Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / AGD / Telefony / Biuro / Dom / Dla Dzieci / Gry / Film i Muzyka

Zuma24.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 81
opinie o Zuma24.pl
5 / 5 2019-03-21

Pozytywnie, towar po 2 dniach zgodny z zamówieniem. Polecam :)

5 / 5 2019-03-16

super

5 / 5 2019-03-02

Blyskawiczna dostawa, polecam!

5 / 5 2019-02-27

Zakupy w tym sklepie zrobiłam już kolejny raz i jestem bardzo zadowolona. Realizacja zamówienia b. szybka, dobry kontakt telefoniczny... POLECAM!

5 / 5 2019-02-24

Jest szybko i fajnie

5 / 5 2019-01-26

Bardzo dobry sklep.Polecam!

2019-01-06

Wszystko w jak najlepszym porządku. Serdecznie polecam.

5 / 5 2019-01-01

Polecam. Bardzo miła obsługa. Muszą mieć wtyki w kuriera. Towar zamówiony o 17 był u mnie następnego dnia rano.

5 / 5 2018-12-14

Ok

5 / 5 2018-12-07

Sklep moge polecic z pełna odpowiedzialnością.Miła obsługa-Pani oddzwoniła nawet o godz.21.00!! Dobre ceny i super szybka dostawa

2018-12-05

Żadnych zastrzeżeń, wzorowy sklep.

5 / 5 2018-11-30

Jak najbardziej polecam! Zależało mi na szybkiej przesyłce i towar dotarł na czas.

5 / 5 2018-11-25

Szybka i profesjonalna obsługa.

2018-11-22

Wporzo

5 / 5 2018-11-16

Polecam sklep!

5 / 5 2018-11-10

Największym dobrem sklepu są jego pracownicy - mili, kompetentni i uprzejmi. W każdym sklepie internetowym powinna być tak miła obsługa.Gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-11-06

Bardzo szybka i profesjonalna realizacja zamowienia. Dziekuje!

5 / 5 2018-11-03

Zamówiłem obudowę i zasilacz, oba produkty dotarły w jednej solidnie owiniętej folią i spiętej taśmą paczce. Szybko i bez problemów. Informacje o statusie zlecenia dostawałem na bieżąco. Polecam.

5 / 5 2018-10-30

Szybka wysyłka, niedrogi transport. Na szczęście nie mam zarzutów.

5 / 5 2018-10-23

To już mój drugi lub trzeci zakup w tym sklepie i zawsze jest tak samo...czyli szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-10-18

błyskawiczna przesyłka, dobry kontakt z pracownikiem sklepu, polecam!

5 / 5 2018-10-13

realizacjz zamówienia szybka i bez zastrzeżen. opinia pozytywna

5 / 5 2018-10-10

Gorąco polecam :) w niedziele wieczorem skladam zamowienie i zlecam przelew, a we wtorek rano przesylka jest juz u mnie w domu!

5 / 5 2018-10-04

Szybko, sprawnie, ok.

5 / 5 2018-10-02

Zdecydowanie polecam, szybka wysyłka, towar zgodny z opisem, jeszcze raz polecam.

5 / 5 2018-09-25

sklep ma infolinie,która umożliwia szybki kontakt,to jest wygodne dla klienta.Jedna uwaga-po odebraniu tel od klienta dobrze by było przedstawić sie jako infolinia Zuma24 a nie "halo"...Sklep zapomniał wystawic fakturę VAT o którą prosiłem i jakikolwiek inny paragon,bedący dowodem zakupu,ale na przypomnienie przysłano fakture mailem.Generalnie bez poważniejszych zastrzeżeń.

5 / 5 2018-09-08

Powiem szczerze, że początkowo troszkę się obawiałem sklepu z liczbą opinii poniżej setki, ale po tym czego doświadczyłem w ZUMA24 przeszło moje najśmielsze oczekiwania. Zakup odbył się bardzo prosto (uchwyt Plasma), pracownik był w dobrym kontakcie ze mną, przesyłka dojechała Schenkerem dzisiaj o 12.00. Wczoraj 0k. 14.00 zamówiona! Ludzie nie patrzcie na ilość komentarzy, ale patrzcie ile z tego to pozytywy. Polecam ZUMA 24! No i cena uchwytu była najniższa w porównaniach.

5 / 5 2018-09-08

polecam: szybko, solidnie i dobra cena

5 / 5 2018-08-03

Troszkę duży koszt przesyłki. Reszta błyskawicznie bez zbędnych pytań. polecam

5 / 5 2018-08-02

szybko, sprawnie, bez problemów, mam to chciałem mieć

5 / 5 2018-07-19

Strona sklepu dobrze zorganizowana, czytelna i przejrzysta. Szeroki asortyment produktów, więc chyba każdy znajdzie coś dla siebie. Polecam

5 / 5 2018-07-03

Sklep zrobił na mnie bardzo dobre wrażenie. Łatwe i szybkie wykukiwanie przedmiotu,który mnie interesował. Dobra komunikacja a do tego szybka realizacja. Szczerze polecam

2018-06-21

O.K.

5 / 5 2018-06-19

Bardzo dobry sklep -szybka wysyłka

5 / 5 2018-06-14

Transakcja przebiegła profesjonalnie. Świetny kontakt mailowy i telefoniczny. Pracownicy bardzo pomocni. Towar dotarł na miejsce w 100% idealnym stanie. GORĄCO POLECAM!!!

2018-06-13

Tak błyskawicznej wysyłki to jeszcze nie widziałam! :) ogromny pozytyw za to! Złożyłam zamówienie wczoraj o 18 a dziś przed 14 już miałam torbę, która z resztą jest bardzo fajna. Z pewnością zrobię w przyszłości zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-07

Wszystko w należytym porządku. Szybka przesyłka dobrze zapakowane, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-27

Jestem zadowolony z zakupu.Polecam wszystkim

5 / 5 2018-05-17

Wszystko OK, POLECAM!

5 / 5 2018-05-03

Bardzo dobry sklep.. POLECAM

5 / 5 2018-05-01

Polecam sklep

5 / 5 2018-04-29

Wszystko błyskawicznie i w najlepszym porządku. POLECAM!!!

5 / 5 2018-04-20

Z czystym sumieniem polecam.

5 / 5 2018-04-06

super

2018-04-05

Błyskawiczna dostawa i dobry kontakt z personelem

5 / 5 2018-04-03

Wszystko OK.

2018-03-19

DOBRA

5 / 5 2018-03-05

Polecam,

5 / 5 2018-03-01

polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-23

miła obsługa .polecam

5 / 5 2018-02-12

To byl moj pierwszy zakup, po informacji o zaksiegowaniu kwoty, towar zostal dostarczony kurierem na drugi dzien do poludnia. Polecam!

5 / 5 2018-02-05

Szybko, tanio, bez ściemy

5 / 5 2018-02-03

Transakcja szybka, pewna, bez wiekszych problemów. polecam

5 / 5 2018-01-21

Wszystko super! Począwszy od sympatycznej Pani odbierającej zamówienia, po szybką i dobrze zapakowaną przesyłką. Pełna informacja o losie paczki, kartonik od Lego idealny, polecam!

5 / 5 2018-01-11

Bardzo dobry sklep, bezkonkurencyjne ceny, EXPRESOWA dostawa domu. Naprawdę POLECAM!!

5 / 5 2017-12-24

polecam

2017-12-24

Transakcja przebiegła bardzo sprawnie i bez zestrzeżeń

5 / 5 2017-12-15

Wszystko w jak najlepszym porz adku. Szybko, sprawnie i solidnie. Polecam

5 / 5 2017-12-04

Obsługa szybka, sprawna, bezproblemowa.

5 / 5 2017-11-22

Sklep działa profesjonalnie, ale sam towar jest co najmniej wątpliwy.

2017-11-20

Zdecydowanie POLECAM, troska o klienta na najwyższym poziomie. Myślę, że nie raz jeszcze skorzystam z usług tego sklepu.

5 / 5 2017-11-18

Szybko, tanio, solidnie

5 / 5 2017-11-13

Bardzo solidny sklep, duży wybór asortymentów, szybka i rzetelna informacja i realizacja zamówienia. POLECAM !!!

2017-11-08

dobry

5 / 5 2017-11-05

Szybka realizacja.Towar bez zastrzerzeń.Polecam sklep w 100-u %.

2017-10-31

Towary w dobrej cenie, cena przesyłki akceptowalna, dobry towar

5 / 5 2017-10-31

Gorąco polecam

5 / 5 2017-10-29

OK

2017-10-27

Kupując u nich, kupujesz bez żadnych problemów.

5 / 5 2017-10-15

Po prostu polecam :)

5 / 5 2017-10-08

Profesjonalna obsługa. Polecam

2017-10-03

Bardzo dobra cena. Błyskawiczna realizacja.

5 / 5 2017-10-01

Wszystko w porządku, szybko i sprawnie. Zamówienie o g. 17, a następnego dnia rano dostawa. Do tego super ceny!

5 / 5 2017-09-23

Pieniądze przelałem w piątek o godzinie ~17. W poniedziałek koło 15 paczka do mnie dotarła. Wszystko w porządku, dobrze zapakowana. Zero problemów, Polecam.

5 / 5 2017-09-22

witam... Szybka i co bardzo ważne bezpieczna wysyłka. Towar oczywiście zgodny z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam w 100%.

2017-09-20

kontakt i przesyłka bez zarzutu, informacja o produkcie wiarygodna, pomoc w wyborze. mysle ze mogę polecic te sklep

5 / 5 2017-09-13

Polecam. Zakup bezproblemowy.

2017-09-07

Ok.

2017-09-01

Bardzo miła i kompetentna obsługa.

5 / 5 2017-08-31

OK

5 / 5 2017-08-27

Szybko i profesjonalnie, pozdrawiam.

5 / 5 2017-08-26

Wszystko w najlepszym porządku,szybko i sprawnie.Polecam

2017-08-24

Wszystko w porządku, błyskawiczna dostawa i dobry kontakt.

5 / 5 2017-08-02

Witam. Bardzo szybka i fachowa obsługa. Masz pytanie? ślesz maila i po krótkim oczekiwaniu odpowiedz.

5 / 5 2017-07-27

polecam

2017-07-15

Zamówieni złożyłem w środę po godz. 22.00. Towarem cieszyłem się już w piątek. Oceniam na 5

5 / 5 2017-07-11

Błyskawiczna dostawa, następnego dnia po zamówieniu, towar bez zarzutu, polecam!

5 / 5 2017-07-06

Bardzo profesjonalne podejście do prowadzenia biznesu w sieci. Bardzo dobry kontakt, wyrozumiałość obsługi i chęci rozwiązania problemu, który wynikł z mojej niewiedzy. Wysyłka dotarła na czas, w wcześniej zostałem o tym poinformowany SMS-em. Dziękuję i polecam.

5 / 5 2017-07-02

Szybka wysyłka + miły i fachowy kontakt ze sprzedającymi. Śmiało mogę polecić ten sklep.

5 / 5 2017-06-29

Gorąco polecam ten sklep! Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt, korzystne ceny...

5 / 5 2017-06-15

Super polecam w 100%

5 / 5 2017-05-27

Sklep oferuje szeroką gamę artykułów, łatwo znaleźć coś dla siebie. Miła obsługa i szybkie dostawy sprawiają , że śmiało można kupować w tym sklepie. Polecam

5 / 5 2017-05-16

miła obsługa i szybka dostawa zamówionego towaru.

5 / 5 2017-05-15

Mega szybka dostawa i szeroki wybór produktów, jak dla mnie fantastycznie...

2017-05-13

REWELACJA- KONTAKT, TOWAR, tak powinny wyglądać sklepy i obsługa- pozdrawiam Marek Sz.

5 / 5 2017-05-01

Szybko, sprawnie i w dobrej cenie. Tylko strach pomyśleć, jak zapakowaliby telewizor, skoro pudełko wielkości pudełka od gry komputerowej, przyszło zapakowane w duuzo duuuzo większym pudle, doskonale zabezpieczonym. Polecam i to bardzo ;)

5 / 5 2017-04-28

Informacje precyzyjne, profesjonalne podejście do kupującego. Błyskawiczna realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-04-03

Swietna,profesjonalna obsluga.

5 / 5 2017-04-03

wszystko w porządku, dostawa następnego dnia, towar OK

5 / 5 2017-03-31

Wszystko w najlepszym porządku. Gorąco polecam!!!

Rzetelne opinie o Zuma24.pl

Zuma24.pl

Siedziba
Chludowo

WWW
http://www.zuma24.pl

Email
[email protected]

Telefon
792 241 559

Komórka
792 241 559

Infolinia
792 241 559

Logowanie