Kategorie: / Telekomunikacja / Usługi

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY Opinie Klientów

średnia ocen: 4.93
opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Przedsiębiorstwo AirMAX Internet powstało w odpowiedzi na rosnące wymagania klientów biznesowych wobec dostawcy firmowego Internetu – którym duzi, międzynarodowi operatorzy nie są w stanie sprostać.

Jesteśmy polskim operatorem, który usługi świadczy na najwyższym, europejskim poziomie. Dostarczamy Internet dla biznesu oraz wiele innych rozwiązań telekomunikacyjnych. Naszym flagowym produktem jest szybki i niezawodny światłowód we Wrocławiu.

Transfery na rekordowym poziomie 10 Gb (lub nawet większym), bezpłatne okresy testowe, elastyczne i partnerskie podejście do współpracy oraz atrakcyjne ceny pozwalają nam od lat – z powodzeniem - konkurować z największymi operatorami na krajowym rynku. Posiadamy bezpośrednie wpięcie w globalne magistrale światłowodowe oraz zapewniamy znikomy ping w Polsce i za granicą. Dla klienta Airmax Internet oznacza gwarancję ciągłości i płynności pracy.

Co oferujemy?

Oferujemy zaawansowane produkty i usługi, dopasowane do indywidualnych potrzeb komunikacyjnych odbiorców biznesowych i instytucjonalnych - niezależnie od ich formy prawnej, wielkości i profilu działalności. Klienci mogą liczyć na nasze pełne zaangażowanie i wsparcie w skonfigurowaniu optymalnej oferty.

Specjalizujemy się przede wszystkim w:

  • dostawie Internetu,
  • dzierżawie łączy,
  • usługach głosowych,
  • usługach hostingowych,
  • kolokacjach serwerów (zapewniamy profesjonalną opiekę nad serwerem lub grupą serwerów).

Jak dbamy o bezpieczeństwo w Airmax Internet?

W celu zapewnienia pełnej ochrony, stabilności i niezawodności pracy sieci teleinformatycznej Airmax Internet:

  • wdrożyliśmy inteligentny system nadzoru, który błyskawicznie identyfikuje potencjalne zagrożenie, likwidując lub minimalizując jego negatywne skutki;
  • zatrudniamy wyłącznie wykwalifikowanych inżynierów i doświadczonych techników;
  • bezustannie podejmujemy działania profilaktyczne, które pozwalają zapobiegać awariom;
  • opracowaliśmy procedury bezpieczeństwa, które określają sposób postępowania na wypadek wystąpienia nagłych i niespodziewanych zdarzeń;
  • uruchomiliśmy telefoniczną pomoc techniczną dla klientów.

Jak wspieramy klientów?

Stałego, kompetentnego wsparcia od pierwszego dnia współpracy udziela Dział Techniczny, który składa się z naszych najlepszych inżynierów. Nie praktykujemy automatycznych infolinii czy wirtualnych asystentów. Klient nie czeka bez końca na połączenie z wolnym konsultantem ani nie rozmawia z maszynami. Pracownicy DT szczegółowo odpowiadają na pytania i pomagają rozwiązywać problemy. Posługują się przyjaznym językiem, zrozumiałym także dla osób niezwiązanych z branżą IT. Każdy może liczyć na szybkie uzyskanie odpowiedzi. Zadzwoń i sprawdź sam/sama.

Jak przebiega współpraca?

Współpracę rozpoczyna 2-tygodniowy, całkowicie bezpłatny i niezobowiązujący okres testowy. W przypadku pełnej satysfakcji z użytkowania łączy AirMAX internet w firmie, podpisujemy umowę i podłączamy Internet. Rezygnacja z usługi w okresie testowania nie wiąże się z żadnymi konsekwencjami.

Jak wygląda zasięg w AirMAX Internet?

AirMAX Internet jest dostępny nawet w trudnych lokalizacjach, gdzie często występuje problem z zasięgiem. Zapewniamy stabilność i dostępność łączy w wielu polskich miastach – zwłaszcza na Dolnym Śląsku oraz błyskawiczne podłączenie do dowolnego lokalu. Podpisywana z klientem umowa SLA (Service Level Agreement) gwarantuje niezmiennie wysokie standardy świadczenia usług przez cały okres współpracy.

Zainteresowanych ofertą Airmax internet prosimy o kontakt. Porozmawiamy o potrzebach telekomunikacyjnych i stworzymy ofertę dopasowaną do indywidualnych wymagań.

5 / 5 2024-02-18

Internet miał działać stabilnie i tak jest. Nic więcej do szczęścia mi nie trzeba. Podoba mi się, że to na co się umawiałem zostało dotrzymane.

5 / 5 2024-02-16

Internet działa płynnie i bez przerw, co jest dla mnie bardzo ważne. Jeśli mam jakieś pytania to kontakt z infolinią nie jest w żaden sposób utrudniony co bywa w innych firmach. Bez problemu można się dodzwonić i o wszystko zapytać.

5 / 5 2024-02-14

Muszę się podzielić z wami moim odkryciem! Mamy teraz w mieszkaniu najlepszy internet ever, i do tego obsługa techniczna to mistrzostwo świata! Ci goście od obsługi technicznej, no, po prostu klasa sama w sobie. Nie olewają problemów klientów, nie próbują wcisnąć im kitu ani nie ciągną ich na niepotrzebne naprawy czy dodatkowe produkty. Mają mega wiedzę i naprawdę stawiają na klienta. A Airmax internet cennik jest negocjowalny, serio, możesz negocjować wysokość abonemntu. Telefon odbierają od razu, nie trzeba czekać z melodyjkami.

5 / 5 2024-02-14

U nas w domu dzieci głównie korzystają z internetu. Natomiast my z żoną preferujemy korzystać z internetu za pośrednictwem telewizora, używając Airmax Internet zestaw światłowodowy. Z reguły regularnie dzwonimy do rodzinki i łączymy się internetowo za pomocą wbudowanej kamerki. Jakość obrazu jest doskonała, nie ma żadnych przerw ani problemów z połączeniem, a nasze rozmowy czasami trwają nawet godzinę ???? Do tej pory nie zauważyliśmy żadnego spowolnienia czy problemów związanych z przesyłem sygnału. Z całego serca polecamy ten zestaw i zachęcamy do jego wypróbowania ????

5 / 5 2024-02-11

pracuję już jakiś czas zdalnie i nie zaobserwowałem, żeby wystepowały kłopoty z internetem. Zasadniczo do pracy z domu potrzebuję dwóch rzeczy, szybkiego laptopa i nienawalającego internetu i mam obie te rzeczy ;)

5 / 5 2024-02-07

Nie potrzebuje do użytku domowego nie wiadomo jak szybkiego internetu i chciałem kupić jak najtańszy internet licząc się z tym, że nie będzie działał jakoś szybko. Ku mojemu zdziwieniu nawet za niewielkie pieniądze mam tu szansę podziałać na o wiele szybszym, niż sądziłem, że będzie internecie. Takie rzeczy to mi się podobają.

5 / 5 2024-02-03

Moją opinię wyraża fakt, że wziąłbym ten internet po raz drugi. Nic dodać, nic ująć.

5 / 5 2024-01-30

Mam bardzo dobre doświadczenia z tym dostawcą internetowym. Rzadko kiedy mam problemy z połączeniem, a jeśli już się pojawią, szybko otrzymuję pomoc od ich wsparcia technicznego. Jestem zadowolony z jakości usług w stosunku do ceny.

5 / 5 2024-01-28

Nie widze powodów by wystawić niższą ocenę. Internet działa w 100% tak jak się umawiałem. Konfiguracja nie jest trudna, spokojnie sobie z nią poradziłem. Ale co najbardziej zasługuje na duże wyróżnienie to podejście do klienta jak do człowieka. Spokojnie można porozmawiać i ustalić najbardziej dogodne dla nas warunki i to w miłej atmosferze.

5 / 5 2024-01-25

Okres testowy był na tyle w moich oczach dobry, że postanowiłem podpisać umowę na dłużej. Działająca usługa broni się sama i to w pełni przekonało mnie do tej decyzji.

5 / 5 2024-01-22

Tyle się mówi o tym, że na wsi internet jest wolny, a to wcale nie musi być prawda. Mam ten internet i pomimo mieszkania na tak zwanym odludziu wcale nie musze rezygnować z gier online. Nawet więcej, ping jest zaskakująco niski xD Tak to się da pograć!

5 / 5 2024-01-19

U mnie ten internet działa rewelacyjnie i to mi wystarcza by być usatysfakcjonowanym . Sama prędkość internetu pozwala na wszystko, a powiem, że z sieci korzystam przynajmniej kilka godzin dziennie. Używam go nie tylko do pracy, ale również do rozrywki, a mało co tak pociesza po pracy jak dobre kino w jakości 4k.

5 / 5 2024-01-07

Obsługa klienta w Airmax jest naprawdę na najwyższym poziomie. Za każdym razem, gdy miałem jakiekolwiek pytania czy drobne problemy techniczne, zespół wsparcia był zawsze gotowy pomóc. Odpowiadają szybko, profesjonalnie i zawsze znajdują skuteczne rozwiązania. Cenię sobie tę osobistą i skierowaną na klienta obsługę, która sprawia, że czuję, że ktoś zajmuje się sprawą, a nie nastawia się tylko by olać klienta.

5 / 5 2024-01-03

Przekonałem się, że ten internet to nie jest lipa i cieszę się. Po kilku próbach natrafiłem nareszcie na firmę, która w pełni wywiązuje się z tego co ma świadczyć.

5 / 5 2023-12-22

Lepiej, dużo lepiej, niż myślałem, że będzie. Nie znałem tej firmy wcześniej, natrafiłem na nią całkiem przypadkiem poprzez sąsiada i chciałem dać jej szansę. Krótko mówiąc, było warto, bo internet mi działa, a ja mam spokój. Sam rzadko korzystam, bardziej płacę za niego, by dzieciaki miały jak pograć :)

5 / 5 2023-12-16

Jako mieszkaniec wsi, jestem naprawdę zadowolony z Airmaxu, mojego dostawcy internetowego. Dostęp do szybkiego i niezawodnego internetu zrewolucjonizował moje życie na wsi. Pomyśleć, że jeszcze kiedyś mogłem tylko pomyśleć o posiadaniu internetu, który byłby choć trochę porównywalny z tym co ma się w mieście. A tu proszę, jednak można mieszkać na wsi i nie być wycofanym technologicznie. Polecam internet każdemu kto jest w podobnej sytuacji.

5 / 5 2023-12-09

Moje zadowolenie sięga zenitu z usług dostarczanych przez mojego obecnego dostawcę internetu. Po wielu przygodach z poprzednimi dostawcami, mogę szczerze powiedzieć, że znalezienie tego dostawcy było dla mnie prawdziwym szczęściem. Przede wszystkim, to, co mnie najbardziej cieszy, to niezawodność usług. Wcześniej doświadczałem wielu przerw w dostępie do internetu, co prowadziło do frustracji i problemów w pracy. Teraz, dzięki mojemu obecnemu dostawcy, te kłopoty odeszły w zapomnienie. Mogę pracować i korzystać z internetu bez obaw o nagłe awarie. Nie da się wytłumaczyć klientowi, że nie zrobiło się czegoś bo była awaria internetu. Cieszę się, że nie muszę się już tłumaczyć z tego :)

5 / 5 2023-12-07

Szybki internet w dogodnej cenie. Mieszkam na osiedlu w jednym z większych miast na Opolszczyźnie, jednakże osiedle to jest położone trochę na uboczu względem centrum miasta. Nie wiem jak to jest, ale przetestowałam kilku dostawców internetu i w zasadzie tylko Airmax spełnił jako tako moje wymagania. Prędkość jest na tyle odpowiednia, że bez problemu mogę sobie pozwolić na pracę hybrydową.

5 / 5 2023-11-23

Nie ukrywam, że jestem szczęśliwy, że w końcu mam internet od słownej firmy. Miał być niezawodny internet i taki jest!!!!!

5 / 5 2023-11-18

Internet z Airmaxu to rozwiązanie zarówno dla domu, jak i małej firmy. Przetestowałem u siebie :) Mam internet w domu oraz w moim biurze i nie mógłbym już chyba być bardziej zadowolony. Internet chodzi na pełnych obrotach przez cały dzień i noc.

5 / 5 2023-11-11

Pracując na własny rachunek szybki internet to nie tyle dla mnie wygoda, ale i konieczność! Im szybciej działam w pracy tym więcej klientów jestem w stanie obsłużyć. Od już 2 lat jestem klientem sieci Airmax i złego słowa na działanie internetu nie mógłbym powiedzieć.

5 / 5 2023-11-05

Nie znalazłbym żadnego powodu, który skłoniłby mnie, a przynajmniej dał mi do rozważenia zmianę dostawcy internetu. Wszyściutko działa od A do Z, rano pracuję sobie na spokojnie i wieczorem odpoczywam korzystając przez cały dzień z internetu.

5 / 5 2023-11-01

Jako freelancer zależy mi na niezawodnym połączeniu internetowym i jak dotąd nie podano w wątpliwośc mojej decyzji o wyborze tego dostawcy. Stabilność i prędkość połączenia są kluczowe dla mojej pracy i jestem naprawdę zadowolony z usług.

5 / 5 2023-10-28

Od kiedy korzystam z usług tej firmy, mój internet działa bez zarzutu. Stałe połączenie i wysoka prędkość to dla mnie priorytet, a ta firma zdecydowanie dostarcza to co obiecuje. Normalnie bym się nie zachwycał taką prostą usługą jaką jest internet, ale w tym kraju rzadko co działa tak dobrze.

5 / 5 2023-10-23

Kiedy myślę co mam napisać o tym dostawcy, przychodzi mi na myśl nie tylko świetna jakość internetu, ale również partnerstwo oparte na zaufaniu i zrozumieniu. W erze, kiedy technologia nieustannie się rozwija, nieocenioną wartością jest mieć obok siebie firmę, która nie tylko podąża za tymi zmianami, ale często je wyprzedza.

5 / 5 2023-10-15

Prędkość internetu jest imponująca. Szybko ściągam pliki, oglądam filmy w jakości 4k i przeglądam strony internetowe bez żadnych opóźnień. Jestem pod wrażeniem, że mogę korzystać z wielu urządzeń jednocześnie bez spadku jakości połączenia.

5 / 5 2023-10-08

Do tej dziury zabitej deskami, w której mieszkam nikt nie chciał dostarczyć SZYBKIEGO internetu. Airmax podjął się tego wyzwania i powiem, że udało się im tego dokonać. Nawet na "zadupiu" mogę cieszyć się szybkim internetem i niczym nie ustępuję on temu co miałbym, gdybym mieszkał bliżej cywilizacji.

5 / 5 2023-10-04

Ten dostawca dostarcza mi nie tylko usługi internetowe, ale także radość z korzystania z sieci. To solidny wybór, którego nie żałuję. Wcześniej u innego operatora miałem praktycznie non stop niedziałający internet i kto miał podobnie to wie ile to nerwów kosztuje. A niepotrzebnie, bo jednak zawsze da się znaleźć alternatywę!

5 / 5 2023-10-01

Szybki internet to dziś absolutna konieczność, a mój dostawca zapewnia go w najlepszym wydaniu. Jestem zachwycony jakością usług i zamierzam zostać na stałe! Brak szybkiego internetu w dzisiejszych czasach jest wielkim problemem.

5 / 5 2023-09-28

Przyjemna firma, nie mam z nią żadnych problemów, a jestem już klientem bodajże od paru lat. Chciałbym wypisać jakieś plusy internetu, ale czy wymienianie szybkiego i działającego internetu można wymienić jako zaletę, to powinien być wszędzie standard, niestety zazwyczaj tak nie jest. Ogólnie polecam firmę, bo internet DZIAŁA.

5 / 5 2023-09-19

Jeśli potrzebuję załatwić cokolwiek w szybkim czasie, na tak zwane cito to infolinia jest bardzo pomocna. Na wszelkie prośby reaguje błyskawicznie i jest to jak dotychczas najbardziej pomocna infolinia, ze wszystkich z jakich korzystałem. Żadnych bzdetów, same konkrety.

5 / 5 2023-09-17

Jestem klientem od kilku lat i z roku na rok widzę coraz lepsze działanie sieci. Nie znaczy to, że wcześniej sieć działała źle, wręcz przeciwnie, to co potrzebowałem to miałem zapewnione. Fajnie, że ktoś inwestuje w infrastrukturę i to, żeby świadczone usługi były jeszcze lepsze.

5 / 5 2023-09-13

Firma oferuje konkurencyjne ceny za swoje usługi, co pozwala mi zaoszczędzić trochę pieniędzy w ciągu roku. Comiesięczne oszczędności może nie robią wrażenia, ale w skali roku trochę się już tego zbiera.

5 / 5 2023-09-09

Mój dostawca internetowy to prawdziwa perełka. Szybki internet, konkurencyjne ceny i brak ukrytych opłat. To wszystko czego potrzebuję. Jestem bardziej niż zadowolony.

5 / 5 2023-09-06

Dostawca Airmax to firma, która zawsze jest na czasie i gotowa sprostać wymaganiom dzisiejszego użytkownika internetu. Jestem ich klientem od dwóch lat i jestem zachwycony jakością usług, jakie otrzymuję. Widać, że inwestują w infrastrukturę i to się zwraca w chociażby, w postaci zadowolonego klienta w mojej osobie.

5 / 5 2023-09-03

Firma z charakterem. Miałem pewne, specjalne wymagania techniczne związane z prowadzoną przeze mnie działalnością i bez większych przeszkód udało się wszystko ogarnąć. Od strony technicznej firma jest miodzio, to co trzeba to jest załatwiane praktycznie od ręki.

5 / 5 2023-08-29

Korzystam z różnych platform streamingowych do śledzenia zawodów sportowych na żywo. Dzięki Airmaxowi nie muszę martwić się o to, czy stream zostanie przerwany w najważniejszym momencie. Jakość połączenia jest doskonała, a prędkość przesyłu danych pozwala na oglądanie transmisji w najwyższej jakości. Nie chciałbym by w najważniejszych momentach meczów piłkarskich przerywało mi połączenie.

5 / 5 2023-08-27

Jako entuzjasta technologii doceniam dostęp do zaawansowanych opcji konfiguracyjnych, które ten dostawca oferuje. Mogę dostosować połączenie dokładnie tak, jak chcę, a lubię sobie pokonfigurować różne rzeczy po swojemu. Jak ktoś ma konika na punkcie technologii to wie o co chodzi.

5 / 5 2023-08-15

Jestem właścicielem niewielkiego przedsiębiorstwa i potrzebowałem solidnego połączenia internetowego dla mojego zespołu. Ten dostawca zaproponował mi korzystną ofertę dla firm, która idealnie odpowiada moim potrzebom i nie przeciąża budżetu mojej firmy. Nawet drobne oszczędności mogą się przekształcić w duże sumy pieniędzy :)

5 / 5 2023-08-13

Zawsze miałem przekonanie, że po złożeniu podpisu na umowie dostawcy internetu, oni zupełnie zapominają o swoich klientach. Jednak ten konkretny dostawca kompletnie odmienił moje podejście. Obsługa telefoniczna jest zawsze pomocna i przyjazna dla mnie jako klienta. W zasadzie, jeśli mam jakiekolwiek sprawy do załatwienia, od razu dzwonię, ponieważ wiem, że zostanę traktowany z szacunkiem i troską :)

5 / 5 2023-07-30

Mieszkam w domu jednorodzinnym na przedmieściach Opola i jestem w pełni zadowolony z usług firmy Airmax. Przez większość mojego życia zawodowego pracowałem w biurze w centrum miasta, gdzie miałem łatwy dostęp do dobrego internetu. Przed przeprowadzką miałem pewne obawy dotyczące jakości internetu, ponieważ planowałem pracować zdalnie, odwiedzając biuro tylko raz w tygodniu. Po kilku miesiącach mogę śmiało powiedzieć, że usługi Airmaxu w zupełności mi wystarczają.

5 / 5 2023-07-23

Mój dom znajduje się trochę dalej od miasta, w pobliżu obrzeży, które niektórzy uważają za oddzielną miejscowość lub wieś. Ze względu na odległość, nie spodziewałem się, że będę miał szybki internet. Wcześniej mieszkałem w centrum miasta, więc wiem, jak ważne jest to kwestia. Dzięki Airmaxowi udało mi się spełnić moje "marzenie" i teraz mam internet, który spełnia moje standardy. Okazuje się, że można mieszkać z dala od miasta i mieć szybki internet.

5 / 5 2023-07-19

Po dłuższym korzystaniu z usług Airmaxu zauważam, że firma stale stara się podnosić jakość świadczonych usług nie tylko dla nowych klientów, ale także dla tych, którzy już korzystają z ich usług. W większości firm zaniedbuje się stałych klientów, skupiając się jedynie na zdobywaniu nowych, ale w przypadku Airmaxu jest inaczej – firma troszczy się o wszystkich równo. Dzięki takim działaniom nadal jestem zadowolonym klientem Airmaxu.

5 / 5 2023-07-08

W ciągu ostatnich lat skorzystałem z usług wielu dostawców internetowych, ale ten konkretny przewyższa wszystkich pod względem jakości oferowanych usług. Nie tylko zapewniają niezwykle szybkie i niezawodne połączenie, ale także ich obsługa klienta jest naprawdę wyjątkowa. Zawsze są dostępni, uprzejmi i gotowi do udzielenia pomocy. Co najważniejsze, naprawdę rozumieją, czym jest dobra obsługa klienta. Bardzo doceniam ich szybkość, skuteczność i profesjonalizm. Wiem, że mogę na nich polegać, co dla mnie jest bezcenne.

5 / 5 2023-07-05

Mocno zaskakująca prędkość i solidność połączenia internetowego oferowanego przez dostawcę Airmax sprawia, że każdy dzień spędzony na pracy zdalnej jest naprawdę przyjemny. Bez żadnych problemów korzystam z internetu, a obsługa klienta zawsze jest bardzo pomocna i miła. Jesteśmy bardzo zadowoleni z usług.

5 / 5 2023-07-01

Jestem bardzo zadowolony z usług dostawcy internetowego, który obsługuje moją firmę. Jego szybki internet, brak jakichkolwiek awarii oraz pomocna obsługa są dla nas kluczowymi czynnikami, które powodują, że możemy polecić tę firmę innym. Dzięki takim partnerom biznesowym, jesteśmy w stanie skutecznie prowadzić i rozwijać naszą działalność w Polsce!

5 / 5 2023-06-26

Jako wielbiciel gier online, nie mogę sobie pozwolić na przestoje w łączności. Dlatego bardzo doceniam starania tego dostawcy internetowego, który dba o stabilność i minimalne opóźnienia podczas rozgrywek. Ich dedykowane rozwiązania dla graczy są doskonale zoptymalizowane i zagwarantują mi płynne i bezproblemowe doświadczenie podczas gry. Jest to dla mnie ogromnie istotne!

5 / 5 2023-06-16

Ten dostawca internetowy jest dla mnie symbolem perfekcji. Od kiedy dołączyłem do tej firmy, moje połączenie internetowe działa bez żadnych problemów. Teraz mogę pobierać duże pliki i prowadzić bez przeszkód rozmowy wideo, co jest niezbędne do efektywnej pracy zdalnej :)

5 / 5 2023-06-14

Jestem naprawdę zadowolony z jakości usług świadczonych przez tego dostawcę internetowego. Moje połączenie internetowe jest nie tylko niezawodne, ale również przewyższa moje oczekiwania pod względem prędkości. To naprawdę spowodowało zmianę w moim sposobie korzystania z sieci. Teraz praca na szybkim internecie sprawia mi przyjemność.

5 / 5 2023-06-07

Airmax, z którym mam przyjemność współpracować, systematycznie aktualizuje swoje usługi i wprowadza nowe funkcje. To wyraźnie świadczy o trosce, jaką firma okazuje swoim klientom, podążając za ich oczekiwaniami. Jestem ogromnie pod wrażeniem innowacyjnego podejścia i ambicji, jakie Airmax przejawia w ciągłym doskonaleniu swojej oferty.

5 / 5 2023-06-05

Usługi mojego dostawcy internetowego przerosły moje oczekiwania. Nigdy wcześniej nie doświadczyłem tak niesamowicie szybkiego i niezawodnego połączenia. Jestem naprawdę zadowolony z ich usług.

5 / 5 2023-06-05

Jako stały użytkownik usług internetowych firmy Airmax przez wiele lat, mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że jest to jedna z najlepszych firm, z jakimi miałem okazję współpracować. Przede wszystkim prędkość i niezawodność ich internetu są niesamowite. Bez względu na to, czy pracuję zdalnie czy oglądam swoje ulubione seriale, zawsze mogę liczyć na szybkie i niezawodne połączenie. Obsługa klienta również zasługuje na pochwałę. Co więcej, opakowania usług są elastyczne i dostosowane do moich potrzeb, dzięki czemu zapłacę tylko za to, co naprawdę potrzebuję.

5 / 5 2023-05-29

Dzięki dostawcy internetu w moim domu, nie ma już problemu z korzystaniem z internetu przez wiele osób jednocześnie. Połączenie jest szybkie i stabilne, nawet gdy używa się kilku urządzeń jednocześnie. Obsługa klienta jest przyjazna i kompetentna oraz zawsze gotowa pomóc w razie potrzeby. Polecam ten dostawcę każdemu, kto potrzebuje niezawodnego internetu dla całej rodziny.

5 / 5 2023-05-29

Podziwiam tego dostawcę internetowego bardzo. Nie miałam żadnego problemu z dostępem do internetu od czasu, gdy zostałam ich klientką. Moje połączenie jest najszybsze i niezawodne, zapewniając mi swobodne używanie internetu o każdej porze. Ich pakiet usług jest także bardzo przykuwający uwagę, dając mi doskonałą jakość w rozsądnej cenie. Jestem z nich naprawdę zadowolona i gorąco polecam ich innym.

5 / 5 2023-05-26

Jestem niezwykle zadowolony z usług, które dostarcza mi mój dostawca internetowy. Połączenie jest nie tylko szybkie i stabilne, ale także zawsze mogę liczyć na profesjonalną pomoc ze strony obsługi klienta w razie potrzeby. Szczerze polecam!

5 / 5 2023-05-26

Jestem niezwykle zadowolony z usług, które oferuje mój dostawca internetowy. Łącze jest szybkie i niezawodne, a personel obsługi klienta zawsze jest gotowy, aby udzielić mi pomocy w potrzebie. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2023-05-21

Współpraca z tym usługodawcą internetowym okazała się jednym z moich najlepszych wyborów. Ich szybkość połączenia jest nie do pobicia i zawsze mogę polegać na stabilnym łączu, co jest bardzo ważne w pracy zdalnej. Jednak najlepsze w tym wszystkim jest ich obsługa klienta. Są zawsze pomocni, cierpliwi i gotowi do podjęcia dodatkowych kroków, aby upewnić się, że wszystko działa optimalnie. Z czystym sumieniem polecam tę firmę każdemu, kto poszukuje niezawodnego dostawcy internetu.

5 / 5 2023-05-17

Ten provider internetowy jest dla mnie wzorem profesjonalizmu, ponieważ łączność z siecią jest stała i niezawodna, nawet w najbardziej obleganych godzinach. Dzięki temu mogę wykonywać pracę zdalną, bez obaw o przerwany dostęp lub spadek prędkości. W przypadku jakichkolwiek problemów lub pytań, obsługa klienta jest zawsze gotowa do pomocy i doceniam ich szybką reakcję oraz wiedzę.

5 / 5 2023-05-15

Nie umiem sobie wyobrazić lepszego dostawcy internetowego. Ich usługi są nie tylko niezawodne i wydajne, ale także posiadają imponującą elastyczność. Jestem w stanie szybko zmieniać prędkość i opcje pakietowe, aby dopasować je do moich zmieniających się potrzeb. Dodatkowo, ich sieć jest skalowalna, co oznacza, że zawsze mogę liczyć na niezawodne połączenie, nawet podczas wzmożonego obciążenia.

5 / 5 2023-05-14

Dla mnie, będącej pracownikiem zdalnym, bardzo ważne jest, żeby mieć szybkie i niezawodne połączenie internetowe. Dlatego wybrałam dostawcę internetowego, którego sieć jest niezwykle stabilna i ma dużą przepustowość. Ich usługi są łatwe w obsłudze i zawsze są dostępne, co sprawia, że czuję się bezpiecznie i stabilnie. Co więcej, ich obsługa klienta jest jedną z najlepszych, z jakimi kiedykolwiek miałam do czynienia. Zawsze są bardzo pomocni i uprzejmi, nawet w najtrudniejszych sytuacjach.

5 / 5 2023-05-08

Jestem naprawdę zaskoczony, że w Polsce istnieją przedsiębiorstwa, które traktują klientów w podobny sposób jak na Zachodzie. Cały proces odbywa się w przyjemnej atmosferze, a zespół techniczny jest niezwykle uprzejmy i potrafi w zrozumiały sposób wyjaśnić wszystko, co jest potrzebne nawet osobom niezbyt technicznym :)

5 / 5 2023-04-25

Kilka lat temu zdecydowałem się na skorzystanie z internetu dostarczanego przez tego operatora i uważam, że była to dla mnie ogromna wygrana. Nie doświadczam żadnych problemów z połączeniem od lat, podczas gdy wiele innych firm ma z tym trudności. Jedyne, co muszę zrobić to zapłacić za usługę co miesiąc, resztę wszystko działa automatycznie.

5 / 5 2023-04-10

Od długiego czasu korzystam z usług tej konkretnej firmy, która dostarcza mi internet, i muszę powiedzieć, że zasługuje ona na najlepszą ocenę. Ich internet jest nie tylko szybki i niezawodny, ale też stosunkowo niedrogi. Obsługa klienta jest naprawdę profesjonalna i skupia się na potrzebach klienta. Gorąco polecam tę firmę każdemu i naprawdę życzyłbym sobie, aby w Polsce było więcej takich samych przedsiębiorstw.

5 / 5 2023-04-09

Od wielu lat Airmax dostarcza mojej firmie niezawodny i szybki dostęp do internetu. Obecnie internet stał się nieodzownym narzędziem do pracy, bez którego trudno sobie wyobrazić działanie firmy. Jego kluczowa rola przyczyniła się do sukcesu mojej firmy na rynku.

5 / 5 2023-04-05

Wreszcie posiadam dostęp do internetu, który umożliwia mi prawdziwą rozgrywkę na wysokim poziomie, i co więcej, nie opróżnia mojego portfela do ostatniej złotówki. Zazwyczaj mam bardzo niskie opóźnienie (ping) w grach, a niski ping sprawia ogromną różnicę podczas każdego rodzaju rozgrywki.

5 / 5 2023-04-05

Wreszcie posiadam dostęp do internetu, który umożliwia mi cieszenie się grami na wysokim poziomie bez konieczności wydawania fortuny. Zwykle mam bardzo niski ping, a taka niewielka opóźnienie ma ogromne znaczenie podczas rozgrywek różnego rodzaju.

5 / 5 2023-04-05

Oferta internetowa u Airmax jest w pełni zadowalająca. W przeciwieństwie do konkurencji, doświadczyłem negatywnych doświadczeń. Jednak Internet działa wyjątkowo dobrze, a obsługa jest bardzo przyjazna i pomocna. Moja sieć składa się z routera i anteny zewnętrznej o zgodnych zapisach umowy parametrach. Moje ogólne wrażenia są bardzo pozytywne.

5 / 5 2023-04-03

Szybko musiałem załatwić dostęp do internetu, więc postanowiłem skorzystać z usług firmy Airmax, co okazało się najszybszym rozwiązaniem. Mam korzystam z internetu od miesiąca i mogę powiedzieć, że jest on wystarczający do moich potrzeb. Pracuję zdalnie i nie mam bardzo wysokich oczekiwań, ale czasami muszę przesyłać duże pliki, a ten internet pozwala mi na ich szybką i bezproblemową wysyłkę.

5 / 5 2023-04-02

Mając doświadczenie z życia na Zachodzie, gdzie zawsze stawia się klienta na pierwszym miejscu, wiem, co oznacza serdeczne podejście do klientów. Airmax to pierwsza firma w Polsce, która ma podobny sposób myślenia. Oprócz wspaniałych usług, co dla mnie ważne, jest to, że można uzyskać pomoc w każdej dziedzinie związaną z internetem.

5 / 5 2023-03-29

To jest wiarygodny internet. Korzystając z usług mojej firmy, miałem do czynienia z kilkoma różnymi dostawcami, którzy z czasem niepokojąco często przerywali połączenie internetowe. Takie sytuacje były dla mnie absolutnie nie do zaakceptowania, ponieważ wymagam stabilności w pracy. Dlatego musiałem znaleźć rozwiązanie na dłuższą metę. Postanowiłem dać szansę firmie Airmax - nie spodziewałem się, że będę z nimi na stałe, zważywszy na moje swoiste perypetie z przeprowadzkami między różnymi firmami. Jednak tym razem było inaczej. Przez pół roku nie miałem żadnych problemów i wszystko działało świetnie. Zdecydowałem się przedłużyć umowę!

5 / 5 2023-03-25

AirMAX wyróżnia się innowacyjnością na tle konkurencji, regularnie wprowadzając nowe technologie i rozwiązania, które ułatwiają komunikację i współpracę między klientami. Dlatego, korzystając z usług tej firmy, można mieć pewność, że korzysta się z najnowszych dostępnych na rynku rozwiązań. AirMAX to godny polecenia operator telekomunikacyjny, który cechuje się nowoczesnością, innowacyjnością i troską o klienta. Dzięki ich współpracy, można skupić się na prowadzeniu biznesu, będąc pewnym, że wszystkie potrzeby telekomunikacyjne zostaną spełnione.

5 / 5 2023-03-21

Jeśli mówimy o ustawieniu internetu, to nie ma żadnego problemu - jest to bardzo łatwe do obsłużenia. Osobiście nie przepadam za skomplikowanymi rzeczami, ale tutaj naprawdę nie trzeba posiadać jakiejkolwiek wiedzy informatycznej, aby podłączyć zestaw od Airmax.

5 / 5 2023-03-21

Jeśli chodzi o ustawienia internetu, to nie ma żadnych trudności, są one bardzo proste w obsłudze. Osobiście nie lubię skomplikowanych rzeczy, ale tutaj naprawdę nie trzeba posiadać żadnej wiedzy informatycznej, aby podłączyć zestaw od Airmax.

5 / 5 2023-03-20

Internet dostarczany przez firmę Airmax działa doskonale. Szczególnie ważne jest dla mnie to, że gry działają płynnie, bez żadnych przycięć czy opóźnień. Korzystam z tego internetu od dwóch lat i nigdy mnie nie zawiódł. Moje wcześniejsze doświadczenia z poprzednim operatorem nie spełniały moich oczekiwań, dlatego zdecydowałem się na zmianę na Airmax.

5 / 5 2023-03-15

Powodem, dla którego zostałem przekonany do wyboru firmy Airmax, jest łatwość instalacji. Ogólnie rzecz biorąc, nie jestem zbyt zorientowaną w dziedzinie technologii osobą, ale mimo to poradziłem sobie bez żadnych trudności. Cały proces, od złożenia zamówienia, przez instalację, aż do uruchomienia internetu, zajmował tylko jeden dzień. Szczerze polecam.

5 / 5 2023-03-01

Dopiero w Airmaxie przekonałem się co to znaczy mieć szybko działający internet

5 / 5 2023-02-27

Mogę swobodnie wyrażać swoje zdanie i muszę przyznać, że nigdy wcześniej nie cieszyłem się lepszym połączeniem internetowym. Pomimo mieszkania na zadupiu, jak niektórzy to określają, mam dostęp do szybkiego i niezawodnego internetu.

5 / 5 2023-02-27

Mogę wyrazić swoją opinię i z radością powiem, że jeszcze nigdy nie korzystałem z lepszego internetu. Chociaż mieszkam na odległej i mało rozwiniętej wsi, o której wielu twierdzi, że jest zapomniana i pozbawiona atrakcji, to mam dostęp do szybkiego i niezawodnego internetu :)

5 / 5 2023-02-23

Jestem wdzięczny/a dla usługi internetowej Airmax przede wszystkim ze względu na ekspresową obsługę klienta. Od chwili, gdy dzwonię na infolinię, upływa niewiele czasu, zanim moja ważna sprawa zostanie rozwiązana.

1 / 5 2023-02-20

Oddawać moje pieniądze!

5 / 5 2023-02-19

Ja nie gram tylko sporadycznie, ale codziennie. Można powiedzieć, że jestem uzależniony od gier, ale sprawia mi to wiele radości, zwłaszcza po ciężkim dniu w pracy. Dzięki internetowi od Airmaxa, który jest bardzo szybki, mogę cieszyć się graniem online na bardzo niskim poziomie pinga, co wpływa na wyższy poziom doznań.

5 / 5 2023-02-15

Z pełnym przekonaniem polecam firmę Airmax i ich usługę internetu światłowodowego. Szybkość internetu jest bardzo dobra, co zostało potwierdzone przez testy prędkości. Chcąc dodać coś od siebie, polecam porozmawiać z konsultantem o możliwości darmowego testowania, który firma oferuje. Osobiście skorzystałem z tej opcji i testowałem usługę przez dwa tygodnie przed podpisaniem umowy. Uważam, że internet światłowodowy Airmax będzie dobrym wyborem nie tylko w domu, ale także w firmie.

5 / 5 2023-02-14

Mój kolega zasugerował mi skorzystanie z tego samego dostawcy internetu. Zaznaczył jednak, że jeśli coś będzie działało nie tak, to nie ponosi za to odpowiedzialności. Oczywiście, u niego wszystko działa sprawnie, ale jak ktoś coś poleca, to nie ma gwarancji, że u innej osoby też będzie tak samo. Postanowiłem skorzystać z jego rady i wybrałem ten sam internet o tych samych parametrach. Zaskoczyło mnie, że otrzymałem dokładnie to samo, co on. Internet działa u mnie równie dobrze, jak u niego, mimo że mieszkam na wsi, a on w mieście.

5 / 5 2023-02-13

Przed pewnym czasem korzystałem z usług Airmax jako klient prepaid bez zobowiązań i umowy. Wszystko działało bez zarzutu, ale zastanawiałem się przed rozpoczęciem współpracy - przeczytałem anonimowe, negatywne opinie. Jednakże teraz uważam, że nie warto brać ich pod uwagę. Podejrzewam, że są pisane przez konkurencję w złej wierze. Gorąco polecam to forum oraz przetestowanie usługi na własną rękę, jeżeli jesteście zainteresowani współpracą z Airmax.

5 / 5 2023-02-12

Nigdy wcześniej nie korzystałem z lepszej usługi niż Airmax – Internet radzi sobie doskonale we wszystkich sytuacjach. Bez problemów obsługuje Netflix oraz Spotify i nie dochodzi do żadnych przycięć. Przesyłanie dużych plików między moimi dwoma lokalizacjami odbywa się bez żadnych trudności. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2023-02-12

Nigdy nie przeżyłem tak dobrej obsługi jak Airmax. Internet radzi sobie ze wszystkim. Nie ma problemów z przycięciem filmów na Netflixie ani z płynnym działaniem Spotify. Przesyłanie dużych plików między moimi dwiema lokalizacjami jest bezproblemowe. Gorąco polecam.

5 / 5 2023-02-10

Posiadam internet światłowodowy od Airmax, który wykorzystuje cała moja liczna rodzina - jest nas pięć osób. W czasie wolnym i weekendy korzystamy z różnych usług takich jak Netflix czy VOD, ale nie ma problemów z obciążeniem sieci, wszystko działa płynnie. Jestem bardzo zadowolony z pracy ich zespołu, który dobrał mi odpowiedni sprzęt, a także oferuje konkurencyjne ceny w stosunku do innych operatorów. Po kontakcie z różnymi firmami, polecam Airmax jako najlepszą ofertę.

5 / 5 2023-02-09

Można zauważyć, że istnieją firmy, które naprawdę dbają o klienta, zamiast skupiać się tylko na sprzedaży dowolnej usługi. Osobiście bardzo wysoko oceniam Internet i w przeciwieństwie do dużej korporacji, internet naprawdę działa.

5 / 5 2023-02-09

Można zauważyć, że istnieją jeszcze przedsiębiorstwa, którym zależy bardziej na zadowoleniu klienta niż na narzucaniu im niskiej jakości usług. Osobiście mam pozytywne opinie na temat Internetu i w przeciwieństwie do dużych firm, które działają jak potężne korporacje, Internet działa sprawnie i skutecznie.

5 / 5 2023-02-08

Ja osobiście korzystam z zestawu Airmax, który składa się z routera WIFI o prędkości 6Gbit i ETHERNET o prędkości 1Gbit. Jestem bardzo zadowolony z jakości mojego internetu, który nigdy wcześniej nie działał tak dobrze. Doceniam firmę za świetną obsługę, a szczególnie za biuro konsultantów składających się z prawdziwych ludzi, a nie sztucznej inteligencji, jak to bywa w większych korporacjach. Nie lubię rozmawiać z robotem. W razie potrzeby, firma ma opcję e-boku, który również jest dostępny dla każdego z danymi logowania znajdującymi się w umowie.

5 / 5 2023-02-06

Od 14 miesięcy korzystam z sieci Airmax, którą polecił mi znajomy. Początkowo nie miałem pojęcia o firmie, ale ze względu na trudną lokalizację mojej miejscowości poszukiwałem dokładnych informacji na temat zasięgu sieci. Nie udało mi się znaleźć wielu informacji na forach, więc skontaktowałem się z infolinią i zapytałem o szczegóły. Konsultant zaproponował mi dwutygodniowy okres testowy, z którego skorzystałem bez wahania. Wszystko działało rewelacyjnie, ale zdecydowałem się na opcję prepaid, aby uniknąć podpisywania umowy. Po dwóch miesiącach bezproblemowego korzystania, zdecydowałem się na podpisanie umowy. Teraz, jako pełnowartościowy klient, z przyjemnością polecam usługę Airmax. Ceny są bardzo konkurencyjne w porównaniu do innych operatorów, a zestaw, który posiadam, składa się z urządzenia i anteny zewnętrznej, co zapewnia bardzo dobry i silny sygnał.

5 / 5 2023-02-04

Internet jest szybki, co przyczynia się do atrakcyjnego wyglądu gier, które szczególnie mnie interesują. Poprzez granie w gry online przy użyciu szybkiego internetu, doświadczam zupełnie nowego wymiaru rozgrywki, w którym nie jestem ograniczony sprzętem, a jedynie moimi umiejętnościami.

5 / 5 2023-02-04

Internet działa naprawdę szybko i jest to korzystne zwłaszcza podczas grania w gry. Granie online z szybkim internetem otwiera zupełnie nowe perspektywy, gdzie to nie sprzęt decyduje o naszych możliwościach, a jedynie nasze umiejętności są istotne!

5 / 5 2023-02-03

Od 8 miesięcy korzystam z usługi Airmax internet na kartę i nie mam żadnych zastrzeżeń co do firmy. Nie należy zwracać uwagi na to, co piszą nieznani ludzie na forach, ponieważ nie mają oni pojęcia o usługach firmy Airmax. Przed szukaniem informacji o firmie na forach należy wziąć pod uwagę, że nie jest to najlepsze źródło informacji, szczególnie anonimowe posty.

5 / 5 2023-01-30

Trwający już ponad rok mój związek z firmą Airmax rozpoczął się od przeglądania for internetowych w poszukiwaniu informacji o zasięgu, który był istotny dla mnie, ponieważ mieszkam w trudno dostępnej lokalizacji. Nie znalazłem wiele informacji, dlatego postanowiłem zaryzykować, korzystając z bezpłatnego okresu testowego oferowanego przez firmę. Po upewnieniu się, że wszystko jest w porządku, przez pięć miesięcy korzystałem z opcji Prepaid, zanim zdecydowałem się na umowę 2-letnią ze względu na konkurencyjną cenę i wysoką prędkość internetu. W ciągu tego czasu miałem tylko jedną awarię związana z brakiem zasilania w mojej okolicy. Cena usługi była konkurencyjna i nie znalazłem tańszych lub szybszych usług u konkurencji. Zdecydowanie polecam firmę Airmax.

5 / 5 2023-01-29

Najlepsza firma, na jaką mogłem trafić!

5 / 5 2023-01-26

Prędkość usługi Airmax jest bardzo wysoka, co potwierdzają wyniki speedtestów. Jeśli chcesz coś doradzić, zanim podpiszesz umowę, warto skorzystać z bezpłatnego okresu testowego oferowanego przez Airmax. Osobiście skorzystałem z niego przez dwa tygodnie i byłem tak zadowolony, że podpisałem dwuletni kontrakt. Obecnie korzystam z łącza internetowego Airmax w domu, ale jestem przekonany, że nadawałoby się również jako łącze biznesowe.

5 / 5 2023-01-24

Ja polecam wykorzystanie usług Airmax, składających się z internetu WIFI o prędkości 300Mbit/s oraz Ethernetu o prędkości 1Gbit/s. Uważam, że nigdy wcześniej nie korzystałem z lepszej usługi! W szczególności cenię sobie ich świetny kontakt z działem obsługi, którzy zawsze chętnie udzielą mi porad i pomocy w przypadku potrzeby. Co więcej, można zadawać pytania dotyczące usługi Airmax przez telefon lub opcję tzw. e-bok, co sprawia, że każdy może skorzystać z tej usługi w sposób komfortowy dla siebie. Szczerze polecam!

5 / 5 2023-01-23

Postanowiłem wybrać internet z Airmaxu, ponieważ dowiedziałem się od kolegi, że to sprawdzona opcja. I rzeczywiście, gdy złożyłem zamówienie, wkrótce potem już miałem go w domu. Sprawuje się bardzo dobrze, działa szybko i nie mam żadnych większych zastrzeżeń co do jego funkcjonowania.

5 / 5 2023-01-23

Postanowiłem zdecydować się na korzystanie z internetu od Airmaxa, gdyż dowiedziałem się od znajomego, że jest to bezproblemowe rozwiązanie. I rzeczywiście tak było - złożyłem zamówienie na internet, a niedługo potem miałem go już zainstalowanego w swoim domu. Jego działanie jest nawet szybkie i nie mam większych zastrzeżeń co do jego pracy.

5 / 5 2023-01-17

Od dwóch lat korzystam z internetu w moim mieszkaniu i nie mogę przypomnieć sobie, abym miał jakiekolwiek poważne problemy z jego działaniem. Nawet jeśli zdarzyły się jakieś drobne kłopoty, zawsze mogłem liczyć na pomoc ze strony obsługi klienta, którzy są bardzo uprzejmi i pomocni.

5 / 5 2023-01-08

Jestem graczem i mając internet od Airmax wkońcu skończyły się problemy z lagami i wysokim pingiem.

5 / 5 2023-01-04

Przekonałem się o skuteczności internetu, gdy musiałem przestawić się na pracę zdalną w czasie pandemii. Zazwyczaj wolałem pracować w biurze, ale dzięki dobremu połączeniu internetowemu praca w domu okazała się mniej uciążliwa, niż się spodziewałem. Wręcz powiedziałbym więcej, bardzo polubiłem pracę zdalną i już pozostałem przy niej, pracując wygodnie z mojego mieszkania :D Serdecznie polecam internet!

5 / 5 2023-01-01

W ciągu ostatnich 3 lat Internet w mojej firmie działał bardzo dobrze i ogólnie jestem bardzo zadowolony z jego funkcjonowania. Jestem tak zadowolony, że planuję przedłużyć umowę na kolejne lata.

5 / 5 2022-12-29

Mając połączenie internetowe od Airmax, łatwiej pracuję zdalnie. Nie ma już przerw, które wcześniej potrafiły mnie zastanawiać, ponieważ poprzedni dostawca miał ciągłe problemy z stabilnością i awaryjnością łącza. Od czasu przejścia do nowej firmy, moje problemy zostały rozwiązane, a internet działa stabilnie o każdej porze dnia i nocy.

5 / 5 2022-12-26

Internet jakiego na pewno pozazdrości Ci znajomy :D

5 / 5 2022-12-20

Gdyby nie internet, moja firma nie działałaby nawet w połowie tak efektywnie. Nie doświadczamy przerwanych połączeń, co umożliwia nam planowanie działań i rozwijanie biznesu. Dostęp do dobrego internetu to ogromna oszczędność czasu i pieniędzy.

5 / 5 2022-12-20

Gdyby nie internet, moja firma nie działałaby tak sprawnie. Dzięki niemu nie dochodzi do żadnych przerw w połączeniu, co pozwala nam planować działania i rozwijać biznes bez zakłóceń. Dobre połączenie internetowe znacząco oszczędza nasz czas i pieniądze.

5 / 5 2022-12-18

Nikt jeszcze nie podszedł do mnie w taki przyjazny, ludzki sposób jak firma Airmax. Widać, że bardzo zależy im na klientach, zwłaszcza gdy mieszka się na uboczu i nie ma zbyt wielu opcji do wyboru. Mimo to, Airmax zaproponował mi bardzo korzystne warunki! To zasługuje na uznanie.

5 / 5 2022-12-17

Nie sądzę, żebym kiedykolwiek spotkał na swojej ścieżce inną firmę o podobnej jakości. Personel obsługi klienta doskonale rozumie swoje zadania i nie ma porównania do gigantów, gdzie każdy traktuje klienta obojętnie.

5 / 5 2022-12-17

Nie sądzę, żeby na przyszłościowej ścieżce spotkałem kolejną firmę o podobnych wartościach. Pracownicy obsługi klienta są bardzo kompetentni i skuteczni, a nie można ich w żaden sposób porównać do tych w wielkich korporacjach, gdzie każdy traktuje klientów obojętnie.

5 / 5 2022-12-15

Przez wiele lat niezbyt często korzystałem z usług firmy, która byłaby tak skrupulatna wobec klienta. Złożono mi obietnicę, że przeglądanie internetu będzie bez problemów i faktycznie tak się stało. Do tej pory zawsze miałem wrażenie, że obiecywano mi wszystko, ale w praktyce internet działał jedynie przez pewien czas i często przerywał połączenie. Tutaj jednak wszystko działa bez zarzutu.

5 / 5 2022-12-10

Od dłuższego czasu korzystałem z różnych operatorów, jednak dopiero teraz zdecydowałem się na Airmax. Przez lata miałem wiele doświadczeń z różnymi dostawcami usług, ale żaden z nich nie był w stanie dorównać Airmaxowi pod względem ceny i jakości świadczonych usług. Jestem ich klientem od 7 miesięcy i jestem bardzo zadowolony z tego wyboru.

5 / 5 2022-12-10

Nie korzystałem tylko z Airmax jako mojego pierwszego operatora. W przeszłości miałem wiele różnych operatorów, ale żaden nie oferował tak konkurencyjnej ceny i wysokiej jakości usług jak Airmax. Jestem klientem Airmax od siedmiu miesięcy.

5 / 5 2022-12-10

Przedłużenie umowy to tylko formalność, nigdzie indziej nie znalazłabym podobnie dobrego internetu w tej cenie

5 / 5 2022-12-02

Airmax zapewnia mi szybki internet, co sprawia, że moi obowiązki służbowe wykonuję o wiele szybciej. Nigdy bym nie pomyślała, że lepsza usługa może tak znacząco poprawić wydajność w pracy. Gorąco ją polecam.

5 / 5 2022-12-02

Airmax szybki internet pozwala mi na znacznie szybsze wykonywanie moich obowiązków zawodowych. Nie zdawałam sobie sprawy, że lepsza jakość usługi może tak znacząco poprawić efektywność pracy. Gorąco polecam.

5 / 5 2022-11-30

Mega internet, abonament miesięczny jest tani, a internet jest bardzo szybki.

5 / 5 2022-11-27

Po zapoznaniu się z opiniami na stronie internetowej o Airmax, zdecydowałem się skorzystać z ich usług i uważam, że firma ta jest godna zaufania. Po okresie próbnym, który firma mi umożliwiła, byłem przekonany, że mogę bezpiecznie podpisać umowę i nie napotkam żadnych kłopotów. Teraz, po sześciu miesiącach korzystania z ich usług, z całą pewnością mogę polecić tę firmę każdemu, a także pragnę, aby wszystko w tym kraju działało tak sprawnie jak Airmax.

5 / 5 2022-11-25

Gdybym wcześniej wiedział, że ten internet działa tak dobrze, to nawet bym się nie zastanawiał i wziął internet od razu z umową na lata

5 / 5 2022-11-23

Jestem zawsze tak bardzo szczęśliwa z pracy zdalnej, szczególnie teraz, gdy mam wszystko, czego potrzebuję w swoim mieszkaniu. Mogę całkowicie oddać się swojej pracy i szybki internet tylko ułatwia mi to!

5 / 5 2022-11-23

Nigdy nie miałam tak wielkiej radości z pracy na odległość, zwłaszcza teraz, gdy mam wszystko, czego potrzebuję w moim własnym mieszkaniu. Jestem w stanie całkowicie oddać się swoim zadaniom, i to nie tylko dlatego, że mam szybki internet, który znacznie ułatwia mi pracę.

5 / 5 2022-11-23

Infolinia podchodzi do klienta jak do człowieka. Nie ma się wrażenia, że jest się zbywanym albo uważanym za natręta.

5 / 5 2022-11-18

Nie korzystam z komputera zbyt często w pracy ani w domu, ale kiedy już muszę, to jestem zadowolony, że wszystko działa bez problemów. Sam zadbłem o sprzęt, ale internet jest równie ważny, więc wybrałem usługę od Airmaxu. Do tej pory zawsze miałem dostęp do internetu, gdy tylko chciałem skorzystać z komputera. Nie interesuje mnie nic więcej. Dopóki wszystko działa, będę korzystał z usług tej firmy.

5 / 5 2022-11-14

Większość ludzi ocenia firmy głównie pod kątem jakości świadczonych usług, ale zazwyczaj nie zwraca uwagi na jedno równie istotne kryterium, a mianowicie na to, czy w przypadku jakichkolwiek problemów firma nie zostawi nas samych z naszymi zgłoszeniami. Osobiście korzystam z internetu od prawie dwóch lat i w tym czasie potrzebowałem pewnych zmian w trakcie trwania umowy i nie miałem najmniejszych problemów z ich załatwieniem.

5 / 5 2022-11-14

Potrzebowałem internetu OD ZARAZ i udało mi się go tu uzyskać. Polecam, za bardzo rzetelne i jednocześnie szybkie załatwienie sprawy.

5 / 5 2022-11-10

Jedna z firm, jaką jest Airmax, zgodziła się na wyzwanie zapewnienia mi dostępu do internetu w miejscu, gdzie mieszkam, co nie jest łatwe ze względu na trudności z sygnałem. Wszystko działa tak, jak powinno, i z pewnością będę polecał tego operatora wszystkim.

5 / 5 2022-11-10

Jedną z firm, która podjęła się trudnego zadania dostarczenia dostępu do internetu w moim trudno dostępnym miejscu zamieszkania, jest Airmax. Całość działa bez zarzutu i zdecydowanie będę polecał tego operatora wszystkim.

5 / 5 2022-10-30

Firma airmax wyróżnia się spośród innych operatorów telekomunikacyjnych, ponieważ jasno opisuje warunki usług, nie ma ukrytych kosztów ani innych nieprzychylnych zasad. To jest bardzo istotne przy wyborze odpowiedniego operatora sieci LTE. Konsultant rzetelnie i dokładnie wyjaśnił wszystkie kwestie.

5 / 5 2022-10-30

Firma airmax wyróżnia się spośród innych operatorów telekomunikacyjnych przez to, że dokładnie i jasno opisuje warunki usług, co jest niezwykle istotne przy wyborze operatora. Nie ma żadnych ukrytych pułapek ani niejasności. Konsultant bardzo dobrze tłumaczy wszystko, co może być niezrozumiałe.

5 / 5 2022-10-30

Przy obecnych cenach wszystkiego w Polsce, internet jest śmiesznie tani, ale to akurat zaleta :) Na szczęście jest to jedna z tańszych usług.

5 / 5 2022-10-22

Jeśli idzie o wydajność, nie spotkałam się z lepszym internetem. Wszystko działa tak, jak powinno i co najważniejsze, nie jest to drogie, co jest teraz bardzo istotne, biorąc pod uwagę każdą wydaną złotówkę. Umowa jest napisana prostym i przejrzystym językiem, zrozumiałym dla każdego zwykłego człowieka, bez żadnych ukrytych haczyków.

5 / 5 2022-10-19

Moja praca zaczyna się korzystaniem z internetu i niedawno zainstalowaliśmy Airmax, co przyniosło ogromną poprawę. Zmiana na szybszy internet pomogła mi zrobić więcej, niż wcześniej i mam nawet trochę czasu dla siebie. Teraz zastanawiam się, czy nie skorzystać z Airmax w domu, bo po pracy lubię odpocząć oglądając filmy w sieci.

5 / 5 2022-10-13

Zabawa w gry online z niskim opóźnieniem to całkiem inna jakość rozgrywki. Kiedyś sądziłem, że szybki internet to zbędny luksus, ale teraz jestem przekonany, że jest on niezbędny. Gorąco polecam! I zdecydowanie będę rozpowszechniał świetne opinie o airmax internet wśród znajomych.

5 / 5 2022-10-13

Gra w gry online z niskim opóźnieniem to zupełnie inny wymiar zabawy. Kiedyś uważałem, że szybki internet jest zbędnym luksusem, ale teraz jestem przekonany, że jest niezbędny. Gorąco polecam! Zachęcam również moich znajomych do skorzystania z airmaxa - internetu, który zasługuje na same pozytywne opinie.

5 / 5 2022-10-10

Cieszę się, że udało mi się znaleźć dobrego dostawcę internetu. Airmax spełnia wszystkie moje oczekiwania, przetestowałem już wielu operatorów, ale żaden nie dorównał Airmaxowi. Ich usługa działa bezawaryjnie.

5 / 5 2022-10-10

Cieszę się, że znalazłem idealnego dostawcę internetu - Airmax. Przez długi czas przetestowałem wielu innych operatorów i znalazłem zarówno tych gorszych, jak i lepszych od Airmaxa. Jednak to właśnie Airmax przewyższa wszystkich, ponieważ zapewnia niezawodne połączenie internetowe.

5 / 5 2022-10-08

Jeśli ktoś potrzebuje niezawodnego połączenia internetowego, ten dostawca spełnia to oczekiwanie. Nic nie irytowało mnie tak bardzo u mojego poprzedniego dostawcy jak internet, który przestawał działać w losowych chwilach.

5 / 5 2022-10-08

Ten internet jest idealny dla osób, które potrzebują pewnego i niezawodnego połączenia internetowego. Nic nie jest bardziej irytujące niż nagle przerywające działanie i niedziałające połączenie, czego doświadczałem u poprzedniego dostawcy.

5 / 5 2022-10-08

Dla mnie priorytetem w wyborze dostawcy internetu są przede wszystkim cena i stabilność usługi. Z tego powodu Airmax internet stacjonarny okazał się dla mnie dobrym wyborem. Oprócz tego, ważne są też wysokie prędkości wysyłania i pobierania danych, którymi również może poszczycić się Airmax. Usługa cieszy się pozytywnymi opiniami na forum, co dodatkowo mnie przekonało. Dzięki niemu bez problemu mogę korzystać z platform takich jak Netflix i Spotify, nie musząc się martwić, że coś przestanie działać. Co więcej, usługa sprawdza się u mnie także w kontekście fotowoltaiki i inteligentnego domu - mogę sterować i monitorować dane z dowolnego miejsca, gdzie tylko mam dostęp do internetu. Przed podpisaniem umowy miałem okazję przez dwa tygodnie testować bez zobowiązań, co bardzo mi się spodobało. Z czystym sumieniem polecam!

5 / 5 2022-10-07

Brawo, świetnie się trzymasz! Internet jest nie tylko szybki, ale także nie martwię się, że stracę połączenie podczas pracy zdalnej. Jednak pamiętaj, że niezawodny internet to klucz do sukcesu.

5 / 5 2022-10-07

Jestem zadowolony z tego, że internet działa sprawnie i nie muszę się martwić, że podczas pracy zdalnej utracę połączenie. Niemniej jednak, nawet jeśli internet jest niezawodny, to i tak nie można go traktować jako coś pewnego.

5 / 5 2022-10-02

Kiedy przeszedłem na operatora Airmax, wreszcie zrozumiałem, co oznacza być dobrym operatorem i mieć dobry internet. Teraz strony wczytują się natychmiastowo, nie muszę już czekać i marnować na to czasu.

5 / 5 2022-10-02

Kiedy przełączyłem się na Airmax, wreszcie zrozumiałem, czym jest dobry operator i jednocześnie dobry internet. Strony otwierają się momentalnie, nie muszę czekać i tracić na to czasu.

5 / 5 2022-09-29

Podoba mi się internet, nie muszę nic przy nim robić, a działa elegancko

5 / 5 2022-09-25

Jestem klientem firmy Airmax od wielu lat i uważam usługę internetu światłowodowego za bardzo dobrą. Nie tylko prędkość jest naprawdę wysoka, ale też nigdy nie miałem tak niezawodnego połączenia. Gorąco polecam.

5 / 5 2022-09-25

Jestem lojalnym klientem Airmaxa od wielu lat i chciałbym wyrazić moje wysokie zadowolenie z usługi internetu światłowodowego. Nie tylko mam na myśli imponującą prędkość, która naprawdę jest na wysokim poziomie, ale również nie doświadczyłem jeszcze tak niezawodnego połączenia. Zdecydowanie polecam!

5 / 5 2022-09-25

Ja jestem wielką fanką seriali, podczas gdy niektórzy preferują książki. Tradycyjna telewizja straciła swoją popularność na rzecz platform do streamowania, gdzie ja sama decyduję, kiedy i jak długo oglądam swoje ulubione show. By móc cieszyć się tą formą rozrywki, potrzebowałam szybkiego internetu, który pozwala mi na streamowanie w jakości 4k. Teraz korzystam z usług Airmax i bardzo polecam ich internet - zasługuje na piątkę!

5 / 5 2022-09-20

Polecam z uwagi na niezwykłą jakość usług, która w obecnych czasach jest rzadko spotykana, biorąc pod uwagę, że wszędzie dostępne są usługi telekomunikacyjne. Wielu firmom brakuje umiejętności świadczenia usługi na tak wysokim poziomie. Dlatego szczególnie polecam.

5 / 5 2022-09-20

Niezwykła jakość usług, czego nie można często doświadczyć w dzisiejszych czasach, kiedy usługi są powszechne. Gorąco polecam głównie z tego powodu. W dzisiejszych czasach rzadko która firma potrafi zapewnić tak wysoki poziom usług telekomunikacyjnych. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2022-09-15

W moim regionie nie miałem zbyt dużego wyboru, jeśli chodzi o dostawców usług telekomunikacyjnych. Jednak cieszę się, że wśród tej mniejszości znalazła się firma Airmax, która oferuje usługi na wysokim poziomie. Mieszkam w odległej wiosce, z dala od miasta, jednak mimo to mam bardzo niski czas odpowiedzi (ping) i awarie są praktycznie niezauważalne (zerowy poziom).

5 / 5 2022-09-11

Ta firma działa już od pewnego czasu na rynku, a jej najważniejszym atutem jest utrzymanie wysokich standardów i nawet poprawa dostępności usług. Jako klient korzystający z ich usług od wielu lat, jestem wdzięczny za to.

5 / 5 2022-09-11

Firma działa na rynku od dłuższego czasu i jej główną cechą wyróżniającą się jest utrzymanie wysokiego standardu oraz dążenie do uczynienia swoich usług jeszcze bardziej dostępnymi. Jako długoletni klient, bardzo doceniam tę postawę.

5 / 5 2022-09-11

Za te pieniądze to internet jest o wiele lepszy od tego co oferowały mi inne firmy.

5 / 5 2022-09-10

Bardzo dobra jakość usług oraz bezawaryjność. Chciałbym aby wszystko tak funkcjonowało u nas w kraju.

5 / 5 2022-08-27

przyjaciel

Mój znajomy korzysta z internetu przez Airmax, więc gdy przeprowadziłem się do nowego miejsca zamieszkania, zdecydowałem się na takie samo połączenie. Okazuje się, że działa ono świetnie, a nawet lepiej, niż się spodziewałem.

5 / 5 2022-08-27

przyjaciel

Kolega korzysta z internetu Airmax, a ja, gdy po przeprowadzce na nowe miejsce zamieszkania nie miałem dostępu do sieci, zdecydowałem się na ten sam rodzaj połączenia, który on używa. Okazuje się, że działa to świetnie, nawet lepiej niż się spodziewałem.

4 / 5 2022-08-25

oceniam

Moja ocena wynosi około cztery gwiazdki. Składa się ona z dwóch głównych czynników: sprawnej obsługi klienta i przystępnej ceny. Nie mam żadnych zastrzeżeń co do funkcjonowania samego internetu. Zasady nie pozwalają mi jednak przyznać pełnej piątki, ponieważ zawsze jest miejsce na poprawę ;) Warto również wspomnieć, że w sieci można znaleźć bardzo pozytywne opinie na temat jakości Airmax internet.

5 / 5 2022-08-21

działa

Bezproblemowo działający internet, raz go ogarnąłem i do dziś nic nie ruszałem przy konfiguracji, a internet jak działał tak działa.

5 / 5 2022-08-20

rzetelna infolinia

Praktycznie zero problemu z załatwieniem czegokolwiek na infolinii. Dzwonię, mówię co potrzebuję i to co ma być jest załatwione w ekspresowym tempie.

5 / 5 2022-08-17

3 miesiące

Testuję, a właściwie jestem już klientem Airmax od 3 miesięcy i wydaje mi się, że to się nie zmieni, a przynajmniej nie w najbliższej przyszłości ;)

5 / 5 2022-08-15

streamy

Po wzięciu internetu od Airmax nareszcie mogę oglądać filmy w 4k. Wszystko pięknie chodzi, obraz super płynny, nie mam nic więcej do dodania.

5 / 5 2022-08-09

praca

Wolny czas wykorzystuję głównie na pracę i nieprzerwaną, praktycznie całodobową korzystanie z internetu. Na podkreślenie zasługuje fakt, że internet nigdy mnie nie zawiódł wtedy, kiedy szczególnie się na niego polegałem. W trakcie pracy konieczne jest, aby być w pełni skoncentrowanym i nie zważać na ewentualne problemy techniczne. Na szczęście nie miałem z nimi żadnych trudności.

5 / 5 2022-08-06

usługi

Nie będę się rozpisywać, ale mogę stwierdzić, że wszystko mi odpowiada w Airmax - usłudze internetowej. Szybkość połączenia, stabilność i brak awarii - Airmax dostarcza mi wszystko, czego potrzebuję.

5 / 5 2022-08-04

moje myśli

Zwykle miałabym mieszane odczucia co do wydawania opinii na temat internetu, ponieważ co tu oceniać, internet to już taka popularna usługa, że powinna działać niezależnie od naszego dostawcy. Niestety, moje doświadczenia z dwoma poprzednimi dostawcami nauczyły mnie, że obietnice nie mają sensu. W tym momencie korzystam z Airmax i muszę powiedzieć, że nie mam żadnych negatywnych opinii na temat ich usługi internetowej. Opinia o airmax internet jest tylko pozytywna.

5 / 5 2022-07-30

szacun

Podziwiam szybkość działania internetu. Nie muszę się polegać na poradnikach internetowych, które mówią, jak przyspieszyć połączenie, ani korzystać z innych podobnych rozwiązań. Początkowo spodziewałem się, że Internet będzie działał szybko, jak mi to obiecano, i faktycznie tak się stało.

5 / 5 2022-07-30

szacun

Cieszę się, że internet działa sprawnie i nie potrzebuję szukać poradników online o przyspieszaniu jego działania ani innych podobnych informacji. Od samego początku oczekiwałem, że internet będzie działał szybko i cieszę się, że to obietnica została spełniona.

5 / 5 2022-07-26

moja opinia

Kumpel polecił mi buty Airmax i to było bardzo dobre zalecenie. Wiadomo, że nasi koledzy lubią żartować, ale w tym konkretnym przypadku rada była bezcenna. Pomógł mi dokonać właściwego wyboru butów. Poza tym, internet działa doskonale.

5 / 5 2022-07-26

moja opinia

Moim przyjacielem zasugerował Airmaxy i ta rada okazała się naprawdę wartościowa. Wprawdzie znamy się na żartach, ale tym razem pomocny okazał się ten konkretny wskazówka. Pomógł mi podjąć właściwą decyzję, a internet działa doskonale.

5 / 5 2022-07-26

wszystko co potrzebuję

Firma Airmax dostarcza mi wszystko, czego pragnąłem, czyli szybkie i niezawodne połączenie internetowe. Jest to usługa trudno dostępna na obecnym rynku, dlatego muszę polegać na znanych i szanowanych firmach, zwłaszcza prowadząc własną firmę.

5 / 5 2022-07-26

wszystko co potrzebuję

Airmax jest przedsiębiorstwem, które spełnia wszystkie moje oczekiwania. Szczególnie w sytuacji, gdy ciężko jest znaleźć szybkie i niezawodne połączenie internetowe na rynku. Prowadząc własną firmę, muszę polegać na zaufanych firmach, a Airmax zapewnia mi to.

5 / 5 2022-07-21

cennik

Mój osąd jest taki, że internet jest bardzo przystępny cenowo. Jednakże, należy zaznaczyć, że jego niska cena nie wpływa negatywnie na jakość działania. Internet działa tak, jak powinien działać wszędzie.

5 / 5 2022-07-19

testowałam

Okres próbny jest dobrze przemyślaną rzeczą. Osobiście miałam wątpliwości, czy powinnam skorzystać z Airmaxu jako dostawcy Internetu, ale ponieważ jest możliwość skorzystania z okresu próbnego, dlaczego by nie przekonać się samemu, jak to wszystko działa. Szczególnie, gdy przeczyta się opinie na temat Airmaxa w Internecie. Na okresie próbnym było na tyle dobrze, że zdecydowałam się na jego korzystanie na dłuższy czas.

5 / 5 2022-07-10

cena internetu

Gdy zestawiamy koszt internetu z ceną innych usług, na przykład abonamentów telefonicznych czy codziennych wydatków, takich jak jedzenie na wynos, można stwierdzić, że internet jest bardzo tani.

5 / 5 2022-07-10

infolinia

Jestem zadowolony z faktu, że gdy dzwonię na infolinię, wiem, że osoba po drugiej stronie linii rzeczywiście stara się rozwiązać mój problem, zamiast próbować tylko szybko się ze mną rozłączyć. To jest poziom obsługi, do którego powinniśmy być już przyzwyczajeni, ale niestety nie wszędzie w Polsce jest to normalnym standardem.

5 / 5 2022-07-03

tak to wygląda

Jestem już związany jako stały klient od wielu lat i do tej pory nie miałem żadnego powodu, aby zmieniać tę sytuację. Wszystko działa tak, jak powinno - płacę regularnie co miesiąc, a internet działa bez zarzutu. Tak właśnie powinno być wszędzie!

5 / 5 2022-07-03

tak to wygląda

Jako lojalny klient przez wiele lat, nie miałem jeszcze powodu do zmiany tej sytuacji. Wszystko funkcjonuje tak, jak powinno - płacę regularnie, internet działa bez problemów. Taka powinna być sytuacja wszędzie!

5 / 5 2022-07-03

gry online

Odkąd podłączyłem się do internetu światłowodowego od Airmax, wreszcie pojęłam, że to znaczy grać w gry online. Wcześniej, kiedy tylko mogłam sobie pozwolić na granie wieczorami, było to piekielnie trudne z powodu niestabilnego i przerywającego się internetu. Od czasu, gdy przeszedłem na Airmax, wszystko działa tak, jak powinno!

5 / 5 2022-06-26

co sądzę

Jestem mocno zaskoczony, jak wysoką jakość usług oferuje Airmax. Zdecydowanie zasługują na najwyższą ocenę. W dzisiejszych czasach trudno jest znaleźć usługi godne zaufania, ale w przypadku Airmax, podjąłem dobrą decyzję.

5 / 5 2022-06-26

co sądzę

Byłem bardzo zadziwiony, ponieważ jakość usługi Airmax jest naprawdę wysoka. Dlatego daje im najlepszą ocenę, jaką tylko można. W dzisiejszych czasach warto podjąć wiele rozważań, zanim skorzysta się z jakiejkolwiek usługi, ale w tym przypadku wyraźnie dokonałem dobrego wyboru.

5 / 5 2022-06-26

umowa

Absolutnie nie mam się do czego przyczepić. Usługi są świadczone, tak jak powinny być! Firma wywiązuje się z umowy.

5 / 5 2022-06-19

ocena

Ocena na 5 gwiazdek myślę, że nie jest przesadzona

5 / 5 2022-06-19

zadowolony

Nie zdarzyło mi się jeszcze bym miał powód do narzekania :)

5 / 5 2022-06-12

usługi

Czasami, aby być zadowolonym z zamówionej usługi, trzeba się naprawdę postarać. Gdy zamawiłem meble kuchenne, było tyle poprawek, że zaczęłem rozważać zmianę zawodu na stolarza i zrobienie ich samodzielnie. Jednak wracając do tematu butów Airmax, nie było żadnego problemu przy podpisywaniu umowy i otrzymywaniu dokładnie takiej usługi, jaką mi zaoferowano.

5 / 5 2022-06-12

do oceny

Oceniam na 5. Mam internet od 3 miesięcy i jak dotąd nie miałam najmniejszych powodów by szukać nowego dostawcy.

5 / 5 2022-06-05

odległość

Z pozytywnego punktu widzenia, to wielka szansa na zapewnienie stabilnego i szybkiego połączenia internetowego w małej miejscowości, która została odrzucona przez inne firmy, twierdząc że nie jest opłacalna.

5 / 5 2022-06-05

odległość

Pozytywem jest fakt, że jest możliwość zapewnienia stabilnego i szybkiego połączenia internetowego w małych miejscowościach, gdzie inne firmy rezygnują, twierdząc, że nie jest to opłacalne.

5 / 5 2022-06-05

umowa

Elastyczna firma, bez trudności i proszenia się dopasuje się do naszych potrzeb.

5 / 5 2022-05-28

dom z dala od wszystkiego

Mieszkam, jak to niektórzy by powiedzieli "na zadupiu", daleko od większych miejscowości, a mimo to, mam jak na moje warunki szybki internet. Polecam firmę!

5 / 5 2022-05-28

zadowolony klient

Internet działa lepiej, niż przypuszczałem. Nie zawiodłem się na usługach.

5 / 5 2022-05-22

kinomaniak

Większość czasu spędzam na korzystaniu z internetu do oglądania filmów na HBO Max i innych popularnych platformach streamingowych. Brak zacięć podczas oglądania to według mnie oznaka wysokiej jakości świadczonych usług.

5 / 5 2022-05-22

kinomaniak

Większość czasu spędzam na korzystaniu z internetu do oglądania filmów na HBO Max lub innych popularnych serwisach streamingowych. Brak przerywania podczas oglądania dla mnie oznacza, że usługa jest dobrze zrealizowana.

5 / 5 2022-05-21

gry online

Gierki śmigają, aż miło

5 / 5 2022-05-15

filmy w 4k

Kiedy nie miałabym dostępu do internetu od Netflix, nie miałabym możliwości oglądania filmów i seriali. Dzięki ich połączeniu mogę cieszyć się seansami serialowymi bez względu na to, kiedy mam wolny czas, bez obawy o to, czy odtwarzanie przerwie się w najbardziej emocjonującym momencie.

5 / 5 2022-05-15

filmy w 4k

Gdyby nie połączenie internetowe od Netflix, nie miałabym możliwości oglądania filmów i seriali. Dzięki temu, mogę cieszyć się seansami kiedy tylko mam czas, bez obawy, że w najbardziej emocjonujących momentach strumieniowanie zostanie przerwane.

5 / 5 2022-05-15

dzięki

Rzadko się udzielam w internecie, ale tym razem napiszę. Dziękuję za porządny internet!

5 / 5 2022-05-08

najlepsza firma pod słońcem

Na lepszą firmę trafić nie mogłem :D

5 / 5 2022-05-08

działający internet

Nie wiem czy to tani czy drogi internet, ale co by nie mówić to działa nienagannie.

5 / 5 2022-04-23

niezawodność

Kiedy obserwuję swoich znajomych, którzy mają wiele trudności z innymi dostawcami internetu, cieszę się, że u mnie wszystko działa bez zarzutu. Nie wyobrażam sobie sytuacji, w której nie miałabym możliwości wysłania ważnego emaila wieczorem ze względu na awarię internetu. W moim przypadku, narzędzia niezbędne do pracy muszą być niezawodne, a internet jest dla mnie narzędziem o nieocenionej wartości.

5 / 5 2022-04-23

wybór

Mam już drugą umowę u Airmax i jak mi się skończy to dalej z chęcią przedłuże współpracę z Airmax

Rzetelne opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Siedziba
Wrocław

WWW
https://internet-wroclaw.net

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie