Kategorie: / Telekomunikacja / Usługi

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY Opinie Klientów

4.85/5.00 - ilość ocen: 82
opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY
5 / 5 2021-07-29

Rewelacyjny, lokalny dostawca. Korzystam już 4 lata i jeżeli nadal utrzymają takie standardy obsługi i jakość, jak do tej pory, to zamierzam dalej być klientem airmax. Dobra jakość usług plus korzystna cena, uzyskana w wyniku indywidualnych ustaleń, profesjonalna obsługa na infolinii zamiast "call center", indywidualna oferta dla stałych klientów, to te standardy wspomniane wcześniej. Oby inni dostawcy brali przykład z airmax.

5 / 5 2021-06-22

Hotel nasz znajduje się w bardzo trudno dostępnym miejscu, jedyną alternatywą jak się okazało była firma Airmax, a do tego wszystkiego łącze jakie nam dorowadzili o szybkości symetrycznej wypełni spełnia nasze oczekiwania, klienci mogą się rozkoszować w końcu doskonale działającym łączem internetowym, serdecznie polecamy firmę Airmax, pozdrawiam Marcin

5 / 5 2021-06-08

Swoją przygodę z Airmax zacząłem 3lata temu i nie mogę złego słowa powiedzieć na temat tej firmy. Przez te 3 lata dwie przerwy w dostawie internetu ale nie z winy operatora tylko u dostawcy prądu. Prędkość bardzo wysoka zgodna z zapisem w umowie. Obsługa miła i bdb wyszkolona. Polecam

5 / 5 2021-05-29

internet światłowody od AIRMAX to było dobre posunięcie w końcu stabilne łącze bez żadnych skoków prędkości ani rano, wieczorem czy w nocy, jeszcze się nie zdarzyła przerwa w dostawie internetu. polecam

5 / 5 2021-05-17

Internet godny polecenia. Fantastycznie sprawdza przy pracy i nauce zdalnej. Szybki, tani i najważniejsze to bezawaryjny!!!! Polecam

5 / 5 2021-05-12

Długo szukałem dostawcy takiego który mi zapewni stały i bezproblemowy dostęp do Internetu. Mieszkam w nowo wybudowanym domku pod Wrocławiem i nawet nie zdawałem sobie sprawy jak będzie ciężko znaleźć dobrego operatora. Po kilku testach u innych sprawdziłem łącze od AirMax a i w końcu mogę spokojnie pracować i mieć spokój od dzieci ciągle narzekających ze im coś przycina i laguje. Jak ktoś ma podobny problem to zachęcam to przetestowania, bo działa naprawdę dobrze.

5 / 5 2021-04-22

Właśnie kończy mi się okres testowy z którego jestem Bardzo zadowolony. Firmę AirMAX znalazłem po długich poszukiwaniach w końcu na stronie http://operatorzy.net.pl/ znalazłem dostawce spełniającego moje oczekiwania. Wcześniej miałem internet z Orange ale nie dało się pracować a na zwiększenie łącza nie miałem co liczyć bo prosiłem się ich kilka miesięcy. W Ciągu 3 dni od momentu zadzwonienia do Airmaxa miałem w domu łącze symetryczne 100/100 https://speedomat.pl/result.php?id=1556las Jak ktoś jest w zasięgu tego operatora to warto przetestować ich usługę, oby więcej takich dostawców. Polecam

5 / 5 2021-04-15

Świetny kontakt i szybka realizacja, zamówione łącze symetryczne, podłączone znacznie szybciej niż w ofercie otrzymanej, jakość bez zastrzeżeń, wszystko działa jak należ, kontakt techniczny 24h/dobę co bardzo cenimy, umowa na czas nieoznaczony, nic dodać nić ująć po prostu polecamy!

5 / 5 2021-03-19

Co tu dużo pisać , usługa na wysokim poziomie. Prędkości wysokie zgodnie z zapisem na umowie. Cenowo w stosunku do tak wysokich prędkości jest ok. Polecam bez dwóch zdań

5 / 5 2021-03-09

Jedyny na moim terenie dostawca z ofertą internetu bez umowy i bez faktycznych limitów. W LTE oficjalnie nie ma limitów ale jak sie przekroczy XX pobranych danych to internet spowalnia masakrycznie. W Airmaxie nie ma tego problemu, ilość pobranych danych nie wpływa na prędkość łącza. Dla mnie super rozwiązanie, bo nie musze się wiązać żadną umową.

Rzetelne opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Siedziba
Wrocław

WWW
https://internet-wroclaw.net

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie