Kategorie: / Pozostałe

Akpolbaby.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.67
opinie o Akpolbaby.pl
5 / 5 2019-02-25

akpol baby polecam zwlaszcza mamom, sklep bardzo fajnie zaopatrzony,zwlaszcza zadowolonajestem z bardzo duzego wyboru butelek:canpol,tomitipee,avent. do butelek tomee tipee dostalam gratisy, bardzo polecam.

5 / 5 2018-11-18

zamówienie w sklepie przebieglo praiwdlowo, zamowienie dostalam na czas. zwlaszcza jestem zadowolona ze sporej znizki jaka dostalam przy zamowieniu produktow canpol. zamowienie doszlo po 2 dniach, zaplacilam przy obidorze, nie bylo zadnego z tym problemu.

5 / 5 2018-10-11

Zarówno w sklepie stacjonarnym ( Gdańsk) jak i internetowym jest bardzo duży wybór artykułów w atrakcyjnych cenach. Jestem pod ogromnym wrażeniem sklepu internetowego, którego atutem jest kompetentny personel. Panie podeszły do mnie i mojego zamówienia w sposób indywidualny, oraz ze stoickim spokojem pomagając mi dobrać towar zgodny z moimi oczekiwaniami. Ponadto całe zamówienie dostarczono w ekspresowym tempie. Bardzo polecam ten sklep.

2018-08-21

Odpowiedź do opinii Madziana Droga Pani Madziano, Przykro nam, że została Pani potraktowana w taki sposób przez nasz personel. Bardzo przepraszamy. Zapewniam Panią, że podjęte zostały już odpowiednie kroki z naszej strony, aby taka sytuacja już się nie powtórzyła. Nasi pracownicy znają zasadę, że sklep jest otwarty do ostatniego klienta i nie rozumiemy dlaczego zostaliście Państwo tak potraktowani. Jeszcze raz bardzo przepraszamy i mamy nadzieję, że nie zrezygnują Państwo z dalszego odwiedzania naszych sklepów. Zaufanie i zadowolenie naszych klientów jest dla nas najważniejsze. Jeżeli ma Pani jeszcze jakieś uwagi, to bardzo prosimy o kontakt.

2018-07-30

Realizacja zgodna z zapowiedzianym terminem. Wszystko w porządki (sklep Strzeszyńska, Poznań)

5 / 5 2018-04-06

Jestem klientka sklepu od dwóch lat.Bardzo miła i profesjonalna obsługa z życzliwym podejściem do każdego zapytania.Bardzo dobrze zaopatrzony sklep z ciekawymi promocjami.Polecam sklep nie tylko mamom ale i osobom ktoremaja już dzieci albo chcą kupić coś dla dziecka.Gdy jestem w sklepie z dzieckiem Panie Sprzedawczynie zawsze pomogą zająć się dzieckiem jeśli przez chwilę muszę się skupić na wyborze produktu.Poza tym bardzo ładny sklep z dobrze wyeksponowanym towarem.

5 / 5 2018-02-23

Błyskawiczna wysyłka, towar zapakowany bardzo starannie. Kontakt z obsługą bardzo miły. Szczerze polecam :)

5 / 5 2017-12-05

Bardzo wygodna nawigacja i przejrzyste informacje o produktach. Szybka wysyłka towaru, który jest b. dobrej jakości - polecam !!!

5 / 5 2017-09-21

Zakupiony sprzęt zgdony z opisem, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka. Towar otrzymałem nastepnego dnia po zakupie. Szczerze polecam sklep wszystkim rodzicom.

3 / 5 2017-09-03

ODRADZAM KUPOWANIE W TYM SKLEPIE! Złożyłam zamówienie z opcją płatności przy odbiorze i po kilku dniach otrzymałam informację mailową, iż zostały przekazane do mnie dwie przesyłki - w jednej miało być prawie wszystko, w drugiej jedna brakująca rzecz. Wywnioskowałam z tej informacji, że ktoś zapomniał włożyć jednej rzeczy i na swój koszt firma musi teraz wysłać dodatkową przesyłkę. No cóż, zdarza się. Pierwsza przesyłka dotarła z opcją opłaty "za pobraniem". Uiściłam opłatę i otworzyłam paczkę. Okazało się, że oprócz brakującego przedmiotu brakowało jeszcze jednego a kolejny był inny, niż zamawiałam. Poczekałam na drugą przesyłkę. Przedmiot w niej znajdujący się nie był jednak tym, który zamawiałam i w tej sytuacji w ogóle mi nie potrzebny. Zwróciłam się zatem do firmy z reklamacją i przekazałam mailowo wszystkie niezgodności. Zostałam poinformowana, iż "nie zdążyliśmy zmienić opisu". Pewnie setki ludzi w Polsce korzysta z zakupów w tej firmie, a oni nie zdążyli zmienić opisu i wprowadzają klientów w błąd. W tej sytuacji wystarczyło nie wysyłać tej rzeczy, odliczyć to od rachunku i byłoby po problemie a nie wciskać ludziom coś, czego nie zamawiali. Kupiłabym w innym sklepie i już. Poinformowano mnie, że brakujący przedmiot zostanie dosłany a niezgodne przedmioty wymienione. Dostałam nawet linka do przedmiotu i zgodziłam się na niego, bo spełniał moje oczekiwania. Pewnego dnia dotarł jeden kurier, który zabrał niezgodny przedmiot a po chwili drugi, który przywiózł brakujące rzeczy. No i cóż - w paczce brakująca rzecz była, nawet dwie sztuki (chociaż nie zamawiałam), jednak przedmiot, na którym najbardziej mi zależało okazał się znowu innym, niż wymagany. Ręce mi opadły, ale kulturalnie napisałam, że wciąż zamówienie nie jest zakończone, bo wciąż nie dostałam tego, co zamawiałam. Pomimo kilku kolejnych maili, zostałam zignorowana i nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Aż żal, że tak traktuje się kobiety w ciąży.

5 / 5 2017-07-07

dziekuje za szybko wysyke , wszstko w porzadu , duzy wybur , polecam hanka

5 / 5 2017-06-02

Moja OPINIA dotyczy Państwa Sklepu na ulicy Morskiej 122 w Gdyni. Niestety nie znalazłam żadnej innej drogi gdzie mogłabym wyrazić moją opinię więc mam nadzieję, że za Państwa pośrednictwem trafi ona w dobre ręce. W dniu dzisiejszym tj 04-11-2013 odwiedziłam w/w sklep około godziny 19:50. Od początku Panie ekspedientki traktowali nas (byłam z mężem i córką) jak "persona non grata". Udaliśmy się w celu zakupienia kapci dla córeczki. Od razu przyszła do nas Pani i zaofiarowała pomoc ponieważ cyt:"zamykamy". Grzecznie podziękowałam i nadal szukaliśmy odpowiedniego rozmiaru. Następnie zgaszono światło tylko nad naszymi głowami, właśnie w naszej alejce. Po ciemku udało nam się znaleźć odpowiedni rozmiar kapci. Przy kasie poprosiłam o znalezienie mojej karty rabatowej w systemie ponieważ jej zapomniałam. Pani powiedziała, że skasuje na swoją bo "będzie szybciej". Zgłosiłam swoje obiekcje co do profesjonalizmu obsługi klientów przez sklep, ale pozostało to bez odzewu. Również pracuję w usługach i nigdy żaden klient nie został tak potraktowany przeze mnie. Jestem zażenowana i zszokowana postępowaniem pracowników tej konkretnej placówki. Ufam, że moja reklamacja dotrze w odpowiednie miejsce. Jeśli postępowanie Pań ekspedientek nie ulegnie zmianie, klienci na pewno będą omijali ten sklep szerokim łukiem.

5 / 5 2017-05-12

Oceniam obsługę w sklepie stacjonarnym w Poznaniu. Pomimo pewnego „problemu” za który nie odpowiadał sklep ani pracownicy sklepu (błąd producenta produktu) sklep Akpol nie dość ze stanął na wysokości zadania to zrobił o wiele więcej. Ja polecam i będę wracał. Ps. Szukałem w Poznaniu fotelików do auta dla dziecka Oni maja ich mnóstwo tak wiec warto tam zajrzeć !!

3 / 5 2017-04-30

Ten Sklep to nIeporozumienie. 8 dni temu zamowilem zaglowek do fotelika. Transport mial odbyc sie do paczkomatu. Nastepnego dnia po zamowieniu zadzwonila Pani twierdzac ze moze bym jednak zdecydowal sie na kuriera to wysla przesylke od razu - juz maja ja spakowana, Jak sie nie zdecyduje na kuriera to paczka wyjdzie dopiero we wtorek tj dzien pozniej. Stwierdzilem Pani ze chyba dlatego zamowilem paczkomat bo nie jestem w stanie odebrac paczki od kuriera. Do dzis tj 8 dnia od zamowienia paczki nadal nie ma. Napisalem mail. Sklep odpisal ze czas oczekiwania na czesc to 14 dni...ciekawe skoro 8 dni temu czesc byla gotowa do wysylki. Odradzam. Potrzebowalem czesc na piatek.

2017-04-25

Chyba najlepszy internetowy sklep z rzeczami dla dzieci jaki znalazłam :) Pozdrawiam zwłaszcza Panią Ewelinę, ktora odbiera telefony. Ceny wiadomo, zazwsze mogą być niższe, ale ta cheć pomocy, natychmiastowa wysyłka tylko na plus :)

Rzetelne opinie o Akpolbaby.pl

Akpolbaby.pl

Siedziba
Gdańsk

WWW
http://www.akpolbaby.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie