Kategorie: / Telekomunikacja / Usługi

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY Opinie Klientów

4.84/5.00 - ilość ocen: 75
opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY
5 / 5 2021-04-15

Świetny kontakt i szybka realizacja, zamówione łącze symetryczne, podłączone znacznie szybciej niż w ofercie otrzymanej, jakość bez zastrzeżeń, wszystko działa jak należ, kontakt techniczny 24h/dobę co bardzo cenimy, umowa na czas nieoznaczony, nic dodać nić ująć po prostu polecamy!

5 / 5 2021-03-19

Co tu dużo pisać , usługa na wysokim poziomie. Prędkości wysokie zgodnie z zapisem na umowie. Cenowo w stosunku do tak wysokich prędkości jest ok. Polecam bez dwóch zdań

5 / 5 2021-03-09

Jedyny na moim terenie dostawca z ofertą internetu bez umowy i bez faktycznych limitów. W LTE oficjalnie nie ma limitów ale jak sie przekroczy XX pobranych danych to internet spowalnia masakrycznie. W Airmaxie nie ma tego problemu, ilość pobranych danych nie wpływa na prędkość łącza. Dla mnie super rozwiązanie, bo nie musze się wiązać żadną umową.

5 / 5 2021-02-11

Z oferty Airmax a korzystam od ok roku. Wcześniej miałam Orange i na szczęście w porę zmieniłam. Po tym jak zaczęła się pandemia i zdalne nauczanie to bym pewnie miała jak moi znajomi ciągłe problemy, zresztą już poleciłam przetestowanie łączą z tej firmy. Jestem nauczycielem i pracuje zdalnie z młodzieżą. Internet przez cały czas działa płynnie i bez zacięć, do tego dzieci też nie narzekają (gry,bajki,filmy itp) Jak ktoś ma w zasięgu tego operatora i słabego neta to warto wypróbować łącze od AirMAX ;)

5 / 5 2021-02-11

Swoją przygodę z Airmax rozpocząłem rok temu po przeczytaniu opinii w internecie. Nie zawiodłem się, wszystko działa prawidłowo. Prędkość wybrana jak najbardziej osiągalna. Cena przyzwoita. Łącze nie limitowane z adresem IP rzadko który dostawca ma w ofercie więc jak najbardziej polecam i zachęcam do współpracy z ową firmą

5 / 5 2021-02-02

Przyznam, że jestem bardzo mile zaskoczony jakością obrazu z kamer jakie Transmituje firma AirMAX z kotliny kłodzkiej, widoki z gór zapierają dech w piersiach, a co najważniejsze, to jedyne kamery w Internecie z tak pięknymi widokami nieopatrzone reklamami, oby takich streamingów więcej. Zdecydowanie moje ulubione to https://airmax.pl/kamery/schronisko_szrenica

5 / 5 2020-12-21

Korzystam z usług sieci Airmax niecały miesiąc. Przed instalacją internetu sprawdzałam oferty kilku innych sieci, które na pozór wydawały się korzystne, jednak po dokładniejszym zapoznaniu się z nimi okazywało się, że wcale takimi nie są. Oferta Airmax jest jasna i przejrzysta, bez niedopowiedzeń i natrętnego wciskania klientowi rzeczy, których nie chce i nie potrzebuje. Montaż przebiegł sprawnie i szybko. Internet działa, jak należy. Do tego miła obsługa i niewygórowana cena. Polecam.

5 / 5 2020-12-19

Bardzo miłe i profesjonalne podejście do klienta. Instalacja szybka, bezproblemowa, i czysta. Użytkowanie codzienne również sprawne, internet nie tnie, jest szybki i w podstawowej ofercie wystarcza do zwykłego korzystania. Telewizja również w dobrej jakości, dużo programów. Cena, jakość, kontakt, obsługa - wszystko na plus. Zdecydowanie można polecić.

5 / 5 2020-10-13

Bez dwóch zdań jeden z lepszych operatorów internetu w województwie Dolnośląskim, mieszkam we Wrocławiu i miałem wiele dostawców. Odkąd przesiadłem się na firmę Airmax skończyły sie problemy z ciągłymi przerwami w dostawie usługi, niski ping i rewelacja w ofercie gratis mają statyczny IP. Z początku sceptyczni podszedłem do tego ale na starcie dali mi 2 tygodnie próby i ku mojego zaskoczeniu było ok. Poszedłem za ciosem i wykupiłem prepaid bez podpisania umowy. Dwa miesiące pokorzystałem i bez zastanowienia podpisałem 2 letnią umowę. Polecam

5 / 5 2020-10-06

Jako informatyk dużego przedsiębiorstwa dostałem zadanie od przełożonego, zorganizowania dobrego łącza symetrycznego o możliwie najwyższych parametrach, dla firmy zatrudniającej ok 200 osób, oczywiście jako że to bardzo odpowiedzialne zadnie, testowałem łącza rożnych firm. Łącze jakie dostarczył nam Airmax, spisywało się zdecydowanie najlepiej, czasy dostępu do ważnych dla nas serwerów w granicach 10ms, stabilność łącza w okresie testu na najwyższym poziomie. Do tego wszystkiego doskonała pomoc techniczna 24h na dobę oraz duża pula adresów publicznych. Nie mamy jakichkolwiek zastrzeżeń decyzja padła na Airmax. Jak tylko skończy mi się umowa to również mam zamiar korzystać z usług firmy. Pozdrawiam i polecam serdecznie.

Rzetelne opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Siedziba
Wrocław

WWW
https://internet-wroclaw.net

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie