Kategorie: / Dom

ABAK Opinie Klientów

4.50/5.00 - ilość ocen: 6
opinie o ABAK
5 / 5 2019-02-10

Szybko i sprawnie zamontowane panele w całym domu. Polecam wszystkim co cenią sobie wysoką jakość wykonania usługi.

2 / 5 2019-01-22

Bardzo bardzo nie polecam. podłoga po 3 dniach od położenia się rozeszła. Panele w jednym miejscu rozsunęły się po 3 dniach od położenia. Dodam, że pokój jest nie użytkowany do tej pory. Po założeniu paneli poproszono mnie o podpis na dokumencie odbiorczym. Podłoga była położona dobrze wiec złożyłam podpis w dwóch miejscach tak jak mnie poproszono. teraz okazuje się że obok mojego podpisu zaznaczono okienko "montaż na nierównym podłożu" co jest wierutnym kłamstwem bo w pokoju była wykonywana nowa wylewka, gładziutka i idealna. Reklamacja została odrzucona z uwagi na złożony prze ze mnie podpis odbioru. Faktycznie w dniu odbioru wszystko było w porządku po 3 dniach panele się rozeszły. Przy odbiorze montażysta zapytał czy jestem zadowolona z montażu powiedziałam, że tak, poprosił o podpis w dwóch miejscach na protokole odbiory podpisałam i tym samym sama zrzekłąm się prawa do jakichkolwiek roszczeń i gwarancji na montaż i panele. Zwróćcie na to uwagę przy odbiorze ja nie zwróciłam i teraz muszę zapłacić za innej firmie za ponowne położenie paneli. Czuję się oszukana przez firmę Abak. Podpis w feralnym miejscu złożyłam ale jest to działanie celowe firmy, wiec uważajcie ....

5 / 5 2019-01-18

Bardzo miła i profesjonalna obsługa w sklepie oraz podczas montażu. Polecam. 155 m2 w jeden dzień zamontowane przez trzyosobową ekipę.

5 / 5 2018-09-12

Piękne panele bardzo konkurencyjne ceny co widać między innymi po ilości Klientów w sklepie. Polecam.

5 / 5 2018-08-06

Miła i pomocna obsługa na sklepie w Rybniku. Pan montażysta również był miły i przybył dokładnie w wyznaczonym wcześniej terminie. Szybko, solidnie oraz schludnie zamontował panele. Nie mamy żadnych zastrzeżeń co do montażu. Jesteśmy bardzo zadowoleni.

2018-04-12

Po zamontowaniu podłogi zauważyłem następnego dnia, że podłoga w jednym miejscu – akurat najbardziej używanym, bo przy wejściu – ugina się kiedy się po niej chodzi. Oznacza to, że w tym miejscu nie położono po nią izolacji – kompletnie nie wiem dlaczego i nie bardzo rozumiem czym to było spowodowane, bo na pewno nie brakiem materiału (zostało go wystarczająco dużo). Po zgłoszeniu tej reklamacji dostałem pismo, które mówi, że skoro podpisałem odbiór, to nie mam juz prawa się domagać czegokolwiek. Czy firma nie bierze odpowiedzialności za to, co zrobiła, tylko za to, co zauważył klient przy odbiorze. Jak nie zauważył., to nawet jak jest ewidentnie źle zrobione, to firmy to nie obchodzi. Ponadto w odpowiedzi na reklamację napisano: "montaż został wykonany na długości pomieszczenia powyżej maksymalnych wymiarów bez dylatacji, co wiąże się z utratą gwarancji na panele oraz na montaż". Nikt mnie o czymś takim nie informował wcześniej.

5 / 5 2018-03-26

Rewelacja. Szybko, solidnie i w dobrej cenie. Polacam:)

Rzetelne opinie o ABAK

ABAK

Siedziba
Piekary Śląskie

WWW
http://abak.shoparena.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie