Kategorie: / Telekomunikacja / Usługi

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY Opinie Klientów

4.87/5.00 - ilość ocen: 89
opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY
5 / 5 2020-02-22

Po przeprowadzeniu się z mieszkania do nowo wybudowanego domu nie mieliśmy za dużo wyboru, bałam się ze po wcześniejszym dostawcy UPC będę kuleć na słabym necie i tak było kiedy mieliśmy LTE i po tygodniu nie można było korzystać łącza. Od miesiąca mam internet od Airmax -a i moje problemy się skończyły w dodatku nie wiązaliśmy się umową. Zdecydowanie Polecam ;)

5 / 5 2020-02-22

Po przeprowadzeniu się z mieszkania do nowo wybudowanego domu nie mieliśmy za dużo wyboru, bałam się ze po wcześniejszym dostawcy UPC będę kuleć na słabym necie i tak było kiedy mieliśmy LTE i po tygodniu nie można było korzystać łącza. Od miesiąca mam internet od Airmax -a i moje problemy się skończyły w dodatku nie wiązaliśmy się umową. Zdecydowanie Polecam ;)

5 / 5 2020-02-22

Wcześniej korzystałem z łącza firmy wwwnet kabel z słupa, obecnie przeszedłem do AIrmax, jestem bardzo mile zaskoczony, słyszałem że jakość jest ok, ale odkąd mam łącze z Airmax nigdy nie było awarii a mam pare miesięci, robię statystyki w związku z wykonywaną pracą przez pare miesięcy ani jeden ping nie wypadł, w wcześniejszej firmie to był dramat, polecam!

5 / 5 2020-02-21

Airmax podłączył nas do Internetu, gdzie nikt inny nie był w stanie, a do tego wszystko działa na przyzwoitym poziomie, zrobili to szybko sprawnie, ponadto w niewielkiej cenie mamy w standardzie publiczny IP! Polecam

4 / 5 2020-02-21

Polecam operatora za świadczenie usługi na dobrym poziomie, cenowo nie jest źle ale muszę ponegocjować cene pod koniec umowy.

5 / 5 2020-02-20

Korzystamy z łącza 300Mb wszystko stabilnie, nic nie zwalnia polecamy naszym klientom oni sa także zadowoleni. Internet symetryczny,monitoring,streaming,www,poczta wszystko działa znakomicie . Polecamy

5 / 5 2020-02-17

Po wielu bataliach z netem od Gsmów nareszcie net taki jak powinien być ...nic nie zwalania nie przycina dostajesz to za co płacisz... Wszystkie serwisy działają prawidłowo przez cały czas Pozdrawiam

5 / 5 2020-02-17

Usługodawca na dobrym poziomie, brak awarii i bardzo dobre podejście do klienta. Polecam

5 / 5 2020-02-17

POLECAM !!!! Korzystam już od 3 miesięcy, na początku bardzo sceptycznie podchodziłem do tematu bo do przeglądanie stron i pracy mój wcześniejszy operator dawał rade, ale w domu dzieciaki nalegały na szybkie łącze bo gry im nie działały płynnie, spróbowałem i się pozytywnie zaskoczyłem.

Rzetelne opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Siedziba
Wrocław

WWW
https://internet-wroclaw.net

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie