Kategorie: / Artykuły Zoologiczne

Akwaria.robizoo.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.67
opinie o Akwaria.robizoo.pl
5 / 5 2019-03-23

bardzo polecam, profesjonalny sklep, miła i fachowa obsługa , dobry kontakt, błyskawiczna realizacja. PS konkurencja niech się uczy:)

5 / 5 2019-03-16

bardzo szybka realizacja a przedewszystkim przyzwoite ceny

5 / 5 2019-03-06

ok

5 / 5 2019-02-28

Wszystko sprawnie i szybko zalatwione :) polecam

5 / 5 2019-02-14

Kupuje w tym sklepiu, bo towar b. dobry jakościowo ,miła obsługa i szybka dostawa.

5 / 5 2019-02-10

jak najbardziej dobra obsługa szybka dostawa i towar zgodny z opisem.

5 / 5 2019-01-30

Wszystko ok ale nie mają niektórych przedmiotów co wystawiają

5 / 5 2019-01-17

Gorąco polecam, wszystko przebiegło pomyślnie oraz szybko. Paczka była bardzo dobrze zabezpieczona. Szybka i miła obsługa oraz kontakt.

5 / 5 2018-12-25

Szybka i profesjonalna obsługa .

5 / 5 2018-12-22

ok

5 / 5 2018-12-22

Dobry kontakt ze sklepem. Produkt dostarczony w perfekcyjnym stanie. Oferta zdecydowanie na plus. Polecam ten sklep wszystkim fanom tętniących życiem akwariów.

2018-12-21

Bardzo dobry sklep i sprzęt jaki sprzedaje ! Wszystko przeprowadzone wzorowo ! Oby więcej takich sklepów, bo o takie to bardzo ciężko. Pozdrawiam

2018-12-20

Transakcja przebiegła pomyślnie

5 / 5 2018-12-15

Wielki pozytyw.Szybka dostawa ,profesjonalna obsługa. Idealna zgodność towaru przysłanego z zamówionym. W Robizoo dwa tygodnie trwają 7 dni wraz z weekendem. Zdecydowanie polecam.

2018-12-12

Bardzo duży wybór i dobre ceny ... natomiast jeśli chodzi o dostarczenie ,hmmm towar zamówiłem 1.12 a otrzymałem 8.12 ,więc napisanie dostawa w ciągu 2-3 dni to przesada .Na moje pytania kiedy otrzymam towar odpisywano mi,że dużo zamówień,że pracownicy magazynu na chorobowym :)

2 / 5 2018-12-06

Potrzebowałem szybko kupić akwarium 112l i tak się złożyło, że kilka sklepów przyjęło zamówienie, po czym się wycofało... Tak zmarnowałem kilka tygodni. Robizoo miało na stanie akwarium sprzedawane pod własną marką i szybko je wysłało. Zbiornik został w miarę dobrze zabezpieczony i wysłany na palecie, ale mimo wszystko nie dotarł do mnie w stanie nienaruszonym. Ukruszył się jeden z górnych rogów. Mimo dostarczenia dowodów zdjęciowych i odpowiedniego protokołu od firmy kurierskiej przez wiele tygodni byłem zwodzony, sklep udawał, że maile ode mnie idą do spamu i stąd brak odpowiedzi, obiecywał zajęcie się sprawą i zanosiło się, że będzie się to ciągnąć w nieskończoność. W pewnym momencie straciłem cierpliwość i wstawiłem baniak do piwnicy i trzymam tam roślinki, których akurat mam nadmiar lub chcę rozmnożyć, ewentualnie jakiś narybek. Samo akwarium, mimo że tańsze było o ok. 5-10 zł od niedostępnych w tym czasie produktów Aquaela, czy Diversy, wykonane jest skandalicznie. Praktycznie brak jakiegokolwiek oszlifowania krawędzi, szkło miejscami nie jest przecięte lecz zwyczajnie łamane, fugi silikonowe nierówne. Podejrzewam, że przygotowywał je jakiś totalny amator... Stanowczo nie polecam sklepu. Jeszcze muszę skomentować ocenę, bo wychodzi "neutralna". Poziom obsługi klienta i polecenie znajomym oceniłem na 1, jakoś zapakowania 3, szybkość realizacji 5 - wg mnie to dyskwalifikuje sklep, a nie daje ocenę neutralną.

5 / 5 2018-12-03

Błyskawiczna wysyłka, profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem.

2018-11-25

Zakupiłem akwarium z pokrywą i kilka innych rzeczy 27.07.2017.Termin dostawy do dwóch tygodni. Oczywiście zamówienie nie zostało zrealizowane i z niego zrezygnowałem. 17.08.2017 zamówienie zostało anulowane przez sklep i do teraz czyli 6.09.2017 nie otrzymałem zwrotu gotówki. Słyszę tylko kolejne wymówki typu sprawdzimy,jest w realizacji, a ja dalej czekam. Sklep to totalna porażka. Radzę omijać szerokim łókiem. Zamówienie 3847.

5 / 5 2018-11-10

polecam

2018-11-08

OK.

2018-11-04

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-11-02

wspaniały kontakt szybka wysyłka profeslonalna obsługa telefoniczna nic dodac nic ując jestem pod wrazeniem zestaw wybrany utargowany :D przesyłka na nastepny dzień po przelewie firma profesjonal POLECAM JAK NAJBARDZIEJ

5 / 5 2018-10-30

ok, polecam.

2018-10-26

Perfekcyjny, wrecz wymarzony kontakt z klientem, blyskawiczna obsluga i dostawaz

2018-10-25

aby wysłali wam towar za granice trzeba wczesniej do nich zadzwonić gdyż tak jak w moim przypadku powiedzieli mi że nie mają kuriera ,a pocztą polską nie dochodzą przesyłki w całości,trochę śmieszne gdyż do tej pory zamawiałem wszystko przez pocztę polską i dowozili wszystko w całości,raczej to trąci lenistwem ze strony sklepu i firma która jest odpowiedzialna za logistyke poprostu sama od nich ten towar odbiera ,po co się przemęczać ,brawo!!!!oby tak dalej .A co do kontaktu ze sklepem sam musiałem zadzwonić żeby się o tym fakcie dowiedzieć,żenada klient który nie zakupi nie warty jest zachodu

5 / 5 2018-10-25

Bardzo dobry kontakt, pełen profesionalizm gorąco polecam

2 / 5 2018-09-27

Na zamówienie czekałem prawie 40 dni gdzie w email otrzymanym po złożeniu zamówienia dw do trzech dni. Po dwóch tygodniach dzwonię pompa jest ale folii nie ma. Czekam kolejne dwa tygodnie Folia będzie za parę dni ale pompy nie ma. W końcu jest. I teraz najlepsze folia zamówiona 16 m kwadratowych przysłali 1, m kwadratowego i do tego brudna z ziemi. Dzwonię i stwierdzenie taką Pan zamówił. Odesłałem Panią na stronę internetową niech zapozna się z tym co sprzedaje PRZYZNAŁA MI RACJĘ MAMY BŁĄD NA STRONIE INTERNETOWEJ. Żeby nie było tak smutno zgodzili się przyjąć z powrotem towar JAK BY ŁASKĘ ROBILI I NIE ZNALI ZASAD ZWROTU TOWARU!!!! Po trzech dniach email PROSZĘ PORÓWNAĆ ZŁOŻONE ZAMÓWIENIE Z TYM CO JEST NA STRONIE INTERNETOWEJ. SPRAWDZAM POPRAWILI BŁĄD I MYŚLĄ ŻE SĄ CZYŚCI. TO JEST SZCZYT BEZCZELNOŚCI NABIERAJĄ LUDZI W BUTELKĘ ZWODZĄ Z TOWAREM I REALIZUJĄ ZAMÓWIENIE 2-3 DNI TO ZNACZY 30 -40 DNI. NIE POLECAM TEGO SKLEPU!!!!!!!!!!!!!

2018-09-26

OK :)

5 / 5 2018-09-26

Bardzo profesjonalna obsługa przy moich zamówieniach telefonicznych. Skorzystałem z zakupów już drugi raz. Wszystko profesjonalnie zapakowane - akwarium. Błyskawiczna realizacja zamówienia. Polecam wszystkim Firmę, bo potrafi zadbać o swojego klienta - pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-09-25

szybko solidnie i tanio

5 / 5 2018-09-20

sklep profesjonalny- łatwy kontakt z obsługą , realizacja zamówienia bez zarzutu, polecam.

2018-08-18

Godny polecenia

5 / 5 2018-08-14

Zamawiałem lampy ledowe do oświetlenia akwarium, wcześniej kontaktowałem się mailowo. Szy:bko uzyskałem wyczerpującą ifachową odpowiedź, dzisiaj odebrałem od kuriera zamówiony towar. Dwa lata gwarancji, efektowny wygląd, a jak włączyłem do prądu to po prostu super wygląd.

2018-08-06

Jest wybór, jest cena, jest MOC!

5 / 5 2018-07-25

Dobry, wyczerpujący opis produktu. Szybka realizacja zamówienia. Solidne opakowanie, co jest bardzo istotne przy produktach z tego rodzaju. . Polecam

2 / 5 2018-07-24

Do czasu jak nie wyjdą jakies problemy sklep ok ale jak tylko cos jest nie tak zaczynają się problemy. W moim przypadku zakupiłem u nich za pierwszym razem cały zestaw akwarystyczny ( akwarium, pokrywe, grzałki, napowietrzacze i takie tam) następnym razem znów zrobiłem zakupy na ponad 400zł w tym kupiłem filtr do akwarium za ponad 2 stówki który zaraz po zamontowaniu przeciekał więc postanowiłem do nich podjechać bo mam na miejscu i złożyc reklamację, wszystko fajnie bo powiedzieli mi że za 2 dni dadza informację i najprawdopodobniej będzie od razu do odbioru no ucieszyłem się bo rybki już w akwarium i te 2 dni bez filtra dadza rade, dziś już mija tydzień odpowiedzi zero, na maile pisane tez jej brak po prostu maja klienta w powazaniu a rybki powoli zaczynają mi padac i szlak mnie jasny trafia że nie zakupiłem od nic towaru przez internet bo już zażądałbym zwrotu gotówki. Szczerze nie polecam w przypadku jak cos nawali, bo tak poza tym jest w miare ok

5 / 5 2018-07-13

Wporządeczku,Polecam

5 / 5 2018-07-11

Bardzo dobry sklep. Goraco polecam! ;-)

5 / 5 2018-07-06

zamówienie bez realizacji,przyjęte 19.03.w tym dniu zgodnie z życzeniem dokonałem przelewu na wskazane konto /wraz z opłatą za dostawę kurierem w wys. 25zł/ i pomimo wysłanej korespondencji, żadnej reakcji czy informacji na temat realizacji zamówienia, tylko potwierdzenie otrzymania korespondencji i informacja "odpowiemy tak szybko jak tylko to będzie możliwe", ta szybkość trwa tydzień. Nigdy nie polecę tego sklepu znajomym, wcześniej zamówiłem towar w konkurencyjnym sklepie i otrzymałem go w ciągu 3 dni bez żadnych problemów, z opłatą za dostawę w wysokości 10zł,choć wartość zamówienia podobna. Żenada opinię wyrażam na ich własne życzenie link podany w automatycznej odpowiedzi Pozdrawiam

5 / 5 2018-06-27

szybka przesyłka,szafka pod akwarium ok

5 / 5 2018-06-23

Byłem pod wrażeniem zapakowania pokrywy do akwarium którą zamówiłem. Pełny profesjonalizm! Bardzo polecam na pewno to nie były moje ostatnie zakupy w tym sklepie!

5 / 5 2018-06-15

Sklep super!!! Szybka realizacja zamówienia. Super kontakt pomiędzy sprzedającym a kupującym. Towar zapakowany solidnie, a co najważniejsze TANIO!!! Mieszkam w UK i sam zorganizowałem sobie kuriera. 2 x duże paczki- £40+ koszt zakupów i tak dużo taniej niż ten sam towar w UK. Firma kurierska nie miała żadnych problemów z odbiorem przesyłki. POLECAM WSZYSTKIM TEN SKLEP. Daje 5 *****

5 / 5 2018-06-14

otrzymalem dzisiaj szafke DIVERSA jestem mile zaskoczony fachowoscia zapakowania towar na palecie zabezpieczony na maksa ,szybkosc dostawy naprawde polecam . ja napewna bede robil tu zakupy.

2018-06-12

SAME POZYTYWY BEZ ZBEDNYCH SLOW POZDROWIENIA TRZYMAJCIE TAK DALEJ

5 / 5 2018-06-10

Jestesmy zadowoleni.polecamy

5 / 5 2018-06-07

Bardzo byłem zaskoczony szybkością realizacji przesyłki od złożenia zamówienia do dostarczenia niecała doba przez pół polski. Chociaż nie wierzyłem że uda się a jednak a już nieraz zamawiałem przez neta wiele spraw, obsługa też bardzo miła i przyjemna jestem bardzo zadowolony. Polecam wszystkim.

2018-05-25

Towar bardzo dobrej jakości, błyskawiczna dostawa

2018-05-14

Godny polecenia

5 / 5 2018-05-09

Dobry sklep. W cenie normalnej paczki dostałem akwarium na palecie, super zabezpieczone. Pracownik sklepu ustalał wcześniej ze mną szczegóły zamówienia telefonicznie. Ogólnie bardzo polecam Robizoo!

3 / 5 2018-05-06

Odradzam ten sklep,kupiłem akwarium które pękło i zalało mi mieszkanie. Wadliwa szyba;/ reklamacja której nie uznali trwała 2 miesiące mimo że w gwarancji pisze do 14DNI!!!! ODRADZAM omijajcie ten badziewy sklep szerokim łukiem.

5 / 5 2018-04-26

Bardzo dobry sklep. Zamawiałem w poniedziałek 4.4.2016 akwarium 80x30x40 i dostarczono mi je już w środę 6.4.2016. Było zapakowane w mocną folię i zabezpieczone paskami, na drewnianej palecie. Folia była bardzo mocna, nie mogłem przebić jej palcem musiałem użyć noża. Co do sklepu to oferta jest bardzo duża, a ceny są przystępne. Z opcji negocjuj nie korzystałem. Przydało by się rozszerzenie oferty, o żywe roślinki do akwarium, bo moim zdaniem odpowiednio zabezpieczone przetrwały by transport. Fajna opcją jest darmowa dostawa od 90zł bo w miejsce opłaty za dostawę można zamówić jakiś sprzęt. W przyszłym tygodniu, też będę zamawiał kilka rzeczy. Kurier DPD bardzo miły, przydało by się takich więcej w tym zawodzie. Podsumowując polecam sklep RobiZoo i kurierów DPD.

5 / 5 2018-04-20

Z przyjemnością chwalę za doskonałą logistykę - wielokrotne maile, łatwość wyboru sposobu zapłaty, zamówienie zrealizowane nie szybko, ale błyskawicznie, a zakupiony towar w 100% jest zgodny z zamówieniem.

2 / 5 2018-04-12

Nie polecam tego sklepu. Kompletna porażka!!! Brak kompetentnej osoby, która rozpatrzyłaby szybko i skutecznie reklamację produktu. Obiecywany termin dostawy zamiennika jest fikcją, ponieważ dostawy jak nie było tak nie ma. Szkoda że mają takie odejście do klienta.

2 / 5 2018-04-08

Produkty różnej jakości - jedne bardzo dobrze wykonane, inne reklamowałem. Obsługa klienta ok. Przystępne ceny. Nie polecam grzałek za... 30zł - beznadzieja.

5 / 5 2018-04-08

Błyskawiczna przesyłka, towar 1 klasa :) Polecam

5 / 5 2018-04-06

Wszystko ok. Dobry kontakt, bez żadnych problemów. Sprawna i szybka wysyłka, towar jak najlepszy. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-04-04

Bardzo dobra i szybka obsługa, całkowicie zdalna, dobry i czytelny kontakt mailowy, zamówienie na grzałkę zrealizowane szybko i bez problemów. Jestem bardzo zadowolona z zakupów przez Robizoo.

2018-04-04

miała być darmowa dostawa,brak opcji do zaznaczenia,przelane 120zł bez kosztow przesylki 105zł,na paragonie 115zł brak jednej pozycji...

2018-03-22

Nie mam zdania.

5 / 5 2018-03-21

profesjonalna obsługa polecam łatwy kontakt

2018-03-12

Przyzwoita jakość obsługi - różne nieporozumienia co do wyboru kuriera (na stronie inaczej niż w praktyce). Produkty różne; niektóre bardzo dobrej jakości a niektóre prosto z Chin.

2018-03-12

Wszystko w jak najlepszym porządku, chętnie skorzystam po raz kolejny

5 / 5 2018-03-01

Super transakcja TOWAR DOTARŁ NIE USZKODZONY I NA CZAS KOMUNIKACJA Z SPRZEDAJĄCYM BARDZO DOBRA POLECAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE NADMIENIAM IŻ PACZKA BYŁA DUŻA BO BYŁ TO ZESTAW AKWARYSTYCZNY 350L

5 / 5 2018-02-23

Same plusy,polecam goraco!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-02-04

Wszystko super:)

5 / 5 2018-01-07

Bardzo dobry kontakt, doradztwo. Jak najbardziej polecam przyszłym klientom.

5 / 5 2018-01-03

Super, Wszystko tak jak miało być.

5 / 5 2017-11-18

Zostałem bardzo dobrze obsłużony, doradzili fachowo i jestem zadowolony z zakupu.

5 / 5 2017-11-09

Dostawa zgodna z zamówieniem i błyskawiczna, polecam.

2017-10-27

Co najmniej część personelu nie odróżnia zamawiającego od odbiorcy. Jeżeli klient musi podać dwa adresy [ inny jako zamawiający a inny odbiorcy ] będzie problem. Słabo zapakowane akwarium. Całe szczęście że komunikacja mailowa wzorowa. Towar zgodny z uzgodnioną ofertą.

5 / 5 2017-10-20

SUPER TOWAR,SUPER KONTAKT,SZYBKA WYSYŁKA,GORĄCO POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

1 / 5 2017-10-16

Sklep powinien zmienić nazwę na Roooobi z ludzi balona! Próbowałem zamówić w tej dziadowskiej hurtowni szafkę pod akwarium. Czekałem na kontakt od całej Wielkiej szefowej czy będzie taka szafka o jaki czas zamówienia,? Oczywiście zero kontaktu. Spróbowałem u mądrzejszego sprzedawcy ale zrobił to samo co jego pani. Zero odzewu. Do następnego jak zadzwoniłem powiedział że sprawdzi i za chwile oddzwoni. Oczywiście olał mnie totalnie. Cale szczęście ze nie wplacilem kasy bo teraz bym sie o nią musiał szarpać. Po 3 tyg. oczekiwania kupie szafkę gdzie indziej a tej firmy już nie chce widzieć na oczy mimo ze jest w moim mieście i każdemu będę ją odradzał. Ludzie uważajcie na tych oszustów!!!

5 / 5 2017-10-08

Supersklep internetowy!!!

5 / 5 2017-09-29

polecam,mila obsługa szybka wysyłka dobry kontakt

5 / 5 2017-09-12

Sklep jest świetny. Ceny, wykonanie produktów są super Obsługa klienta jest profesjonalna. Polecam ten sklep :)

5 / 5 2017-08-30

Naprawdę polecam

5 / 5 2017-08-26

Szybka i sprawna obsługa. Wysłany towar dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Polecam

5 / 5 2017-08-09

Polecam sklep. Zamówione dwa akwaria plus małe akcesoria - niesamowicie zapakowane, chronione przed uszkodzeniami - jakość zapakowania doskonała. Produkty zgodne z opisem. Realizacja zamówienia wydłużyła się z 3-4 dni do 7, jednak może być to usprawiedliwione okresem przedświątecznym. Kontakt ze sklepem poprzez maile bardzo dobry. Odpowiedzi otrzymywałem po kilku godzinach, chociaż mogłyby być konkretniejsze, jednak mimo to należy się plus za kontakt. Zobaczymy jak akwaria będą się trzymały. Polecam.

2017-08-06

Najgorszy sklep z jakim się dotychczas spotkałem. Wystawia towar jakiego nie ma na sklepie. Mało tego po zakupie każe sobie dopłacić jak w moim przypadku równe 70 zł. Żenada i wstyd, że taki sklep istnieje

5 / 5 2017-08-06

Jak zawsze wszystko super. Duże akwarium fantastycznie zabezpieczone na czas przesyłki. Mogłam się umówić na kiedy ma być dostarczone, żebynie było kłopotu z odbiorem. Po raz kolejny pokazujecie że znacie się na rzeczy i dbacie o swoich klientów.

5 / 5 2017-07-18

jestem zadowolony

5 / 5 2017-07-17

Jestem bardzo zadowolony z szybkości realizacji.Wszystko jak w opisie.

5 / 5 2017-07-14

Szybka realizacja,ceny bardzo konkurencyjne, Polecam zakupy w tym sklepie.

2 / 5 2017-07-04

Akwarium nie przyjechało ponieważ bylo zapakowane w zykly karton i cale sie zbilo poprosilem o zwrot pieniedzy 2 miesiące czekam i co tydzien ta sama informacja na infolini ze przelew bedzie jutro jak nie bedzei prosze zadzwonic i poprosić dana osobe gdy dzwonie i prosze dana osobe slysze ze jej teraz niema za chwile zadzwoni zero odpowiedzi az do zamkniecia sklepu nie polecam dziwię sie ze ci oszuści jeszcze maja ten sklep

5 / 5 2017-06-22

Produkty są w dobrej cenie, a obsługa klienta jest profesjonalna. Widać że znają się na tym co robią. :)

5 / 5 2017-06-12

napisałem Email do 3 wystawiających ten towar na allegro o koszt przesyłki 2 szt tylko akwaria.net mi odpowiedział dziś otrzymałem przesyłkę dobrze zapakowaną zgodnie z umową wszystko się zgadza no i oczywiście tanio.Polecam! bartolini2m

5 / 5 2017-06-07

Pełen profesjonalizm!!!! Jestem zadowolona z szybkiej dostawy i doskonałego kontaktu ze Sprzedającym. Towar jest zgodny z opisem. Polecam ten sklep i życzę udanych zakupów!

5 / 5 2017-05-24

Sklep - marzenie! Można dostać chyba wszystko... Super profesjonalna obsługa, znakomite doradztwo - podpowiedzą, pomogą wybrać, sami ustalą dane techniczne zamówienia, jeżeli ktoś się nie zna... Natychmiastowy odzew firmy w razie problemów, pytań i wątpliwości. Jakość produktu bardzo dobra. Ceny niewygórowane. Zabezpieczenie transportowe towaru - świetne! Dwa dni rozbierałam potężny drewniany stelaż...Nietypowe akwarium, to dla Robi Zoo pestka! Nawet takie naprawdę nietypowe... Naprawdę, szczerze polecam!

5 / 5 2017-05-14

jest ok

5 / 5 2017-04-28

Wszystkie firmy prowadzące sprzedaż internetową powinny być takie jak ta firma. Kupujesz, płacisz, na następny dzień towar jest w domu. Kupiłem akwarium, trochę bałem się o stan w jakim przyjdzie - nie potrzebnie. Jakość pakowania towaru - 1 klasa. Polecam bo warto.

5 / 5 2017-04-22

Świetne zaopatrzenie, naprawdę konkurencyjne ceny i dobre opisy produktów. Genialnej jakości piasek kwartowy. Biały jak śnieg, w przeciwnieństwie do odpowiedników ze sklepów Zoo stacjonarnych. Polecam produkt!!

5 / 5 2017-04-20

profesjonalnie i przejrzyście polecam gorąco

2017-03-30

Po zakupie i przelewie pieniędzy na konto sklepu otrzymałam informacje ze nie mają towaru jaki zamówiłam, a więc poprosiłam o zwrot pieniędzy i już 2 tydzień nie potrafią przelać mi pieniędzy s powrotem na konto...

Rzetelne opinie o Akwaria.robizoo.pl

Akwaria.robizoo.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://akwaria.robizoo.pl

Email
[email protected]

Telefon
+48 68 321 25 42

Komórka
+48 603 252 010

Infolinia
+48 603 252 010

Logowanie