Kategorie: / Dom

Zoltazebra.pl Opinie Klientów

4.12/5.00 - ilość ocen: 8
opinie o Zoltazebra.pl
5 / 5 2018-12-19

Wszystko w najlepszym porządku. Bardzo dobry kontakt, miła obsługa. Towar zgodny z zamówieniem, bardzo szybka wysyłka. Gorąco polecam!!!

3 / 5 2018-11-12

Ponad 2 tygodnie temu na Allegro zakupiłem u nich produkt. Uszczelka. Po 2 tyg. prób dodzwonienia się oraz maili bez odpowiedzi nagle napisali, że nie mają tego towaru który mi sprzedali na Allegro. Teraz od 5 dni oczekuję na zwrot pieniędzy i ECHO. Wirtualna firma, wirtualny telefon. BARDZO ODRADZAM jezeli nie chcecie stracić nerwów.

5 / 5 2018-09-18

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie internetowym. Czarująca obsługa i wysokiej jakości towar to niewątpliwe zalety Żółtej Zebry!

3 / 5 2018-06-04

tydzień temu zamówiliśmy kawiarki i internetowo dokonaliśmy przelewu za nie (po to aby produkt dostać szybciej, zależało nam na czasie). Kawiarki miały być dostarczone na poniedziałek. Do tej pory nie zostały one dostarczone. Wysłaliśmy kilka maili do sklepu z prośbą o informację lub zwrot pieniędzy. Niestety nie otrzymaliśmy żadnej informacji ani zwrotu pieniędzy. Jesteśmy bardzo zawiedzeni i bardzo odradzamy zakup w tym sklepie.

5 / 5 2018-04-18

Profesjonalizm na najwyższym poziomie.Obsługa przemiła.Bezproblemowy kontakt telefoniczny.Reakcja natychmiastowa.Towar zapakowany doskonale.Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-11-02

Bardzo dobry kontakt i rzetelna obsługa, czajnik ładniejszy niż na zdjęciu, jestem zadowolona i polecam wszystkim.

2017-08-17

Niesłowni i nierzetelni sprzedający.

5 / 5 2017-06-10

Szybka realizacja zamówienia. Produkty bardzo dobrej jakości. Jeśli chodzi o wyposażenie kuchni to tylko tutaj. Gorąco polecam.

2 / 5 2017-05-24

Nie polecam. Nie profesjonalna obsługa.

Rzetelne opinie o Zoltazebra.pl

Zoltazebra.pl

Siedziba
Rudawa

WWW
http://www.zoltazebra.pl

Email
[email protected]

Telefon
728375111

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie