Kategorie: / Komputery

Adapter.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.77
opinie o Adapter.pl
5 / 5 2019-02-23

Wszystko OK. Pełen profesjonalizm. Polecam !!!!!!!!!!

5 / 5 2018-12-29

Pełen profesjonalizm, polecam z czystym sumieniem!!

5 / 5 2018-06-13

Miła i szybka obsługa.Dostawa błyskawiczna. Jestem zadowolona na 10,0!

2018-06-01

Świetnie zarządzana firma która zadowolenie klienta stawia na 1 miejscu. każdy aspekt zamówienia zrealizowany na 10.

5 / 5 2018-03-15

Fachowa obsługa .Bardzo dobry kontakt telefoniczny i e-mailowy. Sprawna wysyłka. Super sklep. POLECAM!!!.

5 / 5 2018-02-04

MIŁY I SZYBKI KONTAKT. SZYBKA DOSTAWA. POLECAM.

5 / 5 2017-11-01

Bardzo dobry kontakt i expresowa wysyłka. Wszystko zgodnie z zamówieniem POLECAM

2017-10-12

Towar zamówiłem w niedziele od razu w poniedziałek zadzwoniono do mnie i powiadomiono, że sprzęt zostanie wysłany w środę, w piątek już go miałem. Sprzęt sprawny bez zarzutów, zgodnie z opisem. Więcej takich sklepów tania przesyłka i towar. 0 problemów 100% satysfakcji! Ciekawe czemu jeszcze o nim tak cicho!?

5 / 5 2017-10-10

fachowa obsługa, dobry kontakt, niskie ceny, polecam

5 / 5 2017-07-30

Bardzo szybki kontakt, obsługa w porządku. Sprzęt w pełni sprawny i zgodny ze specyfikacją. Dwa lata temu w tym samym sklepie zamawiałem laptopa ASUS F2HF i również wszystko odbyło się sprawnie i szybko. Polecam.

5 / 5 2017-06-30

Pełen profesjonalizm, Świetny kontakt telefoniczny jak i mailowy, szybka przesyłka. Polecam zdecydowanie,napewno to wrócę.

2 / 5 2017-06-17

super sklep, sprzęt oryginalnie zapakowany, wszystko w najlepszej kondycji, najniższe ceny w Polsce! jednak DHL w ogóle nie dba o swoich klientów (osobiście nie polecam kurierów tej firmy) przesyłę zamówioną w poniedziałek dostałam w piątek)

5 / 5 2017-06-16

SUPER !!! PROFESJONALIZM I SZYBKOŚĆ Z MIŁYM KONTAKTEM TO ZALETY TEGO SKLEPU .POLECAM GORĄCO !!!

5 / 5 2017-04-18

Kontakt ze sklepem rewelacyjny, zarówno telefoniczny jak i e -mailowy. Fachowa obsługa, bardzo szybka realizacja transakcji i co ważne - najniższe ceny na rynku !!!. Miło kupować i współpracować z tak konkretnymi i rzetelnymi ludźmi jacy pracują w sklepie "Adapter.pl". Jeszcze na pewno nie raz skorzystam z oferty sklepu. Serdecznie dziekuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-04-06

Wszystko w najlepszym porządku. Dobry i miły kontakt, natychmiastowa wysyłka. Gorąco polecam!!

Rzetelne opinie o Adapter.pl

Adapter.pl

Siedziba
Wrocław

WWW
http://www.adapter.pl

Email
[email protected]

Telefon
071780 66 60

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie