Kategorie: / Telekomunikacja / Usługi

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY Opinie Klientów

4.87/5.00 - ilość ocen: 89
opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY
5 / 5 2021-11-30

Mam ten internet od niedawna. Nie ma żadnych problemów - działa w porządku. Prędkości realne a nie wyssane z palca. Nie ma limitów ani degradacji usług. Można tylko narzekać, że zasięg sieci nie dociera do wszystkich miejsc w Polsce, a głównie zachodnia i południowa część kraju. Wcześniej przez 5 lat używaliśmy Neostrady i LTE i narzekaniu nie było końca, to skoczył limit, to awaria kabla na kilka dni i tak w zasadzie cały czas. W AirMAX mam przede wszystkim lepszą cenę i wyższą prędkość. No i opóźnienia niskie szczególnie w grach - średnio 10-12ms w odróżnieniu od 70-80ms na Neostradzie. Pomoc techniczna jest kompetentna, mili i przyjaźni ludzie, wytłumaczą, cierpliwie wysłuchają. Podsumowując, zdecydowanie polecam! Bardzo dobra jakość, nie można się było spodziewać, jest to przepaść do LTE, Internet, szybki, filmy w 4k płynnie działają na netfliks, brak limitów w przeciwieństwie do bezlimitowego LTE! Jedną rzecz jeszcze dodam, jest darmowy okres testowy, nic nie musisz podpisywać zanim nie spróbujesz, albo w ogóle nic nie podpisujesz i kupujesz prepaid.

5 / 5 2021-11-26

Jestem zadowolonym użytkownikiem tej firmy od 8 miesięcy. Mieszkam w Kotlinie Kłodzkiej przeprowadziłem się z dużego miasta gdzie miałem Internet od UPC. Szybko się przekonałem ze o dobry dostęp do sieci tu jest dość ciężko. Przez kilka miesięcy męczyłem się na łączach z limitami od gsm-ów. Po przetestowaniu Internetu od AirMAX-a opcja 150 Mbps polecam każdemu znajomemu. W końcu mogę pracować bez żadnych problemów.

5 / 5 2021-11-23

Współpracuje z Airmax już wiele lat i mimo mieszkania na uboczu jeszcze nigdy nie miałem problemu z internetem. W razie jakichkolwiek pytań zawsze szybko bez długiego oczekania na infolinii otrzymywałem odpowiedź. Miło mi że nadal będę z wami współpracował kolejne 2 lata bo właśnie przedłużyłem umowę na Państwa usługi. Polecam każdemu kto chce mieć internet na miarę dzisiejszych czasów.

5 / 5 2021-11-08

Posiadam internet przekazany za pomocą światłowodu od 4 lat. W tym czasie działał bez zarzutu. Parametry zadeklarowane w umowie. Kontakt e-mailowy i telefoniczny z firmą bez problemu i długiego oczekiwania na połączenie. Właściwa obsługa klienta. Właśnie przedłużyłem umowę na kolejne 2 lata. Biuro obsługi klienta łatwo dostępne, szybko reagują na zgłoszenia i szybko rozwiązują problem, pracownicy są mili i znają się na swoim fachu,jestem bardzo zadowolony. Internet działa bez zarzutu.

5 / 5 2021-10-05

Bardzo dobre łącze symetryczne 200/200Mbs, cała firma na tym pracuje ponad 50 osób - nie ma najmniejszych problemów. Jesteśmy bardzo zadowolenie i polecamy każdemu. Na szczęście są jeszcze takie firmy jak Airmax. Pozdrawiamy całą ekipę

5 / 5 2021-09-28

Korzystam z łącz do Airmaxa od 3 lat, w różnych miejscach na wynajmowanych mieszkaniach :) Przyznam szczerze, że w ciągu tak długiego czasu nie miałem większych problemów ani z samą firmą ani z usługą przez te firmę świadczoną. Firma bardzo szybko się rozwija i bardzo sprawnie podnosi prędkości , dla stałych klientów rabaty... Jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2021-09-09

Bardzo dobry dostawca internetu świadczący usługę na wysoki poziomie. Awaryjność żadna w ciągu roku. Prędkości wysokie i osiągalne. Bardzo dobre wsparcie techniczne BOK-u

5 / 5 2021-07-29

Rewelacyjny, lokalny dostawca. Korzystam już 4 lata i jeżeli nadal utrzymają takie standardy obsługi i jakość, jak do tej pory, to zamierzam dalej być klientem airmax. Dobra jakość usług plus korzystna cena, uzyskana w wyniku indywidualnych ustaleń, profesjonalna obsługa na infolinii zamiast "call center", indywidualna oferta dla stałych klientów, to te standardy wspomniane wcześniej. Oby inni dostawcy brali przykład z airmax.

5 / 5 2021-06-22

Hotel nasz znajduje się w bardzo trudno dostępnym miejscu, jedyną alternatywą jak się okazało była firma Airmax, a do tego wszystkiego łącze jakie nam dorowadzili o szybkości symetrycznej wypełni spełnia nasze oczekiwania, klienci mogą się rozkoszować w końcu doskonale działającym łączem internetowym, serdecznie polecamy firmę Airmax, pozdrawiam Marcin

5 / 5 2021-06-08

Swoją przygodę z Airmax zacząłem 3lata temu i nie mogę złego słowa powiedzieć na temat tej firmy. Przez te 3 lata dwie przerwy w dostawie internetu ale nie z winy operatora tylko u dostawcy prądu. Prędkość bardzo wysoka zgodna z zapisem w umowie. Obsługa miła i bdb wyszkolona. Polecam

Rzetelne opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Siedziba
Wrocław

WWW
https://internet-wroclaw.net

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie