Kategorie: / Odzież i Obuwie

ZOiO.pl Opinie Klientów

4.41/5.00 - ilość ocen: 56
opinie o ZOiO.pl
5 / 5 2020-04-18

Niedrogo

5 / 5 2019-03-18

Ciuchy zakupione w sklepie są dobrej jakości szybką dostawa

5 / 5 2019-03-14

Szybko i sprawnie, towar zgodny z opisem

5 / 5 2019-03-13

Dresik wspaniały jest wszystko ok. Kapelusik bardzo piękny i tak pięknie zapakowany, jestem bardzo zadowolona z zakupów u was i będę was poleciła dalej

2 / 5 2019-02-24

Ostrzegam wszystkich przed zakupami na Zoio.pl. Ubrania chińskie słabej jakości. Zwrot pieniędzy to kolejny problem, ponieważ zapewnienia, że gotówka wpłynie na konto po upływie 14 dni są nieprawdziwe. Mija 18 dni, ja nadal nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. NIE POLECAM

5 / 5 2019-02-19

Polecam zakupy w sklepie zoio.pl. Szybka wysyłka, dobry kontakt ze sprzedającym

5 / 5 2019-02-10

Towar zgodny z opisem. Wszystko super

2019-01-24

Przyjemna obsługa

5 / 5 2019-01-23

Jestem bardzo zadowolona

2019-01-05

Kiedyś był to mega fajny sklep. Teraz jakaś porażka. O braku nie informują dopiero po zainteresowaniu się zamówieniem przez Klienta . Na maila czeka się 2 dni z odpowiedzią. A jakość ubrań tragiczna. Szkoda ... To był taki fajny sklep...

5 / 5 2019-01-02

super, jestem bardzo zadowolona, kolejny zakup równie udany, polecam

2 / 5 2018-12-28

Ostrzegam wszystkich przed zakupami na Zoio.pl. No chyba, że ktoś chce nosić ubrania słabej jakości, które nie przepuszczają potu, a wyjęte z przesyłki wyglądają jakby paczka walczyła o przetrwanie. Materiały, z których zostały wykonane ubrania są słabej jakości, wszędzie wiszą nitki... Zwrot pieniędzy za zwracany towar to kolejny problem, ponieważ zapewnienia, że gotówka wpłynie na konto po upływie 14 dni są nieprawdziwe. Mija 18 dni, ja nadal nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. NIE POLECAM

5 / 5 2018-12-19

Zamawiam już trzeci raz i jestem bardzo zadowolona. Wysyłka paczki następuje praktycznie od razu po zamówieniu. Wszystko co do tej pory zamówiłam pokrywa się ze zdjęciem. Rozmiarówka w porządku. Gatunkowo super. Nie ma się do czego przyczepić.

5 / 5 2018-12-17

Polecam

5 / 5 2018-12-13

Super

2018-12-05

Zamówiłam ubrania w poniedziałek paczka przyszla dzisiaj :) ubrania ładnie zapakowane z super materiału. Warto sprawdzać rozmiarowki ponieważ każda koszulka ma inny wymiar :) ale koszulka z super materiału i taka jak na zdjeciu żakiet również :) serdecznie polecam :)

5 / 5 2018-12-03

Profesjonalna obsługa, towar ekstra

5 / 5 2018-12-01

Polecam!!!

5 / 5 2018-11-27

W pełni polecam sklep i obsługę zamówienia :) jakość ubrań również bardzo dobra na pewno coś tutaj jeszcze nie raz kupię bo naprawdę warto :)

5 / 5 2018-11-25

Zamówiony towar zgodny z opisem. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i napewno jeszcze nie raz coś zamówię. Jedyny minus to długość oczekiwania na wysyłkę.

5 / 5 2018-11-22

Wszystko ok i zgodnie z opisem

3 / 5 2018-11-20

Ta firma to dno. Odradzam zakupy tam, zawsze kłopoty ze zwrotem. Rzeczy jakościowo to chiński badziew.

2018-11-15

Paczka błyskawicznie do mnie dotarła, lecz gdyby kurier pofatygował się zadzwonić bądź zajść to miałabym ją już w piątek ! Dzięki wielkie ! Koszulki są boskie

2 / 5 2018-11-14

Zamówiłam sukienkę i postanowiłam ją zwrócić ponieważ została ona uszyta z materiału, który kompletnie nie przepuszcza powietrza. Zdjęcia, które przedstawiają tą sukienkę na stronie internetowej nie odzwierciedlają jej rzeczywistego wyglądu. Sukienka na zdjęciach wydawała się być zwiewna i lekka a zamiast tego jest sztywna i śmierdząca "chińszczyzną". Dnia 16 lipca wypełniłam i wysłałam formularz zwrotu a następnego dnia nadałam paczkę. Dziś mamy już 7 sierpnia a zwrotu środków jak nie było tak nie ma...Nie pozostaje mi nic innego tylko wystawić negatywną opinię. Niestety nie polecam:-(

2018-08-30

Wyprzedaż?? Gdybym wiedziała jaka jest jakość tych ubrań to nawet za darmo bym ich nie wzięła... W dotyku sweter jest jak papier a śmierdzi jak szafa starszej Pani !! Dno ! Nie polecę nikomu, odsyłam przesyłkę...

5 / 5 2018-08-12

Poza drobnymi uwagami jestem zadowolona

5 / 5 2018-07-31

Super

5 / 5 2018-07-16

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-15

Jestem bardzo zadowolona z zakupów

5 / 5 2018-07-05

Bardzo fajne t-shirty za 9,90zł, pięknie zapakowane, polecam towar i sprzedawcę

5 / 5 2018-06-22

Polecam

5 / 5 2018-06-10

Super sklep, łatwy kontakt i fajne ciuchy - prawidłowo podane rozmiary. Szczerze polecam

5 / 5 2018-04-29

Polecam

5 / 5 2018-04-24

Polecam

5 / 5 2018-04-24

Jak najbardziej polecam wszystkim sklep internetowy zoio i dobrze zapakowaną przesyłkę

5 / 5 2018-04-07

Polecam sklep w 100 %!

2018-04-05

Sukienka śliczna. Jestem bardzo zadowoloba

5 / 5 2018-04-05

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie internetowym ZOiO - ubrania spełniły moje oczekiwania, cena zachęcająca, realizacja zamówienia bardzo szybka, przesyłka starannie opakowana. Dziękuję.

2 / 5 2018-03-28

Odradzam każdemu zakupy w tym sklepie. Ich "wyprzedaże" to nabijanie ludzi w balona. Sklep używa sformułowania "made with heart", a ubrania są zamawiane z Wólki Kossowskiej gdzie głównymi sprzedawcami są Chińczycy. Jakość ubrań to tandeta, po dwóch praniach rzecz nie nadaje się już do niczego. Na zwrot pieniędzy czeka się tygodniami. NIE POLECAM ROBIENIA TU ZAKUPÓW BO BĘDZIECIE ROZCZAROWANE TAK JAK WSZYSCY !

5 / 5 2018-03-18

Jestem zadowolona. Wszystko super

2018-03-02

Jestem zachwycona tym sklepem jak i obsługą. Ubrania pięknie zapakowane, rozmiar idealny, ubranka gatunkowo dobre. Z czystym sercem mogę polecić ten sklep każdemu, Na pewno nie były to moje ostatnie zakupy

2018-02-23

Przesyłka przyszła z dnia na dzień jednak mam problem z odbiorem, ponieważ ktoś wpisał złego nadawcę. Rozumiem, że każdy może się pomylić, ale dzwoniłam w piątek (7.09.2018) z prośbą o sprostowanie nadawcy. We wtorek (11.09.2018) na poczcie dowiedziałam się, że nie mogę odebrać paczki, ponieważ żadne sprostowanie nie przyszło. Dzwoniłam znów na infolinie i znów Pani mnie zapewniła, że jej opiekun się tym zajmie... Żenada...

2018-02-12

REWELACJA

5 / 5 2018-02-03

Polecam, szybko, sprawnie, bez żadnych problemów.

2018-01-08

Ubrania w niskiej cenie, troszkę długo trzeba czekać na odbiór zamówienia. Ubrania bardzo ładne :)

2017-12-18

Wszystko sprawnie i bez problemów. Towar bardzo dobry.Jeden z moich ulubionych sklepów internetowych.A co najważniejsze,ceny są przystępne dla wszystkich klientów. Pozdrawiam!

5 / 5 2017-12-15

Bardzo szybka wysyłka.. Super ubrania i buty.. Polecam wszystkim bardzo.

5 / 5 2017-12-09

Tuniki super. Bardzo miłe w dotyku i świetnie leżą. Jedyny minus to długi czas oczekiwania. Jak za taką cenę za dostawę to powinno być dużo szybciej a nie tydzień.

2 / 5 2017-11-07

OGROMNY NEGATYW!!!! Na przesyłkę czekałam dwa tygodnie pomimo informacji, że towar wysyłają w 24 godziny. Gdybym nie upomniała się o zamówienie w ogóle nie poinformowano by mnie o opóźnieniu. Niestety towar nie spełniał moich oczekiwań i dokonałam zwrotu. OCZEKIWANIE NA ZWROT MOICH PIENIĘDZY kolejna masakra. Za moment minie 14 dni a ja nadal ich nie mam............ Traktowanie klienta na NAJNIŻSZYM POZIOMIE. NIE POLECAM!!!!

5 / 5 2017-10-31

Super

5 / 5 2017-10-20

Super!

5 / 5 2017-10-06

Panie z obsługi miłe i pomocne. Tanie i fajne ubranka. Polecam serdecznie wszystkim kobietkom ten sklep :)

5 / 5 2017-10-04

Jestem zadowolona szybka przesyłka i towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-10-01

Jestem zadowolona na pewno dokonam zakupów jeszcze nie raz

5 / 5 2017-09-13

Dostałam paczkę . Okazało się że przyszły trzy takie same koszulki chociaż zamawialam inne ... gdyby nie ten fakt wszystko by było ok.

2017-09-08

Na 4 plus łączna ocena

5 / 5 2017-09-07

Super

2017-08-25

W sklepie Zoio zamówiłam ubrania za ponad 150 zł, dlatego by otrzymać kod na sweter za 1 zł. Okazało się by zrealizować ten kod znów muszę zrobić zakupy za 150 zł. Jakość ciuchów jest gorsza niż chińskie sklepy, bo tam chociaż po praniu się psują a nie w trakcie chodzenia. Cena jedynie zadowala, ale wolę wydać 3 razy więcej za dobrą rzecz a nie za coś co już nie założę. Chcę się teraz jakoś pozbyć tych szmat bo pieniędzy już raczej nie zobaczę.

1 / 5 2017-08-16

Złodzieje w 100%!!!!! Za zwrócony towar nie oddają pieniędzy. Sprawa zgłoszona na Policję!!!

5 / 5 2017-08-13

Super bluzeczki jestem zadowolona

2017-08-08

W sumie mogę polecić zakupy w tym sklepie

2017-07-17

polecem

2 / 5 2017-07-08

Masakra. Czekałam na zamówienie 4 dni i nic. Zadzwoniłam i okazało się, że leginsy, które zamówiłam nie są już dostępne. Poprosiłam onzweot kasy za nie. Po 2 dniach przyszła paczka (2 bluzki) z czego 1 nie dość że brudna to w jednym miejscu na środku przeszyta niebieska nitką...biała bluzka. Zaproponowali zwrot 50% wartości bluzki. Zgodziłam się. Przelew miał być po 5 dniach roboczych. Minęło 8 dni roboczych i cisza. Nie polecam.

5 / 5 2017-06-25

Jestem bardzo zaskoczona (na plus) stosunkiem jakości do ceny! Super!

2017-06-19

Wszystko w porządku, tylko długi czas oczekiwania.

2 / 5 2017-05-28

Witam. Niestety zostałam oszukana przez sklep zoio.pl. Zamówiłam jeansy, po kilku dniach dostałam maila, że już ich nie posiadają i żebym w zamian wybrała coś innego. Napisałam, że w takim wypadku chce zwrot pieniędzy, po 2 dniach odpisali że ok i w ciągu 5 dni roboczych zworca mi pieniądze. Po upływie tego czasu pisze dlaczego nie mam pieniędzy... odpisali że mają jakieś opóźnienie i za kilka dni już napewno będę miała pieniądze. Minęły ponad 2 tygodnie, pieniędzy nie dostałam na maile nie odpisuja A na.infolnie nie sposób się dodzwonić. Nie polecam, omijajcie z daleka...

2017-05-21

Realizacja zamówienia była bardzo długa, ponad tydzień. Brak potwierdzenia wysyłki towaru. Zdecydowałam się odesłać jeden produkt, ze względu na złą jakość. Niestety na zwrot pieniędzy czekałam ponad regulaminowe dwa tygodnie. Moje maile w tej sprawie pozostały bez odpowiedzi. Dopiero po interwencji telefonicznej udało mi się uzyskać zwrot pieniędzy. Nie zamówię nic więcej w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-18

Transakcja przebiegła pomyślnie i bardzo szybko

2 / 5 2017-05-18

Ubrania marnej jakości. 3/4 z tych ubrań możemy znaleźć w Chińskim Centrum Handlowym. W sumie więcej bym się nie spodziewała po tshirtach za 10zl. Ale jestem bardzo rozczarowana pracą w tym miejscu. Zero szacunku do pracownika. Porażka. Nie polecam. Zmarnowany czas. W dodatku praca na akord...

2017-05-17

Żałuję że wcześniej nie poszukalam opinii na ich temat. Większość poniższych to niestety prawda. Musiałam sie niezle upominać o wysyłkę. Oczywiście jednej rzeczy już nie mieli, zażądałam zwrot pieniędzy.Czekam. Paczka przyszła po terminie jaki zapewniają .... W końcu odebrałam paczkę i....jakość,zapach....w Chinach robią lepsze ciuchy. Część brudna, część zepsuta, część z nitkami widocznymi, które bałam się pociągnąć bo byłam pewna że szwy puszczą. Odeslalam te rzeczy i również czekam na zwrot pieniędzy. Co najbardziej mnie irytuje to mega slaby kontakt z klientem, to zakłamanie że kontakt,jakość ubran są na wysokim poziomie. Czuje się od nich brak szacunku dla klienta. Skusiła mnie niska cena ....i o ile dostanę pieniądze na konto to już wiem żeby nie rzucać się na takie strony. Radzę Wam dziewczyny unikajcie tego sklepu. Trzymajcie kciuki żeby wszystkim nam pieniądze zwrócili.

2017-05-10

Wybrałam opcje przesyłki kurierem za ponad 17 zł a zamówienie zostało wysłane mi poczta polska co normalnie kosztuje 5.90 zł. Żenada.

5 / 5 2017-05-07

PEŁEN PROFESJONALIZM

2017-05-05

Towar otrzymany został prawie 2 tygodnie od złożenia zamówienia, w ramach rekompensaty miał zostać przydzielony rabat który miał zostać przelany na konto, tak sie NIE STAŁO

2017-05-01

O kej

2 / 5 2017-04-28

Dwie bluzki oraz koszula zostały dostarczone mi uszkodzone. Jedna bluzka miała dziurę, druga nie miała perełki w miejscu gdzie powinna mieć, koszula nie miała dziurek na guziki przy mankietach. Bluzki bardzo kiepskiej jakości. Raczej nie polecam tego sklepu

2017-04-27

sprawma przesyłka, koszulki warte ceny, szkoda tylko że nie ma określonego przy zamówieniu koloru, bo byłam pewna że zamawiam białą koszulkę, przyszła ekri

5 / 5 2017-04-11

polecam

2017-04-09

nie chce mi sie

5 / 5 2017-04-07

Towar zgodny z opisem, jestem bardzo zadowolona z zakupu.

Rzetelne opinie o ZOiO.pl

ZOiO.pl

Siedziba
Białystok

WWW
http://zoio.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
85 66 70 881

Logowanie