Kategorie: / Pozostałe

Agdkrak.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 3.90
opinie o Agdkrak.pl
5 / 5 2022-12-01

Zakup mebli do łazienki. Fajne ceny. Miła obsługa. Polecam zdecydowanie

2 / 5 2019-03-25

Chcialem w sklepie kupic okap Globalo, dostalem szybko odpowiedz od wlasciciela Pana Roberta ze okap jest i po zamowieniu moge go dostac po 2-4 dniach, jednak po 2 dniach dostaje wiadomosc ze nie maja go na stanie, jednak na ich stronie jest informacja ze okap jest ten sam model w 2 roznych cenach, nie polecam tu zakupow!!!

5 / 5 2018-11-14

Zakup wanny wolnostojącej. Wanna super. Obsługa 1 klasa.

3 / 5 2018-10-15

Serdecznie odradzam! Kupiłam umywalkę. Przyszła otłuczona. Spisałam protokół z kurierem, który potwierdził, że umywalka jest obita. Poza tym przy odbiorze byli panowie z mojej ekipy budowlanej i jak obejrzeli umywalkę, stwierdzili, że jest na 100% z demontażu, bo ewidentnie widoczne są ślady po zamontowaniu i wymontowaniu syfonu. Zadzwoniłam do firmy przy kurierze. Pani na infolinii poinformowała mnie, żebym zostawiła umywalkę i nie odsyłała jej, bo to tylko dodatkowy koszt dla firmy, a umywalka nadaje się do wyrzucenia. Prześlą mi nową bez problemu. I tyle ją widziałam. Potem kazali mi przesłać kopię protokołu sporządzonego z kurierem, a potem Pan właściciel stwierdził, że w protokole są niejasności, tzn że w jednym punkcie jest napisane, że opakowanie było uszkodzone, a w drugim, że brak było opakowania. No i jeszcze było napisane, że umywalka jest otłuczona, ma zbity róg i widoczne ślady montażu, ale to już Pana kompletnie nie obchodziło. Powiedział, że jego odpowiedź na reklamację jest negatywna. Dzisiaj oddałam sprawę do kancelarii adwokackiej. Idę do sądu. Sprzęt pewnie pochodzi z jakichś wystawek lub demontażu, czy reklamacji, a jest wciskany klientowi jako pełnowartościowy. Serdecznie odradzam.

5 / 5 2018-10-05

Wszystko ok polecam

3 / 5 2018-04-09

Totalna żenada. Oferują towar którego nie mają i nie wiedzą czy w ogóle mogą go mieć. Telefonicznie oczywiście potwierdzają że towar jest dostępny od ręki, a kiedy złoży się zamówienie, wtedy dopiero zaczynają się schody i opowiadanie bajeczek. Stanowczo odradzam zakupy w tym PSEUDOsklepie.

5 / 5 2018-04-03

Na początku nic nie zapowiadało późniejszych problemów. Kontakt bardzo sprawny, chociaż mimo chwalenia się, że można się targować nic z tego nie wyszło bo "pracujemy na tak niskich marżach(...)".Wszystko szybko dotarło, ale niestety lodówka była uszkodzona (powgniatana obudowa), więc spisałem z kurierem protokół, zadzwoniłem do firmy gdzie dowiedziałem się, że lodówki są na stanie i nowa zaraz zostanie wysłana. Pożartowaliśmy z kurierem, że jutro widzimy się ponownie i tyle. Niestety nowa lodówka dotarła dopiero po tygodniu. Z informacji z firmy wynikało, że Agdkrak nie dostał jeszcze zwrotu od kuriera więc nie mogą wysłać nowej. Dziwna sprawa, bo kurier dla mnie przy zakupie lodówki nie jest stroną i to nie mój problem, że kurier firmie tej lodówki nie oddał w założonym terminie. Nowy egzemplarz obejrzeliśmy i był w miarę ok. Tzn miał znowu wgniecioną obudowę, ale mniej niż poprzedni i tym razem po stronie która będzie zasłonięta więc przymknąłem oko tym bardziej, że nie uśmiechało mi się czekać kolejny tydzień na następną wymianę. Niestety już po tym jak kurier sobie poszedł podczas odbezpieczania lodówki i mycia wszystkich elementów (z zewnątrz uświniona była niemożliwie - piach, igliwie) okazało się, że dwie półki są popękane. Problem w tym, że trudno to było zauważyć wcześniej przy odbiorze, a później to już za późno bo jak udowodnić, że tak popękane elementy były wewnątrz "fabrycznie" zapakowanej lodówki??Później jeszcze wyszło na jaw, że przy dozowniku wody jeden z pierścieni uszczelniających ma połamane zaczepy (2 z 3). Na szczęście na razie nic nie cieknie...Wcześniej podejrzany wydał się kompresor bo wokół kompresora na spodzie lodówki widać było plamy/krople zaschniętego lutu - wyglądało jakby kompresor był wymieniany. Wniosek jest taki, że lodówka na prawie 100% to egzemplarz tzw refurbished czyli fabrycznie rewitalizowany po zwrocie/awarii itp przygodach. Co to jest refurbished można wygooglać w Necie. Dodam, że oczywiście taki sprzęt producenci sprzedają taniej. Zestawienie tego z cenami w agdkrak sprawia, że wiele się wyjaśnia. Nawiasem mówiąc opakowanie lodówki to jakaś kpina - z dołu i z góry przykryta foremką ze styropianu, na krawędziach cienkie kawałki styropianu i całość owinięta folią. Nie ma się co dziwić, że tak zapakowany sprzęt trudno dowieźć nieuszkodzony.I na koniec - wszyscy namawiali mnie na zakupy w Necie bo taniej i można sporo zaoszczędzić. Nie wiem tylko czy to warte zachodu. Lodówki nie miałem przez ponad tydzień, a w lato bez lodówki to wiadomo. Sprzęt waży 79kg więc targanie tego do domu na piętro do przyjemnych spraw nie należy, a kurierzy NIE MAJĄ obowiązku nosić dostarczanego sprzętu. Na szczęście ten, który przyjechał z lodówką był kopią pudziana więc daliśmy radę (pozdrowienia dla kurieria - oby więcej Was takich!!). W przypadku jakichkolwiek uszkodzeń sprzętu trzeba go znowu wynieść z domu (79kg), zapakować (w co??) i czekać nie wiadomo ile wydając kasę na codzienne telefony. Spokojnie obejrzeć odbierany sprzęt też ciężko bo większość kurierów to bardzo zaganiani ludzie i strasznie cisną żeby szybko podpisać kwity i uciec, a jak widać niektóre rzeczy trzeba oglądać niczym Sherlock Holmes.To nie pierwszy mój zakup w Necie, ale bardzo prawdopodobne, że ostatni przynajmniej tak dużego i ciężkiego sprzętu. Net pozostanie na zakupy książek, płyt itp.

2018-02-23

W firmie kupiłam mikrofalówkę oraz zmywarkę (ponad 5 tys. zł). Oba produkty przyszły uszkodzone (mikrofalówka nie nadawała się do użytku). Zaproponowano mi złożenie reklamacji u firmy przewozowej. Po dokładniejszym zainteresowaniu sprawą okazało się, iż wspomnianą mikrofalówkę już raz komuś wysłali, w sierpniu ubiegłego roku a ja zamawiałam towar w styczniu!!!

2017-12-15

Żenada! Jeszcze nie zdarzyło mi się trafić na taki sklep. Na realizację swojego zamówienia czekam już trzeci tydzień i nadal nie wiem co się z nim dzieje. Mam wrażenie że Pan sprzedający handluje towarem którego po prostu nie ma. Brak informacji od sprzedającego dlaczego są takie opóźnienia i kiedy wreszcie otrzymam towar.

3 / 5 2017-12-11

Odradzam wszystkim, bo kompletnie sklep jak i jego właściciele prowadzą nieuczciwy handel pod markowymi produktami. Oczekiwanie 8 tygodni (a podano 7-14 dni), moja frustracja i wydane na telefony pieniądze, a w końcu jakieś zamienne produkty które otrzymałam to już szczyt przekrętów. Ostatecznie miła wiadomość, iż mogę zwrócić towar. Cyrk, który jeszcze zakończył się obrażaniem mnie i wypisywaniem głupot o zdiagnozowanej rzekomo chorobie psychicznej.

3 / 5 2017-11-26

Skandaliczne podejście do klienta. Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie. Sprzedawca działa też pod nazwą Woltel. Strzeżcie się! Moja umywalka dostarła potłuczona, sprzedawca nie uznał reklamacji. Kazał mi samej na własną rękę odzyskiwać pieniądze od firmy kurierskiej mimo że nie ma w tym żadnej mojej winy. Paczkę odebrała osoba z sąsiedzctwa a sprzedawca zasłania się faktem że ja odebrałam potwierdzając zgodność z opisem. Straciłam pieniądze i zrobię wszystko żeby ten człowiek zapłacił mi za towar który jest bezużyteczny!

2017-06-12

Ostrzegam nie robcie tam zakupow! Jedna gwiazdka to za duzo dla tej firmy i jej wlasciciela. Otrzymalem towar, ktorego nie zamawialem, mija 6 mcy, a ja ciagle nie mam wymienionego towaru. Kupujac w tej firmie narobilem sobie tylko problemow, definitywnie omijajcie ta firme duzym lukiem.

5 / 5 2017-05-14

Gorąco polecam !! po przeczytaniu komentarzy negatywnych zdecydowałem się mimo wszystko zamówić towar za ponad 2 000 zł. kontakt ze sprzedawca bardzo dobry, profesjonalne podejście do klienta, towar bardzo dobrze zabezpieczony i w idealnym stanie wszystko zgodne z opisem. napewno polece sklep znajomym . daje 5/5.

Rzetelne opinie o Agdkrak.pl

Agdkrak.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.agdkrak.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie