Kategorie: / Artykuły Zoologiczne

Akwaria.robizoo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.69
opinie o Akwaria.robizoo.pl
5 / 5 2019-03-23

bardzo polecam, profesjonalny sklep, miła i fachowa obsługa , dobry kontakt, błyskawiczna realizacja. PS konkurencja niech się uczy:)

5 / 5 2019-03-16

bardzo szybka realizacja a przedewszystkim przyzwoite ceny

5 / 5 2019-03-06

ok

5 / 5 2019-02-28

Wszystko sprawnie i szybko zalatwione :) polecam

5 / 5 2019-02-14

Kupuje w tym sklepiu, bo towar b. dobry jakościowo ,miła obsługa i szybka dostawa.

5 / 5 2019-02-10

jak najbardziej dobra obsługa szybka dostawa i towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-30

Wszystko ok ale nie mają niektórych przedmiotów co wystawiają

5 / 5 2019-01-17

Gorąco polecam, wszystko przebiegło pomyślnie oraz szybko. Paczka była bardzo dobrze zabezpieczona. Szybka i miła obsługa oraz kontakt.

5 / 5 2018-12-25

Szybka i profesjonalna obsługa .

5 / 5 2018-12-22

Sklep zapewnia bardzo dobry kontakt. Produkt został dostarczony w doskonałym stanie. Oferta jest zdecydowanie warta uwagi. Gorąco polecam ten sklep wszystkim miłośnikom pełnych życia akwariów.

5 / 5 2018-12-22

ok

2018-12-21

Bardzo dobry sklep i sprzęt jaki sprzedaje ! Wszystko przeprowadzone wzorowo ! Oby więcej takich sklepów, bo o takie to bardzo ciężko. Pozdrawiam

2018-12-20

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-12-15

Bardzo pozytywne doświadczenie. Zamówienie zostało dostarczone szybko, a obsługa była profesjonalna. Produkt doskonale odpowiadał temu, co zamówiłem. W sklepie Robizoo, dwa tygodnie trwają tyle samo co 7 dni, wliczając w to weekend. Zdecydowanie polecam.

5 / 5 2018-12-15

Jestem bardzo zadowolony/a. Przesyłka dotarła szybko, a obsługa była profesjonalna. Towar, który otrzymałem/łam, idealnie pasuje do tego, co zamówiłem/łam. Dwa tygodnie w Robizoo stanowią pełny tydzień, wliczając w to weekend. Zdecydowanie polecam.

0 / 5 2018-12-12

W sklepie jest ogromny wybór produktów i są one w przystępnych cenach. Jednakże, jeśli chodzi o dostawę... Zamówiłem towar pierwszego grudnia, a otrzymałem go ósmego grudnia. Dlatego uważam, że deklarowanie dostawy w ciągu 2-3 dni to przesada. Na moje pytania odnośnie terminu dostawy otrzymywałem odpowiedzi, że sklep ma dużo zamówień i pracownicy magazynu są na zwolnieniu lekarskim.

2 / 5 2018-12-06

Potrzebowałem kupić akwarium o pojemności 112 litrów w krótkim czasie, jednak kilka sklepów, które początkowo przyjęły moje zamówienie, w końcu z niego się wycofało. Straciłem wiele tygodni, ale firma Robizoo pomogła mi, mając na stanie własną markę sprzętu i wysyłając go do mnie szybko. Niestety, akwarium przyszło uszkodzone, z ukruszonym rogiem. Sklep zwodził mnie przez wiele tygodni i nie udawało mi się skontaktować z nimi, więc postanowiłem zrezygnować z ich usług. Mimo że akwarium z tej firmy było tańsze niż konkurencyjne marki, wykonano je bardzo niechlujnie - krawędzie nie były oszlifowane, szkło było łamane, a fuga silikonowa była nierówna, co wskazuje na amatorską pracę. Zdecydowanie nie polecam tego sklepu i moja ocena jest niekorzystna dla nich ze względu na niezadowalającą obsługę klienta, pomimo szybkiej realizacji zamówienia.

5 / 5 2018-12-03

Błyskawiczna wysyłka, profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem.

0 / 5 2018-11-25

W dniu 27.07.2017 dokonałem zakupu akwarium z pokrywą i kilku innych artykułów. Termin dostawy miał wynosić maksymalnie dwa tygodnie, jednak nie został on dotrzymany, co spowodowało moją rezygnację z zamówienia. 17.08.2017 sklep anulował moje zamówienie, jednak do dnia dzisiejszego, czyli 6.09.2017, nie otrzymałem zwrotu mojej zapłaconej gotówki. Na próżno oczekuję na zwrot, a sklep jedynie przedstawia kolejne wymówki dotyczące realizacji mojego zwrotu. Uważam, że sklep jest całkowitą klapą, dlatego radzę wszystkim omijać go szerokim łukiem. Numer mojego zamówienia to 3847.

5 / 5 2018-11-10

polecam

2018-11-08

OK.

2018-11-04

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-11-02

Jestem bardzo zadowolony/a z tego, jak świetnie się skomunikowaliśmy oraz jak szybko przesłali moje zamówienie. Obsługa telefoniczna była profesjonalna i nie mam żadnych uwag ani zastrzeżeń. Jestem pod ogromnym wrażeniem zestawu, który wybrałem/wybrałam i udało mi się go wynegocjować. Przesyłka dotarła już następnego dnia po dokonaniu przelewu. Firma działa profesjonalnie, z całego serca polecam!

5 / 5 2018-11-02

Jestem pod wrażeniem wspaniałego kontaktu, szybkiej wysyłki i profesjonalnej obsługi telefonicznej. Nie mam nic więcej do dodania ani do ujęcia, jestem naprawdę zachwycony wybranym zestawem i zadowolony z umówionej ceny. Przesyłka dotarła już następnego dnia po dokonaniu przelewu, co świadczy o profesjonalizmie tej firmy. Bardzo gorąco polecam!

5 / 5 2018-10-30

ok, polecam.

2018-10-26

Perfekcyjny, wrecz wymarzony kontakt z klientem, blyskawiczna obsluga i dostawaz

0 / 5 2018-10-25

Aby otrzymać zamówiony towar za granicę, należy wcześniej skontaktować się z firmą handlową, ponieważ w niektórych przypadkach nie mają oni kuriera. W mojej sytuacji powiedziano mi, że pocztą polską nie wszyscy otrzymują przesyłki w całości, mimo że wcześniej korzystałem z nich i wszystko przyszło w całości. Jest to podejrzane i może wskazywać na lenistwo ze strony sklepu, a firma odpowiedzialna za logistykę po prostu odbiera zamówione towary, bez konieczności wykonywania dodatkowych działań. Gratulacje dla takiego podejścia. Musiałem sam skontaktować się ze sklepem, żeby poznać prawdę o braku kuriera. To słabe podejście dla klienta, który zdecydował się na zakup.

5 / 5 2018-10-25

Bardzo dobry kontakt, pełen profesionalizm gorąco polecam

2 / 5 2018-09-27

Czekałem na moje zamówienie przez prawie 40 dni, mimo że w emailu otrzymanym po złożeniu zamówienia napisali, że otrzymam je w ciągu dwóch do trzech dni. Po dwóch tygodniach zadzwoniłem, aby dowiedzieć się, że pompa jest dostępna, ale folia nie została jeszcze dostarczona. Czekałem kolejne dwa tygodnie, a gdy otrzymałem folię, okazało się, że przysłali mi tylko 1 metr kwadratowy, zamiast zamówionych 16 metrów kwadratowych, i był on pokryty brudem i ziemią. Skontaktowałem się z nimi, ale powiedzieli mi, że to, co otrzymałem, jest towar, który zamówiłem. Upewniliśmy się, że towar może być zwrócony, ale wydawało się, że robili mi łaskę, nie znając podstawowych zasad zwrotu towarów. Po trzech dniach otrzymałem email, w którym proszono mnie o porównanie mojego zamówienia ze stroną internetową i stwierdzono, że jest tam błąd. Poprawili go, ale zachowywali się tak, jakby nic złego się nie stało. Uważam to za nieodpowiedzialność i nie polecam tego sklepu.

5 / 5 2018-09-26

Obsługa podczas moich zamówień telefonicznych była bardzo profesjonalna. Już po raz drugi skorzystałem z możliwości zakupów. Wszystko zostało perfekcyjnie zapakowane, zwłaszcza akwarium. Zamówienie zostało zrealizowane bardzo szybko. Gorąco polecam tę Firmę, ponieważ potrafi zatroszczyć się o swoich klientów i jest pełna profesjonalizmu.

2018-09-26

OK :)

5 / 5 2018-09-25

szybko solidnie i tanio

5 / 5 2018-09-20

sklep profesjonalny- łatwy kontakt z obsługą , realizacja zamówienia bez zarzutu, polecam.

2018-08-18

Godny polecenia

5 / 5 2018-08-14

Kupiłem lampy ledowe do oświetlenia mojego akwarium. Przed zakupem skontaktowałem się z firmą za pomocą e-maila i otrzymałem szczegółową i profesjonalną odpowiedź. Dzisiaj odebrałem zamówiony towar od kuriera. Lampy objęte są dwuletnią gwarancją, mają atrakcyjny wygląd, a kiedy podłączyłem je do prądu, prezentują się po prostu wspaniale.

2018-08-06

Jest wybór, jest cena, jest MOC!

5 / 5 2018-07-25

Dobry, wyczerpujący opis produktu. Szybka realizacja zamówienia. Solidne opakowanie, co jest bardzo istotne przy produktach z tego rodzaju. . Polecam

2 / 5 2018-07-24

W sklepie wszystko jest w porządku, dopóki nie wystąpią problemy. Ja kupiłem tam zestaw akwarystyczny oraz filtr do akwarium za ponad 200 złotych, który okazał się przeciekać. Złożyłem reklamację, obiecali mi odpowiedź w ciągu dwóch dni i powiedzieli, że prawdopodobnie będę mógł odebrać filtr od razu. Minął już tydzień, a ja nie otrzymałem żadnej odpowiedzi na maile i ryby zaczynają padać. Sugeruję, aby unikać tego sklepu, szczególnie gdy coś nie działa, bo to nie są w stanie pomóc, a ryzyko straty inwestycji jest duże.

5 / 5 2018-07-13

Wporządeczku,Polecam

5 / 5 2018-07-11

Bardzo dobry sklep. Goraco polecam! ;-)

5 / 5 2018-07-06

Dokonałem zamówienia 19.03 i zapłaciłem za towar oraz opłatę za dostawę kurierem w wysokości 25zł. Mimo wielokrotnych prób kontaktu z sklepem, nie otrzymałem żadnej informacji na temat realizacji zamówienia. Otrzymałem jedynie potwierdzenie otrzymania korespondencji i informację o możliwej szybkiej odpowiedzi. Jednakże, trwało to tydzień, co jest niesatysfakcjonujące. W przyszłości nie będę polecał tego sklepu znajomym ze względu na niesatysfakcjonującą obsługę. W porównaniu do konkurencyjnego sklepu, którego wcześniej użyłem, otrzymałem towar w ciągu 3 dni i zapłaciłem tylko 10zł za dostawę, mimo że wartość zamówienia była podobna. Ogólnie rzecz biorąc, jest to żenujące dla sklepu. Moją opinię wyraziłem na prośbę sklepu w automatycznej odpowiedzi. Pozdrawiam.

5 / 5 2018-06-27

szybka przesyłka,szafka pod akwarium ok

5 / 5 2018-06-23

Jestem bardzo pod wrażeniem sposobu, w jaki pokrywa do akwarium, którą zamówiłem, została zapakowana. Cały proces odbył się w sposób bardzo profesjonalny! Szczerze polecam ten sklep i jestem pewien, że to nie było moje ostatnie zakupy tutaj!

5 / 5 2018-06-15

Opinia o sklepie jest bardzo pozytywna. Zamówienie zostało zrealizowane szybko, a kontakt z sprzedającym był wspaniały. Towar został zapakowany starannie i, co najważniejsze, był bardzo tani. Chociaż recenzent mieszka w Wielkiej Brytanii, udało mu się samodzielnie zorganizować kuriera, co okazało się tańszym rozwiązaniem niż zakupienie tego samego produktu w kraju. Firma kurierska odebrała przesyłkę bez żadnych problemów. Recenzent poleca ten sklep wszystkim i ocenia go na pięć gwiazdek.

5 / 5 2018-06-14

Dzisiaj otrzymałem szafkę DIVERSA i jestem bardzo miło zaskoczony profesjonalizmem w zapakowaniu towaru na palecie, która była perfekcyjnie zabezpieczona. Szybkość dostawy również zasługuje na pochwałę. Naprawdę polecam tę firmę i na pewno będę tu kontynuował zakupy.

5 / 5 2018-06-14

Dziś dostałem szafkę marki DIVERSA i jestem mile zaskoczony profesjonalnym zapakowaniem towaru na palecie, które zostało bardzo dobrze zabezpieczone. Przesyłka dotarła szybko, naprawdę polecam. Na pewno będę tutaj robił zakupy.

2018-06-12

SAME POZYTYWY BEZ ZBEDNYCH SLOW POZDROWIENIA TRZYMAJCIE TAK DALEJ

5 / 5 2018-06-10

Jestesmy zadowoleni.polecamy

5 / 5 2018-06-07

Bardzo byłam zaskoczona, jak szybko moje zamówienie zostało zrealizowane i dostarczone do mnie w ciągu niecałej doby przez połowę Polski. Nawet chociaż początkowo nie wierzyłam, że to się uda, to jednak już niejednokrotnie zamawiałam różne rzeczy przez internet i zawsze było miło obsłużone. Byłam bardzo zadowolona. Gorąco polecam wszystkim.

2018-05-25

Towar bardzo dobrej jakości, błyskawiczna dostawa

2018-05-14

Godny polecenia

5 / 5 2018-05-09

Sklep jest świetny. Za normalną cenę otrzymałem paczkę z akwarium na palecie, które było perfekcyjnie zabezpieczone. Przed dokonaniem zamówienia, pracownik sklepu omówił ze mną szczegóły telefonicznie. W sumie bardzo polecam Robizoo!

5 / 5 2018-05-09

To jest naprawdę fajny sklep. Zdecydowanie wartość tej paczki była normalna, a jednak otrzymałem akwarium na palecie, które zostało świetnie zabezpieczone. Pracownik sklepu już wcześniej omawiał ze mną szczegóły zamówienia przez telefon. Ogólnie rzecz biorąc, gorąco polecam Robizoo!

3 / 5 2018-05-06

Nie polecam tego sklepu, gdyż zakupiłem akwarium, które pękło i zalało moje mieszkanie. To był wadliwy produkt, a moja reklamacja trwała aż 2 miesiące, mimo że w gwarancji zapisane było, że powinna być rozpatrzona w ciągu 14 dni. Niezalecane jest korzystanie z tego sklepu, warto go omijać szerokim łukiem.

3 / 5 2018-05-06

Nie polecam tego sklepu, ponieważ kupiłem akwarium, które się popękało i zalało moje mieszkanie. Szyba była wadliwa, ale reklamacja, którą złożyłem, trwała aż 2 miesiące, mimo że w gwarancji jest napisane, że powinna być rozpatrzona w ciągu 14 dni. Zdecydowanie odradzam korzystanie z tego sklepu, lepiej go omijać szerokim łukiem.

5 / 5 2018-04-26

Jest to sklep o bardzo dobrej reputacji. W moim przypadku zamówiłem 80x30x40 akwarium w poniedziałek 4 kwietnia 2016 i już w środę 6 kwietnia zostało ono dostarczone, bez problemów. Zostało ono bardzo dobrze zabezpieczone w mocną folię i przypasowane do drewnianej palety. Nie byłem w stanie przebić folii palcem, musiałem użyć noża. Sklep oferuje szeroką gamę produktów w przystępnych cenach. Nie korzystałem z opcji negocjacji. Chciałbym zobaczyć w ofercie sklepu rośliny do akwarium, jako że moje zamówienie dobrze by je zabezpieczyło podczas transportu. Darmowa dostawa przy zamówieniu powyżej 90zł to świetna opcja, ponieważ można zamówić dodatkowy sprzęt bez ponoszenia kosztów dostawy. W przyszłym tygodniu zamierzam składać kolejne zamówienie. Kurier DPD był bardzo miły i pomocny. Podsumowując, polecam sklep RobiZoo oraz kurierów DPD.

5 / 5 2018-04-20

Z radością pragnę pochwalić za świetnie zorganizowaną organizację logistyczną - wielokrotne wiadomości e-mail, łatwość wyboru metody płatności, zamówienie zostało zrealizowane nie tylko szybko, ale wręcz natychmiastowo, a zakupiony produkt jest w pełni zgodny z moim zamówieniem.

5 / 5 2018-04-20

Z radością pochwalę doskonałą organizację - otrzymałem wiele maili, było łatwo wybrać sposób płatności, zamówienie zostało zrealizowane nie tylko szybko, ale wręcz błyskawicznie, a zakupiony towar idealnie odpowiada zamówieniu w 100%.

2 / 5 2018-04-12

Nie warto tego sklepu polecać. To kompletna porażka! Nie ma tam żadnej kompetentnej osoby, która w odpowiedni sposób zajęłaby się moją reklamacją i rozwiązała problem szybko i skutecznie. Obiecany termin dostarczenia zamiennika to czysta fikcja, ponieważ nadal nie ma żadnej dostawy. Jest to naprawdę przykre, że mają takie podejście do klienta.

2 / 5 2018-04-08

W sprzedaży dostępne są różnorodne produkty o zróżnicowanej jakości. Niektóre z nich są doskonale wykonane, podczas gdy inne są jedynie reklamowane, bez odpowiedniej jakości. Obsługa klienta jest zadowalająca, a ceny są rozsądne. Jednak odradzam zakup grzałek za 30 złotych, ponieważ są one beznadziejne.

5 / 5 2018-04-08

Błyskawiczna przesyłka, towar 1 klasa :) Polecam

5 / 5 2018-04-06

Wszystko ok. Dobry kontakt, bez żadnych problemów. Sprawna i szybka wysyłka, towar jak najlepszy. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-04-04

Serwis Robizoo oferuje wyjątkowo efektywną i prędką obsługę, która odbywa się w pełni zdalnie. Komunikacja mailowa jest przyjazna i łatwo zrozumiała, umożliwiając płynne przeprowadzenie zamówienia na grzałkę. Proces realizacji przebiegł szybko i bez żadnych trudności. Jestem niezwykle zadowolona z moich zakupów dokonanych za pośrednictwem Robizoo.

5 / 5 2018-04-04

Obsługa w Robizoo jest bardzo efektywna i zadowalająca. Można załatwić wszystko bez wychodzenia z domu, co jest wygodne. Komunikacja mailowa jest szybka i jasna, co ułatwia kontakt. Moje zamówienie na grzałkę zostało zrealizowane sprawnie i bez jakichkolwiek trudności. Ogólnie, jestem bardzo zadowolona z zakupów, których dokonałam w Robizoo.

2018-04-04

miała być darmowa dostawa,brak opcji do zaznaczenia,przelane 120zł bez kosztow przesylki 105zł,na paragonie 115zł brak jednej pozycji...

2018-03-22

Nie mam zdania.

5 / 5 2018-03-21

profesjonalna obsługa polecam łatwy kontakt

0 / 5 2018-03-12

Obsługa klienta jest całkiem niezła, chociaż istnieją pewne problemy z wyborem kuriera (informacje na stronie nie pokrywają się z tym, co dzieje się w rzeczywistości). Produkty, które oferują są różnorodne - niektóre z nich są bardzo wysokiej jakości, podczas gdy inne są pochodzenia chińskiego.

0 / 5 2018-03-12

Obsługa jest w miarę przyzwoita, ale pojawiają się różne problemy z wyborem kuriera (na stronie jest inaczej niż w rzeczywistości). Produkty, które są oferowane, są bardzo zróżnicowane - niektóre są bardzo dobrej jakości, a inne pochodzą prosto z Chin.

2018-03-12

Wszystko w jak najlepszym porządku, chętnie skorzystam po raz kolejny

5 / 5 2018-03-01

Bardzo udana transakcja! Zestaw akwarystyczny o pojemności 350L został dostarczony w doskonałym stanie i terminowo. Komunikacja z sprzedającym była bardzo dobra. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Warto dodać, że paczka była duża, ale nie przeszkodziło to w otrzymaniu zamówionego towaru w idealnym stanie.

5 / 5 2018-03-01

To była świetna transakcja! Towar dotarł w doskonałym stanie i na czas. Komunikacja z sprzedawcą była bardzo dobra. Gorąco polecam zakupy w tym sklepie. Chciałbym jeszcze zaznaczyć, że paczka była duża ze względu na to, że zawierała 350-litrowy zestaw akwarystyczny.

5 / 5 2018-02-23

Same plusy,polecam goraco!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-02-04

Wszystko super:)

5 / 5 2018-01-07

Bardzo dobry kontakt, doradztwo. Jak najbardziej polecam przyszłym klientom.

5 / 5 2018-01-03

Super, Wszystko tak jak miało być.

5 / 5 2017-11-18

Zostałem bardzo dobrze obsłużony, doradzili fachowo i jestem zadowolony z zakupu.

5 / 5 2017-11-09

Dostawa zgodna z zamówieniem i błyskawiczna, polecam.

0 / 5 2017-10-27

Niektórzy pracownicy nie rozróżniają zamawiającego od odbiorcy. Jeśli klient musi podać dwa różne adresy - jeden jako zamawiający, a drugi jako odbiorca - może to spowodować problem. Akwarium zostało źle zapakowane, ale na szczęście komunikacja mailowa była doskonała. Wysłany towar odpowiada ofercie, którą uzgodniliśmy.

5 / 5 2017-10-20

SUPER TOWAR,SUPER KONTAKT,SZYBKA WYSYŁKA,GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 / 5 2017-10-16

Sugeruję, aby zmienić nazwę sklepu na Roooobi z Ludzi Balona. Próbowałem zamówić szafkę pod akwarium w tej kiepskiej hurtowni, ale nie otrzymałem żadnej odpowiedzi od Wielkiej Szefowej w sprawie dostępności towaru i czasu realizacji zamówienia. Kiedy skontaktowałem się z innym sprzedawcą, to także zignorował moją próbę kontaktu. Następnie, po telefonie do sklepu, obiecano mi zwrot telefonu z informacją, jednak nikt się nie odezwał. Na szczęście, nie wpłaciłam jeszcze pieniędzy, w przeciwnym razie musiałabym się starać o ich zwrot. Zdecydowałam się na zakup szafki w innym sklepie po trzech tygodniach oczekiwania, a ten konkretny sklep będę odradzać każdemu. Oszczędź sobie problemów i uważaj na oszustów!

5 / 5 2017-10-08

Supersklep internetowy!!!

5 / 5 2017-09-29

polecam,mila obsługa szybka wysyłka dobry kontakt

5 / 5 2017-09-12

Sklep jest świetny. Ceny, wykonanie produktów są super Obsługa klienta jest profesjonalna. Polecam ten sklep :)

5 / 5 2017-08-30

Naprawdę polecam

5 / 5 2017-08-26

Szybka i sprawna obsługa. Wysłany towar dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Polecam

5 / 5 2017-08-09

Mogę polecić ten sklep. Zamówiłem dwa akwaria oraz kilka małych akcesoriów, wszystko zostało doskonale zapakowane i zabezpieczone przed ewentualnymi uszkodzeniami. Jakość opakowania na bardzo wysokim poziomie, produkty zgodne z opisem. Niestety czas oczekiwania na realizację zamówienia był nieco dłuższy niż przewidywano, aż 7 dni, jednak z uwagi na przedświąteczny okres można to usprawiedliwić. Sklep był łatwy do kontaktu poprzez maila, odpowiedzi na pytania przychodziły po kilku godzinach, choć mogłyby być bardziej szczegółowe. Ogólnie polecam ten sklep i zobaczymy jak będą się trzymały kupione akwaria.

0 / 5 2017-08-06

Nigdy nie spotkałem się z tak beznadziejnym sklepem jak ten. On wystawia zdvirtualizowane produkty, których wcale nie ma w swoim asortymencie. Dodatkowo, kiedy już coś kupisz, zmusza Cię do ponownego płacenia, tak jak w moim przypadku – aż 70 złotych! To jest naprawdę godne pożałowania i wstyd, że taki sklep istnieje.

0 / 5 2017-08-06

Nigdy nie spotkałem się dotychczas z tak złym sklepem. Sprzedaje produkty, których nie ma na stanie. Co gorsze, po dokonaniu zakupu wymaga ode mnie dodatkowej dopłaty w wysokości 70 złotych, jak miało to miejsce w moim przypadku. To wstyd i żenada, że taki sklep może istnieć.

5 / 5 2017-08-06

Jak zawsze wszystko jest doskonałe. Duże akwarium jest świetnie zabezpieczone podczas transportu. Mogłem ustalić dokładną datę dostawy, aby uniknąć trudności z odbiorem. Raz jeszcze udowadniacie, że jesteście specjalistami i troszczycie się o swoich klientów.

5 / 5 2017-08-06

Jak zwykle wszystko jest doskonale. Duże akwarium jest świetnie zabezpieczone podczas przewozu. Miałam możliwość umówienia się na termin dostawy, aby nie było żadnych problemów z odbiorem. Raz jeszcze udowadniacie, że jesteście dobrze zorientowani w tym, co robicie i troszczycie się o swoich klientów.

5 / 5 2017-07-18

jestem zadowolony

5 / 5 2017-07-17

Jestem bardzo zadowolony z szybkości realizacji.Wszystko jak w opisie.

5 / 5 2017-07-14

Szybka realizacja,ceny bardzo konkurencyjne, Polecam zakupy w tym sklepie.

2 / 5 2017-07-04

Nie dostałem zamówionego akwarium, ponieważ było źle zapakowane i całe się rozbiło. Zwróciłem produkt i czekam od dwóch miesięcy na zwrot pieniędzy, ale co tydzień, gdy dzwonię na infolinię, słyszę tę samą informację, że przelew zostanie dokonany jutro. Gdy proszę o kontakt z konkretną osobą, żeby uzyskać więcej informacji, usłyszę, że jej obecnie nie ma i zostanę poproszony o ponowne zadzwonienie później. Niestety, nie otrzymuję odpowiedzi, aż do zamknięcia sklepu. Nie polecam, czuję się oszukany i jestem zdziwiony, że takie miejsce wciąż funkcjonuje.

5 / 5 2017-06-22

Produkty są w dobrej cenie, a obsługa klienta jest profesjonalna. Widać że znają się na tym co robią. :)

5 / 5 2017-06-12

Napisałem Email do trzech osób sprzedających ten produkt na Allegro, pytałem o koszt przesyłki dla dwóch sztuk. Tylko akwaria.net odpowiedział mi dzisiaj. Otrzymałem przesyłkę, która była dobrze zapakowana i zgodna z umową. Wszystko jest w porządku i oczywiście cena była przystępna. Gorąco polecam! - bartolini2m

5 / 5 2017-06-07

Bardzo zadowalam się pełnym profesjonalizmem sklepu! Szybka dostawa i świetny kontakt ze Sprzedającym sprawiły, że jestem w pełni usatysfakcjonowana. Zakupiony towar jest dokładnie taki, jak opisano. Polecam ten sklep i życzę udanych zakupów!

5 / 5 2017-06-07

Jestem naprawdę zadowolona z profesjonalizmu! Dostawa była szybka, a kontakt ze Sprzedającym doskonały. Produkt jest dokładnie taki, jak opisano. Gorąco polecam ten sklep i życzę udanych zakupów!

5 / 5 2017-05-24

Sklep jest jak marzenie! Można tam zdobyć prawie wszystko. Obsługa jest bardzo profesjonalna i oferuje znakomite porady - pomogą wybrać odpowiednie produkty oraz ustalą dane techniczne zamówienia, jeśli klient nie jest zaznajomiony z tematem. W przypadku pytań, problemów i wątpliwości firma natychmiast odpowiada. Jakość produktów jest bardzo dobra, a ceny są rozsądne. Transport towarów jest również doskonale zabezpieczony. Na przykład, musiałam rozebrać potężny drewniany stelaż przez dwa dni. Dla sklepu Robi Zoo nietypowe akwarium to żaden problem! Zdecydowanie polecam go z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-05-14

jest ok

5 / 5 2017-04-28

Każda firma, która prowadzi sprzedaż online, powinna naśladować tę firmę. Możesz dokonać zakupu, zapłacić, a następnego dnia towar zostanie dostarczony do domu. Kiedy kupiłem akwarium, obawiałem się, w jakim stanie przyjdzie - ale niepotrzebnie. Jakość opakowania towaru jest pierwszorzędną. Gorąco polecam, bo naprawdę warto.

5 / 5 2017-04-22

Produkty w tym miejscu są świetnie zaopatrzone, mają naprawdę konkurencyjne ceny oraz dobre opisy. Piasek kwartowy oferowany tutaj jest genialnej jakości. Jest on biały jak śnieg, w odróżnieniu od tego dostępnego w sklepach Zoo stacjonarnych. Zdecydowanie polecam ten produkt!

5 / 5 2017-04-22

Produkty są świetnie zaopatrzone, mają naprawdę konkurencyjne ceny i są opisane dobrze. Jestem zachwycony piaskiem kwarcowym, który jest genialnej jakości. Jest on biały jak śnieg, w przeciwieństwie do tych dostępnych w sklepach Zoo stacjonarnych. Gorąco polecam ten produkt!

5 / 5 2017-04-20

profesjonalnie i przejrzyście polecam gorąco

0 / 5 2017-03-30

Po dokonaniu zakupu i wykonaniu przelewu na konto sklepu, otrzymałam informację, że nie posiadają zamówionego przeze mnie towaru. Z tego powodu zwróciłam się o zwrot pieniędzy, jednak już od dwóch tygodni nie są w stanie przelać ich z powrotem na moje konto.

0 / 5 2017-03-30

Po dokonaniu zakupu i przesłaniu środków na konto sklepu, zostałam powiadomiona, że nie mają dostępnego towaru, który zamówiłam. Z tego powodu poprosiłam o zwrot pieniędzy. Niestety, minęły już dwa tygodnie, a sklep wciąż nie jest w stanie przelać mi środków z powrotem na moje konto.

Rzetelne opinie o Akwaria.robizoo.pl

Akwaria.robizoo.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://akwaria.robizoo.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 68 321 25 42

Komórka
+48 603 252 010

Infolinia
+48 603 252 010

Logowanie