Kategorie: / Motoryzacja

4tires.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o 4tires.pl
2019-03-18

wszystko tak jak zamawiałem bardzo dobra obsługa i porada.

5 / 5 2018-12-18

100%profesjonalna obsługa.Dobry kontakt,bardzo szybka przesyłka,towar zgodny z opisem.Polecam wszystkim tego sprzedawcę

2018-12-15

fajny sklep z duzymi mozliwosciami i wyborem

5 / 5 2018-10-16

Gorąco polecam, fachowy kontakt, w moim przypadu był brak opon w kraju firma sprowadzila z niemiec. Dziekuje

5 / 5 2018-09-25

OK

2018-07-29

Rewelacyjny sklep. Nigdzie nie mogłem dostac opon a w 4tires następnego dnia po zamówieniu miałem je w domu. Dziękuję

5 / 5 2018-07-17

Zakup dokonany sprawnie i nad wyraz szybko. Już następnego dnia opony były u mnie. Kontakt ze sklepem bardzo dobry, otrzymałem wyczerpujące informacje na temat produktu. Ponieważ jest zima a kupowałem opony letnie to trudno mi na razie ustosunkować się co do jakości towaru, ale mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Pozdrawiam

2018-04-21

Solidna Firma.Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2018-04-04

ok

5 / 5 2018-04-02

Bardzo szybka wysylka. Dobry kontakt telefoniczny. Opony nowe swieze takze wszystko ok. Polecam!

2018-04-01

Bardzo miła obsługa.

5 / 5 2018-03-12

Szybka i fachowa pomoc, łatwy kontakt zarówno telefoniczny jak i e-mailowy. Jako jedyny z pięciu sklepów z jakimi miałem doczynienia podczas wyboru opon poinformował mnie o dacie produkcji jak i kraju pochodzenia wybranego towaru.

5 / 5 2018-02-27

Polecam. Szybko i bezproblemowo

5 / 5 2018-02-03

sklepu nie odwiedziłam,opony zostały przesłane , za przesłanie za granice , cala operacja przebiegła bardzo kontaktowanie, szybko i rzetelnie - polecam wszystkim ;-)

5 / 5 2018-01-31

Świetna i szybka obsługa.Dobry kontakt, bieżąca informacja o etapie transakcji.Polecam!!!

2018-01-24

Kupiłem tu już 2 komplety opon (zeszłej zimy Continentale, a w tym roku letnie Yokohama) i mogę spokojnie polecić sklep innym. Ceny bardzo przyzwoite. Na wysyłkę też długo nie było trzeba czekać.

5 / 5 2017-12-26

Do polecenia, tylko szkoda, że nie ma możliwości kontaktu drogą telefoniczną, a poza tym wysztko super!!!

2017-12-12

Gratulacje wszystko jak najlepiej - można Was polecać Wszystkim!!!!

2017-12-03

sklep godny polecenia

5 / 5 2017-11-21

Jestem bardzo zadowolony, że trafiłem do tego sklepu. Cała transakcja przebiegła bardzo szybko i sprawnie, drogą telefoniczną otrzymałem wszystkie potrzebne informacje, polecono mi świetne opony w rewelacyjnej cenie. Na pewno tu jeszcze wrócę a teraz polecam wszystkim znajomym.

2017-11-19

omijajcie ten sklep, oferują towar którego nie mają, a w zamian po złożeniu zamówienia próbują wcisnąć jakąś chińską tandetę

5 / 5 2017-11-16

Szybko,sprawnie,profesjonalnie.

2017-11-14

zdecydowanie polecam

2017-09-29

Zdecydowanie polecam ten sklep. Mają duży wybór i niezłe ceny. Na opony nie czekałem długo, tylko 2dni, dobrze zapakowane i świeże z tego roku. Dobry kontakt.

5 / 5 2017-09-16

Szybko i profesjonalnie.Polecam.

5 / 5 2017-09-09

Bardzo szybka przesyłka. Dobry kontakt.

5 / 5 2017-08-12

Miły kontakt, dobra cena, błyskawiczna dostawa, jednym słowem - rewelacja. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-07-22

Bardzo miła i kompetentna obsługa. Super, godni polecenia. Następne opony kupię też u nich.

5 / 5 2017-06-17

Dobry kontakt ze sklepem i błyskawiczna wysyłka. Zamówione opony były u mnie już na drugi dzień. Cenowo też super. Mogę śmiało polecić ten sklep !

5 / 5 2017-06-11

Świetny kontakt, super zakup w bardzo dobrej cenie, sklep wart polecenia!!!

5 / 5 2017-05-10

Super obsługa! Polecam!

5 / 5 2017-04-16

bardzo polecam,pomogli z doborem, znaleźli tańsze zamienniki

5 / 5 2017-04-06

Dobra cena, towar dobrze opakowany, szybki kontakt i dostawa - polecam.

Rzetelne opinie o 4tires.pl

4tires.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://4tires.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie