Kategorie: / AGD / Dom / Dla Dzieci

3komody.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 63
opinie o 3komody.pl
5 / 5 2019-03-11

Super, szybko i fachowo

5 / 5 2019-02-25

Profesjonalny sklep godny zaufania

5 / 5 2019-02-22

POLECAM z pełnym przekonaniem

5 / 5 2019-02-07

bardzo miła obsługa, szybko odpowiadają na każde pytanie, przesyłka szybka dobrze zapakowana, gorąco polecam.

5 / 5 2019-02-06

Bardzo szybka realizacja produkt w 100% zgodny .

2019-02-03

JAK ZWYKLE UDANE ZAKUPY. DZIĘKUJĘ

5 / 5 2019-01-21

szybka dostawa, towar b. dobrej jakości, miła obsługa

2018-12-28

Wszstko na wysokim poziomwie. Pozdrawiam

5 / 5 2018-12-18

Dobry kontakt, wysyłka sprawna, dość szybka realizacja. Wszystko OK

5 / 5 2018-12-18

Wspaniała komunikacja, uprzejmość obsługi, szybka realizacja zamówienia.

2018-12-15

Jest O.K

2018-11-25

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-11-23

Polecam zakupy w tym sklepie. Bardzo przejrzyste strony, wkładanie produktów do koszyka sama przyjemność. Zakupy idealnie zapakowane, z bardzo dużą dbałością o najmniejszą nawet rzecz. Przesyłka przyszła naprawdę szybko. Pozdrawiam serdecznie, ogromnie dziękuje i życzę Wesołych Świąt.

5 / 5 2018-11-21

Szybko, sprawnie, solidnie i terminowo. Polecam!!!

5 / 5 2018-11-21

szybka dostawa,gorąco polecam.to już 3 zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-11-17

towar pierwszej jakości, składane krzesełka IKEA super. dokładnie takie jak w opisie. kolo piękny, wysyłka błyskawiczna i przede wszystkim bardo dobry kontakt ze sprzedającym. pozdrawiam serdecznie i polecam

5 / 5 2018-11-15

Bardzo fajny sklep. Można sie dogadac co do przesylki i ewentualnych rabatow.Polecam!

5 / 5 2018-11-13

Towar zgodny z opisem. Zapakowany profesjonalnie. Szybka wysyłka. Doskonały kontakt. Takie zakupy to czysta przyjemność. Polecam gorąco!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-10-30

Wszystko poszło szybko i sprawnie,krzesła w porzadku,przesyłka dobrze zapakowana!

5 / 5 2018-10-28

Kontakt ze sklepem doskonały. Sprzedawca na wysokim poziomie.POLECAM ten Sklep wszystkim Kupującym!!!!

2018-10-27

Bardzo dobra

5 / 5 2018-10-26

Rewelacja, bardzo uczciwy i rzetelny sprzedawca. Serdecznie polecam zakupu w tym sklepie:) Pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-10-24

Bardzo fajny, duży wybór produktów, na pewno będę zamawiać nie raz. Polecam.

5 / 5 2018-10-20

Profesjonalna Obsługa, błyskawiczny kontakt i wysyłka. Polecam baaaaaaaaardzo.

2018-10-13

rewelacja! ) przyjemni ludzi, fachowa obsługa, terminowe odpowiedzi, uprzejmy serwis, no nie mam co powiedzieć złego, po 5 zamówieniach zrealizowanych w firmie "3 komody"

5 / 5 2018-09-22

Wszystko było zgodnie z wymaganiami klienta :)Bardzo polecam

5 / 5 2018-09-18

wszystko OK

5 / 5 2018-09-12

sklep rewelacja ja juz chyba zawsze bedę robiła w nim zakupy.Polecam

2018-09-06

Sklep jak sklep. Buble sprzedaje.

5 / 5 2018-09-04

Szybka realizacja zamówienia, sklep godny polecenia

2018-09-04

Wszystko

5 / 5 2018-08-31

Świetna obsługa! Bieżące informacje o statusie zamówienia czy przesyłki. Towar dobrze zabezpieczony. Ceny także konkurencyjne! Dziękuję i POLECAM!

5 / 5 2018-08-31

bardzo dobry polecam

2018-08-29

sprawna i kompetentna obsługa

2018-08-29

Uwielbiam sklep 3komody.pl :)

2018-08-24

Jedna z desek była uszkodzona, gdyby nie fakt że akurat wypadło to po lewej stronie gdzie komoda jest usytuowana bliżej ściany i nie jest to tak bardzo widoczne (ale jednak) to reklamowałabym przesyłkę

5 / 5 2018-08-06

Szybka realizacja zamówienia, bardzo dobry kontakt e-mailowy. Produkt zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-07-29

Zamówiłam fotel TIRUP w niedzielę, a kurier był już w czwartek(poczekał do odpakowania i obejrzenia produktu). Zamówienie solidnie zapakowane, towar przyszedł bez zastrzeżeń. Byłam powiadamiana mailami o każdych etapach zamówienia, ale mam 1 zastrzeżenie-2 dni z rzędu próbowałam dodzwonić się(oczywiście w godzinach ich pracy) na numer stacjonarny sklepu ze strony internetowej i nikt nie podnosił. Za to ode mnie minus. Reszta bardzo ok.

5 / 5 2018-07-17

Szybko, bez problemu, bardzo dobry kontakt, przesyłka zapakowana bardzo dobrze, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-07-14

Transakcja na 6, szybka wysyłka i idealny kontakt ze sprzedającym. Polecam :)

5 / 5 2018-07-01

SZYBKA REALIZACJA ZAMÓWIEŃ. PROFESJONALNA OBSŁUGA

2018-06-28

Rewelacja pod każdym względem! Towar zgodny z zamówieniem, starannie zapakowany i zabezpieczony, błyskawiczna przesyłka.

5 / 5 2018-06-24

Profesjonalne podejście do transakcji. Miła obsługa. Polecam.

2018-06-24

Dobry sklep o szerokim asortymencie.

2018-06-22

Wszystko zgodnie z umowa, sprawnie i bez problemu

5 / 5 2018-06-22

Bardzo polecam tego sorzedawce ,dawno nie byłam az tak zadowolona z robienia zakupów.

5 / 5 2018-06-17

bardzo dobry iszybki kontakt ze sprzedajacym, blyskawiczna przesylka w 20godz.,towar ok.polecam bardzo!!

5 / 5 2018-06-10

Dobry i szybki . Dobre ceny .

5 / 5 2018-06-04

bardzo szybka i miła obsługa

5 / 5 2018-06-02

wszystko zgodnie z ustaleniami. Polecam!

2018-04-25

Wszystko OK!!!

5 / 5 2018-04-13

profesjonaliści w każdym calu, sprzedawca godni polecenia!

2018-04-12

Bardzo dobry, Ciesze sie , że produkty z Ikei możno zamówić przez internet. Poleciłam znajomym.

5 / 5 2018-04-07

Super kontakt ze sprzedającym. Rewelacyjna obsługa. Polecam

5 / 5 2018-04-07

Szybka przesyłka, towar dobrze zapakowany, dobry kontakt.

2018-04-04

bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-03-14

ok

5 / 5 2018-02-27

Wszystko OK.

5 / 5 2018-02-14

Wszystko w najlepszym porządku, można zaufać temu sprzedawcy w 100%, polecam.

5 / 5 2018-02-13

polecam :):):)

5 / 5 2018-02-09

Dobry kontakt ze sprzedającym,szybka wysyłka towaru, towar b.dobrze zapakowany i zgodny z opisem.Polecam wszystkim kupującym!P.S. Jedynie kurier mógłby być bardziej miły

5 / 5 2018-01-22

Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie i na pewno nie były to moje ostatnie zakupy. Kontakt, obsługa na bdb poziomie. Polecam !!!!

2017-12-25

dobra

2017-12-20

Bardzo dobra

5 / 5 2017-12-05

SKLEP SUPER OBSŁUGA 2X SUPER ZAKUPY DOTARŁY BEZPIECZNIE OPAKOWANE, ISTNIEJE MOŻLIWOŚĆ POMOCY WWYBORZE TOWARÓW POLECAM I JESZCZE NIE RAZ SKORZYSTAM Z ICH USŁUG

5 / 5 2017-12-01

Polecam, szybko, bezproblemowo.

5 / 5 2017-12-01

Super obsługa "twarzą do klienta". Wszystko na najwyższym poziomie. POLECAM!!!

5 / 5 2017-11-03

super

2017-10-29

Bardzo dobra organizacja sprzedaży, bardzo dobry system informowania o przebiegu realizacji, dostarczony towar zgodny z przedstawionym w ofercie, nie uszkodzony(kurier "Siódemka". Co do czasu realizacji to trudno mi go obiektywnie ocenić gdyż był to tydzień z długim majowym weekendem, więc wydaje mi się że biorąc pod uwagę dni wolne to dość sprawnie. Ogólnie, brak zastrzeżeń, mogę polecić.

2017-10-24

bardzo dobry kontakt, pomoc przy szukaniu dodatkowego asortymentu

2017-10-22

Kontak ze sprzedającym bardzo dobry. Dostawa terminowa. Towar należycie zapakowany.

2017-10-18

Moje zamówienie zostało błyskawicznie zrealizowane, bardzo pochwalam, dywan jest przepiękny!

5 / 5 2017-10-06

Jestem zadowolona. Przesyłka po kilku dniach doszła, wszystko kompletne. Udane zakupy. Polecam.

5 / 5 2017-10-03

szybko, fachowo i solidnie, takie zakupy to przyjemność

5 / 5 2017-09-26

Polecam sprzedawcę, bardzo dobry kontakt ze sprzedającym.

5 / 5 2017-09-24

Transakcja przebiegła trochę wolniej niż poprzednio, ale poza tym sprawie i bezproblemowo. Na każde zapytanie uzyskałam zawsze błyskawiczną odpowiedź. Polecam wszystkim i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z oferty sklepu.

5 / 5 2017-09-19

Wystawiam MEGA MEGA POZYTYWNĄ OPINIĘ !!! Idealny kontakt,ekspresowa przesyłka,wszystko sprawnie i profesjonalnie.Towar zgodny z opisem i spełniający moje oczekiwania.Ceny produktów jak i wysyłki bardzo atrakcyjne.Wszystkim kupującym polecam z czystym sumieniem sklep 3komody.pl :)

5 / 5 2017-09-14

Miła, błyskawiczna i fachowa obsługa. Sama przyjemność współpracować z taką firmą. Gorąco polecam!!!

5 / 5 2017-09-10

Transakcja przebiegła szybko i pomyślnie. Wszystko w porządku. Polecam.

5 / 5 2017-09-01

bardzo miła i fachowa obsługa dobry kontakt ze sprzedającym, z miła chęcią polecam ten sklep i zakupy w nim

5 / 5 2017-07-30

WYSYŁKA SZYBCIUTKA....WSZYSTKO OK.

5 / 5 2017-07-23

Super sklep. Obsługa rewelacyjna. Szybko sprawnie i z dotrzymaniem opcjonalnego terminu wysyłki. Przesyłka zapakowana starannie i solidnie zabezpieczona. Serdeczne polecam.

2017-07-02

Sklep godny polecenia!

5 / 5 2017-06-14

Szybko, tanio, wygodnie. Doskonała alternatywa dla tych, którzy nie mają blisko sklepu Ikea. Polecam każdemu!

5 / 5 2017-06-09

Jestem bardzo zadowolona z zakupów w sklepie "3KOMODY" Szybko,sprawnie bardzo dobry kontakt. Jeszcze raz dziękuję.

2017-06-06

Fantastyczna obsługa i kontakt

5 / 5 2017-06-03

Szybko i solidnie

5 / 5 2017-06-01

Zachęcam gorąco do zakupów.Szybko,miło i tanio.

2017-04-09

Sklep godny polecenia. Dobry towar w przystępnej cenie. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą, czytelna strona internetowa.

2017-03-27

zgodnie z opisem,ceny przystępne.

Rzetelne opinie o 3komody.pl

3komody.pl

Siedziba
Wola Krzysztoporska

WWW
http://www.3komody.pl

Email
[email protected]

Telefon
44 737-89-55

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie