Kategorie: / Pozostałe

Abcgastronomii.com Opinie Klientów

średnia ocen: 3.76
opinie o Abcgastronomii.com
2019-02-02

PRZESTROGA przed zakupami w tym sklepie.Zamówiłam towar za pobraniem,ale zareklamowałam,bo nie działał prawidłowo.Ale firma od tego czasu nie odbiera maili ani telefonów.Rozmowy telefoniczne odrzucają.Nie można się z nimi w żaden sposób skontaktować.Nie mam ani pieniędzy,ani dobrego towaru.To nieuczciwi sprzedawcy.

5 / 5 2019-01-19

Jestem zadowolona, kupiłam pakowarkę próżniową, dostawa dotarła z dnia na dzień, gwarancja, faktura i wszystkie dokumenty przyszły też. Pakowarka działa beż zarzutów, a cena niższa niż gdzieś indziej gdzie sprawdzałam. Kupuję produkty od dłuższego czasu i nie zawiodłam się nigdy.

3 / 5 2018-11-02

Serdecznie odradzam zakupy w tym sklepie. Kupiłam do szpitala termohigrometr w ub roku. Chciałam zareklamować, ponieważ nie podaje wilgotności. Od stycznia bezskutecznie oczekuję na dostarczenie nowego, który mi obiecano. Na e--maile nie odpowiadają, a jak już udało mi się dodzwonić to poinformowano mnie, że już został wysłany, I tak w kółko.

5 / 5 2018-10-18

Wszystko ok. Dobre ceny i ogromny asortyment. Przesyłka dotarła błyskawicznie. Polecam.

5 / 5 2018-09-28

Polecam zakupy. Wszystko poprawnie, szybka wysyłka, urządzenia przeszły wszystkie kontrole i zostały zaakceptowane przez audytora. Dziękuję.

5 / 5 2018-09-22

Wysyłka szybka, zamawiałem towar przed świętami i dotarł na drugi dzień. Dobra cena i dobra jakość. Polecam.

5 / 5 2018-09-08

Polecam ten sklep, błyskawiczna dostawa, towar dobrze zapakowany i cena najniższa w internecie. Super.

2018-08-12

Sklep bardzo dobry, przed zakupem zadzwoniłem by dowiedzieć się szczegółów, wszystko mi wytłumaczyli i doradzili. Nie wiem czemu ludzie piszą głupoty o nich, bo ja robiłem zakupy już parę razy i zawsze było wszystko na tip top.

3 / 5 2018-08-04

ODRADZAM WSZYSTKIM ZAKUPY W ABCGASTRONOMII! Mimo przelewu, towar nigdy nie został wysłany, a przesłany mailem nr UPS dotyczy zupełnie innego odbiorcy.

2018-07-15

OSTRZEŻENIE! Nie poleciłbym tego sklepu najgorszemu wrogowi! Przysłany towar był wadliwy, po skontaktowaniu się z firmą zostałem zapewniony że nie będzie problemu z wymianą. Miną miesiąc! Nadal jestem posiadaczem trefnego towaru, a ''przemiły'' pan z obsługi, który zapewniał mnie że towar wysłał już dwa razy, co okazało się kłamstwem (podany przez niego numer listu przewozowego był najprawdopodobniej losowo wybrany, bo nie dotyczył on mojej przesyłki), przestał ode mnie odbierać telefony. Kontaktowałem się z nim z trzech różnych numerów które ''cwany'' chłopak skrzętnie sobie zapisywał po każdej rozmowie żeby później odrzucać moje połączenia. Ogólnie rzecz biorąc firma ABCGASTRONOMII ma klienta głęboko w poważaniu. Jeszcze raz szczerze przestrzegam wszystkich zamierzających zrobić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-07-07

Polecam ten sklep, wszystko przyszło dobrze zapakowane, na drugi dzień od złożenia zamówienia, dodatkowo w przesyłce było kilka gratisów. Ceny mają dobre i bogatą ofertę, tak naprawdę wszystko co mi potrzebne w restauracji mogę i kupuję w abcgastronomii. Robiłem zakupy już ze 6 razy i nigdy się nie zawiodłem.

1 / 5 2018-07-05

LUDZIE NIGDY WIĘCEJ ŻADNYCH ZAKUPÓW. ZAMÓWIŁEM TOWAR NA SZCZĘŚCIE TYLKO ZA 120,00 ZŁOCISZY.PRZYSŁAŁ ALE NIE TO I O WARTOŚCI 40 ZŁ.NA MÓJ E-MAIL ODPISAŁ ŻE JUŻ WYSŁAŁ POPRAWNY-TYLKO ŻE DO DNIA DZISIEJSZEGO NIC NIE DOSZŁO.TELEFONU OCZYWIŚCIE NIE ODBIERA.IDE NA POLICJE NIE DARUJE MU NAWET 10 ZŁ. POWTARZAM NIGDY WIĘCEJ.

5 / 5 2018-06-17

Bardzo dobry sprzedawca. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie, towar zgodny z opisem. Dostarczone dokumenty zostały pozytywnie zaakceptowane przez sanepid. Polecam.

2018-05-17

Ostrzegam nie bez przyczyny przed zamawianiem w abcgastronomii. W błoto wyrzuciłem prawie 400 zł. ponieważ przysłano mi nie ten model , który chciałem. Od tej pory abcgastronomii nie odpowiada na telefony a tym bardziej maile.

1 / 5 2018-02-19

Zamówiłem u nich młynek do rozdrabniania za 2500 zł.Przysłali ekspresowo ale młynek o wartości 700 zł. Mimo wielu prób, telefon nie odpowiada, na e-maile też nikt nie odpisuje, korespondencja wraca z informacją "adresat wyprowadził się". Według mnie ta firma wykorzystuje i naciąga ludzi. Dzisiaj udaję się na policję, bo kwota którą zapłaciłem to już przestępstwo.

5 / 5 2018-01-28

Bardzo dobry, szybka wysyłka, szkło dobrze zapakowane. cena niska. Polecam.

2 / 5 2018-01-10

Po zamówieniu towaru i zapłaceniu minął tydzień i brak przesyłki, oraz od piątku brak kontaktu ze sprzedającym. Nie polecam. Wysłałem maila ostrzegającego do wszystkich znajomych z Warszawskich restauracji.

2017-12-25

Błyskawiczna wysyłka. Jakość garnków bardzo dobra, gruba solidna stal. Cena tez dobra. Nie mam żadnych zastrzeżeń. A i przed zakupem porada fachowa przez telefon, odradzili zakup jednych garnków polecili drugie i wytłumaczyli dlaczego.

5 / 5 2017-10-17

Bardzo dobry. Wszystko dobrze zapakowane, błyskawiczna wysyłka, a higrometry zaakceptowane przez nadzór. Polecam.

5 / 5 2017-07-31

Zakupy na jak najwyższym poziomie. Błyskawicznie przysłane, dobrze zapakowane, gdy okazało się że rozmiar który zamówiłam jest dla mnie za mały zadzwoniłam i bez żadnego problemu wymienili mi garnek na większy. Jakościowo towar bardzo dobry. Polecam.

1 / 5 2017-07-30

Bardzo negatywna. Zamawiałam kilka razy w tym sklepie . Początkowo nie narzekałam do czasu ,gdy zlożyłam większe zamówienie. Ten człowiek ,ktory prowadzi firmę okazał się zwykłym oszustem . Ani towaru ani pieniędzy! Sprawa w sądzie ale zamierzam złożyć doniesienie do Prokuratury o zamknięcie sklepu, by więcej ludzi nie oszukiwał. Adres sklepu ten sam tylko końcowka zamiast pl jest com . Przerejestrował bowiem firmę na Cypr

5 / 5 2017-07-29

Bardzo szybka wysyłka, towar dobrze zapakowany, jakość ok, kontakt emailowy doskonały, przed zakupem doradzili mi co i jak kupić.

5 / 5 2017-07-17

Długo szukałem takiego sklepu w sieci, mają wszystko co potrzeba mojemu szefowi kuchni, wygodnie robię zakupy bez wychodzenia z firmy. Błyskawiczna dostawa i dobra porada przed zakupem, polecam.

1 / 5 2017-05-18

Otrzymałem inny model towaru niż zamawiałem. Próbowałem wyjaśnić-niestety brak kontaktu. Nie odpowiadają na maile, nie odbierają telefonów.

5 / 5 2017-05-14

Robiłam zakupy z wysyłką do Anglii, paczka przyszła w tydzień, to bardzo szybko, koszt przesyłki na poziomie 130 zł za dużą paczkę więc tez niedrogo. Opłaca się u nich kupować. Polecam.

2017-05-04

Sklep nie wysyla towaru , pieniędzy nie zwraca. Mam sprawę w sądzie .

2 / 5 2017-04-07

Absolutnie nie polecam i przestrzegam przed zakupami w tym sklepie. Towar zakupiłam w marcu 2012r. Nie dość, że dostałam nie taki jaki zamawiałam to w dodatku cały czas się psuje. Sprzedający kompletnie niepoważny. Na początku odbiera i obiecuje załatwić sprawę. Po tygodniu bez odzewu znowu odbiera, przeprasza i znowu obiecuje. Potem juz wcale nie odbiera lub rozłącza się w trakcie rozmowy. Totalna porażka. UWAŻAJCIE.

Rzetelne opinie o Abcgastronomii.com

Abcgastronomii.com

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie