Kategorie: / Dom

Aledobre.pl Opinie Klientów

4.92/5.00 - ilość ocen: 38
opinie o Aledobre.pl
5 / 5 2019-03-12

Uwielbiam ich reklamy, zabawny i intrygujący mailing oraz profesjonalną obsługę!!! Nawet reklamacje są przyjemne i bezproblemowe. Jako klient czułam się ważna i rozumiana. Bardzo serdecznie polecam zakupy w aledobre.pl

2019-02-16

jestem bardzo pozytywnie zaskoczona fantastyczną obsługą tego sklepu. Nie dodana przez pomyłkę promocyjna laska wanilii została dosłana kolejnym listem, pomimo, że zapytałam o możliwość otrzymania jej przy następnych zakupach :) Bardzo dziękuję! napewno były to pierwsze z wielu zakupów u Państwa. Aż się w głowie kręci od ilości wspaniałych produktów, na początek wypróbuje te boskie aromaty do wypieków (migdał, wanilia, pomarańcz). Pozdrawiam serdecznie!!

5 / 5 2019-02-09

Zamówienie złożyłem o 23:50 30.11 (dzień zakupów bez opłaty za przesyłkę), a całość dotarła do mnie 2.12 o 12:00 (poczta polska się baaaaardzo poprawiła). Towar zapakowany bardzo profesjonalnie. Wszystko zgodne z zamówieniem. Jedyny mankament to xły numer przesyłki podany w mailu potwierdzającym wysłanie zamówienia.

2019-02-09

Bardzo fajny sklep, ma naprawdę szeroką ofertę i produkty z całego świata - bardzo to cenię. Niesamowicie krótki czas realizacji zamówienia.Nie mogę wyjść z szoku :-)

5 / 5 2019-01-10

Szybka realizacja zamówienia, towar dobrze zapakowany i oczywiście zgodny z opisem. Nie ma się do czego przyczepić. Polecam.

5 / 5 2019-01-05

Sklep fantastyczny. Nigdy nie robią problemów z jakąkolwiek sprawą i zawsze dotrzymują słowa. Bardzo szybko załatwili sprawę z moją reklamacją a każdy produkt zamówiony w tym sklepie jest doskonały:) Polecam każdemu kto docenia rzetelność i uczciwiość.

5 / 5 2019-01-01

Jestem bardzo zadowolona :)

5 / 5 2018-12-16

Pełen profesjonalizm. Zakupy w Ale dobre to sama przyjemność! POLECAM!!!

2018-11-23

Na prawdę inne sklepy powinny przyjść tutaj na korepetycje jak byc najlepszym sklepem! Robienie zakupów w Ale Dobre to czysta przyjemność i 100% zaufanie! Pozdrawiam cały Zespół!

5 / 5 2018-10-23

Zakupy zrobione po nieudanym zamówieniu w innym sklepie. Rewelacyjna i bardzo profesjonalna obsługa. Towar należycie zapakowany. Kontakt telefoniczny bardzo przyjemny a firma elastyczna jeśli chodzi o zmiany w zamówieniu. Zapomniałem dodać jednego produktu do koszyka i korekta odbyła się bez kręcenia nosem czy utrudnień. Bardzo polecam!

5 / 5 2018-09-30

PROFESJONALNA OBSŁUGA,EXPRESOWA WYSYŁKA I TOWAR JAK NAJBARDZIEJ ZGODNY Z OPISEM.DANIA Z KOCIOŁKA SĄ NIEZAPOMNIANYM DLA PODNIEBIENIA.

5 / 5 2018-09-30

Fajny sklep. Z początku lekko zmroziły mnie ceny, ale uznałam, że raz się żyje i zasłużyłam na trochę luksusu. I wiecie co? Warto było. Zważywszy na jakość produktów (za markę się płaci wszędzie, więc tu też), łatwość kontaktu ze sklepem i profesjonalną obsługę (naprawdę poczułam, że jako klient jestem ważna), a zwłaszcza na sposób, w jaki poradzili sobie z drobną skuchą, która się przydarzyła przy realizacji zamówienia. Było to tak: w przesyłce z moimi zakupami czegoś brakowało - wystraszyłam się w pierwszej chwili, bo nie sprawdziłam paczki w obecności kuriera, na paragonie było wszystko - i jak miałabym udowodnić, że przesyłka naprawdę była niekompletna? I tu się dopiero zdziwiłam (mam traumy jeszcze z PRL): nikt nie kazał mi niczego udowadniać, zostałam przeproszona (przekonująco, po ludzku) i z prędkością światła kurier mi doręczył brakujące przedmioty. No, po prostu szacun. Kupujcie tu, bo za to wszystko naprawdę warto zapłacić.

5 / 5 2018-09-18

Polecam serdecznie! Świetny wybór towarów, bardzo życzliwa obsługa, szybka dostawa!

5 / 5 2018-09-07

Doskonały wybór towarów, gdzie indziej niedostępnych, szybka, sprawna realizacja, znakomity kontakt.

2018-09-03

Robienie zakupów w Ale Dobre to czysta przyjemność i 100% zaufanie! Pozdrawiam

2 / 5 2018-08-02

Ze sklepem miałam do czynienie 2 razy i mogę o nim powiedzieć w skrócie jedno: absolutnie nie polecam! 4 sierpnia wcześnie rano złożyłam zamówienie na produkty spożywcze + jeden użytkowy,poprosiłam sklep,aby wysłali zamówienie po weekendzie tym samym dając sklepowi aż 3 dni robocze na zorientowanie się w swoim stanie magazynowym,przygotowanie paczki i jej wysłanie; 8 sierpnia otrzymałam od sklepu mail z informacją o szczęśliwym wysłaniu mojego zamówienia,jako że sklep nie podał mi namiarów na śledzenie drogi paczki i więcej się do mnie nie odezwał nazajutrz rano - 9 sierpnia - napisałam do sklepu aledobre.pl, aby dosłano mi numer listu przewozowego do śledzenia paczki.Przez wiele godzin nie było żadnego odzewu,aż wreszcie dopiero po południu zadzwoniło jakieś młode dziewczę sprawiające wrażenie bardzo niekompetentnej osoby i zaczęło mętnie zeznawać,że tak naprawdę paczka nawet nie została jeszcze spakowana,ponieważ nie mają jednego produktu i już go mieć nie będą,potem pojawił się kolejny produkt którego nie mają i pani nie wiedziała czy w ogóle go będą mieli a na koniec okazało się,że jeszcze trzeciego produktu nie ma i być może będzie w ciągu kilku dni..ta dziewczyna nawet nie zająknęła się na temat tego dlaczego w takim razie przez 4 dni robocze - a jak dodać kalendarzowe to 5 dni - absolutnie nikt nie skontaktował się ze mną,aby powiadomić mnie,że aż 3, z niespełna 10 produktów, nie mają ( odezwali się tylko dlatego,że to ja do nich pierwsza napisałam a i tak zrobili to niespiesznie );nie powiedziała także nic na temat tego dlaczego mnie okłamali wysyłając mail z informacją o wysłaniu paczki skoro nawet nie byli w stanie jej spakować w ciągu 5 dni, bo nie mieli towaru! Nie miałam czasu rozmawiać z tą osobą, wiec powiedziałam im,że daję im czas do końca tygodnia jednak jeszcze tego samego dnia znalazłam inny sklep w którym zamówiłam te same produkty i mam już je w domu, ponieważ drugi sklep potrafił wywiązać się z zamówienia w ciągu 24 godzin a aledobre.pl nie było nawet w stanie rozpocząć realizacji zamówienia po 5 dniach! 10 sierpnia odwołałam zamówienie w aledobre.pl dostałam odpowiedź od sklepu,że przyjmują rezygnację tylko nie rozumieją dlaczego..(sic!) Nie wiem czy ci ludzie są tak nieodpowiedzialni,czy też traktują ten sklep jak rozrywkę,skoro nie rozumieją iż obowiązują ich pewne przepisy i że klienci nie mają żadnego obowiązku podzielać ich luzackie podejście i ślimacze tempo realizacji zamówień. Oferują do sprzedaży towar którego tak na prawdę w ogóle nie mają ale nigdzie na stronie sklepu przy produktach nie ma informacji o tym,że są to towary na zamówienie,nie ma też informacji o jakimkolwiek czasie dostawy a jest to niezgodne z prawem konsumenckim. Do tego robią co mogą,aby unikać kontaktu z klientem - nie odbierają telefonów a na maile odpowiadają opornie w dodatku nie poczuwając się do jakiejkolwiek winy. Przy moim poprzednim zamówieniu była podobna historia - też czas dostawy znacząco się wydłużył o parę dni,bo rzekomo nawalił dostawca i nie dowiózł na czas jednego z 2 zamówionych przeze mnie produktów jednak też poinformowano mnie o tym fakcie dopiero po moim mailu gdy sklep przez parę dni nie dawał znaku życia i nie wiedziałam co się dzieje z zamówieniem. Ogólnie rzecz ujmując sklep tylko dla wyjątkowo pobłażliwych osób albo tych,którzy lubią być robieni w konia. Na oko masa bardzo dobrej jakości towaru jednak w rzeczywistości niczego,albo ledwie niewiele z tego, jest fizycznie dostępne,ponieważ produkty są przez sklep zamawiane dopiero po złożeniu zamówienia przez klienta, o czym nie ma żadnej informacji, a zatem celowo wprowadzają potencjalnego nabywce w błąd; do tego dodać należy wyjątkowo olewackie podejście do klienta,niechęć do kontaktów i rzetelnej,zgodnej z prawdą informacji - krótko mówiąc w zestawieniu z innymi sklepami o podobnym profilu aledobre.pl wypada gorzej niż kiepsko i stanowczo go nie polecam.

5 / 5 2018-07-22

Sklep jest po prostu rewelacyjny! Przemiła obsługa, jakiej jeszcze nie spotkałam w sklepach internetowych! Paczuszki zapakowane na 'tip top', genialny czas przesyłki, świetna jakość oferowanych produktów! W trakcie pojawił się niewielki kłopot z winy sklepu, jednak tak profesjonalnego i szybkiego rozwiązania sprawy konsumenta nie uświadczyłam jeszcze! Wszystko na korzyść kupującego. Wiem, dużo wykrzykników, ale sklep i obsługa przerosły moje najśmielsze oczekiwania!

5 / 5 2018-07-22

Najlepszy sklep z jakiego mi sie udalo korzystac. Szybko, zamowienie i w tym samym dniu wysylka. Firma kurierska tez bez zarzutu. Polecam sklep z racji obslugi i bardzo dobrego i praktycznego asortymentu. Jeszcze raz polecam... ~Irena [2012/06/06 13:40:26]

5 / 5 2018-06-22

Obsługa sklepu w pełni profesjonalna. Szeroki asortyment. Sklep godny polecenia.

5 / 5 2018-05-18

sprawnie, szybko, bardzo szybko, duży wybór :)

2018-05-06

Jeśli komus brakuje w kuchni gwiazdki z nieba oni ją załatwią.

5 / 5 2018-05-03

Bardzo pozytywne wrażenie, atrakcyjna cena jakiej nie znalazłam w żadnym innym sklepie, szybka przesyła a towar spełnił oczekiwania i w dodatku laska wanilii - POLECAM.:up:

5 / 5 2018-04-15

Polecam sklep- pracownicy działają bardzo sprawnie,profesjonalnie, z zaangażowaniem. Z zakupów jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-04-10

W pełni profesjonalna obsługa, przesyłka dobrze zapakowana, szybko dostarczona firmą kurierską. W sklepie robią fajne promocje. Zwrotu towaru można dokonać aż do 365 dni po zakupie:)

5 / 5 2018-03-23

Wszystko super

5 / 5 2018-03-08

Wszystko odbyło się bardzo szybko i rzetelnie. Gdyby nie mail od sklepu nie wiedziałabym, że paczka czeka na mnie na poczcie od 5 dni, ponieważ nie zostawili żadnego awizo :)

5 / 5 2018-03-04

Polecam wszystkim ciekawych nowych i praktycznych rozwiązań w kuchni. Oferowane produkty są najwyższej jakości a obsługa sklepu profrsjonalna. Zachęcam do eksperymentowania w kuchni z przyprawami, które oferowane są w sklepie a wprowadza Was w cudowny świad orientalnych smaków.

5 / 5 2018-02-16

Rewelacyjny sklep, świetnie się załatwia zakupy, błyskawiczna wysyłka i doskonała informacja o statusie zamówienia na każdym etapie na maila:) A do tego produkty najlepszej jakości:)) Gorąco polecam!!!

5 / 5 2018-02-04

Super obsługa i szybkość działania. Wszystko odbywa się bardzo sprawnie i w miłej atmosferze. Towar z najwyższej półki-ceny może nie najniższe w Polsce, ale to co oferują przebija inne tego typu sklepy.

5 / 5 2017-12-05

bardzo miła i konkretna obsługa,szybka realizacja ,w moim przypadku bardzo pozytywna reakcja na uszkodzony towar i przysłanie następnego w ciągu 2 dni.

5 / 5 2017-12-03

Polecam - duży wybór, fajne promocje i błyskawiczna przesyłka. Wszystko na plus :) (i mam teraz foremkę w kształcie Statuy Wolności :D)

5 / 5 2017-12-03

Bardzo duży wybór, stale przybywają nowości, a promocje są atrakcyjne. Składałam już kilka zamówień, niestety w prawie każdym coś było nie tak. W jednym - podarte opakowanie produktu, który miał być prezentem, w drugim - złe rozmiary pokrywek do misek, w trzecim - wadliwy wałek, a w czwartym brak jednego z zamówionych produktów. Szczęśliwie - kontakt jest bez zarzutu i szybko rozwiązują te problemy. Generalnie polecam.

5 / 5 2017-11-26

Mam ogromne zaufanie do tego sklepu. Prezentuje bardzo bogata ofertę i na dodatek - zawsze wszystko otrzymuję szybko doskonale zapakowane

5 / 5 2017-11-15

Sklep jest rewelacyjny. Profesjonalna i bezproblemowa obsługa, bardzo sympatyczny kontakt, towary świetnej jakości, w dobrych cenach. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-10-07

W tym sklepie można znaleźć świetne rzeczy i to za atrakcyjną cenę:) Kontakt z klientem bardzo dobry. Przysyłka szybka. Firma uczciwa i profesjonalna. Polecam serdecznie !

5 / 5 2017-09-30

Kolejne przyjemne zakupy w AleDobre. Błyskawiczna realizacja, produkty wysokiej jakości i wyczerpująco zaprezentowana oferta. Do zakupów zachęcają zniżki i kody rabatowe, a także pachnący gratis w przesyłce. Szczerze polecam:)

2017-09-10

Błyskawiczna wysyłka, produkt świetnie zapakowany. Niskie koszty wysyłki - jak na wysyłkę kurierem. Bardzo pozytywnie zostałam zaskoczona - duży PLUS dla sklepu! Minus za małą rozbieżność w kosztach przesyłki podaną na stronie w dniu składania zamówienia - chciałam się upewnić, więc dzwoniłam kilkakrotnie, żeby to wyjaśnić jednak nikt nie odbierał - za to drugi minus.

5 / 5 2017-09-02

Polecam. Sprawna obsługa i pomoc w razie problemów. Rewelacyjne produkty!

5 / 5 2017-06-20

Bardzo szybka realizacja. Produkty bardzo dobrej jakości. Rewelacyjny kontakt mailowy

5 / 5 2017-06-07

Błyskawiczna przesyłka, produkty solidnie zabezpieczone i przede wszystkim wysokiej jakości, a w upominku pachnąca wanilia. Kontakt ze sprzedawca rzeczowy i przesympatyczny. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-05-23

sklep super obsługa mega szybka towary z górnej półki i oby było więcej takich sklepów.

5 / 5 2017-05-11

Uwielbiam zakupy w sklepie aledobre.pl . Ogromny wybór produktów, doskonała jakość i dostępność. Bardzo atrakcyjne ceny i fantastyczne promocje. Przesyłka zawsze zapakowana profesjonalnie, nigdy nie uległa zniszczeniu. Polecam bardzo serdecznie!

5 / 5 2017-05-02

Pełen profesjonalizm. Obsługa klienta na bardzo wysokim poziomie. Produkty spełniają oczekiwania nawet najbardziej wybrednych odbiorców. Tak trzymać!!!

5 / 5 2017-04-16

Błyskawiczna wysyłka, miła i kompetentna obsługa,towar dobrej jakości bezpiecznie zapakowany.100% zadowolenia. Polecam

2017-04-09

REWELACJA!!! ZAWSZE SZEROKI WYBÓR TOWARÓW OD NAJLEPSZYCH PRODUCENTÓW, ZAWSZE JAKIŚ GRATIS PRZY ZAMÓWIENIU. WSPIERAJMY POLSKIE SKLEPY.

Rzetelne opinie o Aledobre.pl

Aledobre.pl

Siedziba
Radzymin

WWW
http://www.aledobre.pl

Email
[email protected]

Telefon
(22) 371 02 07

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie