Kategorie: / Odzież i Obuwie / Sport

Zumbasklep.pl Opinie Klientów

4.97/5.00 - ilość ocen: 153
opinie o Zumbasklep.pl
5 / 5 2019-03-19

Profesjonalne usługi

5 / 5 2019-03-16

Pełny profesjonalizm

5 / 5 2019-03-08

Polecam ;-)

5 / 5 2019-03-01

Solidna firma

5 / 5 2019-02-28

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Super ubrania . Dużo do wyboru!

5 / 5 2019-02-25

Jestem bardzo zadowolona pod każdym względem.Pozdrawiam

5 / 5 2019-01-28

Polecam!

5 / 5 2019-01-27

Polecam towar zgodny z opisem i dobry jakościowo, obsługa bardzo szybka

5 / 5 2019-01-21

Polecam!

5 / 5 2019-01-16

POLECAM

5 / 5 2019-01-14

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja i super towar

5 / 5 2019-01-14

Błyskawiczna realizacja i świetna jakość produktu

5 / 5 2019-01-01

Jak zawsze szybka i miła transakcja. Polecam w 100%!

5 / 5 2018-12-29

Bardzo dobry produkt godny polecenia. Szybka i bezproblemowa dostawa. Polecam naprawdę warto.

5 / 5 2018-12-23

Jak zawsze perfekcyjnie! Wzór dla innych sklepów!

5 / 5 2018-12-09

Jest super

5 / 5 2018-12-03

Polecam

5 / 5 2018-12-01

Super!

5 / 5 2018-11-30

Błyskawiczna dostawa i przemiła pomoc w zdobyciu wymarzonych produktów.

5 / 5 2018-11-29

Zadowalająca

5 / 5 2018-11-26

Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-11-06

Profesjonalnie, szybko, polecam :)

5 / 5 2018-11-05

bardzo dobry polecam tam stronę

5 / 5 2018-11-02

polecam

5 / 5 2018-10-26

Produkty wysokiej jakości, obsługa profesjonalna i bardzo szybka. Moje ulubione miejsce do zakupów online

5 / 5 2018-10-17

Transakcja przebiegła pomyślnie... towar super

5 / 5 2018-10-16

Polecam ❤️❤️❤️

5 / 5 2018-10-09

:D Wszystko jak najlepiej.

5 / 5 2018-10-06

Super

5 / 5 2018-10-01

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam ;)

5 / 5 2018-09-29

Polecam zakupy w Zumba wear. Za każdym razem transakcja przebiega bardzo szybko i sprawnie. Jestem informowana na jakim etapie jest moje zamówienie. Zamówienia otrzymuję w ekspresowym tempie, bardzo dobrze zapakowane.

5 / 5 2018-09-27

Jestem jak zawsze BARDZO ZADOWOLONA:)

5 / 5 2018-09-25

Wspaniała obsługa, szybki kontakt, produkty najwyższej jakości. Każda transakcja przebiega pomyślnie, a było już ich sporo ;) Szczerze polecam ten sklep.

5 / 5 2018-09-14

Wszystko w najlepszym porządku :) polecam :)

5 / 5 2018-09-10

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-09-05

super szybko

5 / 5 2018-09-03

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-08-31

Idealne zakupy, idealna obsługa

4 / 5 2018-08-29

Dostawa szybka i bez komplikacji. Dzięki Zumba

5 / 5 2018-08-24

Bardzo szybko, profesjonalnie, świetny kontakt z klientem.

5 / 5 2018-08-17

Wszystko idealnie :)

5 / 5 2018-08-12

Szybka i profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-08-06

Szybka i bezproblemowa obsługa, błyskawiczna realizacja zamówienia, produkty na wysokim poziomie, polecam:)

5 / 5 2018-08-05

Jak zawsze szybko i sprawnie, towar zgodny z oczekiwaniami

5 / 5 2018-07-30

Profesjonalizm pani Uli w każdym calu :) bardzo dziękuję za szybkie przesyłki zamówienia oraz pomoc w zorganizowaniu nawet niedostępnych produktów :)!

5 / 5 2018-07-30

Jestem zadowolona z zakupów.

5 / 5 2018-07-26

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-24

bez problemu

5 / 5 2018-07-18

Bardzo miła obsługa przesyłki expresowe bardzo polecam :)

5 / 5 2018-07-15

Polecam zakupy w Zumba wear. Za każdym razem transakcja przebiega bardzo szybko i sprawnie. Jestem informowana na jakim etapie jest moje zamówienie. Zamówienia otrzymuję w ekspresowym tempie, bardzo dobrze zapakowane.

5 / 5 2018-07-10

Świetna odzież, super jakość, piękne kolory. Każdy znajdzie coś dla siebie. Rozmiarówka standardowa. Polecam, 100% satysfakcji!

5 / 5 2018-07-04

SKLEP NA MEDAL

5 / 5 2018-06-24

Jak najbardziej polecam! :) świetna jakoś, ćwiczy się w ciuszkach rewelacyjnie :)

5 / 5 2018-06-21

Super, pełen profesjonalizm

4 / 5 2018-06-18

Polecam

4 / 5 2018-06-02

profesjonalna obsluga. Pani zadzwonila, dopytala. Bardzo szybka realizacja. Mila wspolpraca. Bardzo pomocna obsluga. Polecam !

5 / 5 2018-05-21

Wszystkie przebiegło super sprawnie!! Polecam sklep w 100%

5 / 5 2018-05-19

Szybko, sprawnie. Jestem mega zadowolona :)

5 / 5 2018-05-17

Polecam!

5 / 5 2018-05-16

luks!

5 / 5 2018-05-05

Wszystko Cacy :)

5 / 5 2018-05-01

Wszystko bardzo szybko sprawnie. Polecam gorąco

5 / 5 2018-04-30

Polecam :)

5 / 5 2018-04-28

wszystko super jak zawsze :)

5 / 5 2018-04-22

Boska obsługa

5 / 5 2018-04-21

Profesjona obsługa. Zamówione produkty są bardzo dobrej jakości. Świetnie się w nich czuje, bardzo dobrze leżą i świetnie wyglądają. Polecam produkty z Zumba Sklep.

5 / 5 2018-04-16

Profesjonalnie i ekspresowo!

5 / 5 2018-04-13

Szybka przesyłka, towar zgodny z opisem, świetnej jakości, rewelacyjna obsługa klienta. Polecam z pełnym przekonaniem i na pewno nieraz zrobie jeszcze zakupy w sklepie:)

5 / 5 2018-04-10

profesjonalna obsługa.polecam

5 / 5 2018-04-08

Koszulki super. Szybka dostawa. Wszystko bez problemów. Polecam w 100% :-)

5 / 5 2018-04-06

Solidna firma

5 / 5 2018-04-04

Szybko, konkretnie i z jakością! Polecam!

5 / 5 2018-04-04

Polecam

5 / 5 2018-03-31

Bardzo polecam ! Szybka dostawa i zero problemów ze zwrotem. Sklep godny zaufania.

5 / 5 2018-03-30

Polecam

5 / 5 2018-03-20

Wszystko w jak najlepszym porządku.

5 / 5 2018-03-15

Sprawnie, szybko i bezproblemowo. Super obsługa. Dzięki

5 / 5 2018-03-03

Super!

5 / 5 2018-03-03

Polecam :)

5 / 5 2018-03-01

Polecam.

5 / 5 2018-02-23

Polecam.szybko sprawnie!!!

5 / 5 2018-02-20

Wszystko bardzo szybko i sprawnie ! Ciuszki na prawdę super jakościowo :)

5 / 5 2018-02-20

Polecam zakupy w sklepie Zumbasklep! Szybko i bardzo dobry kontakt z klientem. Nie ma żadnego problemu ze zwrotem zakupów. Rzeczy są bardzo dobrej jakości i są przepiękne.

5 / 5 2018-02-19

Ubrania z materiałów wysokiej jakości, bardzo gorąco polecam, ka na pewno tu wrócę!!! :D

4 / 5 2018-02-15

Wszystko szybko i sprawnie. Jednak ceny mogłyby być niższe.

5 / 5 2018-02-11

Błyskawiczna dostawa, stały kontakt, produkty zgodne z opisem i zdjęciami na stronie

5 / 5 2018-02-06

Bardzo miła i profesjonalna obsługa, produkty zgodne z zamówieniem. Serdecznie polecam!

5 / 5 2018-02-05

Produkty wysokiej jakości, obsługa profesjonalna i bardzo szybka. Moje ulubione miejsce do zakupów online

5 / 5 2018-01-31

polecam

5 / 5 2018-01-30

Polecam sklep w 100%

5 / 5 2018-01-24

profesjonalna obsługa.polecam

5 / 5 2018-01-19

Pełen profesjonalizm, towar zgodny z opisem, szybka dostawa ! Polecam

5 / 5 2018-01-06

Wszystko Ok

5 / 5 2017-12-28

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Transakcja szybka i profesjonalna.

5 / 5 2017-12-25

Profesjonalna obsługa jak Najbardziej polecam sklep jak i ciuchy :)

5 / 5 2017-12-24

Szybka realizacja wysoka jakość produktów

5 / 5 2017-12-10

Polecam

5 / 5 2017-12-08

Super sklep

5 / 5 2017-12-07

Polecam sklep Zumba 20 punktów

5 / 5 2017-11-22

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-11-21

Polecam wszystko przebieglo sprawnie jestem zadowolona

5 / 5 2017-11-14

Uwielbiam ❤️❤️❤️

5 / 5 2017-11-11

Mika obsługa. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie

5 / 5 2017-10-29

Wszystkie przebiegło super sprawnie!! Polecam sklep w 100%

5 / 5 2017-10-22

Obsługa ekspresowa, a towar bardzo dobrej jakości. Polecam.

5 / 5 2017-10-18

Profesjonalna obsługa. Wysoka jakoś towaru i szybka wysyłka

5 / 5 2017-10-15

Polecam, bardzo szybka obsługa, paczka dostarczona nast dnia po złożonym zamówieniu, piękne kolory ubrań

5 / 5 2017-10-13

Profesjonalna obsługa. Polecam

5 / 5 2017-10-08

Bardzo solidny sklep :) Polecam! Olga

5 / 5 2017-10-06

Polecam sklep w 100%

5 / 5 2017-10-03

Polecam sklep, natomiast koszulka mogłaby być lepsza gatunkowo za taka cenę

5 / 5 2017-09-28

Profesjonalnie i szybko, serdecznie polecam

5 / 5 2017-09-27

Super szybka dostawa . Towar zakupiony godny polecenia

5 / 5 2017-09-25

Bardzo szybka obsługa zamówień! Gorąco polecam !

5 / 5 2017-09-23

Wysyłają błyskawicznie - nawet tego samego dnia :)

5 / 5 2017-09-15

Szybko, sprawnie i hez problemów...

5 / 5 2017-09-06

Ubrania są naprawdę bardzo ładne, jakoś materiału jest porządny, bardzo polecam.

5 / 5 2017-09-04

Polecam zakup w tym sklepie

5 / 5 2017-08-25

Jak najbardziej polecam ten sklep

5 / 5 2017-08-24

Wszystko idealnie :)

5 / 5 2017-08-20

Polecam, szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2017-08-13

Ekspresowa wysyłka, ze zwrotem ubrań, które nie odpowiadały mi rozmiarem nie było najmniejszego problemu. Kontakt i obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Szczerze polecam

5 / 5 2017-08-10

Polecam zakupy, wszystko zgodne z zamówieniem.

5 / 5 2017-08-09

mocna piątka!

5 / 5 2017-08-07

Wszuystko w porządku. Zwrot zrealizowany bez problemu.

5 / 5 2017-08-01

Profesjonalna obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-29

Jestem mega zadowolona:)

5 / 5 2017-06-28

Jak zwykle wszystko na najwyższym poziomie!

5 / 5 2017-06-27

Jak zwykle sprawne i bezproblemowe zakupy :)

5 / 5 2017-06-25

Polecam

5 / 5 2017-06-17

Polecam w 100%

5 / 5 2017-06-16

Polecam wszystkim sklep

5 / 5 2017-06-14

Wszystko w najlepszym porządku :) polecam :)

5 / 5 2017-06-04

Super

4 / 5 2017-06-02

Koszulka REWELACJA !!!!

5 / 5 2017-05-29

Jestem bardzo zadowolona pod każdym względem.Pozdrawiam

5 / 5 2017-05-26

Wszystko Ok

5 / 5 2017-05-19

Szybko, sprawnie i w miłej atmosferze

5 / 5 2017-05-18

Świetna jakość ubrań, najmodniejsze stylizacje i znakomita obsługa - polecam!

5 / 5 2017-05-15

Polecam!

5 / 5 2017-05-14

FANTASTYCZNIE

5 / 5 2017-05-13

Polecam!

5 / 5 2017-05-10

Wysyłają błyskawicznie - nawet tego samego dnia :)

5 / 5 2017-05-09

Polecam!

5 / 5 2017-05-08

Polecam.szybko sprawnie!!!

5 / 5 2017-05-04

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2017-04-21

Polecam

5 / 5 2017-04-17

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-04-05

Towar bardzo szybko dostałam, zgodny z opisem, polecam sklep

5 / 5 2017-04-05

Polecam

5 / 5 2017-04-01

Najlepszy sklep ! :))))

5 / 5 2017-03-31

Sklep warty polecenia ale jak dla mnie to tylko promocje ;) polecam

5 / 5 2017-03-28

Profesjonalna obsługa . Polecam

Rzetelne opinie o Zumbasklep.pl

Zumbasklep.pl

Siedziba
Kłodawa

WWW
http://www.zumbasklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
510775467

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie