Kategorie: / Ogród / Pozostałe

Agroserwis.com.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.69
opinie o Agroserwis.com.pl
5 / 5 2019-03-14

Agroserwis Nysa jest jednym z najlepszym sklepów w Nysie. Posiadają rewelacyjną obsługa klienta!! Doskonałe wyposażenie sprzętu oraz bardzo wysoką jakość. Polecam ten sklep w 100% !!

5 / 5 2019-03-13

polecam

5 / 5 2019-03-07

Sklep z kompetentną i uprzejmą obsługą, zakupy odbywają się w przyjemnej atmosferze, sprawnie i profesjonalnie. Polecam ten sklep wszystkim kupującym. Dziękuję

5 / 5 2019-03-04

Bardzo dobre doradztwo, szybka dostawa, towar zgodny z zamówieniem. Polecam!

5 / 5 2019-02-25

Obsługa bardzo dobra. Polecam ten sklep.

5 / 5 2019-02-03

Szybko, sprawnie,

5 / 5 2019-01-21

Wszystko ok, szybka dostawa, odkurzacz zgodny z opisem ;) Bardzo fajny kontakt z Panem sprzedającym

5 / 5 2019-01-02

OK

3 / 5 2018-12-31

Zastanówcie się zanim kupicie w tym sklepie. Niskie ceny nie biorą się z powietrza. Jak kupicie to się przekonacie , że sprzęt zalegał na magazynie i trzeba się pozbyć gniota. Odradzam !!!! Kupujcie u innych niż macie się nabierać na niską cenę !!!

2018-12-20

fachowo

2018-12-18

Jeśli ktoś szuka używanego, powystawowego sprzętu w cenie nowego, to dobrze trafił. Niestety sklep bez poinformowania klienta wysyła mu sprzęt 'powystawowy' (używany, bez oryginalnego pudełka, który stał w sklepie do demonstracji). Pomimo 2 tygodni (nawet ponad!) próby kontaktu i naprawy problemu (rabat ze względu na zużycie bądź wymiana na nowy), odzew prawie zerowy. Jedyne co zrobili, to dali 'słowną gwarancję', że ten egzemplarz niedługo stał 'na sklepie' i jest 'jak nowy'... Ale jakbym chciał kupić sprzęt 'jak nowy' a nie 'nowy' to bym kupił na portalu aukcyjnym a nie w sklepie. Nie mam czasu i nerwów, żeby dalej się z nimi szarpać, poważny sklep załatwiłby to w jeden dzień a nie odwlekał i odwlekał, że pomyślą, że się zastanowią, że później, że z szefem pogadają, że zadzwonią (i nie dzwonią)... Mam naprawdę wiele ciekawszych rzeczy do robienia - a innych ostrzegam, żeby się zastanowili, czy nie warto dołożyć parę zł (dosłownie parę) i kupić gdzieś indziej.

2018-12-18

nie kupowac przez Internet maszyn, nie chca naprawiac zepsutych maszyn na GWARANCJI za darmo, co jest ich *** obowiazkiem, kaza sobie placic za dojazd jezeli kupiles Produkt odlegly o 500 km. to zaplacisz 1200 zl. za dojazd mechanika moge udowodnic to mam maile korespondencje z Firma, to jest parodia chca sprzedac i zapomniec o klijencie a tak sie nie da NIE POLECAM

5 / 5 2018-12-12

Szybko,sprawnie

5 / 5 2018-12-05

Naprawdę udana transakcja, negocjacje ceny zakończona sukcesem, cena rewelacyjna, dostawa do domu na drugi dzień wraz z kompletnym serwisem i szkoleniem. Pełen profesjonalizm, polecam sprzedających, naprawdę znają się na rzeczy. Wszystko na plus !!!

5 / 5 2018-11-26

Mila i profesjonalna obsluga

2018-11-09

Transakcja zakończona pomyślnie

2018-11-06

Solidny sklep, wzorowa wysylka

5 / 5 2018-11-05

polecam

5 / 5 2018-10-02

Wiarygodny i solidny. Polecam

5 / 5 2018-09-24

Fachowa obsługa, naprawdę znająca swoje produkty, towar zgodny z opisem, nówka nieśmigana, dostałem odpowiedni rabat na kosiarkę, cena najniższa w Polsce, POLECAM !! naprawdę profesjonalny sklep.

2018-09-18

Bardzo dobry sklep ....

2018-09-09

jedna wielka pomyłka -towar drogi powystawowy ,leżący kilka lat w magazynach ,obsługa niemiła

5 / 5 2018-08-12

Praktycznie nigdy nie dodaję opinii, ale tym razem zrobię wyjątek, gdyż zostałem całkowicie zaskoczony. Wysyłka towaru dosłownie w 24 godziny, towar zgodny z opisem, naprawdę POLECAM !!

2018-08-06

Witam, sklep solidny z miłą,fachową obsługą,towar otrzymałem w dniu ustalonym ze sprzedawcą. Paczka,pożądnie zabezpieczona przed "ciężkim" transportem.

5 / 5 2018-08-05

Witam, ogólnie nie lubię dodawać opinii ale tym razem zrobię wyjątek bo może dzięki temu uda mi się komuś pomóc zaoszczędzić trochę kasy. Jestem stałym klientem Agro-Serwisu i złego słowa powiedzieć o nich nie mogę. przed dokonaniem zamówienia zawsze kontaktuje się z miłymi paniami które zawsze są chętne do pomocy jeżeli same czegoś nie wiedzą kontaktują się z producentami sprzętu a ja finalnie otrzymuje fachową wiedzę i doradztwo. Towar zawsze dostaję w ustalonym terminie. Sprzęty z takich sklepów przeważnie są wystawiane dla klienta idywidualnego ale nie kupuje kosiarki po to by ja postawić w salonie obok telewizora tylko by nią pracować(zawsze można zadzwonić i zapytać czy sprzęt jest z kartonu czy z wystawki. Ja taniej nigdzie interesującego mnie sprzętu nie znalazłem dlatego ludziom mądrym potrafiącym robić zakupy polecam ten sklep (niekumatym polecam udać się na zakupy osobiście)

2018-08-03

Ogromny pozytyw. Transakcja przebiegła pomyślnie, sprzęt taki jaki powinien być, paczka dobrze zabezpieczona, wysyłka szybsza niż się spodziewałem, miła i kompetentna obsługa, ceny lepsze niż u konkurencji. Serdecznie polecam!

2 / 5 2018-07-16

nie polecam. kilka telefonów, kilka zapewnień, że towar jest dostępny w podanej cenie. towar zamówiłem a na drugi dzień pani zadzwoniła i powiedziała, że niestety towaru nie ma w tej cenie jest nowa dostawa i tylko 500zł drożej.... szkoda czasu i pieniedzy na telefony....

5 / 5 2018-07-11

jestem bardo zadowolony z całego przebiegu transakcji

5 / 5 2018-07-04

Odzyskałem wiarę w ludzi! Pan który obsługuje klientów internetowych w tym sklepie naprawdę zna się na rzeczy. Towar gienialny i niska cena. Jakby wszyscy internetowi sprzedawcy tak dbali o klienta i z taką szybkością wywiązywali się z obowiązków to świat byłby piękniejszy. Pozdrawiam i mówię "do usłyszenia"!

5 / 5 2018-04-29

Miła i przyjemna obsługa, zamówienie zrealizowane wzorowo - polecam.

5 / 5 2018-04-24

Zamówienie przebiegło poprawnie w systemie, piec gazowo elektryczny otrzymałem w ciągu 2 dni. Polecam sklep z czystym sumieniem.

5 / 5 2018-04-14

Wszystko ok, super kontakt

5 / 5 2018-04-11

to już mój 6 zakup w sklepie agroserwis i naprawdę zawsze wielki pozytyw dla obsługi, towaru, szybkości realizacji i przede wszystkim ceny !! Oferują najniższe ceny, nawet jeśli jakiś towar mają drożej niż inny sklep, wystarczy jeden telefon i cena staje się najniższa. Widać że przysłowiowy " klient nasz pan " odgrywa znaczącą rolę w tym sklepie. POLECAM !!

5 / 5 2018-04-03

Sprzęt zgodny z opisem, dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam!

2018-03-22

Rewelacyjna obsługa

5 / 5 2018-03-07

Moim zdaniem sklep jest jednym z najlepszych w okolicy, od wielu lat robię w nim zakupy i zawsze jestem bardzo zadowolony. Poleciłem go również moim znajomym.

5 / 5 2018-02-26

Bardzo szybka obsługai profesionalne doradztwo

2018-02-23

Trudno chwalić za coś co jest standardem. Zamówione - zapłacone - odebrane - działa.

5 / 5 2018-02-07

Barszo szybka, miła i profesjonalna obsługa. Polecam, zakupy w tymsklepie to przyjemność.

5 / 5 2018-01-28

Z przyjemnością wystawiam pozytywny komentarz. Zakupy bardzo sprawnie przeprowadzone, bezproblemowa i miła obsługa. Wiarygodna i rzetelna firma. Polecam serdecznie

5 / 5 2018-01-21

Pełen profesjonalizm, jestem bardzo zadowolony z obsługi i podejścia do klienta naprawdę indywidualnie ;)

5 / 5 2018-01-05

Bardzo miły kontakt i szybka wysyłka mimo okresu przedświątecznego. Towar dostarczono następnego dnia za pobraniem

2017-12-31

Bardzo miła i fachowa obsługa, bezproblemowy kontakt, błyskawiczna dostawa. 100 % POZYTYW

2 / 5 2017-12-21

Sklep jest jakąś pomyłką, realizują zamówienia w 3 tygodnie. O wszystko trzeba się wykłucać, olewają klientów. Ogólnie nie polecam.

5 / 5 2017-12-19

Profesjonalny sklep, najlepszy sprzęt, miła obsługa i kontakt. Polecam!

2017-12-09

Godny polecenia

5 / 5 2017-11-27

Mega pozytyw,fachowe oraz rzeczowe doradzctwo,bezproblemowa realizacja zamówienia. W takim sklepie można dokonywać zakupów bez obaw!!! Polecam

5 / 5 2017-11-18

ok

5 / 5 2017-11-15

Miło, profesjonalnie i tanio. Polecam w 100%!

5 / 5 2017-11-03

Wszystko super.Obsługa na światowym poziomie...

5 / 5 2017-10-21

To mój pierwszy zakup w tym sklepie, dostawa w 24h obsługa fachowa wiedząca co sprzedaje, cena oczywiście najniższa, naprawdę pełen profesjonalizm !!

2017-10-20

Pomimo niewielkiego opóźnienia paczka dotarła na czas, a kontakt z obsługą był bardzo dobry.

2017-10-11

Prośba o wystawienie opinii o sklepie i towarze przed jego otrzymaniem co najmniej nie na miejscu...

5 / 5 2017-10-06

Zanim dokonałem zamówienia (wtorek), przesłałem zapytanie o dostępność artykułu gdyż zależało mi na szybkiej wysyłce. W dniu zamówienia telefonowano do mnie aby potwierdzić to co zamawiałem oraz powiedziano, że zestaw jest na stanie. Po dwóch dniach (czwartek) gdy przesyłka kurierska nie przychodziła, wysłałem zapytanie do sklepu zapytanie co się dzieje z moim zamówieniem - dostałem odpowiedź, że dostawa jeszcze nie przyszła i że najwidoczniej kolega się pomylił potwierdzając dostępność artykułu (przyp. potwierdziły ją dwie osoby w różnym czasie). Najbliższy możliwy termin wysyłki, jeśli dostawa wejdzie, określono na piątek... czyli dostawa w poniedziałek. Brak słów.... a do tego zupełna ignorancja. Zrezygnowałem z zamówienia i zamówiłem gdzie indziej (w czwartek przed południem, a dostawa była w piątek) Koszt przesyłki bardzo wysoki jak na dzisiejsze standardy (25 zł). Nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2017-09-25

firma super sprzedawcy rewelacja ich maksyma .wszystko co najlepsze dla kupujacego.zrobilem zakupy i bede tam wracal . polecam

5 / 5 2017-09-22

Bardzo miła obsługa sklepu. Towar jeszcze nie używany, ale wygląda imponująco. Polecam sprzedawcę. Fachowe doradztwo, szybka dostawa.

3 / 5 2017-09-04

Odradzam.Radze nie marnować czasu i udać się do sklepu z pozytywnymi opiniami bo w tym sklepie to tylko zafundujecie sobie nerwice....

2017-08-07

Firma sprzedaje produkty ,których nie posiada (pieniądze przelane), następnie informuje że cena znacznie wzrosła. Po rozmowie telefonicznej okazuje sję że po wyższej cenie także produku nie posiada. Zarządałem zwrotu pieniędzy, przyszły z opóźnieniem. Na przelewie bankowym firma napisała że to klient zrezygnował z zakupu. Nie polecam tej firmy, nie usłyszałem logicznego wytłumaczenia tej dziwnej sytuacji, ani słowa przepraszam

2 / 5 2017-08-04

nie polecam po moim telefonie pani nie była zorientowana o dostępności towaru miała oddzwonić nie doczekałem się zadzwoniłem drugi raz powiedzieli że już wyprzedali i mogą zamówić ale już o 500 zł drożej -krętacze nie polecam

2017-07-11

Transakcja przebiegła pomyślnie,duży pozytyw z mojej strony.

5 / 5 2017-06-07

Sprzęt zgodny z opisem i bardzo dobże zapakowany, dobry kontakt i szybka wysyłka. Polecam!

5 / 5 2017-06-05

Bardzo dobra obsluga, szybko realizacja, mozliwosc platnosci karta kredytowa i przez PayPal

3 / 5 2017-05-15

Kupiłem kosiarkę Honda - okazało się że jest złożona z chińskich części we Francji i po 2 miesiącach użytkowania popsuła się więc oddałem do serwisu gwarancyjnego. Po tygodniu dowiedziałem się że muszę zapłacić za naprawę bo była niewłaściwa świeca a przedstawiciel Hondy firma Aries odmówiła pokrycia kosztów naprawy sugerując iż mam ją odesłać do sprzedawcy jako towar niezgodny z umową. Przed wysyłką zadzwoniłem do Agro Serwis gdzie powiedziano mi że kosiarki nie odbiorą bo pewnie w serwisie mnie oszukali. Zdecydowanie odradzam kupno i sprzętu Hondy i kupowanie w tym sklepie.

5 / 5 2017-05-08

Szybka, fachowa i miła obsługa

2017-04-24

w porządku

5 / 5 2017-03-31

Polecam

5 / 5 2017-03-29

wszystko szybko sprawnie polecam

Rzetelne opinie o Agroserwis.com.pl

Agroserwis.com.pl

Siedziba
Nysa

WWW
http://agroserwis.com.pl

Email
[email protected]

Telefon
774310837

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie