Kategorie: / Telekomunikacja / Usługi

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY Opinie Klientów

4.89/5.00 - ilość ocen: 158
opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Przedsiębiorstwo AirMAX Internet powstało w odpowiedzi na rosnące wymagania klientów biznesowych wobec dostawcy firmowego Internetu – którym duzi, międzynarodowi operatorzy nie są w stanie sprostać.

Jesteśmy polskim operatorem, który usługi świadczy na najwyższym, europejskim poziomie. Dostarczamy Internet dla biznesu oraz wiele innych rozwiązań telekomunikacyjnych. Naszym flagowym produktem jest szybki i niezawodny światłowód we Wrocławiu.

Transfery na rekordowym poziomie 10 Gb (lub nawet większym), bezpłatne okresy testowe, elastyczne i partnerskie podejście do współpracy oraz atrakcyjne ceny pozwalają nam od lat – z powodzeniem - konkurować z największymi operatorami na krajowym rynku. Posiadamy bezpośrednie wpięcie w globalne magistrale światłowodowe oraz zapewniamy znikomy ping w Polsce i za granicą. Dla klienta Airmax Internet oznacza gwarancję ciągłości i płynności pracy.

Co oferujemy?

Oferujemy zaawansowane produkty i usługi, dopasowane do indywidualnych potrzeb komunikacyjnych odbiorców biznesowych i instytucjonalnych - niezależnie od ich formy prawnej, wielkości i profilu działalności. Klienci mogą liczyć na nasze pełne zaangażowanie i wsparcie w skonfigurowaniu optymalnej oferty.

Specjalizujemy się przede wszystkim w:

  • dostawie Internetu,
  • dzierżawie łączy,
  • usługach głosowych,
  • usługach hostingowych,
  • kolokacjach serwerów (zapewniamy profesjonalną opiekę nad serwerem lub grupą serwerów).

Jak dbamy o bezpieczeństwo w Airmax Internet?

W celu zapewnienia pełnej ochrony, stabilności i niezawodności pracy sieci teleinformatycznej Airmax Internet:

  • wdrożyliśmy inteligentny system nadzoru, który błyskawicznie identyfikuje potencjalne zagrożenie, likwidując lub minimalizując jego negatywne skutki;
  • zatrudniamy wyłącznie wykwalifikowanych inżynierów i doświadczonych techników;
  • bezustannie podejmujemy działania profilaktyczne, które pozwalają zapobiegać awariom;
  • opracowaliśmy procedury bezpieczeństwa, które określają sposób postępowania na wypadek wystąpienia nagłych i niespodziewanych zdarzeń;
  • uruchomiliśmy telefoniczną pomoc techniczną dla klientów.

Jak wspieramy klientów?

Stałego, kompetentnego wsparcia od pierwszego dnia współpracy udziela Dział Techniczny, który składa się z naszych najlepszych inżynierów. Nie praktykujemy automatycznych infolinii czy wirtualnych asystentów. Klient nie czeka bez końca na połączenie z wolnym konsultantem ani nie rozmawia z maszynami. Pracownicy DT szczegółowo odpowiadają na pytania i pomagają rozwiązywać problemy. Posługują się przyjaznym językiem, zrozumiałym także dla osób niezwiązanych z branżą IT. Każdy może liczyć na szybkie uzyskanie odpowiedzi. Zadzwoń i sprawdź sam/sama.

Jak przebiega współpraca?

Współpracę rozpoczyna 2-tygodniowy, całkowicie bezpłatny i niezobowiązujący okres testowy. W przypadku pełnej satysfakcji z użytkowania łączy AirMAX internet w firmie, podpisujemy umowę i podłączamy Internet. Rezygnacja z usługi w okresie testowania nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami.

Jak wygląda zasięg w AirMAX Internet?

AirMAX Internet jest dostępny nawet w trudnych lokalizacjach, gdzie często występuje problem z zasięgiem. Zapewniamy stabilność i dostępność łączy w wielu polskich miastach – zwłaszcza na Dolnym Śląsku oraz błyskawiczne podłączenie do dowolnego lokalu. Podpisywana z klientem umowa SLA (Service Level Agreement) gwarantuje niezmiennie wysokie standardy świadczenia usług przez cały okres współpracy.

Zainteresowanych ofertą Airmax internet prosimy o kontakt. Porozmawiamy o potrzebach telekomunikacyjnych i stworzymy ofertę dopasowaną do indywidualnych wymagań.

5 / 5 2022-09-29

Podoba mi się internet, nie muszę nic przy nim robić, a działa elegancko

5 / 5 2022-09-25

Niektórzy są molami książkowymi, a ja jestem maniaczką oglądania seriali. Tradycyjna telewizja już od dawna nie jest tak popularna jak platformy do oglądania w internecie, gdzie sama decyduję, kiedy i ile co oglądam. Do takiej rozrywki potrzebowałam szybkiego internetu, by móc sobie pozwolić na oglądanie tego co lubię w 4k. Obecnie mam internet z Airmax, który pozwala mi dalej cieszyć się moim hobby.

5 / 5 2022-09-25

Będąc wieloletnim klientem Airmax wysoko oceniam jakość internetu. Pomijając samą szybkość internetu, która jest nawiasem mówiąc super, uważam, że nie miałem jeszcze TAK BEZAWARYJNEGO internetu.

5 / 5 2022-09-20

Nieprzeciętna jakość usług, co w dobie jako takich wszędzie usług nie jest czymś częstym. Polecam głównie z tego powodu.

5 / 5 2022-09-15

Tu gdzie mieszkam nie ma za dużego wyboru od kogo wziąć internet, ale cieszę się, że moim dostawcą jest Airmax. Mieszkam dość daleko od miasta, a mimo to mam niski ping i nie zdarza mi się, by internet przerywał mi w dzień lub w nocy.

5 / 5 2022-09-11

Za te pieniądze to internet jest o wiele lepszy od tego co oferowały mi inne firmy.

5 / 5 2022-09-11

Firma istnieje już trochę na rynku i co ją wyróżnia to utrzymywanie standardu, a nawet sprawianie, że usługi stają się jeszcze bardziej przystępne. Jako wieloletni klient bardzo to doceniam.

5 / 5 2022-09-10

Niespotykana dla mnie wcześniej jakość usług, życzyłbym sobie, by u nas w kraju wszystko tak działało

5 / 5 2022-08-27

przyjaciel

Znajomy ma internet z Airmaxu, a ja, że jako nie miałem neta po zmianie miejsca zamieszkania na chacie to wziąłem taki sam jak on ma. Działa to dobrze i to nawet lepiej, niż się spodziewałem.

4 / 5 2022-08-25

oceniam

Oceniam na około cztery gwiazdki. Na ocenę składa się sprawna obsługa klienta i przystępna cena. Do samego działania internetu brak zastrzeżeń. Pięciu gwiazdek nie przyznaje z zasady, bo uważam, że zawsze może być lepiej ;)

5 / 5 2022-08-21

działa

Bezproblemowo działający internet, raz go ogarnąłem i do dziś nic nie ruszałem przy konfiguracji, a internet jak działał tak działa.

5 / 5 2022-08-20

rzetelna infolinia

Praktycznie zero problemu z załatwieniem czegokolwiek na infolinii. Dzwonię, mówię co potrzebuję i to co ma być jest załatwione w ekspresowym tempie.

5 / 5 2022-08-17

3 miesiące

Testuję, a właściwie jestem już klientem Airmax od 3 miesięcy i wydaje mi się, że to się nie zmieni, a przynajmniej nie w najbliższej przyszłości ;)

5 / 5 2022-08-15

streamy

Po wzięciu internetu od Airmax nareszcie mogę oglądać filmy w 4k. Wszystko pięknie chodzi, obraz super płynny, nie mam nic więcej do dodania.

5 / 5 2022-08-09

praca

Pracuję i korzystam w wolnym czasie z internetu praktycznie non stop i co mogę powiedzieć, to na pewno internet nie zawodzi, kiedy jest szczególnie potrzebny. Podczas pracy muszę być maksymalnie skupiony i nie mogę się przejmować problemami technicznymi i na szczęście takich nie miałem.

5 / 5 2022-08-06

usługi

Krótko mówiąc wszystko mi w tym internecie podpasowało. Cena, szybkość łącza i do tego infolinia pomagająca ze wszystkimi możliwymi problemami technicznymi tylko zachęca do polecenia innym tego dostawcy.

5 / 5 2022-08-04

moje myśli

Normalnie miałabym mieszane uczucia co do wystawiania opinii na temat internetu, bo co tu oceniać, internet to już tak popularna usługa, że powinna działać niezależnie skąd go mamy. Jednak tak nie jest i moich dwóch poprzednich dostawców nauczyło mnie, że obietnice nic nie znaczą. Obecnie użytkuję internet od Airmax i złego słowa nie powiem.

5 / 5 2022-07-30

szacun

Szacun, za to, że internet działa szybko. Nie muszę korzystać z internetowych poradników jak przyspieszyć internet, czy z innych podobnych rzeczy. Internet domyślnie powinien działać szybko, to mi obiecano i tego dotrzymano.

5 / 5 2022-07-26

wszystko co potrzebuję

Airmax zapewnił mi wszystko co potrzebuję, w tym przypadku stabilne i szybkie łącze o co wcale na rynku nie jest tak łatwo. Prowadząc biznes muszę polegać na sprawdzonych usługach.

5 / 5 2022-07-26

moja opinia

Kolega mi polecił internet i tym razem to byla dobra rada. Jak to bywa koledzy lubią sobie robić "żarty", ale w tym przypadku akurat kolega był nieoceniony :D i pomógł mi dokonać wyboru. Internet jest super!

5 / 5 2022-07-21

cennik

Powiedziałabym, że internet jest nawet tani. I w tym przypadku tani nie oznacza, że działa jakoś gorzej czy coś. Działa tak, jak to powinno działać wszędzie.

5 / 5 2022-07-19

testowałam

Okres testowy to dobrze przemyślana rzecz. Sama się wahałam, czy wziąć internet z Airmaxu, ale skoro jest okres testowy to czemu by nie skorzystać i przekonać się samej jak to wszystko działa. Na okresie testowym było na tyle dobrze, że wzięłam go na dłużej.

5 / 5 2022-07-10

infolinia

Spoko jest to, że jak zadzwonię na infolinię to wiem, że ktoś tam po drugiej stronie stara się rozwiązać problem, a nie stara się zrobić wszystko, by tylko rozłączyć z klientem. To jest poziom usług, do jakich ludzie powinni być już przyzwyczajeni, ale niestety nie wszędzie w Polsce jest to standardem.

5 / 5 2022-07-10

cena internetu

Porównując cenę internetu do cen innych usług, np. abonamentów telefonicznych czy bardziej przyziemnych rzeczy jak jedzenie na wynos to internet jest tani jak barszcz.

5 / 5 2022-07-03

gry online

Od kiedy mam internet od Airmax to dopiero poczułem co to znaczy dobrze pograć. Wcześniej wieczorne granie online przypominało wieczne wkurzanie się na przerywający internet, a teraz proszę, wszystko działa!!!

5 / 5 2022-07-03

tak to wygląda

Jako stały klient od kilku lat, nie miałem jeszcze powodu by zmieniać ten stan rzeczy. Co ma działać to działa, ja płacę co miesiąc, internet mi działa, tak to powinno wyglądać wszędzie!

5 / 5 2022-06-26

umowa

Absolutnie nie mam się do czego przyczepić. Usługi są świadczone, tak jak powinny być! Firma wywiązuje się z umowy.

5 / 5 2022-06-26

co sądzę

Zostawiam maksymalną ocenę, bo jestem pozytywnie zaskoczony jakością usług. Wiadomo jak działają usługi w obecnym świecie, łatwo trafić na fachowców oraz łatwo trafić na ich totalne przeciwieństwo. Na szczęście w tym przypadku los się do mnie uśmiechnął.

5 / 5 2022-06-19

ocena

Ocena na 5 gwiazdek myślę, że nie jest przesadzona

5 / 5 2022-06-19

zadowolony

Nie zdarzyło mi się jeszcze bym miał powód do narzekania :)

5 / 5 2022-06-12

usługi

Ile to zazwyczaj człowiek musi się namęczyć by załatwić działającą usługę. Chciałem zakupić meble od stolarza, to poprawek było tyle, że sam się zastanawiałem nad przebranżowieniem się i zrobieniem sobie mebli samemu :D Wracając do sedna, akurat z internetem nie miałem problemów. Umowa podpisana, internet od razu u mnie zadziałał, a mi pozostaje tylko korzystać.

5 / 5 2022-06-12

do oceny

Oceniam na 5. Mam internet od 3 miesięcy i jak dotąd nie miałam najmniejszych powodów by szukać nowego dostawcy.

5 / 5 2022-06-05

umowa

Elastyczna firma, bez trudności i proszenia się dopasuje się do naszych potrzeb.

5 / 5 2022-06-05

odległość

Plusik za to, że internet jest dostarczany do mniejszych miejscowości, które inni operatorzy omijają tłumacząc się słynnym "bo się nie opłaca świadczyć tu usług"!

5 / 5 2022-05-28

dom z dala od wszystkiego

Mieszkam, jak to niektórzy by powiedzieli "na zadupiu", daleko od większych miejscowości, a mimo to, mam jak na moje warunki szybki internet. Polecam firmę!

5 / 5 2022-05-28

zadowolony klient

Internet działa lepiej, niż przypuszczałem. Nie zawiodłem się na usługach.

5 / 5 2022-05-22

kinomaniak

Przez jakieś 90% czasu używam internetu do oglądania filmów na HBO Max albo innych popularnych platformach streamingowych. 0 ścinek podczas oglądania według mnie świadczy tylko o dobrze dostarczonej usłudze.

5 / 5 2022-05-21

gry online

Gierki śmigają, aż miło

5 / 5 2022-05-15

filmy w 4k

Jak ja bym oglądała filmy i seriale na Netflixie, gdyby nie internet od nich :) Mogę oglądać seriale, kiedy tylko mam czas bez obawy o to, że seans zatnie się w najbardziej spektakularnym momencie

5 / 5 2022-05-15

dzięki

Rzadko się udzielam w internecie, ale tym razem napiszę. Dziękuję za porządny internet!

5 / 5 2022-05-08

najlepsza firma pod słońcem

Na lepszą firmę trafić nie mogłem :D

5 / 5 2022-05-08

działający internet

Nie wiem czy to tani czy drogi internet, ale co by nie mówić to działa nienagannie.

5 / 5 2022-04-23

niezawodność

Patrząc po moich znajomych, ile mają problemów z innymi dostawcami internetu to cieszę się, że u mnie wszystko gra. Nie wyobrażam sobie nie mieć możliwości wysłania wieczorem ważnego emaila z powodu awarii internetu. Narzędzia do pracy muszą być niezawodne, a internet jest dla mnie narzędziem :)

5 / 5 2022-04-23

wybór

Gdybym znowu stanął przed dylematem skąd wziąć internet do domu to ponownie zdecydowałbym się na Airmax

5 / 5 2022-04-17

lider

Moim zdaniem firma staje na wysokości zadania

5 / 5 2022-04-17

obietnice

Różne rzeczy firmy obiecują, a dopiero po podpisaniu umowy wychodzi to co rzeczywiście otrzymujemy. Po okresie testowym zdecydowałem się przedłużyć korzystanie z usług tejże firmy, podpisałem umowę i byłem ciekawy czy internet dalej będzie tak samo bezawaryjnie oraz równie szybko działał. Działa po dziś dzień tak samo jak na okresie próbnym!

5 / 5 2022-04-10

firma

Jako szef niewielkiej firmy wiem ile znaczy efektywność pracy. Moi pracownicy jeszcze do niedawna narzekali na wolno działający internet. Chcąc zrobić coś w tym temacie, zmieniłem dostawcę na Airmax i od tamtej pory sytuacja uległa poprawie. Jak sobie pomyślę, o ile więcej można zrobić w ciągu dnia mając szybki internet to zastanawiam się, czemu szybciej nie zmieniłem poprzedniego dostawcy.

5 / 5 2022-04-10

ocena

Miło mi, że miałem okazję się przekonać, że w Polsce są jeszcze firmy potrafiące świadczyć usługi w całym oferowanym zakresie! Polecam Airmax.

4 / 5 2022-04-02

cena i prędkość

Biorąc od tej firmy internet nie spodziewałem się nie wiadomo czego, sądziłem, że internet będzie działać podobnie jak to bywa w innych firmach. Ku mojemu zaskoczeniu prędkość nie spada w godzinach szczytu co często miało miejsce u poprzednich dostawców, a do tego cena jest wyjątkowo atrakcyjna.

5 / 5 2022-04-02

czas

Dla mnie liczy się czas, im szybciej działa mi internet tym więcej mogę zrobić w pracy. Do prędkości nie mam zastrzeżeń to i polecam.

5 / 5 2022-03-27

Klient od lat

Wziąłem kiedyś od firmy Airmax internet na próbę i jakoś tak wyszło, że jestem ich klientem już kilka lat, więc trochę czasu upłynęło. Mimo mijającego czasu jakość ich usług nie tylko się nie pogorszyła, ale w moim odczuciu jest jeszcze lepiej! Nawet nie wiem kto mógłby mi dzisiaj zaoferować równie dobrą ofertę.

5 / 5 2022-03-27

rynek

Więcej takich firm na polskim rynku, a klienci będą mieli jeszcze lepiej :)

1 / 5 2022-03-21

Dramatyczne podejscie do klienta

Internet zamula, oczywiscie nigdy z ich winy. Nigdy ale ot Nigdy nie odpisuja na maile - niezależnie czy chodzi o prośby o pomoc czy o maile dotyczące przyszłej współpracy. Nie wiem jakim cudem funkcjonuja na rynku. Dla mnie koszmar z ktorego niestety musze korzystac ( umowa wazna do listopada 2022 )

5 / 5 2022-03-20

szczęście

Airmax internet opinie Podpisałem z tą firmą umowę na internet i mogę przyznać, że jestem więcej niż zadowolony.  Zabawne jest jeszcze to, że wyprowadziłem się z żoną od teściów i w mniejszej miejscowości otrzymałem lepszy internet niż ten co miałem u teściów.

5 / 5 2022-03-19

ceny

Przede wszystkim ceny są niskie, a to dla mnie ważne, kiedy przy stale rosnących kosztach wszystkiego zwracam uwagę na każdą wydaną złotówkę. Internet nie drenuje mi kieszeni, w przeciwieństwie do inflacji.

5 / 5 2022-03-15

AIRMAX Internet

Wybrałem ofertę pre paid. Pierwszy tydzień testowy super. Później na tzw. "może być". Dużo paket lostów, ale w mojej okolicy nie zabardzo mam w czym wybierać Zostawiłem i czekam na dalszy rozwój innych sieci. Teraz mam jakąś awqrię, brak netu, zgłaszane wielokrotnie, totalny olew techniczny. Mało tego blokują mi numer z którego dzwonię ...po zgłoszeniu już się z niego nie dodzwonię.. Po 20 zgłoszeniu mam dosyć zaczynam pisać o zwrot kasy, oczywiście nie odpisują na maile. Zgłaszam awarię coraz z coraz to nowych numerów tel. od znajomych i dalej nic....obiecują reakcję... i nic. totalnie odradzam

5 / 5 2022-03-13

ceny w airmax internet

Cenowo internet wypada, przynajmniej dla mnie bardzo korzystnie. Za niewielkie pieniądze mogę korzystać ile chcę i kiedy chcę z sieci nie przejmując się niczym. Same pozytywne Airmax internet opinie.

5 / 5 2022-03-13

internet

Dopiero teraz widzę co to znaczy mieć internet nieprzerywający połączenia w losowych momentach, od razu oglądanie wielu stron w moim odczuciu zmieniło się na lepsze.

5 / 5 2022-03-10

Najlepszy internet we Wrocławiu airmax internet

Jestem zadowolony z jakości internetu, nawet pomimo, że mam niewielką prędkość (tania taryfa), to nigdy nie rozczarowałem się tym internetem a airmax nigdy mnie nie zawiódł. Biuro obsługi klienta jest wielce pomocne i szybko można uzyskać kontakt i pomoc jeśli zajdzie konieczność. Podsumowując jestem zadowolony i z całego serca polecam ten internet.

5 / 5 2022-03-06

internet airmax

Co tu dużo pisać, co ma działać to działa. Przeglądanie sieci sprawia mi znowu przyjemność, w końcu mając szybki internet da radę przeczytać więcej przed pracą :)

5 / 5 2022-03-06

airmax internet

Nareszcie trafiłem na dostawcę internetu, który to co oferuje to dostarcza, mam taką szybkość jaką zakupiłem, śmigam po necie jak chcę, a dodam, że mieszkam poza miastem, gdzie o dobry internet niestety nie jest za łatwo.

5 / 5 2022-03-03

Poczytałem i zamówiłem zestaw do testów zakładając, że może być słabo z zasiegiem taka okolica. Patrząc na reklamowane możliwości szybkości Internetu na stronie airmax wybrałem 900 Mb. Niestety najwięcej co mogłem wycisnąć to 840Mb , gdzie nadajnik AirFiber mam dość daleko od anteny. Jednak te 840Mb to jest dla mnie i tak super szybkość wczesniej miałem 1-2Mb na kablu. Teraz uruchamiam Netflixa i wszystko smiga aż miło. Jesli macie problem z dotychczasowym dostawcą. Nie czekajcie do końca kontraktu i nie dawajcie za wygraną swoim zaniechaniem. Airmax, uczciwa firma Po przejściu na kontrakt do nich odetchałem...dobre prędkości fajna cena do niczego nie mozna sie przyczepic Polecam Airmax internet opinie.

5 / 5 2022-02-26

AirMAX internet

Internet to jedno, ale liczy się jeszcze podejście obsługi do klienta. W poprzednich firmach, kiedy prosiłem o pomoc w jakiejkolwiek sprawie, to albo otrzymywałem wiadomość zwrotną po tygodniu, albo w ogóle zero odpowiedzi. Tutaj pełna kulturka, dzwonię wyjaśniam o co mi biega i jest udzielana mi pomoc!

5 / 5 2022-02-26

Nareszcie mam w domku działający internet i nie muszę przeznaczać MONSTRUALNYCH ilości czasu na konfigurację, by to za co zapłaciłem działało!

5 / 5 2022-02-23

Ogólnie wrażenia pozytywne od samego początku, "żywa" obsługa, od razu można poczuć, że się rozmawia z pracownikiem tej firmy, a nie studenciakiem klepiącym formułki wg algorytmu. Usługi cenowo i jakościowo ok. Super sprawa, że firma daje publiczny adres IP, czego nie dostałem u poprzedniego operatora, przez co miałem problem z podglądem do kamer, cały system podglądu do kamer jak leci przez chnski server bez publicznego adresu IP działa z okropnym opóźnieniem, teraz dzięki swojemu stałemu IP działa natychmiast, jakość jest doskonała, tak samo stabilność polecam. Ważne także dla mnie, że nie ma efektu wieczoru, czyli zwalniania pracy sieci kiedy korzysta więcej użytkowników, w Airmax niezależnie od pory dnia, zawsze uzyskuje prędkość z umowy, nawet z małą górką.

5 / 5 2022-02-19

Chciałem mieć w domu internet, który, że tak powiem nie będzie się regularnie "wysypał" podczas pracy i taki internet otrzymałem. Awaryjność zerowa, nie znam już uczucia, kiedy muszę przerwać pracę z powodu niespodziewanego zaniku internetu, tego typu uciążliwości już przeżyłem z poprzednim dostawcą i nikomu podobnych nie życzę.

5 / 5 2022-02-19

Bez ogródek powiem, że czuję się zadowolony z usług!

5 / 5 2022-01-13

Pierwszy raz spotkałem się z taką praktyka w stosunku do klienta, a chodzi o to, że dają możliwość negocjacji abonamentu. Myślałem, że obowiązują ceny z cennika i tyle, zadzwoniłem żeby zawrzeć umowę, a konsultant mówi że ceny z cennika są przykładowe i jeżeli mam życzenie to mogę negocjować - no to ponegocjowaliśmy i mam mega internet w mega dobrej cenie. Polecam.

5 / 5 2021-12-10

Usługa firmy świadczona na najwyższym poziomie. Mam łącze SLA u niej 96/96 i działa ultra stabilnie. Zero awarii, wsparcie book na wysokim poziomie. Polecam

5 / 5 2021-11-30

Mam ten internet od niedawna. Nie ma żadnych problemów - działa w porządku. Prędkości realne a nie wyssane z palca. Nie ma limitów ani degradacji usług. Można tylko narzekać, że zasięg sieci nie dociera do wszystkich miejsc w Polsce, a głównie zachodnia i południowa część kraju. Wcześniej przez 5 lat używaliśmy Neostrady i LTE i narzekaniu nie było końca, to skoczył limit, to awaria kabla na kilka dni i tak w zasadzie cały czas. W AirMAX mam przede wszystkim lepszą cenę i wyższą prędkość. No i opóźnienia niskie szczególnie w grach - średnio 10-12ms w odróżnieniu od 70-80ms na Neostradzie. Pomoc techniczna jest kompetentna, mili i przyjaźni ludzie, wytłumaczą, cierpliwie wysłuchają. Podsumowując, zdecydowanie polecam! Bardzo dobra jakość, nie można się było spodziewać, jest to przepaść do LTE, Internet, szybki, filmy w 4k płynnie działają na netfliks, brak limitów w przeciwieństwie do bezlimitowego LTE! Jedną rzecz jeszcze dodam, jest darmowy okres testowy, nic nie musisz podpisywać zanim nie spróbujesz, albo w ogóle nic nie podpisujesz i kupujesz prepaid.

5 / 5 2021-11-26

Jestem zadowolonym użytkownikiem tej firmy od 8 miesięcy. Mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej przeprowadziłem się z dużego miasta gdzie miałem Internet od UPC. Szybko się przekonałem ze o dobry dostęp do sieci tu jest dość ciężko. Przez kilka miesięcy męczyłem się na łączach z limitami od gsm-ów. Po przetestowaniu Internetu od AirMAX-a opcja 150 Mbps polecam każdemu znajomemu. W końcu mogę pracować bez żadnych problemów.

5 / 5 2021-11-23

Współpracuje z Airmax już wiele lat i mimo mieszkania na uboczu jeszcze nigdy nie miałem problemu z internetem. W razie jakichkolwiek pytań zawsze szybko bez długiego oczekania na infolinii otrzymywałem odpowiedź. Miło mi że nadal będę z wami współpracował kolejne 2 lata bo właśnie przedłużyłem umowę na Państwa usługi. Polecam każdemu kto chce mieć internet na miarę dzisiejszych czasów.

5 / 5 2021-11-08

Posiadam internet przekazany za pomocą światłowodu od 4 lat. W tym czasie działał bez zarzutu. Parametry zadeklarowane w umowie. Kontakt e-mailowy i telefoniczny z firmą bez problemu i długiego oczekiwania na połączenie. Właściwa obsługa klienta. Właśnie przedłużyłem umowę na kolejne 2 lata. Biuro obsługi klienta łatwo dostępne, szybko reagują na zgłoszenia i szybko rozwiązują problem, pracownicy są mili i znają się na swoim fachu,jestem bardzo zadowolony. Internet działa bez zarzutu.

5 / 5 2021-10-05

Bardzo dobre łącze symetryczne 200/200Mbs, cała firma na tym pracuje ponad 50 osób - nie ma najmniejszych problemów. Jesteśmy bardzo zadowolenie i polecamy każdemu. Na szczęście są jeszcze takie firmy jak Airmax. Pozdrawiamy całą ekipę

5 / 5 2021-09-28

Korzystam z łącz do Airmaxa od 3 lat, w różnych miejscach na wynajmowanych mieszkaniach :) Przyznam szczerze, że w ciągu tak długiego czasu nie miałem większych problemów ani z samą firmą ani z usługą przez te firmę świadczoną. Firma bardzo szybko się rozwija i bardzo sprawnie podnosi prędkości , dla stałych klientów rabaty... Jestem bardzo zadowolony.

5 / 5 2021-09-09

Bardzo dobry dostawca internetu świadczący usługę na wysoki poziomie. Awaryjność żadna w ciągu roku. Prędkości wysokie i osiągalne. Bardzo dobre wsparcie techniczne BOK-u

5 / 5 2021-07-29

Rewelacyjny, lokalny dostawca. Korzystam już 4 lata i jeżeli nadal utrzymają takie standardy obsługi i jakość, jak do tej pory, to zamierzam dalej być klientem airmax. Dobra jakość usług plus korzystna cena, uzyskana w wyniku indywidualnych ustaleń, profesjonalna obsługa na infolinii zamiast "call center", indywidualna oferta dla stałych klientów, to te standardy wspomniane wcześniej. Oby inni dostawcy brali przykład z airmax.

5 / 5 2021-06-22

airmax internet

Hotel nasz znajduje się w bardzo trudno dostępnym miejscu, jedyną alternatywą jak się okazało była firma Airmax, a do tego wszystkiego łącze jakie nam dorowadzili o szybkości symetrycznej wypełni spełnia nasze oczekiwania, klienci mogą się rozkoszować w końcu doskonale działającym łączem internetowym, serdecznie polecamy firmę Airmax, pozdrawiam Marcin

5 / 5 2021-06-08

Swoją przygodę z Airmax zacząłem 3lata temu i nie mogę złego słowa powiedzieć na temat tej firmy. Przez te 3 lata dwie przerwy w dostawie internetu ale nie z winy operatora tylko u dostawcy prądu. Prędkość bardzo wysoka zgodna z zapisem w umowie. Obsługa miła i bdb wyszkolona. Polecam

5 / 5 2021-05-29

internet światłowody od AIRMAX to było dobre posunięcie w końcu stabilne łącze bez żadnych skoków prędkości ani rano, wieczorem czy w nocy, jeszcze się nie zdarzyła przerwa w dostawie internetu. polecam

5 / 5 2021-05-17

Internet godny polecenia. Fantastycznie sprawdza przy pracy i nauce zdalnej. Szybki, tani i najważniejsze to bezawaryjny!!!! Polecam

5 / 5 2021-05-12

Długo szukałem dostawcy takiego który mi zapewni stały i bezproblemowy dostęp do Internetu. Mieszkam w nowo wybudowanym domku pod Wrocławiem i nawet nie zdawałem sobie sprawy jak będzie ciężko znaleźć dobrego operatora. Po kilku testach u innych sprawdziłem łącze od AirMax a i w końcu mogę spokojnie pracować i mieć spokój od dzieci ciągle narzekających ze im coś przycina i laguje. Jak ktoś ma podobny problem to zachęcam to przetestowania, bo działa naprawdę dobrze.

5 / 5 2021-04-22

Właśnie kończy mi się okres testowy z którego jestem Bardzo zadowolony. Firmę AirMAX znalazłem po długich poszukiwaniach w końcu na stronie http://operatorzy.net.pl/ znalazłem dostawce spełniającego moje oczekiwania. Wcześniej miałem internet z Orange ale nie dało się pracować a na zwiększenie łącza nie miałem co liczyć bo prosiłem się ich kilka miesięcy. W Ciągu 3 dni od momentu zadzwonienia do Airmaxa miałem w domu łącze symetryczne 100/100 https://speedomat.pl/result.php?id=1556las Jak ktoś jest w zasięgu tego operatora to warto przetestować ich usługę, oby więcej takich dostawców. Polecam

5 / 5 2021-04-15

Świetny kontakt i szybka realizacja, zamówione łącze symetryczne, podłączone znacznie szybciej niż w ofercie otrzymanej, jakość bez zastrzeżeń, wszystko działa jak należ, kontakt techniczny 24h/dobę co bardzo cenimy, umowa na czas nieoznaczony, nic dodać nić ująć po prostu polecamy!

5 / 5 2021-03-19

Co tu dużo pisać , usługa na wysokim poziomie. Prędkości wysokie zgodnie z zapisem na umowie. Cenowo w stosunku do tak wysokich prędkości jest ok. Polecam bez dwóch zdań

5 / 5 2021-03-09

airmax internet

Jedyny na moim terenie dostawca z ofertą internetu bez umowy i bez faktycznych limitów. W LTE oficjalnie nie ma limitów ale jak sie przekroczy XX pobranych danych to internet spowalnia masakrycznie. W Airmaxie nie ma tego problemu, ilość pobranych danych nie wpływa na prędkość łącza. Dla mnie super rozwiązanie, bo nie musze się wiązać żadną umową.

5 / 5 2021-02-11

Z oferty Airmax a korzystam od ok roku. Wcześniej miałam Orange i na szczęście w porę zmieniłam. Po tym jak zaczęła się pandemia i zdalne nauczanie to bym pewnie miała jak moi znajomi ciągłe problemy, zresztą już poleciłam przetestowanie łączą z tej firmy. Jestem nauczycielem i pracuje zdalnie z młodzieżą. Internet przez cały czas działa płynnie i bez zacięć, do tego dzieci też nie narzekają (gry,bajki,filmy itp) Jak ktoś ma w zasięgu tego operatora i słabego neta to warto wypróbować łącze od AirMAX ;)

5 / 5 2021-02-11

Swoją przygodę z Airmax rozpocząłem rok temu po przeczytaniu opinii w internecie. Nie zawiodłem się, wszystko działa prawidłowo. Prędkość wybrana jak najbardziej osiągalna. Cena przyzwoita. Łącze nie limitowane z adresem IP rzadko który dostawca ma w ofercie więc jak najbardziej polecam i zachęcam do współpracy z ową firmą

5 / 5 2021-02-02

Przyznam, że jestem bardzo mile zaskoczony jakością obrazu z kamer jakie Transmituje firma AirMAX z kotliny kłodzkiej, widoki z gór zapierają dech w piersiach, a co najważniejsze, to jedyne kamery w Internecie z tak pięknymi widokami nieopatrzone reklamami, oby takich streamingów więcej. Zdecydowanie moje ulubione to https://airmax.pl/kamery/schronisko_szrenica

5 / 5 2020-12-21

Korzystam z usług sieci Airmax niecały miesiąc. Przed instalacją internetu sprawdzałam oferty kilku innych sieci, które na pozór wydawały się korzystne, jednak po dokładniejszym zapoznaniu się z nimi okazywało się, że wcale takimi nie są. Oferta Airmax jest jasna i przejrzysta, bez niedopowiedzeń i natrętnego wciskania klientowi rzeczy, których nie chce i nie potrzebuje. Montaż przebiegł sprawnie i szybko. Internet działa, jak należy. Do tego miła obsługa i niewygórowana cena. Polecam.

5 / 5 2020-12-19

Bardzo miłe i profesjonalne podejście do klienta. Instalacja szybka, bezproblemowa, i czysta. Użytkowanie codzienne również sprawne, internet nie tnie, jest szybki i w podstawowej ofercie wystarcza do zwykłego korzystania. Telewizja również w dobrej jakości, dużo programów. Cena, jakość, kontakt, obsługa - wszystko na plus. Zdecydowanie można polecić.

5 / 5 2020-10-13

Bez dwóch zdań jeden z lepszych operatorów internetu w województwie Dolnośląskim, mieszkam we Wrocławiu i miałem wiele dostawców. Odkąd przesiadłem się na firmę Airmax skończyły sie problemy z ciągłymi przerwami w dostawie usługi, niski ping i rewelacja w ofercie gratis mają statyczny IP. Z początku sceptyczni podszedłem do tego ale na starcie dali mi 2 tygodnie próby i ku mojego zaskoczeniu było ok. Poszedłem za ciosem i wykupiłem prepaid bez podpisania umowy. Dwa miesiące pokorzystałem i bez zastanowienia podpisałem 2 letnią umowę. Polecam

5 / 5 2020-10-06

airmax internet

Jako informatyk dużego przedsiębiorstwa dostałem zadanie od przełożonego, zorganizowania dobrego łącza symetrycznego o możliwie najwyższych parametrach, dla firmy zatrudniającej ok 200 osób, oczywiście jako że to bardzo odpowiedzialne zadnie, testowałem łącza rożnych firm. Łącze jakie dostarczył nam Airmax, spisywało się zdecydowanie najlepiej, czasy dostępu do ważnych dla nas serwerów w granicach 10ms, stabilność łącza w okresie testu na najwyższym poziomie. Do tego wszystkiego doskonała pomoc techniczna 24h na dobę oraz duża pula adresów publicznych. Nie mamy jakichkolwiek zastrzeżeń decyzja padła na Airmax. Jak tylko skończy mi się umowa to również mam zamiar korzystać z usług firmy. Pozdrawiam i polecam serdecznie.

5 / 5 2020-10-06

Oferta jak najbardziej ok. U innych operatorów jest znacznie gorzej - przerabiałem. Bardzo dobrze działający internet. Obsługa bardzo miła. Podczas ostatniego kontatku zostałem dobrze obsłużony. Router daje mocny i zadowalający sygnał internetowy. Połączenie jest dobre, osiąga parametry określone umową. Ogólne wrażenie bardzo dobre.

5 / 5 2020-09-30

Nie mam żadnych zastrzeżen, wszystkie urządzenia działają z tym internetem, nic się nie psuje i wszystko gra. Pingi w grach super gra sie z przyjemnością i bez nerw. Polecam.

5 / 5 2020-09-28

Polecam usługe streamingu z kamery IP Airmax.pl. Mają sieć serwerów streaming w głownych węzłach internetu w Polsce. Dodatkowo nie ma potrzeby przekierowywania portów RTSP ponieważ otzrymujemy gotowy do podłączenia system, który od razu pozwala uzyskać obraz z kamerki na stronie internetowej. Nie ma problemów z NAT, które spotykałem wcześniej. Jakość obrazu doskonała.

5 / 5 2020-09-24

Polecam wszystkim zainteresowanym. Bardzo dobry solidny dostawca internetu. Nie ma zadnych limitów i problemow z awariami. Dużo szybszy od LTE. Trzyma niezawodnie predkosc i jakosc polaczenia. Adres IP statyczny gratis co nie ma większość dostawców. Polecam

5 / 5 2020-09-15

Bardzo dobry dostawca, najważniejszą zaleta to brak jakichkolwiek przerw oraz prędkości na bardzo wysokim poziomie. Gratis dają adres IP globalny gdzie mogę wykorzystać go do monitoringu gdzie często nie mają tego dostawcy w cenie. Polecam

5 / 5 2020-09-03

Wystarczy tylko 15 minut, aby zainstalować router i aktywować sygnał internetowy. Dobry stosunek wydajność (a raczej przepustowość) do ceny. Internet jest szybki, nic nie laguje, nie buforuje, nie przerywa. Wszystkie podłączone urządzenia działają poprawnie. Generalnie polecam.

5 / 5 2020-08-25

Internet od firmy Airmax polecam każdemu. Odkąd przesiadłem sie na ich usługe skończyły sie ciągłe problemy z lagami w grach i limitami. Jeśli chodzi o awaryjność to znikoma raz tylko miałem przerwę w mojej dwuletniej umowie ale trwała ona około 2godz, lecz nawet do nich nie dzwoniłem bo wiedziałem że energetyka coś robi o odłączyła zasilanie. Cenowo jest bdb a jeśli chodzi o prędkość to mega dobrze. Mam opcje 150Mb - polecam

5 / 5 2020-08-11

900Mb/s Na światłowodzie oferują i tyle wyciąga bez problemu. Dodam od siebie, jeśli chodzi o ludzi, którzy piszą, że im nie wyciąga pełnej prędkości - najpewniej mają jakieś routery z D-linka czy zawieszające się Cisco czy inny podobny szmelc, które na pudełku pokazują, że mogą 1Gb\s a w rzeczywistości nie mogą rozpędzić się powyżej 100Mb\s (sam się na to nabrałem a jestem pasjonatem informatyki) i potem zwalają wine na Airmax. Jak wam nie działa kupcie porządnego TPLINKA Acrher.

5 / 5 2020-08-10

Bardzo szybki internet. Zdecydowanie polecam. Błyskawiczna instalacja i podłączenie. Łącze obsługuje kilka różnych urządzeń. Laptopy, urządzenia "smart", telefony komórkowe itp. Jest to najbardziej stabilny internet jaki do tej pory użytkowałem. Żadnych wahań prędkości czy ping. Solidny jak skała.

5 / 5 2020-08-05

Od ponad 1,5 roku korzystam z usług firmy Airmax, dostarcza mi łącze symetryczne 100/100 Mbps w małej miejscowości pod Grodkowem, nikt inny nie był w stanie mi dostarczyć takiego łącza do firmy. Wcześniej miałem orange o realnej szybkości 5-6/1 Mbps, porównując Airmax do Orange to jest jakaś przepaść jakościowa na korzyść Airmax!!! Zdecydowanie polecam tą firmę za bardzo dobra jakość i stabilność usługi

4 / 5 2020-08-03

Firma Airmax jest godna polecenia, odkąd przeszedłem na ich usługi skończyły sie ciągle problemy z przerwami. Prędkości są bardzo wysokie, a pingi niskie. Ogólnie nie spodziewałem się że na wiosce można mieć dobry internet. Mieszkam w Zieleńcu na Opolszczyźnie. Polecam

5 / 5 2020-07-29

Jestem chyba jednym z pierwszych klientów sieci Airmax i nigdy nie narzekałem. Firma idzie z postępem technologicznym, stąd można korzystać z bardzo wysokich prędkości. Obecnie mam 96Mb i zastanawiam sie nad kolejną umową 150Mb. Jeśli chodzi o awaryjność to można powiedzieć znikoma bo tylko zdarzyło sie jak energetyka wyłączyła prąd ale to nie zależne od Airmax. Obsługa bardzo miła i dobrze wyszkolona, potrafią zdalnie pomóc w każdym temacie związanym z dostawą internetu. Polecam firme

5 / 5 2020-07-27

airmax internet

Właściwie to nie ma się co rozpisywać. 12 lat współpracy z Airmaxem, to mogłoby wystarczyc za całą opinię :) Technicznie łącze sprawdza się u mnie bardzo dobrze. Obsługa na najwyższym poziomie. Cenowo w tej chwili to bajka - obecnie za łącze 300 Mb płacę niecałe 40 zł. Jak dla mnie bomba, nie widzę sensu w szukaniu innego operatora. Poleciłem już wielu znajomym i nadal to robię.

5 / 5 2020-07-25

Internet w Airmax poleciła mi koleżanka. Zachwalała, że bez problemu przegląda media społecznościowe i ogląda seriale. Dzieci, które ma prawie dorosłe, też są zadowolone. Czego chcieć więcej? Wzięłam na próbę i testuję od tygodnia za darmo! Jestem zadowolona z tego jak działa :) Wystarczyło zadzwonić na infolinię i zestaw do odbioru internetu dostałam następnego dnia. Polecam

5 / 5 2020-07-22

Współpracę z tym ISP podjąlem na początku roku. Był to dostawca polecony przez mojego znajomego, pracującego w branży IT. Po zainstalowaniu routera miałem czas na dokładne przetestowanie łącza. Odpaliłem WinMTR i przez całą dobę mierzyłem czy jest utrata pakietów. Test wyszedł dobrze. Oczywiście testowałem również wieloma testerami internetowymi typu speedomat, speedtest itp. Zarówno upload jak i download były maksymalne zawarte w umowie, a nawet nieco większe, czasami o 10%. Podpisałem umowę i od ok. pól roku cieszę się tym stabilnym i szybkim internetem. Polecam dostawcę Airmax, bardzo podoba mi się model, w którym dokładnie moge przetestować to co kupuję. W usługach to coraz częstsza i myślę że pożądana przez konsumentów praktyka.

5 / 5 2020-07-16

Polecam! Internet śmiga z prędkością światła :) Obsługa klienta na wysokim poziomie. Najlepszy stosunek cena/jakość/bezawaryjność. Czytelne warunki umowy. Proste podłączenie i aktywacja. Darmowy okres testowy na początku. Nie zawiodłem się.

5 / 5 2020-07-15

Spoko dostawca neta, polecam. Obsługa z infolinii na najwyższym poziomie, cierpliwi uprzejmi zawsze chętni do pomocy, nie jak u innych że sie nie da dodzwonić nawet ponieważ jesteś 20 w kolejce a potem mechaniczne teksty do zajechania klienta i żadnej nawet woli pomocy klientowi. Internet mam od dwóch lat i dalej planuje z nimi współpracować. Planuje również poszerzyć usługe o monitoring gdyż dają gratis statyczne IP. Polecam

4 / 5 2020-07-14

airmax internet

Internet Airmax używam od wielu lat, przez ten czas nie było problemów, przerwy w działaniu nie pamiętam. Internet wykorzystuje w domu, kilka komputerów, Netflix TV i inne, wszystko działa płynnie także wieczorami. Dobry program lojalnościowy, przy każdej nowej umowie dostajemy coś extra, to się ceni, że sieć dba o stałych klientów. Biuro obsługi klienta na przwoitym poziomie merytorycznym i kultury obsługi, chętnie chcą pomóc, nie zachowują się jakby robili to za karę. Ogólnie polecam

5 / 5 2020-07-09

Dostawca godny polecenia. Brak jakichkolwiek awarii. Nigdy nie myślałem że mieszkając na wiosce można mieć tani a zarówno bardzo szybki internet. Wcześniej byłem skazany na LTE ale to nie można było nazwać dobrą usługą, ledwo pocztę potrafiłem sprawdzić. Odkąd mam Airmax moge robić wszystko w sieci, włacznie z graniem w gry. Polecam

5 / 5 2020-07-06

Witam jestem mieszkańcem Kalisza i długo borykałem sie z doborem odpowiedniego dostawcy internetu, znajomy polecił mi firmę Airmax . Mam juz drugi miesiąc internet od nich i to był strzał w 10-tke. Bardzo dobra prędkość, brak limitu i statyczny IP. Jeśli chodzi o awaryjność to znikoma, bo brakowało mi internetu około 45min ale problem nie był u dostawcy lecz w braku zasilania. Tak więc polecam firmę Airmax. Jak będzie roku dodam kolejną opinie. Pozdrawiam

5 / 5 2020-06-17

Dzień dobry, chciałem sie podzielić opinią na temat firmy Airmax która pozytywnie mnie zaskoczyła. Ogólnie nie ma czegoś takiego że na siłe trzeba umowe podpisać bo dają 2 tygodnie testu gdzie można sprawdzić dowolną prędkość. Po okresie testowym prędkość i usługa działa dalej na wysokim poziomie. Problem miałem z ustawieniem portów , bo mam monitoring ale dział techniczny pomógł mi. Jak na tą chwile mam juz drugi rok usługę u Airmax i na pewno podpiszę kolejną umowe. Polecam

5 / 5 2020-05-22

Witam Wszystkich użytkowników internetu. Piszę, żeby pomóc innym zdecydować się na dobrego dostawcę rozwiązań telekomunikacyjnych dla domu, jeśli chodzi o Airmax to z całym przekonaniem polecam wszystkim, jeżeli mieszkasz w południowo Zachodniej Polsce to jest to moim zdaniem najlepsze rozwiązanie. Internet szybki i działa bez żadnych zarzutów, a już nie mówiąc o zaangażowaniu całej firmy i obsługi z biura obsługi klienta. Na prawdę mega profesjonalizm i skrupulatne podejście do klienta. Zasługują na 5+;)Polecam wszystkim niedowiarkom. A Panom z biura obsługi jeszcze raz dziękuje za cierpliwość w mojej sprawie

5 / 5 2020-05-02

airmax internet

Jestem bardzo zadowolona z internetu i telewizji z tej właśniej siec. W biurze obsłudze klienta ludzie się są bezproblemowi, pomocni, uprzejmi. Usługa została podłączona na okres testowy, bez żadnych zobowiązań, w dniu podpisania umowy, otrzymała m bezpłatnie nowy skonfigurowany router, jak popsuły mi się ustawienia na starym routerze, w trybie telefonicznym pomogli wybrać to co trzeba, telefon odbierany bez czekania. Na potrzeby całej rodziny przędkości internetu 900 Mb absolutnie wystarcza. Zdecydowanie polecam firmę i usługi sieci!

5 / 5 2020-05-01

Jeżeli ktokolwiek zastanawia się nad wyborem dostawcy Internetu światłowodowego i mieszka w południowo zachodniej Polsce to polecam wybrać tego właśnie dostawcę! Od zamówienia, przez podłączenie, darmowy test i podapisanie umowy, wszystko przebiegło sprawnie i miłej atmosferze. Pracownicy z biura obsługi klienta pomocni na każdym etapie, a Internet pracuje z zamówioną prędkością całą dobę, nie ma efektu wieczoru, czyli zwanialnia w w momentach większego obciążenia, co znam z innych sieci.

5 / 5 2020-04-26

Bardzo dobrze oceniam Airma światłowód, kilka jasnych punktów: 1) Internet - szybkość zgodna ze specyfikacją z umowy...po zastosowaniu routera poleconego przez obsługę ..nawet wieksza. Nie odnotowalem żadnych przerw w dostawie lub spowolnień, nia ma efektu wieczoru 2) Obsługa klienta - szybko i zwięźle, rzadko spotykane żeby infolinia była czynna 24/7 3) Dobre wsparcie techniczne - Kontakt ze specjalistą przekonał mnie że mam do czynienia z człowiekiem co zna się na tym co robi. Sam oddzwonił po nieodebranym połączeniu. Warto wspierać polskie biznesy jeśli dostarczają dobra jakość w atrakcyjnej cenie - takim właśnie przykładem jest Airmax firme życzę rozwoju i zwiększenia zasięgu na całą Polskę. Dla mnie przede wszystkim najważniejsze: DBAŁOŚĆ O KLIENTA, KONKURENCJA JEST DUŻA WIEC ŁATWO GO STRACIĆ !!!

4 / 5 2020-04-25

Wszystko w jak najlepszym porządku, nie mogłem sobie poradzić w uruchomieniem internetu, na drugi dzień zadzwoniłem do Techników i załatwiłem sprawę w ciągu 10 minut, naprawdę polecam, internet chodzi sprawnie bez żadnych problemów, dobrze, że już nie muszę się męczyć z LTE co wieczorami nie działa wogóle . Dziękuje i pozdrawiam.

5 / 5 2020-04-24

Testowałem usługę w lokalizacji Wrocław, łącze radiowe 100 Mbit/s na 10 Mbit/s, na chwile obecną wyciągam 99 Mbit/s na 10 Mbit/s, pingi na poziomie 10 - 20 ms bez większych skoków. W związku podłaczenie jest banalnie proste instalacje wykonałem sam na Ubiquiti M5, sygnał na poziomie -60 (bardzo dobrze) oraz ccq 99% (jakość połączenia - bardzo dobrze). Testuje usługę z zewnętrznym adresem IP , Aktywacja usługi testowej trwała dosłownie kilkanaście minut. Podpisuje umowe ponieważ dawno nie spotkałem się z taka jakością usługi. Jeżeli ktoś chce mogę przesłać print screeny z testami oraz wykresami bo wszystko monitoruje. Pozdrawiam

5 / 5 2020-04-24

airmax internet

Z sieci airmax korzystam już ok 10 lat. Nigdy nie miałem większych problemów, typu spadki prędkości czy brak świadczenia usługi. Kilka lat temu musiałem wymienić sprzęt do odbioru, bo coś się popsuło. Wymiana i tak wyszła mi na plus, bo dzięki temu dostałem nowoczesne urządzenia i w tej chwili mogę bez problemu odbierać internet z prędkością ok 300 mega. Dlaczego jestem tak długo u tego samego operatora - bo jest to dla mnie opłacalne. Naprawdę przygotowują świetne oferty dla klientów z długim stażem. Dodatkowo, wiem że gdy zadzwonię z problemem, to porozmawiam z pracownikiem firmy, a nie operatorem infolinii i uzyskam pomoc, jeżeli będę jej potrzebować. Tak było właśnie z tą wymianą urządzeń. Zadzwoniłem bo przestałem odbierac ich sygnał, szybko i poprawnie zdiagnozowali przyczynę, a na następny dzień, miałem już u siebie nowe urządzenia, gotowe do podłączenia. Reasumując, mogę z czystym sumieniem polecić operatora airmax.pl.

5 / 5 2020-04-21

airmax internet

Jako informatyk dużego przedsiębiorstwa dostałem zadanie od przełożonego, zorganizowania dobrego łącza symetrycznego o możliwie najwyższych parametrach, dla firmy zatrudniającej ok 200 osób, oczywiście jako że to bardzo odpowiedzialne zadnie, testowałem łącza rożnych firm. Łącze jakie dostarczył nam Airmax, spisywało się zdecydowanie najlepiej, czasy dostępu do ważnych dla nas serwerów w granicach 10ms, stabilność łącza w okresie testu na najwyższym poziomie. Do tego wszystkiego doskonała pomoc techniczna 24h na dobę oraz duża pula adresów publicznych. Nie mamy jakichkolwiek zastrzeżeń decyzja padła na Airmax. Jak tylko skończy mi się umowa to również mam zamiar korzystać z usług firmy. Pozdrawiam i polecam serdecznie.

4 / 5 2020-04-17

Oferta jak najbardziej ok. U innych operatorów jest znacznie gorzej - przerabiałem. Bardzo dobrze działający internet. Obsługa bardzo miła. Podczas ostatniego kontatku zostałem dobrze obsłużony. Router daje mocny i zadowalający sygnał internetowy. Połączenie jest dobre, osiąga parametry określone umową. Ogólne wrażenie bardzo dobre.

5 / 5 2020-04-14

Skorzystaliśmy z firmy do transmisji obrazu na stronie internetowej w naszej niewielkiej Parafii, w święta oglądalność prawie 300 osób, obraz działał doskonale, bardzo polecam, dział techniczny dostępnym nawet w święta to naprawdę cene, polecam pozdrawiam

5 / 5 2020-04-01

airmax internet

Znalazłem bardzo dużo pozytywnych opinii o tej firmie i stwierdziłem ze wypróbuje łącze od nich ponieważ na moim dotychczasowym internecie nie dało się pracować, teraz jak dzieciaki są w domu, grają i oglądają jakieś bajki to była jakaś masakra. Dwa tygodnie testuje i naprawdę widzę ze jest dużo lepiej niż miałem. Na chwile obecną polecam i myślę ze tak zostanie ;)

5 / 5 2020-03-31

Mnie zaskoczyła szybkość realizacji, zadzwoniłem o 14 a następnego dnia o 13 już internet śmiga, miejscowość to Czernica pod Wrocławiem, prędkości naprawdę świetne, szkoda ze tak późno się dowiedziałem o Airmax i męczyłem się na polsacie cyfrowym :), Polecam!

5 / 5 2020-03-31

Mieliśmy dość nieprzyjemną sytuację w jednym z oddziałów po tym jak play stracił możliwość świadczenia usługi na początku roku, oferta od innego gsm była, delikatnie mówiąc, trochę zawyżona i zostaliśmy z przysłowiową ręką w nocniku, na szczęście jeden z pracowników wysłał zapytanie do Airmax, w ciągu kilku dni podłączyli nam łącze szybsze od poprzedniego i prawie o połowę taniej, jak dla mnie świetna oferta, będę namawiać szefostwo na zmianę operatora w innych oddziałach.

5 / 5 2020-03-23

Podzielę się swoimi spostrzeżeniami o tym dostawcy. Skusiłem się na ofertę tego providera i zamówiłem antenę na okres testowy. Szybka dostawa, nowy sprzęt obsługa telefoniczna sprawna. Łatwy montaż I szybka aktywacja. Test 2 tyg sprawdzamy mozliwe predkości I jak jest Ok to podpisujemy umowe. Od 6 mcy wszystko w najlepszym porządku wszystko łatwo I przyjemnie bez komplikacji

4 / 5 2020-03-23

Podzielę się swoimi spostrzeżeniami o tym dostawcy. Skusiłem się na ofertę tego providera i zamówiłem antenę na okres testowy. Szybka dostawa, nowy sprzęt obsługa telefoniczna sprawna. Łatwy montaż I szybka aktywacja. Test 2 tyg sprawdzamy mozliwe predkości I jak jest Ok to podpisujemy umowe. Od 6 mcy wszystko w najlepszym porządku wszystko łatwo I przyjemnie bez komplikacji

5 / 5 2020-03-12

Wynajmuje mieszkanie wiec nie chce sie wiązać umową dla mnie opcja prepaid jest idealna... jak już zamieszkam na stałe na pewno wybiorę opcję z lojalka. Pozdrawiam

4 / 5 2020-03-12

Dobry dostawca świadczący usługi na dobrym poziomie. Polecam

5 / 5 2020-03-10

Prowadzę nieduży wyciąg narciarski odkąd mam łącze od AirMAX podgląd na kamery w ośrodku działa płynnie, wykupiłem też streaming kamer u nich, technik mi pomógł dobrze skonfigurować monitoring i liczba osób odwiedzających wzrosła ;) Polecam

5 / 5 2020-03-10

Internet z Airmax-a działa w przeciwieństwie do play-a bardzo dobrze, w końcu możemy oglądać Jutuba bez zacinania i bez ograniczeń, polecam

5 / 5 2020-03-09

Nie oglądam ogłupiającej telewizji, czasami che pooglądać jakiś dobry film, dlatego wykupiłem sobie konto na portalu CDA niestety na super LTE działa płynnie tylko przez kilka dni, odkąd mam łącze z Airmaxa oglądam kiedy chce w Full HD. Jak ktoś jest w zasięgu tej firmy polecam wypróbować na 14 dni darmowego testu

4 / 5 2020-03-09

Dostawca na dobrym poziomie, wsparcie techniczne pomocne wie po co tam pracuje, cenowo przyzwoicie, polecam

4 / 5 2020-03-09

Bardzo dobrej jakości łącza internetowe, działające bez zakłóceń. Fachowa i precyzyjna porada techniczna. Możliwość korzystania bez umowy. Polecam.

5 / 5 2020-03-05

Tyle lat męczyłem się z LTE z polsatu cyfrowego, a miałem pod ręką airmax nie wiedząc :) internet śmiga naprawde powyżej oczekiwań moich, przesiatka z neta z telefoni gsm na tego to przepaść! polecam operatora Airmax

4 / 5 2020-03-05

Operator godny polecenia, brak jakichkolwiek przerw nie wliczając braku zasilania przez energetyke.

5 / 5 2020-03-05

Podłączyliśmy w sieci Airmax już 6 oddziałów firmy docelowo będzie 10, lepszej oferty na rynku po prostu nie ma na łącza symetryczne z SLA. Polecamy

5 / 5 2020-03-03

Jest ok w sumie nie mam sie do czego przyczepić może jedynie do braku umowy na 6miesięcy

5 / 5 2020-02-27

Posiadam łącze od AirMAX -a od roku wcześniej miałam LTE, jestem grafikiem komputerowym i przesyłanie szybko dużych plików jest dla mnie bardzo ważne. Przedtem po 2 tygodniach nic nie mogłam zrobić a teraz żadnych problemów, polecam tą firmę komu się da ;)

5 / 5 2020-02-26

Współpracujemy z Airmaxem już kilka lat, mamy podłączone kilka oddziałów na terenie 4 województw, jak dotąd współpraca przebiega bardzo dobrze, usługi na wysokim poziomie, ceny konkurencyjne, monitoring łącz 24/7. Polecam

5 / 5 2020-02-26

Dziś zapłaciłem mój ostatni rachunek u konkurencji GSM temu pseudo dostawcy internetu i czuję się wolny od dennej usługi. Z Airmaxa korzystam od listopada 2019 roku. Jestem bardzo zadowolony . Poprzedni dostawca ignorował wszystkie problemy w airmaxie ich po prostu nie ma...Są bardzo elastyczni można się dogadać. Prędkość stabilna żadnych strat ja pracuje dzieci się bawią wszystko git. Pozdrawiamy Airmaxa

4 / 5 2020-02-26

Dziś zapłaciłem mój ostatni rachunek u konkurencji GSM temu pseudo dostawcy internetu i czuję się wolny od dennej usługi. Z Airmaxa korzystam od listopada 2019 roku. Jestem bardzo zadowolony . Poprzedni dostawca ignorował wszystkie problemy w airmaxie ich po prostu nie ma...Są bardzo elastyczni można się dogadać. Prędkość stabilna żadnych strat ja pracuje dzieci się bawią wszystko git. Pozdrawiamy Airmaxa

5 / 5 2020-02-26

Transmisja działa jak należy, w końcu nie spowolnień i rozłączeń jak w przypadku Polsatu cyfrowego, mamy nadzieję że już zawsze będziemy tak zadowoleni jak przez ostatnie 2 miesiące, pozdrawiam i polecam.

5 / 5 2020-02-25

Po kilku latach walki z LTE u różnych dostawców, w końcu mam porządny internet, kumple z centrum się zawsze ze wyśmiewali, bo oni mieli UPC a ja miałem co miałem, czyli albo internet był albo go nie było. Teraz mam 150 Mbps i kumple już się ze mnie nie śmieją, możemy sobie pograć bez żadnych problemów, ping ok 15 ms i to jest internet. Polecam wszystkim, którzy mają już dość cienkiego LTE i chcą sie cieszyć szybkim dostępem do internetu.

5 / 5 2020-02-23

Potrzebowaliśmy stabilnego łącza symetrycznego do naszej firmy na 50 osób i śmiało mogę powiedzieć ze Airmax sprostał zadaniu. Wszystko działa dobrze łącze nie traci parametrów. Okazało się że monitoring tez mozna na takim internecie podłaczyc. Jesteśmy zadowoleni Pozdrawiamy z Wrocławia

5 / 5 2020-02-23

Super internet! Szukałem dostawcy do domu pod lasem, bo ten z telefonu tu nie działał i jestem MEGA zadowolony. Szybka wysyłka, łatwy montaż. Polecam.

4 / 5 2020-02-22

Bardzo dobry dostawca, w końcu mogę korzystać z szybkiego i stabilnego łącza, cena też przyzwoita. Mogę polecić.

5 / 5 2020-02-22

Po przeprowadzeniu się z mieszkania do nowo wybudowanego domu nie mieliśmy za dużo wyboru, bałam się ze po wcześniejszym dostawcy UPC będę kuleć na słabym necie i tak było kiedy mieliśmy LTE i po tygodniu nie można było korzystać łącza. Od miesiąca mam internet od Airmax -a i moje problemy się skończyły w dodatku nie wiązaliśmy się umową. Zdecydowanie Polecam ;)

5 / 5 2020-02-22

Po przeprowadzeniu się z mieszkania do nowo wybudowanego domu nie mieliśmy za dużo wyboru, bałam się ze po wcześniejszym dostawcy UPC będę kuleć na słabym necie i tak było kiedy mieliśmy LTE i po tygodniu nie można było korzystać łącza. Od miesiąca mam internet od Airmax -a i moje problemy się skończyły w dodatku nie wiązaliśmy się umową. Zdecydowanie Polecam ;)

5 / 5 2020-02-22

Wcześniej korzystałem z łącza firmy wwwnet kabel z słupa, obecnie przeszedłem do AIrmax, jestem bardzo mile zaskoczony, słyszałem że jakość jest ok, ale odkąd mam łącze z Airmax nigdy nie było awarii a mam pare miesięci, robię statystyki w związku z wykonywaną pracą przez pare miesięcy ani jeden ping nie wypadł, w wcześniejszej firmie to był dramat, polecam!

5 / 5 2020-02-21

Airmax podłączył nas do Internetu, gdzie nikt inny nie był w stanie, a do tego wszystko działa na przyzwoitym poziomie, zrobili to szybko sprawnie, ponadto w niewielkiej cenie mamy w standardzie publiczny IP! Polecam

4 / 5 2020-02-21

Polecam operatora za świadczenie usługi na dobrym poziomie, cenowo nie jest źle ale muszę ponegocjować cene pod koniec umowy.

5 / 5 2020-02-20

Korzystamy z łącza 300Mb wszystko stabilnie, nic nie zwalnia polecamy naszym klientom oni sa także zadowoleni. Internet symetryczny,monitoring,streaming,www,poczta wszystko działa znakomicie . Polecamy

5 / 5 2020-02-17

Po wielu bataliach z netem od Gsmów nareszcie net taki jak powinien być ...nic nie zwalania nie przycina dostajesz to za co płacisz... Wszystkie serwisy działają prawidłowo przez cały czas Pozdrawiam

5 / 5 2020-02-17

Usługodawca na dobrym poziomie, brak awarii i bardzo dobre podejście do klienta. Polecam

5 / 5 2020-02-17

Z marką Airmax współpracuję już od niemal 5 lat, więc uważam, że mogę wystawić opinię o tym dostawcy Internetu. Internet podłączono szybciutko - bez ton kabli i prac budowlanych. Po po 4 tygodniach otrzymaliśmy e-mail, że będziemy mieć jeszcze szybszy Internet bezpłatnie. Na nasze życzenia zareagowała dopiero oferta marki Airmax. Dostarczono nam ultra szybkie łącze symetryczne. Dużą wartością jest również bezawaryjny Internet. Miałem nieznaczne niedogodności na początku, jednak zespół wsparcia Airmax bardzo szybko zidentyfikował źródło awarii i ustabilizował łącza. Połączenie działa na piątkę, nic nie laguje. Kapitalnie doradzono mi dokupić router WIFI. Z tej przyczyny mam doskonałe połączenie w we wszystkich pomieszczeniach w domu. Duzi providerzy wypadają niezwykle licho na tle dostawcy AIRMAX. Jeśli rozważasz wybór dostawcy, to z głębi duszy polecam.

Rzetelne opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Siedziba
Wrocław

WWW
https://internet-wroclaw.net

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie