Kategorie: / Telekomunikacja / Usługi

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY Opinie Klientów

4.87/5.00 - ilość ocen: 91
opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY
4 / 5 2020-03-05

Operator godny polecenia, brak jakichkolwiek przerw nie wliczając braku zasilania przez energetyke.

5 / 5 2020-03-05

Podłączyliśmy w sieci Airmax już 6 oddziałów firmy docelowo będzie 10, lepszej oferty na rynku po prostu nie ma na łącza symetryczne z SLA. Polecamy

5 / 5 2020-03-03

Jest ok w sumie nie mam sie do czego przyczepić może jedynie do braku umowy na 6miesięcy

5 / 5 2020-02-27

Posiadam łącze od AirMAX -a od roku wcześniej miałam LTE, jestem grafikiem komputerowym i przesyłanie szybko dużych plików jest dla mnie bardzo ważne. Przedtem po 2 tygodniach nic nie mogłam zrobić a teraz żadnych problemów, polecam tą firmę komu się da ;)

5 / 5 2020-02-26

Współpracujemy z Airmaxem już kilka lat, mamy podłączone kilka oddziałów na terenie 4 województw, jak dotąd współpraca przebiega bardzo dobrze, usługi na wysokim poziomie, ceny konkurencyjne, monitoring łącz 24/7. Polecam

5 / 5 2020-02-26

Dziś zapłaciłem mój ostatni rachunek u konkurencji GSM temu pseudo dostawcy internetu i czuję się wolny od dennej usługi. Z Airmaxa korzystam od listopada 2019 roku. Jestem bardzo zadowolony . Poprzedni dostawca ignorował wszystkie problemy w airmaxie ich po prostu nie ma...Są bardzo elastyczni można się dogadać. Prędkość stabilna żadnych strat ja pracuje dzieci się bawią wszystko git. Pozdrawiamy Airmaxa

4 / 5 2020-02-26

Dziś zapłaciłem mój ostatni rachunek u konkurencji GSM temu pseudo dostawcy internetu i czuję się wolny od dennej usługi. Z Airmaxa korzystam od listopada 2019 roku. Jestem bardzo zadowolony . Poprzedni dostawca ignorował wszystkie problemy w airmaxie ich po prostu nie ma...Są bardzo elastyczni można się dogadać. Prędkość stabilna żadnych strat ja pracuje dzieci się bawią wszystko git. Pozdrawiamy Airmaxa

5 / 5 2020-02-26

Transmisja działa jak należy, w końcu nie spowolnień i rozłączeń jak w przypadku Polsatu cyfrowego, mamy nadzieję że już zawsze będziemy tak zadowoleni jak przez ostatnie 2 miesiące, pozdrawiam i polecam.

5 / 5 2020-02-25

Po kilku latach walki z LTE u różnych dostawców, w końcu mam porządny internet, kumple z centrum się zawsze ze wyśmiewali, bo oni mieli UPC a ja miałem co miałem, czyli albo internet był albo go nie było. Teraz mam 150 Mbps i kumple już się ze mnie nie śmieją, możemy sobie pograć bez żadnych problemów, ping ok 15 ms i to jest internet. Polecam wszystkim, którzy mają już dość cienkiego LTE i chcą sie cieszyć szybkim dostępem do internetu.

5 / 5 2020-02-23

Potrzebowaliśmy stabilnego łącza symetrycznego do naszej firmy na 50 osób i śmiało mogę powiedzieć ze Airmax sprostał zadaniu. Wszystko działa dobrze łącze nie traci parametrów. Okazało się że monitoring tez mozna na takim internecie podłaczyc. Jesteśmy zadowoleni Pozdrawiamy z Wrocławia

Rzetelne opinie o AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

AIRMAX INTERNET ŚWIATŁOWODOWY

Siedziba
Wrocław

WWW
https://internet-wroclaw.net

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie