorie: / Książki / Gry / Pozostałe

Znak.com.pl Opinie Klientów

4.87/5.00 - ilość ocen: 77
opinie o Znak.com.pl
2019-03-19

Jest to moja ulubiona księgarnia internetowa. Wydawnictwo Znak ma tak bogatą ofertę, że przy każdej wizycie znajdę tam coś dla siebie. Mają bardzo ciekawe rabaty i promocje dla stałych klientów i odbiorców newslettera np. do zamówienia wybrana książka gratis, zestawy książek w niższych cenach, wysoki rabat na jedną wybraną pozycję itd. Ce***e ich wysoka dbałość o zadowolenia klienta i wysoką ocenę swoich usług. Zamówienia maja błyskawicznie realizowane za pośrednictwem kuriera UPS. Miałam nawet kiedyś taką sytuację, kiedy książka dotarła do mnie w średnim stanie. Ewidentnie przygnieciona, ślady uszkodzeń mechanicznych na okładce, jakaś taka wybrakowana była... Napisałam więc do działu obsługi klienta z pytaniem jak mam to zareklamować lub wymienić, bo bardzo dbam o swój zbiór książek i nie chcę takiej wybrakowanej, na co mi odpisano, że na mój adres zostanie wysłana nowa sztuka i żebym uszkodzonej nie odsyłała... brawo! I od razu klient czuje się rewelacyjnie obsłużony i zadbany :) Do tego dochodzi niski koszt wysyłki lub darmowa wysyłka przy zamówieniu na określoną kwotę.

5 / 5 2019-03-10

Szybka przesyłka,dobra obsługa Polecam.

2019-03-06

Błyskawiczna wysyłka i realizacja zamówienia. In post też nie zawodne. Będę na pewno korzystać. No i uwielbiam Państwa promocje:)

5 / 5 2019-02-19

Zamówiłam w piątek o godzinie ok. 10:00 książkę "nothing more" od Anny Todd. Zapłaciłam więcej za przesyłkę, aby książkę mieć dostarczoną w sobotę. W sobotę rano dostałam sms z informacją, że kurier już do mnie jedzie i podejmie próbę doręczenia od 10:30 do 11:30. I tak czekałam, całą sobotę... Książki jak nie było, tak nie ma. Dzisiaj sprawdziłam śledzenie przesyłek i dowiedziałam się że w sobotę o 10:17 termin dostawy został zmieniony (sama nic nie zmieniałam). Księgarnia fakt ma dobre ceny i duży wybór, ale więcej nie zamówię, ze względu na złą dostawę.

5 / 5 2019-02-06

Szybko, tanio i uczciwie. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2019-02-06

Księgarnia zawsze działa rewelacyjnie. Każda rzecz zakupiona na stronie jest ładnie opakowana i jest u mnie na drugi dzień. Jak najbardziej polecam

2019-01-19

Wysoko oceniam realizację zamówień i całą działalność wydawnictwa. Szczególnie pozytywnie oceniam fakt częstych promocji i przecen - tą drogą umożliwia się czytelnikom zakup książek, które - ze względu na wysoką cenę - nie byłyby dla nich dostępne. To bardzo ważny przyczynek do rozwoju czytelnictwa i - szerzej - kultury,a szczególnie edukacji w Poslce

5 / 5 2019-01-12

wszystko w porządku, szybka wysyłka, jasne zasady

5 / 5 2018-12-16

Zamówienie zrealizowane błyskawicznie. Jakość zamówionej książki nienaganna a cena atrakcyjna. Gorąco polecam

5 / 5 2018-12-01

Ponad 30 zamówionych książek w przeciągu ostatniego roku, zawsze bez problemów, szybko, sprawnie i z mega rabatami! Dobry kontakt ze sprzedającym, sprawna obsługa i przesyłka.

Rzetelne opinie o Znak.com.pl

Znak.com.pl

Siedziba
Kraków

WWW
http://www.znak.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
(012) 61 99 569

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie