Kategorie: / AGD / Ogród / Dom

Abexil.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.53
opinie o Abexil.pl
5 / 5 2019-03-22

Polecam ten sklep

3 / 5 2019-03-18

To już mój drugi zakup myjki ciśnieniowej w tym sklepie. Wcześniej kupiona K5.55 teraz K7P. Dlaczego ten sklep? TYLKO dlatego ze nie znalazłem taniej w swojej okolicy a nawet przez neta. Niestety po wydaniu już u nich blisko 5.000zł na sprzęt (wcześniej kupowałem pilarkę STIHLa też u nich), nie chcieli dać żadnego rabatu!

5 / 5 2019-03-17

Bardzo mila obsluga, dobra cena

4 / 5 2019-03-12

bardzo dobra i szybka obsługa

5 / 5 2019-03-08

Polecam!

5 / 5 2019-03-07

polecam

5 / 5 2019-03-01

Profesjonalna i szybka obsługa, po zapłaceniu do godz. 12.20 to towar dostaliśmy nastepnego dnia o 11.00. Napewno skorzystam z ich asortymentu.

5 / 5 2019-02-28

Polecam sklep

5 / 5 2019-02-23

Sklep i obsługa godna polecenia.

5 / 5 2019-02-22

Ok super

4 / 5 2019-02-14

Dobry kontakt, szybka dostawa

5 / 5 2019-02-12

Sklep godny polecenia. Transakcja przebiegła bardzo szybko i bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt ze sprzedawcą.

5 / 5 2019-02-11

Super!

4 / 5 2019-02-10

Bardzo dobry kontakt ze sklepem. Towar w dobrej cenie. Polecam

4 / 5 2019-02-09

Wzorowa obsługa. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2019-02-08

Super obsługa . Bardzo fachowa i miła.

4 / 5 2019-02-07

Transakcja przebiegła pomyślnie. Polecam.

4 / 5 2019-02-05

ok

5 / 5 2019-02-04

Wszystko na wysokim poziomie.

5 / 5 2019-02-02

Szybka i sprawna transakcja

4 / 5 2019-02-02

Przyzwoity sklep z bogatym asortymentem.

5 / 5 2019-01-31

Wszystko sprawnie,szybka przesyłka,produkt-proszek karcher bez zastrzeżeń.Serdecznie polecam.p.s.najlepsza cena w necie.

5 / 5 2019-01-30

Szybka i bardzo fachowa obsługa, realizacja zgodnie z ustaleniami POLECAM !!

5 / 5 2019-01-28

Wszystko szybko sprawnie Polecam

5 / 5 2019-01-27

Wielki pozytyw. Szybka obsługa, towar dobrze zapakowany i dobra cena za towar w 100 % oryginalny. Polecam ten sklep i życzę dobrych zakupów w nowym roku.

5 / 5 2019-01-27

Miła obsługa, sklep godny zaufania

4 / 5 2019-01-26

Sklep jest ok. Obsługa bardzo miła i sympatyczna.

5 / 5 2019-01-25

Jestem bardzo zadowolony z zakupu.

5 / 5 2019-01-17

ok

5 / 5 2019-01-14

Ok.

5 / 5 2019-01-14

Profesjonalna obsługa

4 / 5 2019-01-04

Witam, wszystko przebiegło sprawnie. Zamówiony towar dotarł na czas, pozdrawiam

5 / 5 2018-12-28

Bardzo pozytywnie

5 / 5 2018-12-28

Wszystko na 6 z plusem :) Polecam

4 / 5 2018-12-27

POLECAM.

5 / 5 2018-12-24

Wszystko tak jak trzeba OK OK OK

5 / 5 2018-12-22

Szybko sprawnie bez problemów.

4 / 5 2018-12-16

ok

4 / 5 2018-12-10

Szybko i sprawnie .Polecam

4 / 5 2018-12-08

Towar zgodny z opisem, szybka przesyłka, dobrze zabezpieczona. Polecam ;)

5 / 5 2018-12-06

super sklep

5 / 5 2018-12-06

NAJBARDZIEJ POLECAM TEN SKLEP

4 / 5 2018-11-29

OK!

3 / 5 2018-11-26

ok

5 / 5 2018-11-26

Profesjonalna obsługa. Wszystko natychmiast!

5 / 5 2018-11-21

polecam

3 / 5 2018-11-17

Przyzwoita cena, konkurencyjna w stosunku do innych sklepów.

5 / 5 2018-11-14

Szybka realizacja zamówienia,fachowa obsługa

5 / 5 2018-11-03

pozytywna

5 / 5 2018-10-28

POLECAM

5 / 5 2018-10-25

Rewelacyjny kontakt, świetna porada i szybka realizacja. To się ceni w dzisiejszych czasach.

5 / 5 2018-10-19

SZYBKO, S[PRAWNIE. POLECAM

5 / 5 2018-10-18

Bardzo sprawna obsługa. Towar zgodny z zamówieniem. Polecam.

4 / 5 2018-10-18

Szybko, sprawnie, polecam

5 / 5 2018-10-14

Wszystko w jak najlepszym porządku. Towar zgodny z opisem i szybka przesyłka.

4 / 5 2018-10-13

wszystko odbyło się terminowo, produkt sprawny

5 / 5 2018-10-13

Profesjonalne fachowe doradztwo, rzetelna solidna obsługa Polecam

5 / 5 2018-10-13

Bardzo dobra komunikacja, pełna informacja i kompetentna obsługa

5 / 5 2018-10-08

polecam SUPER!!!!

5 / 5 2018-10-03

Polecam, szybko, sprawnie, skutecznie.

5 / 5 2018-09-29

solidny sklep

4 / 5 2018-09-28

Dobry kontakt telefoniczny, miły personel.

4 / 5 2018-09-27

Bardzo dobra

2018-09-13

Próbowałem kupić w tym sklepie myjkę Karchera. Kupiłem i zapłaciłem , po czym okazało się , że towaru nie ma pomimo opisu , iż jest dostępny w magazynie z wysyłką w 24 h. Po dwóch dniach kiedy anulowałem zamowienie towaru nadal nie było , a opis , że dostępny w 24 h widniał cały czas. Panowie nie mają czasu aktualizować strony www sklepu , albo handlują towarem , którego nie mają na miejscu w magazynie.

5 / 5 2018-09-12

Polecam!

5 / 5 2018-09-09

Profesjonalna obsługa jak powiedzieli tak było.

4 / 5 2018-09-07

dobrze

5 / 5 2018-09-06

Polecam sklep. szybka dostawa i dobre ceny

5 / 5 2018-09-04

bardzo szybka. miła obsługa

5 / 5 2018-09-01

fachowa obsługa

5 / 5 2018-08-31

Solidna firma.

4 / 5 2018-08-29

Bardzo solidny sklep

5 / 5 2018-08-29

Sklep godny polecenia, wszystko zgodnie z opisem, dobra cena i przesyłka expresowa.

4 / 5 2018-08-23

Godny polecenia

5 / 5 2018-08-23

rzetelna firma

5 / 5 2018-08-22

Znakomicie

5 / 5 2018-08-21

zadawalający, polecam jak najbardziej innym kupującym

5 / 5 2018-08-20

Miałem na jedno zamówienie sporo pieniędzy i musiałem komuś zaufać - zaufałem tej firmie i nie zawiodłem się. Rewelacyjna obsługa, świetna współpraca, profesjonalizm i pomoc. Serdecznie polecam każdemu, szczególnie, że ceny w większości przypadków mają niższe niż na allegro, a nawet gdyby były wyższe, to warto dopłacić za spokojny sen i pewność, że wszystko będzie w porządku. Jeszcze raz dziękuję za pomoc i polecam!

4 / 5 2018-08-17

Jestem bardzo zadowolona, dobra cena i szybka dostawa.

4 / 5 2018-08-17

Bardzo dobry sklep.Polecam

5 / 5 2018-08-17

Polecam pod każdym względem.

4 / 5 2018-08-14

Bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-08-11

Profesjonalna obsługa, fachowa pomoc w wyborze towaru, szybka realizacja dostawy. Polecam.

3 / 5 2018-08-10

Bardzo dobry

4 / 5 2018-08-09

Pofesjonalna obsługa, zakupy to czysta przyjemność (jeśli się ma kasę) nie za szybko, ale wszystko przebiegało sprawnie. Jestem bardzo zadowolony.

4 / 5 2018-08-06

transakcja przebiegła pomyślnie.Polecam.

5 / 5 2018-08-03

wszystko ok

5 / 5 2018-07-26

Polecam

5 / 5 2018-07-25

Transakcja przebiegła pomyślnie.POLECAM.

5 / 5 2018-07-23

Wszystko ok Polecam ! Szybko zgodnie z opisem dobrze zabezpieczona paczka !

5 / 5 2018-07-23

Super sklep

5 / 5 2018-07-18

transakcja przebiegła jak najbardziej pomyślnie, polecam.

4 / 5 2018-07-17

Szybko sprawnie , polecam!

4 / 5 2018-07-15

bardzo sprawna i profesjonalna obsługa.

2018-07-10

Produkt, który zakupiłam okazał się niedostępny, a sprzedawca nie był w stanie podać czasu oczekiwania.

4 / 5 2018-07-04

Prawdopodobnie najtańszy przedstawiciel Karchera. Trzeba jednak liczyć się z dłuższym czasem realizacji zamówienia.

4 / 5 2018-07-04

Szybko i sprawnie, ale trochę brak informacji w trakcie realizacji, co może, niektórych niecierpliwych denerwować. Ogólnie polecam, pozytywnie, bez problemów.

4 / 5 2018-07-01

wszystko ok

4 / 5 2018-07-01

Jestem zadowolona. Odkurzacz, który zamówiłam został szybko dostarczony, obsługa także bardzo miła. Mogę szczerze polecić innym.

4 / 5 2018-07-01

Ogólnie ocena pozytywna. W moim przypadku otrzymałem niewłaściwy towar, wymiana na właściwy w ciągu 24h. Reszta (kontakt, obsługa, informacje o przesyłce) ok. Godny polecenia!

5 / 5 2018-06-30

Polecam to już któryś z kolei zakup w tym sklepie.

5 / 5 2018-06-25

super frma

4 / 5 2018-06-23

Dobry opis sprzedawanych produktów, konkurencyjne ceny, szybka realizacja zamówienia, dobrze towar opakowany.

4 / 5 2018-06-21

Tanio i elegancko! :)

5 / 5 2018-06-14

Tranzakcja przebiegła pozytywnie.Polecam

4 / 5 2018-06-14

Profesjonalna obsługa.

5 / 5 2018-06-11

pełen profesjonalizm

4 / 5 2018-06-11

Szybka i sprawna realizacja zamówienia, polecam ten sklep!

5 / 5 2018-06-11

Wszystko ok

5 / 5 2018-06-09

Sklep godny polecenia, markowy sprzęt w dobrej cenie. Do tego szybka realizacja

4 / 5 2018-06-09

Pozytywna

4 / 5 2018-06-07

Sympatyczny kontakt, towar zgodny z opisem

5 / 5 2018-06-07

Polecam zakupy w tym sklepie

4 / 5 2018-06-05

szybka i profesjonalna obsługa-polecam

3 / 5 2018-05-30

Wysyłka inna firma kurierska niż wybrana w formularzu

5 / 5 2018-05-26

O.K.

5 / 5 2018-05-26

Fachowo szybko i z uśmiechem tak byłem obsłużony w tym sklepie.

5 / 5 2018-05-26

Super

4 / 5 2018-05-25

ok

5 / 5 2018-05-25

Profesjonalny pod każdym względem.

4 / 5 2018-05-22

Ok

5 / 5 2018-05-21

Super

5 / 5 2018-05-20

Niskie ceny, dobre produkty, szybka dostawa.

3 / 5 2018-05-18

UWAGA! Sklep podaje inną cenę w aukcji internetowej a inną przy odbiorze,obiecuje natychmiastowy zwrot nadpłaconej kwoty,potem nie odpisuje na maile ,no i w końcu po tygodniu ,w końcu z łaską robi zwrot.Chodzi o kwotę 15 zł.

4 / 5 2018-05-17

Dobry sklep, niskie ceny.

4 / 5 2018-05-17

Sklep ok. Jak zamówiłem produkt nie mieli go na magazynie i musiałem poczekać na realizację zamówienia.

4 / 5 2018-05-14

Transakcja na dobrym poziomie

5 / 5 2018-05-13

Bardzo kulturalna obsługa, krótkie terminy realizacji, możliwość przedłużenia gwarancji do 2 lat

3 / 5 2018-05-12

Otzymałem informację, iż produkt jest dostępny i mam przyjechać po odbiór. Przyjechałem po obdiór, niestety czekając w kolejce po odbór mój produkt został w tym czasie sprzedany komuś innemu - widząc że wydają ten produkt zapytałem czy mają jeszcze dla mnie jedną sztukę, o czym mnie informowali mailowo. Okazało się że nie. Straciłem czas na dojadz na miejsce i czekając 20 minut w kolejce. Miałem nadzieję odebrać towar przed świętami a otrzymałem dopiero tydzień po. Mało fachowe podejście do klienta.

4 / 5 2018-05-09

Sklep do polecenia

5 / 5 2018-05-06

Szybka wysyłka, polecam.

5 / 5 2018-05-04

Wszystko jak należy. Profesjonalna obsługa

5 / 5 2018-04-27

środek czyszczący OK, dostawa błyskawiczna

4 / 5 2018-04-20

OK

3 / 5 2018-04-19

Robiłem zakupy po raz pierwszy. Wybrałem sklep ponieważ miał cenę niższą niż oficjalny przedstawiciel Karchera

4 / 5 2018-04-17

wszystko ok.

5 / 5 2018-04-13

Szybka fachowa obsługa zamówienia.

5 / 5 2018-04-13

wszystko ok

5 / 5 2018-04-09

SZYBKO, SPRAWNIE, BEZPROBLEMOWO

5 / 5 2018-04-06

Profesjonalne podejście do klienta.

5 / 5 2018-04-03

jest ,ok,

5 / 5 2018-03-27

Jestem bardzo zadowolona z jakości obsługi, przyjemny kontakt telefoniczny ze sprzedającym. Jak najbardziej polecam :)

4 / 5 2018-03-19

Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-03-16

Godny polecenia.

5 / 5 2018-03-16

Profesjonalna obsługa, szybka przesyłka, towar dostarczony zgodny z opisem. Serdecznie polecam.

4 / 5 2018-03-12

Witam, szczerze polecam sklep, chociaż obsługa klienta pozostawia trochę do życzenia. Co najważniejsze, zamówiony sprzęt dotarł bez zadnego problemu, w określonym wcześniej terminie.

5 / 5 2018-03-12

Super

4 / 5 2018-03-10

Szybko sprawnie i fachowo. Polecam

4 / 5 2018-03-03

ok

5 / 5 2018-02-26

Bardzo szybka wysyłka. Sprawne i wygodne zakupu. Polecam sklep.

4 / 5 2018-02-20

Miła obsługa. Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-02-19

SUPER

5 / 5 2018-02-18

zakupu dokonałem za granicą, kontakt mailowy wzorowy, umówiliśmy się na odbiór, towar czekał w sklepie o wyznaczonym czasie, polecam bardzo ten sklep

5 / 5 2018-02-12

ok

4 / 5 2018-02-06

polecam

5 / 5 2018-01-25

Zamówiłem odkurzacz Karcher DS 5600 i już następnego dnia został do mnie dostarczony. Bardzo szybka i sprawna obsługa. Nie było żadnych problemów. Jestem zadowolony zarówno z obsługi sklepu jak i z produktu.

4 / 5 2018-01-25

profesjonalna obsluga

5 / 5 2018-01-17

Super kontakt, bardzo sprawna realizacja zamówienie. Polecam

4 / 5 2018-01-14

Polecam.

4 / 5 2018-01-04

wszystko ok, czekałem chyba z 5 dni to jedyny maly minusik

5 / 5 2018-01-03

Jak najbardziej polecam

3 / 5 2017-12-30

Sprawdzając w sklepach internetowych ceny, zobaczyłem informację, że przesyłka gratis , więc zdecydowałem się bo trochę taniej, dokonałem płatności za towar, potwierdziłem wszystko, więc bardzo zdziwiłem się kontaktem ze sklepem który kazał mi zapłacić za dostarczenie kurierem, a miało być gratis, co zresztą przy potwierdzeniu wyszło, nie znam firmy więc ostatecznie zapłaciłem bo bałem się ze nie otrzymam towaru i pieniędzy.

3 / 5 2017-12-30

Transakcja przebiegała dość długo: miało być 2-7 dni, wysłano po dwóch tygodniach- na szczęście mi się nie spieszyło. Rozumiem, że mogło się tak zdarzyć, że towaru nie było w kraju. Nie zostałem poinformowany o wydłużeniu czasu realizacji zamówienia. Nie otrzymałem odpowiedzi na zapytanie przesłane via e-mail. Gdy po 10 dniach od podpisania przelewu zadzwoniłem z zapytaniem czy zaksięgowano wpłatę (status zamówienia wciąż był "Zamówienie czeka na opłacenie") - obsługa nie była w stanie nic powiedzieć, nie doczekałem się też obiecanego telefonu w tej sprawie. Nie wyobrażam sobie, co by było, gdyby nastąpiły jakieś komplikacje, reklamacja czy cokolwiek, co wymaga kontaktu ze strony obsługi. Plusy są takie, że przesyłka była dobrze zapakowana, cena korzystna, towar nowy, pełnowartościowy, zgodny z zamówieniem i opisem.

5 / 5 2017-12-27

Super, polecam!

5 / 5 2017-12-24

Polecam

4 / 5 2017-12-21

Wszystko ok, polecam

5 / 5 2017-12-19

Miła i szybka obsługa. Dobry, bezproblemowy kontakt.

5 / 5 2017-12-13

świetny kontakt, niska cena, super produkt, szybka dostawa!!!

5 / 5 2017-12-12

Wszystko OK - nic więcej :)

4 / 5 2017-12-04

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-12-04

Szybko sprawnie, konkurencyjna cena - polecam

5 / 5 2017-11-29

Super kontakt Szybka wysylka Goraco polecam

5 / 5 2017-11-28

Mega profesjonalna i bardzo życzliwa firma nastawiona na pomoc zarówno podczas wyboru sprzętu jak również podczas użytkowania( serwisowania). Gorąco polecam. Nabyłem u nich kosiarkę Honda HRX 537 VYE

4 / 5 2017-11-28

Sklep godny polecenia

5 / 5 2017-11-23

Polecam ten sklep. Zamówiłem kosiarkę w poniedziałek rano, zrobiłem przelew. Kosiarkę miałem już we wtorek rano w domu.Rewelacja.

4 / 5 2017-11-22

ok

4 / 5 2017-11-22

Wszystko ok polecam

4 / 5 2017-11-19

Godny polecenia

5 / 5 2017-11-16

bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Gorąco polecam

5 / 5 2017-11-14

Towar 100 zł tańszy niż w innych sklepach. Z czystym sercem polecam.

4 / 5 2017-11-12

Kontakt odnośnie zakupu działa bez zarzutu. Wszelkie wątpliwości zostały rozwiane podczas rozmowy telefonicznej z pracownikiem.

4 / 5 2017-11-10

Szybko i sprawnie

5 / 5 2017-11-08

szybko i sprawnie

4 / 5 2017-11-06

Profesjonalna obsluga klienta!

5 / 5 2017-11-05

super

2017-11-03

brak informacji dlaczego przesyłka nie została wysłana w deklarowanym terminie 24 godzin od zamówienie, nie informują klienta co się dzieje z paczka, trzeba było się upomnieć o swoje

5 / 5 2017-10-27

Szybka realizacja, towar zgodny z opisem.

3 / 5 2017-10-27

Dostawa szybka. Jednak FV i karty gwarancyjnej nie otrzymałem do dnia dzisiejszego a minęły już 3 tygodnie. Bardzo słaby kontakt po teoretycznie zakończonej transakcji.

4 / 5 2017-10-27

Szybko, sprawnie, bez problemów. Bardzo pomocna obsługa klienta .

4 / 5 2017-10-22

Sklep jest o.k. Szczerze polecam wszystkim.

5 / 5 2017-10-21

Wzorowa współpraca. Natychmiastowa przesyłka. Polecam!

3 / 5 2017-10-20

UWAGA! Sklep podaje inną cenę w aukcji internetowej a inną przy odbiorze,obiecuje natychmiastowy zwrot nadpłaconej kwoty,potem nie odpisuje na maile ,no i w końcu po tygodniu ,w końcu z łaską robi zwrot.Chodzi o kwotę 15 zł.

4 / 5 2017-10-16

Wszystko ok

4 / 5 2017-10-16

Wszystko szybko szkoda ze nie negocjują cen

4 / 5 2017-10-15

Sklep ok.

5 / 5 2017-10-11

Bardzo szybka i fachowa obsługa. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-10-11

Profesjonalny, dobrze zaopatrzony.

5 / 5 2017-10-08

super obsługa

5 / 5 2017-10-05

Pierszy raz robiłem zakupy w tej firmie i tak naprawdę nie spotkałem się z takim profesjonalnym podejściem do klienta . Polecam tą firmę wszystkim którzy nie doznali " najlepszej obsługi klienta " Sprzęt który zakupiłem dobrze zapakowany a dostawca przemiły.

5 / 5 2017-10-03

POLECAM.

Rzetelne opinie o Abexil.pl

Abexil.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
https://abexil.pl/

Email
[email protected]

Telefon
22 266-04-50

Komórka
665315335

Infolinia
22 266-04-50

Logowanie