Kategorie: / RTV / Motoryzacja

Alejasamochodowa.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.07
opinie o Alejasamochodowa.pl
2 / 5 2019-03-10

Nie polecam wręcz odradzam, straszny sklep. Przysyłają uszkodzone części nie reklamują danej części dodatkowo są okropni i wulgarni przez telefon. Przestrzegam przed tą firmą.

2019-03-03

Pieniądze za część wpłacone, części brak, brak zwrotu gotówki. Pan który odebrał telefon powiedział mi że sam pracuje w firmie i nie ma przełożonego. Później powiedział że przełożony rozmawia tylko na migi. Omijać

1 / 5 2019-02-23

Uwaga!!! To oszuści, nie mają towaru który zamawiamy ze strony internetowej a później nie oddają pieniędzy. Oczywiście sprawę zgłosiłam już na Policji :(

2 / 5 2019-02-23

ZDECYDOWANIE NIE POLECAM! Towar fatalnie zapakowany (atrapa do citroena) uległ uszkodzeniu w trakcie transportu. Kurier spisał protokół szkody, wszystkie zdjęcia uszkodzenia i protokoły przesłałem do sklepu na mail podany do reklamacji. Adres mailowy i telefony podane dla celów reklamacji nie działają. Podano mi telefonicznie inny adres reklamacyjny ([email protected]), ale tu też nie dostałem żadnej odpowiedzi. Kontakt telefoniczny bardzo nieprzyjemny i chamski. Tylko jedna osoba zajmuje się reklamacjami, ale albo jeszcze jej nie ma w pracy albo już jej nie ma w pracy. Jednym słowem mówiąc OSZUŚCI.

2019-02-22

Złodzieje. Przeszło 2 tyg. temu kupiłem u nich towar. Do dziś go nie otrzymałem. Jakikolwiek kontakt z sklepem kończy się niepowodzeniem. NIE KORZYSTAĆ!!!

1 / 5 2019-02-13

Wyludzenie ! zglaszam sprawe na policje, dalem im czas do poniedzialku na zwrot pienidzy. UWazajcie i nie wysylajcie pieniedzy, takze przez Przelewy24.Zawiadomilem ich o tym , ale nie wiem czy cos robia w tej sprawie.Nie maja kontaktu ze Sprzedawca, do mnie rowniez nie odpisuja, a dodzwonic sie nie da do nich.Trzeba zglosic zbiorow iszustwo do Prokuratury zeby sprawa nabrala skali bo za 150 zl nie pojda siedziec, ale jak oszukali setki osob to juz tak, ktos zbiera podpisy w tej sprawie???

2 / 5 2019-02-12

Nie polecam tego sklepu! Złodzieje i tyle, zamówiłem u nich olej silnikowy przedpłatą przelewem na konto. W odpowiedzi zwrotnej otrzymałem informacje, że nie posiadają tego oleju na stanie i transakcja została anulowana, tylko jedno ale. Gdzie moje pieniądze, które zapłaciłem za ten olej? Przepadły, na nic dały próby dzwonienia, wykręcali się, że nie są z księgowości, że mam napisać wiadomość e-mail, na który wysyłam wiadomości i cisza. Nikomu nie polecam kupować w tym sklepie, chyba, że szybko chcecie się pozbyć swojej gotówki!

5 / 5 2019-01-17

Złodzieje w świetle art. 286 KK paragraf 1. Złożyłem zawiadomienie o popełnieniu przestępstwa. Ta firma ma nastepujacy model biznesowy: - czesc klientow zostanie lekko okradziona, ale na male kwoty tzn. np. 160 zl, tak, zeby nie oplacalo sie zakladac sprawy cywilnej ani isc na prokurature. stanowi to dodatkowy zarobek tej firmy. Ogólnie: - Zamówiona i opłacona część nie została wysłana, jak się do nich dzwoni i pyta co jest to mówią, że im pękła i żeby zgłosić reklamację. - Nie rozpatrują reklamacji bo "szefa nie ma", przyjdzie po 16. O 16 się dzwoni to "szef gdzieś poszedł, nie wiem przecież, tak?" - Na telefonach siedzą Janusze, którzy mówią "ale no co ja mogę zrobić, kierownika nie ma". - Nie potrafią udzielić informacje kiedy zostało coś wysłane, nie wiedzą jaki numer przesyłki nadali, cytat: "panie my wysyłamy tysiące przesyłek dziennie, nie ma tu na to systemu do śledzenia!" - Janusze na telefonach są opryskliwi - polecam od razu z mordą na nich, inaczej w ogóle rozmowa jest jałowa. - Jakiekolwiek pytania dot. samych produktów - moje pytanie: "widze tu dwie atrapy grilla, jedna drozsza od drugiej, cyz moglby mi pan wyjasnic roznice 50zl w cenie", odp. "no widocznie sie roznia". takze tego :) - po zlozeniu reklamacji cisza, po wyslaniu wezwania do zaplaty cisza, teraz prokuratura sie tym zajmuje.

2019-01-14

Witam. Ja także zostałem oszukany przez tych zlodzieji. Mam pytanie czy komuś udało się odzyskać pieniądze przez komornika?

2019-01-11

Jestem kolejną ofiarą tego sklepu nie mogę odebrać pieniędzy za skraplacz do klimatyzacji .Sprawę już oddałam do Inspekcji Handlowej w Warszawie po dwóch miesiącach sprawa stoi w miejscu .Inspektor Handlowy zrobił swoje bez rezultatu .jestem za PABLO trzeba się zebrać i złożyć zbiorowy pozew do sądy oni czują się bezkarni

2018-12-30

Sklep oszukuje klientów którzy zamówili i z góry dokonali opłaty za towar i przesyłkę kurierską. Ja dokonałem zamówienia 1.08. 2017 r. , w dn. 17.09.2017 r. otrzymałem meila o treści "brak towaru" i pomimo wielokrotnego upominania się o zwrot wpłaconej kwoty /chociaż tylko 49 zł/ to do 17.10.2017 r. nawet nie dostałem żadnej informacji. Aleja samochodowa oszukuje klientów którzy wpłacili kwoty poniżej 200 zł ponieważ nie ponośiztego tytułu konsekwencji prawnych.

5 / 5 2018-12-26

Sklep nie zasługuje na żadną gwiazdkę. Telefoniczni interlokutorzy kłamią, że przekażą sprawę do odp. komórki i na tym koniec. Wpłaciłem pieniądze z góry - towar dostarczono niezgodny z zamówieniem, towar zwróciłem a firma "zapomniała", że należy zwrócić pieniądze. OMIJAC Z DALEKA, NIE PŁACIĆ ANI ZŁOTÓWKIPRZEDPŁATY ( choć jest niezgodne z regulaminem tego "super" sklepu). Takim sklepem powinna się zająć POLICJA. Aż dziwne, że śledząc opinie internautów nie zrobili tego do tej pory. Może gdyby to dotyczyło jakiegoś POSŁA - ogólnie dziadostwo i pobłażanie złodziejom. Panie Ziobro a tyle Pan obiecywał.

1 / 5 2018-12-09

Nieprofesjonalna obsługa. Brak kultury w prowadzeniu rozmowy (np. przerwanie rozmowy), opryskliwość. Towar przyszedł niewłaściwy mimo że wielokrotnie podawałam markę, rocznik samochodu. Za wymianę muszę zapłacić, choć wina nie leży po mojej stronie. Koszt wysyłki (60 zł). Nie polecam tej firmy.

2018-11-18

Dwa razy robiłam zamówienie w tym sklepie pierwszy raz otrzymałam przesyłke po tygodniu za drugim razem po miesiącu proszenia się o zwrot pieniędzy zamówiłam pokrowce samochodowe( których nie mają na stanie tylko widnieją na stronie.) udało mi się wymienic na inny towar. Uważajcie na zamówienie najlepiej za pobraniem.

1 / 5 2018-11-12

Sklep nierealizujacy zamówien i brak kontaktu ze sprzedajacym.

2018-11-05

Zostałem oszukany i nie odzyskałem zwrotu pieniędzy za anulowane zamówienie. Wszystkich poszkodowanych zapraszam na stronę gdzie zakładamy zbiorowy pozew.

2018-10-31

Złodzieje. Po prostu złodzieje. Kasa poszła, a produktu pomimo wysłania kilku maila nie ma już od kilku miesięcy. Brak słów.

2 / 5 2018-10-31

Nie polecam sklepu. Nie wiem kto się zajmuje obsługą klienta ale ten gbur, który odbiera telefony powinien iść kopać rowy bo tylko się do tego nadaje a nie do obsługi klienta. wysyłają towar niezgodny z zamówieniem i ten człowiek uważa że jest wszystko w porządku. Odzyskanie zapłaconej gotówki za część graniczy z cudem. Jeżeli masz czas na użeranie się z "obsługą klienta tej firmy" to korzystaj z ich sklepu ,natomiast osobom którym zależy na czasie i chcą być dobrze obsłużeni zdecydowanie odradzam

3 / 5 2018-10-29

Zamówione reflektory nie odpowiadały opisowi w sklepie. Odesłałem je z powrotem. Od 2-ch miesięcy czekam na reakcję sklepu i zwrot pieniędzy. Odradzam jakiekolwiek zakupy w tym sklepie.

2018-10-10

Oszuści złodzieje ,odesłałam towar to nie przyjęto bo karton nie był zastreczowany!!!!

1 / 5 2018-10-09

#Alejasamochodowa.pl Oszuści-Nie ZAMAWIAJCIE!!! z takim chamstwem jeszcze się nie spotkałam-widać pan po drugiej stronie bardzo zakompleksiony,gdyż nawet nie miał odwagi się przedstawić-cóż niska samoocena-pewnie też małe przyrodzenie, cham chciałby być kierownikiem ale niestety mógłby mu tylko buty czyścić :-D:-D jakie to przykre że mocny w pysku tylko przez telefon. Opinie na fejsie negatywne sa kasowane proszę przeczytać na Google.

1 / 5 2018-10-07

Uwaga na oszustów wystawiają rzeczy a później anulują zamówienia i nie zwracają pieniędzy. Ja oddaje sprawę do sądu. Proponuje jeżeli są chętni złożyć wspólny wniosek nie tylko do sądu ale także wniosek o odebranie praw handlowych i zawieszenie działalności gospodarczej właścicieli . Chętnych proszę o wiadomość priv.

3 / 5 2018-10-04

Odradzam wszystkim. Pomimo anulowania transakcji pod koniec ub. roku, do dnia dzisiejszego nie można uzyskać zwrotu pieniędzy. Kontakt mailowy-zero odpowiedzi. Kontakt telefoniczny- całkowite lekceważenie. Powtórzę-odradzam wszystkim!!!

2018-09-29

Zamówiłem zderzak do a6 c6 dnia 28.01.2019, przedni nowy, za chyba najnizsza cene w internecie 250 zl, plus przesylka 38zl, zaplacilem z góry przez przelewy24.pl, we wtorek rano dostałem email ze zamówienie jest realizowane, wszedłem na opinie, przeczytałem, no i pomyslalem ze pewnie jestem 300zl w plecy,bo faktycznie telefon milczał jak dzwoniłem, no ale w srode 30.01.2019 o godzinie 12 przyszedł zderzak nowiutki zgodny z opisem ani grama nie uszkodzony, także nie wiem co mam powiedzieć, ale jak dla mnie wszystko wporzadku :)

5 / 5 2018-09-23

Zazwyczaj nie wystawiam opinii ale widząc tutaj opinie, muszę dołożyć swoją. Jak większość trochę się spociłem po przeczytaniu opinii tutaj. Zaczęło się tak, że zamówiłem część - bagatela 70 zł zatem żadna wielka strata - jednak część była mi pilnie potrzebna a na stronie zamówienia dalej napis "nie" w okienku "zamówienie wysłane". Zatem dzwonię na wszystkie numery i tu albo nic albo poczta, która mówi, że już nie ma miejsca ... No to fajnie. Odpuściłem i zamówiłem u innego sprzedawcy (w razie czego przyda się). Ale jednak drugiego dnia postanowiłem jeszcze raz zadzwonić ... i ku mojemu zdziwieniu odebrał Pan, sprawdził i poinformował mnie, że paczka już została nadana i powinna jutro dotrzeć. No i teraz mam dwie części :-) Zatem, pytanie czy polecam?? Tak, ale polecam również firmie by coś z tym zrobiła, bo inaczej ktoś na zawał padnie ...

2018-09-22

Oszuszci i w h.jo grajcy nie odbierają zwrotów i narażają na kolejne koszta ponownych wysyłek odnawiają przyjęcia paczki bez podania powodu

2 / 5 2018-09-20

Uwaga na sklep przesyłka niezgodna z zamówieniem na pieniądze czekam 4 miesiące nie polecam !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

3 / 5 2018-09-15

Odradzam zakupy w tym sklepie! Kontakt z firmą znikomy a jak już uda się dodzwonić można usłyszeć, że jest się chu*em, arogantem, chamem, gówniarzem a to tylko znikoma ilość wyzwisk, które usłyszałem (a dzwoniłem tylko z prośbą o numer przesyłki). Paczka przyjechała po ponad tygodniu pomimo, że na stronie widniała informacja, że paczka wysłana... oczywiście na tym się nie skończyło ponieważ jeden z elementów był kompletnie połamany i nie do użytku, kontaktu z firmą brak, zwrot nie wchodzi w grę. Powtórzę jeszcze raz: odradzam zakupy w tym sklepie!

2018-09-13

Oszuści!!! Zakupiłam pompę. Okazałą się wadliwa. Sklep nie odebrał przesyłki zwrotnej z reklamacją. Po ponownym odesłaniu, kazano mi czekać 30 dni na uwzględnienie reklamacji. Minęły już 3 miesiące, a ja nie otrzymałam żadnej informacji zwrotnej, ani sprawnej pompy, ani pieniędzy. Ostrzegam przyszłych potencjalnych klientów - bardzo nie uczciwa firma!!!

2018-08-30

Witam.Zamówiłem część (podnośnik szyby - 220 PLN) telefonicznie podając wszystkie dane samochodu.Odebrałem i zapłaciłem.Po dostarczeniu do mechanika okazało się że zupełnie nie pasuje.Odebrałem od mechanika i zawiozłem w ciągu 7 dni do siedziby firmy. Stwierdzili że była podłączana (mechanik zaprzeczył, ponadto po co miał podłączać jak gołym okiem było widać że nie pasuje) i że muszą reklamować u producenta, ale zrobią tak że będzie dobrze. Zakup 30.11.2018r.Dzisiaj zadzwoniłem i zapytałem co z reklamacją i kiedy kase mi zwrócą?Powiedzieli że reklamacja została odrzucona i mogę zabrać część...albo wyrzucą na śmietnik w ciągu 7 dni.Oczywiście do tego czasu wykonałem do nich około 15 telefonów za każdym razem słysząc żebym zadzwonił z tydzień albo za dwa bo reklamacja w toku. Na infolinni konsumenckiej powiedzieli mi że bez gadania powinni mi zwrócić pieniądze i poradzili co mam dalej robić. Wysłać wezwanie do zapłaty pod rygorem skierowania sprawy do rzecznika konsumentów. Działam. Jak coś jestem chętny na pozew zbiorowy :)

5 / 5 2018-08-27

Mnie też włosy staneły dęba jak przeczytałem po zakupie, że to oszuści. Kupiłem u nich komplet wahaczy tylnych (6 sztuk). Wszystko fajnie, przesyłka doszła, wahacze takie jakie chciałem, jednak dzisiaj wyjeżdżam z przeglądu technicznego, i okazuje się, że jedna z 12 tulei jest właściwie zuzyta (pływa jak delfin w oceanie). A przejechałem tym samochodem... 2.000 km!!! Nie wiem czy reklamowac i się stresować, czy po prostu kupić nową tuleję... skoro reszta jest ok... ale na jak długo???

1 / 5 2018-08-18

Towar dostaczono wg specyfikacji wg zamówienia :) Fakt, że Info z Opiniami negatywnymi skutecznie blokują klientów. Każda firma musi dbać o PR. W usługach kontakt z klientem buduje zaufanie. Szanujmy siebie. To działa w obie strony. Zawsze.

2018-06-15

Firma złodziej !!! W listopadzie zamówiłam lampę oczywiście doszła ale nie ta co zamawiałam... Lampa odeslana zamówienie anulowalam Wysłałam 4 emaile oprócz tego wezwanie do zwrotu pieniążków... Cisza ani kasy ani żadnego odzewu a emaile......Nie polecam uważajcie na złodzieji !!!!!

5 / 5 2018-06-15

Super, polecam

2018-06-14

JAK NAJDALEJ OD TEGO SKLEPU ZLE ZAPAKOWANA PRZESYŁKA KTÓRA uszkodziła drugą część ,najpierw każą wysyłać protokół szkody do nich na email mówią że wyślą drugą część a potem pan kierownik twierdzi zupełnie co innego ubliżając przy tym przez telefon,wyzwał mnie ale odpłaciłam się tym samym.Nigdy w życiu tam nic nie zamówię dziwię się ze wogóle ktoś tam zamawia,warszawskie cwaniaczki.Kontakt ze sklepem masakryczny.Piszę dziś skargę do biura konsumentów i sprawę kieruję dalej,napewno tego tak nie zostawię

2018-06-03

ZŁODZIEJE!!! BANDA HAMSKICH BURAKÓW. Kupiłem część do samochodu, zapłaciłem z góry, ale przesyłka nie dotarła, więc poprosiłem o zwrot pieniędzy ale bezskutecznie, pomimo wielu e-maili , monitów zero reakcji z ich strony.

2018-05-24

Nigdy więcej czas realizacji zwrotu pieniędzy ponad miesiąc i dalej czekam telefoniczna rozmowa jest bezczelna i chamska biuro reklamacji nie odpowiada inne poczta elektroniczna oczywiście nie odpowiada beznadzieja sprawę chyba skieruję do sądu

1 / 5 2018-05-22

Uwaga!!! Oszuści i złodzieje! Przesyłają towar niezgodny z opisem, bez paragonu i bez karty odstąpienia od umowy. Nie przyjmują paczki ze zwrotem od kuriera. W rozmowie telefonicznej zachowują się po chamsku i wulgarnie, bezczelnie na zasadzie "no i co mi zrobisz". Wykazałam się wielką naiwnością nie sprawdzając wcześniej opinii w internecie. Jakim cudem jeszcze działają mimo tylu zgłoszeń na policję. Najgorsza czarna owca psująca wizerunek handlu internetowego.

2018-05-12

Jaj najgorsza. Dostałem towar po miesiącu monitów. Towar był niekompletny, wiec odesłałem. Pieniędzy nie zwrócili. Złodziejstwo

1 / 5 2018-05-04

UWAGA !!!!! FIRMA OSZUSTÓW alejasamochodowa.pl Buńczuk 7B Towar odesłałem ponieważ nie był zgodny z tym na zdjęciu było to 15 stycznia tego roku do tej pory brak zwrotu gotówki Na moje pytanie jak długo mam jeszcze czekać i ile będą mnie zwodzić odpowiadają "w nieskończoność" czują się więc całkowicie bezkarni robią co chcą i o dziwo cały czas działają na rynku . Nie możemy im na to pozwolić!!!!! UDOSTĘPNIAJCIE PROSZĘ

1 / 5 2018-04-27

UWAGA !!!!! FIRMA OSZUSTÓW alejasamochodowa.pl Buńczuk 7B Towar odesłałem ponieważ nie był zgodny z tym na zdjęciu było to 15 stycznia tego roku do tej pory brak zwrotu gotówki Na moje pytanie jak długo mam jeszcze czekać i ile będą mnie zwodzić odpowiadają "w nieskończoność" czują się więc całkowicie bezkarni robią co chcą i o dziwo cały czas działają na rynku . Nie możemy im na to pozwolić!!!!! UDOSTĘPNIAJCIE PROSZĘ

1 / 5 2018-04-24

NEGATYW Zamówiona i zapłacona część nie został wysłana, brak kontaktu emailowego i telefonicznego

2 / 5 2018-04-17

Nie polecam !!! Towar przyszedł wadliwy, kontaktu ze sklepem jak i z kurierem brak, ale jeśli chodziło o dopłatę za zamówienie to od razu dzwonią :/ 10000000000000 razy na NIE !!!

2018-04-06

W piątek zamówiłem osłonę zderzaka 1 szt. W poniedziałek otrzymałem maila, że brakuje części !!!???i towaru. Sklep nie nie odpowiada na moje maile i nie zwraca wpłaty. Czuję się nabity w butelkę.

2018-03-05

Zrobilem bląd, zamowilem zderzak do e46 a potem przeczytalem opinie wszystkich którzy sie nadziali na tę "firme" wiec jak jakas paczka od nich przyjdzie NIE odbieram ! tym razem oni beda stratni :) No a oczywiscie podane nr telefonu na stronie mozna dzwonic do upadlego a itak nic z tego na prawde NIC TAM nie kuoujcie szkoda kasy i nerwów :)

1 / 5 2018-02-22

Oszuści ! Zamówiłam pokrowce samochodowe w cenie 200 zł których nie otrzymałam! Pieniądze odzyskałam tylko dzięki interwencji policji

2018-02-20

Zamówienie telefoniczne. Podałem wszystkie dane łącznie z VIN i otrzymałem towar niezgodny z zamówieniem. Wysłałem reklamację mailem- cisza, ponaglenia telefoniczne - "oddzwoni kierownik" CISZA, odsyłam towar nie używany, nie przyjmują. KRÓTKO MÓWIĄC UDAJĄ, ŻE NIE MA TEMATU. A jest, dzisiaj Rzecznik Konsumentów, jutro sprawa do Sądu. Kwota nieduża (kilkaset zł) ale satysfakcja bedzie jak otrzymam pozytywny dla siebie wyrok.

2018-02-19

oszuści......złodzieje, kupiłem towar na następny dzień dostałem emaila że niema towaru ,ponad 30 dni ani kasy ani towaru straciłem telefony rzadko odbierają porostu zlodzieje

2 / 5 2018-02-14

Nigdy nikomu nie polecam tego sklepu. Fatalna obsługa, arogancja... 3 razy wysyłałem lampę na swój koszt bo spakowali dwie lewe....i za każdym razem paczka wracała, bo w między czasie uszkodzili. WYŁUDZACZE!!!

2 / 5 2018-02-10

Zdecydowanie nie polecam tych oszustow..poziom obslugi infolini ponizej zera..szczyt chamstwa i bezczelnosci na najwyzszym pozimie...zeby odebrali telefon graniczy z cudrm..dzwonilem przez 2 dni po klikadziediat razy i cisza...zadzwonilem z drugiego numeru odebrali po 2 sygnale...odeslalem towar ktory przyslali nie taki pomimo podania dokladnych danych pojazdu lacznie z numerem VIN...po odebraniu przezcnich towaru co co mam na zwrotce po 2 tyg.brak kwoty zwrotu na koncie...po ccudownym farcie ze odebrali telefon slysze ze sprawa jest u ksiegowej..po kolejnych 2 tyg.nadal nie mam zwrotu...

2018-02-07

Jak najdalej od tego sklepu zamówiłam w zeszłym roku maty samochodowe do bagażnika towar został zwrócony do sklepu do dnia dzisiejszego nie otrzymałam zwrotu pieniędzy. Z kierownikiem nie ma żadnego kontaktu jak się już dodzwonię to albo jest chory albo na zwolnieniu, pracownik nie może pomóc bo pracuje od niedawna, księgowa nie odpowiadają na wiadomości które kilka razy w miesiącu wysyłam.

2018-02-06

Nigdy nie dostałem części za 400 PLN, które zamówiłem , pieniędzy też nie zwrócili od dwóch miesięcy. kupowałem na karoserie24.net ,

2018-02-05

oszustwo!!! pojawia się dodatkowa oszukańcza domena 'karoseria 24.net' - chciałbym dołączyć się do pozwu zbiorowego. poprzednik zaprasza na stronę, jaki jest jej adres?

2018-01-30

Oszuści. Brak zwrotu środków za odeslany towar i błędny przelew.

2018-01-19

Firma nie uwzględnia w zakupach takiej formy handlu jak zwroty. Przestrzegam wszystkich kupujących. Jeżeli nie chcecie mieć problemów to NIE KUPUJCIE a jeżeli już to liczcie się, że zwroty za towar nie otrzymacie. Złotouści sprzedawcy perfekcyjnie maja opanowaną spychologię klienta. Ja za nie właściwy rozrząd próbowałem przez dwa miesiące odzyskać 380- zł. W końcu zwróciłem się do sądu konsumenckiego. Dołączam się od poprzednich opinii ZŁODZIEJE

2018-01-17

Witam też zostałem oszukany. Mam pytanie czy komuś udało się odzyskać pieniądze od tej firmy. Czy komornik coś pomoże.?

2018-01-12

Całe zamówienie z przesyłką za pobraniem 186zł SMS od firmy kurierskiej że do zapłaty 191zł Dzwonię do sklepu to pan mi odpowiada że 5zł to ubezpieczenie paczki, ja odpowiedziałem ze czemu nie zostałem o tym poinformowany . Odpowiedź dostałem że nic z tym nie zrobimy ewentualnie nie odebrać . Oszustwo! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2018-01-04

OSZYSCI przez trzy miesiace proszę o zwrot podwojnej zapłaty w kwocie 164zł i cały czas unikają odpowiedzi a właściciel czy szef ciągle jest nieuchwytny.najpierw podali konto a potem kazali zaplacic u kuriera twierdząc że dokonają zwrotu wpłaty na konto

2 / 5 2018-01-03

Zamówiłem w tym sklepie lusterko, dojechało z ułamanym uchwytem obudowy, niestety paczki nie sprawdziłem przy kurierze. Sklep olał mnie po długiej i trudnej, w większości nieudanej próbie nawiązania kontaktu. Email do reklamacji nie działa. Obsługa niemiła. Towar źle zapakowany, bez wypełnienia w postaci drobnego styropianu, do zabezpieczenia delikatnych części. Lusterko wysłane w zbyt dużym opakowaniu. Serdecznie nie polecam!

1 / 5 2017-12-31

Jestem kolejnym poszkodowanym przez tych oszustów!!! a może by tak się zebrać i złożyć pozew zbiorowy? i raz na zawsze wywalić ich z rynku. Ta firma jest notowana na giełdzie, więc powinno jej to zaszkodzić!

2017-12-30

zamówiona atrapa nie pasowała. Zwróciłem atrapę do dzisiaj nie otrzymałem zwrotu gotówki ani odpowiedzi na reklamację. Złodzieje

2017-12-06

Jak najdalej od sklepu Alejasamochodowa pl

2 / 5 2017-11-29

NIGDY WIĘCEJ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Poziom buractwa i chamstwa po telefonie do tego sklepu w sprawie zwrotu wszedł na maksymalny level. Paczka zwrotna z lusterkiem samochodowym nie została przyjęta w sklepie z powodu uszkodzenia paczki. I teraz hit : PACZKA BYŁA USZKODZONA BO KARTON ZOSTAŁ OBKLEJONY TAŚMĄ A NIE ZAPAKOWANY W FOLIĘ I DOPIERO OBKLEJONY. Ok, jaki sklep takie zasady chociaż nigdzie na stronie nie pisze że tylko taki sposób zwrotu jest dozwolony. To jeszcze dało by się jakoś zrozumieć ale sposób rozmowy z osobą po drugiej stronie telefonu powalił mnie na kolana... Nigdy w życiu nie spotkałam się z takim CHAMSTWEM ! NIE POLECAM TEGO SKLEPU NIKOMU.

2 / 5 2017-11-23

Tragedia najbardziej boli ze obsługa jest prymitywna i jeszcze potrafi ubliżyć kliętowi. Nie dość ze popełniają same błędy to jeszcze potrafia nie można rozwiązać problemu. opinie pozytywne jak widze są pisane chyba przez włąścicela i obsługe. Banda oszustów bardzo nie polecam

2 / 5 2017-11-21

Nie polecam, a nawet odradzam kupować w tym sklepie. Miesiąc czekam na zwrot pieniędzy za miskę olejową. Telefony odbierają, jednak nikt nic nie potrafi powiedzieć co z pieniędzmi. Nie ma kontaktu ani z kierownikiem, ani z księgową. Masakra. Z daleka od takich sklepów!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2 / 5 2017-10-28

Towar przysłany niewłaściwy po odesłaniu brak zwrotu gotówki, uważajcie na nich! Trudno sie skontaktować, wymijające odpowiedzi. Nie polecam!!!!!!!!!!!!!!!

2017-10-08

Opinie o sklepie przeczytałem po złożeniu zamówienia. Byłem pewien, że nie dostanę zamówionej części, ale postanowiłam zadzwonić. Telefon został odebrany za pierwszym razem, Pan był miły i wyjaśnił, że jeżeli nie chce to nie wyślą zamówionej części. Zdecydowałem nie anulować zamówienia. Przesyłka przyszła sprawnie (zamówienie złożyłem w piątek po 15, a przesyłka przyszła we wtorek około 12). PO rozpakowaniu okazało się, że dostarczona część jest zgodna z zamówieniem.

1 / 5 2017-10-01

Moje uczucia są zmieszane jak chyba nigdy. Od początku. Opinie przeczytałem oczywiście po zamówieniu (a jakby!) i włosy stanęły mi dęba, najgorsze myśli że zostanę oszukany. Zamówienie wynosiło prawie 400zł. Kontakt ze stroną DRAMATYCZNY, telefony milczą, a mail nie odpowiada jakby nie istniał (odsyła wiadomości). Gdy już pogodzony byłem z tym, że będę musiał iść na Policje, wszystko zaczęło wyglądać jak należy. Dostałem na maila wiadomość, że zamówienie jest realizowane. Mail wygladał nietypowo, ale wszystko sie zgadzało. Następnie wiadomość na telefon, kiedy dostanie dostarczona przesyłka co było kolejnym szokiem. No i na koniec.. OTRZYMAŁEM zamówiony towar. Wszystko przebiegło jak należy, stres nie wiem czy potrzebny czy nie, ale przeżyłem niemały. Czy bym polecił? Jeśli bym nie wszedł w opinie, to z czystym sumieniem tak, ale jeśli te komentarze są prawdziwe to należy sie zastanowić. Bo dziwne jest to, że przy tylu komentarzach, że sprawa będzie zgłoszona na Policje, portal nadal funkcjonuje i ba! Realizuje zamówienia. Także jeśli zamówiłeś/aś z tej strony i przeraziły Cie komentarze, spokojnie. Nie wszyscy są oszukani. Zastanawia mnie tylko dlaczego firma zdając sobie na pewno sprawę z siły Internetu nie robi kompletnie NIC by coś zmienić. Mimo wszelkich wydarzeń, pozytyw.

2 / 5 2017-10-01

Sklep nierzetelny, odsyłasz zamówiony towar tego samego dnia bez rozpakowania (po gabarytach widać, że to nie to) i boksujesz się przez 1,5 miesiąca napotykając ścianę i spychotechnikę telefoniczną. Podany e-mail do kontaktów jesli są zwroty [email protected] to lipa jedyny sprawny e-mail to [email protected], ale tu też korespondencja jak z zaswiatami. NIE POLECAM NIKOMU

2017-09-26

zakupione zostały lampy do samochodu, które nie pasują, sprzedawca oświadczył, że nie przyjmie zwrotu, chętnie dołączę do pozwu zbiorowego jeżeli jest ktoś chętny, bo ja na pewno idę z tym do sądu Adres na paragonie ul.Buńczuk 7B Warszawa

2 / 5 2017-09-19

OSZUŚCI!!!!! NIE POLECAM zostałam oszukana na kwotę 500 zł + 80 zł koszt odesłania towaru (atrapa AUDI A6) niezgodnego z zamówieniem gdzie przez tel wielokrotnie pracownik zapewniał że towar bedzię wysłany zgodnie z zamówieniem. Jutro zgłaszam sprawę na policję

2017-09-18

zakupione zostały lampy do samochodu, które nie pasują, sprzedawca oświadczył, że nie przyjmie zwrotu, chętnie dołączę do pozwu zbiorowego jeżeli jest ktoś chętny, bo ja na pewno idę z tym do sądu Adres na paragonie ul.Buńczuk 7B Warszawa

2 / 5 2017-09-08

Zdecydowany negatyw. Zamówiona część doszła z dużym opóźnieniem, nie taka, jaką zamawiałem, przesyłka z właściwą wysłana nie w takim terminie, na jaki się umówiliśmy, nie odbierają telefonów, a jak już sie udało skontaktować dzwoniąc z innego numeru, zachowanie pozostawiające dużo do życzenia, w każdym razie jakby nastawienie było na jednorazową transakcję. Bardzo nie polecam, i jeśli ktoś będzie chciał coś z tymi pseudohandlowcami zrobić, chętnie się dołączę.

1 / 5 2017-08-22

Złodzieje i oszuści, towar zamówiony i opłacony 20.08.2018r. Brak nadania przesyłki z ich strony, telefonów nie odbierają a jak odbiorą to się rozłączają. Na maile nie odpisują. Zagarnęli pieniądze i tyle było mojego. Dlaczego ta strona jeszcze funkcjonuje przy tylu oszukanych klientach? Potrzebny jest chyba pozew zbiorowy żeby ktoś się zajął tymi bandytami

2017-07-22

Po przeczytanych opiniach miałem wiele obaw więc zrobiłem zakup "płatne przy odbiorze". Udało mi się dodzwonić po kilku próbach i złożyłem zamówienie po upewnieniu się, że towar jest dostępny. Przesyłkadotarła na drugi dzień w oryginalnym opakowaniu VALEO. Był to przedni reflektor więc duża paczka i droższy zakup. PRzy zamówieniu telefonicznym dostałęm też niższą cenę niż było na stronach www. W innych sklepach było płane z góry, czas realizacji 5 dni roboczych bo wysyłka np z Berlina i dużo drożej.

5 / 5 2017-07-21

Zamówienie na 2 reflektory złożyłem telefonicznie, płatność przy odbiorze. Na drugi dzień paczka była u mnie. Odpowiednio zapakowana, towar zgodny z opisem – wszystko OK :) Dodaję tę opinię, bo myślę, że może być pomocna dla osób które wahają się przed zakupem ze względu na dużą ilość negatywnych opinii.

3 / 5 2017-07-19

Towar otrzymałem nie zgodny z opisem jakiś frajer bydlak z obsługi na moją prośbę o zwrot pieniędzy wściekły mruczał coś jak połamany że maja miesiąc?? W ich regulaminie jest jak najszybciej lecz nie dłużej niż w ciągu 14 dni mają zwrócić pieniądze w moim wypadku 140zł. Odradzam kupowanie w tej "firmie" Jak dotąd nie spotkałem się z takim chamstwem wobec klienta!! W najbliższym czasie zgłaszam sprawę do rzecznika praw konsumenta i mam ich w d.....e. Niekompetentna i chamska firma powinna ustąpić miejsca ludziom uczciwym. Życzę szybkiego upadku.

2017-07-17

chamska obsługa na infolinii. Brak realizacji zamówienia jak też problemy z odzyskaniem uiszczonej za zamówienie opłaty. Prawdopodobnie firma krzak. Istniej podejrzenie, że jedynym celem jej działalności jest wyłudzanie wpłat. Omijać szerokim łukiem.

2017-07-11

Wszystkich poszkodowanych proszę o kontakt na numer 791073697. Zostałam oszukana na 300zł więc proponuję pozew zbiorowy

2 / 5 2017-07-05

Jeszcze nie trafiłem na takie oszustwo jak tutaj. Towar niezgodny z opisem.Powinni zwrócić pieniądze a czekam już 2 miesiące. Po dodzwonieniu się nie potrafią określić czy dzwonić do 12.30 jak jest księgowanie czy jak jest szef. NIE POLECAM TEJ FIRMY . Proszę się poważnie zastanowić zanim zamówcie !!!!!!!!!

2017-07-01

zadzwoniłem pierwszy raz i ostatni facet gbur totalny SZOK

2017-07-01

Zapłacone z góry towar zamowiony w poniedziałek wieczorem a w środę rano już był u mnie. Wszystko zapakowane jak należy towar zgodny z opisem. Czytałem opinie po tym jak zamówiłem i trochę się przerazilem, jak się okazało zupełnie bez potrzeby.

2017-06-05

Witam, Również zostałem oszukany przez tą "firmę" na 250zł - towar nie dostępny, zamówienie anulowane - oczywiście brak zwrotu pieniędzy. Czy ktoś posiada jakiś adres tej firmy? Kiedyś mieściła się na Pradze później Włochach/Ursusie. Chciałbym odebrać osobiście i przekazać co o nich myślę, skoro nie potrafią zrealizować przelewu zwrotnego... Jakaś firma windykacyjna powinna zrobić z nimi porządek - kradną od co najmniej 2016 roku!

1 / 5 2017-05-22

Ostrzegam przed robieniem interesów z tą firmą. To oszuści. Zamówioną część otrzymałem błyskawicznie.Po otwarciu paczki okazało się że otrzymana część nie pasuje do mojego samochodu. Część odesłałem do firmy a do dnia dzisiejszego a minęły 4 miesiące pieniędzy za zwrócony towar nie otrzymałem . Wielokrotne monity telefoniczne i mailowe nie przyniosły rezultatu. Podjąłem decyzję o skierowaniu sprawy na drogę sądową. Zachęcam wszystkich poszkodowanych przez tą firmę również na podjęcie kroków prawnych. Trzeba wreszcie dopaść i ukarać złodziei. Janusz

2017-05-14

Witam tez chce sie dolaczyc do pozwu zbiorowego trzeba zamknac tych wyludzaczy.

1 / 5 2017-05-06

Banda oszustów. 1.Wysyłają towar niezgodny z zamówieniem. 2.Nie odbierają telefonów i e-mail. 3.Podają nieaktualny adres do reklamacji, co powoduje koszty wysyłki. Ci ludzie powinni trafic za kraty

1 / 5 2017-04-26

oszuści, odesłałem towar z paragonem i nie dostałem zwrotu pieniędzy pomimo uzgodnień telefonicznych.. telefonów nie odbierają,a jak odbiorą to mówią, że rozmowa ich wkur... nic nie kupujcie, bo w razie czego kasy za zwrot nie dostaniecie! kłamcy, już dawno nie powinno być firmy, bo każdy komentarz jest negatywny

2017-04-18

Zwykli oszusci..podczas rozmowy wlasciciel albo ktokolwiek tam jeat ewidrntnir dal znac iz towar nie zostanir dostarczony..nie zamawiajcie u niego

1 / 5 2017-04-17

Jeszcze nie trafiłem na takie oszustwo jak tutaj. Nie mieli towaru to powinni zwrócić pieniądze a czekam już 3 miesiące i po dodzwonieniu się jeszcze człowieka zwyzywają

2017-04-04

Opinie o sklepie przeczytałam po złożeniu zamówienia i dokonaniu przelewu. Już byłam pewna że nie dostanę ani części, ani pieniędzy, ale postanowiłam zadzwonić. Telefon został odebrany za pierwszym razem, pan był miły i wyjaśnił, że pieniądze jeszcze nie zostały zaksięgowane i rzeczywiście ma drugi dzień zderzak został wysłany i doszedł w ciągu 5 dni od zamówienia. Oprócz Tego że nie można liczyć na dostawę w ciągu 2 dni jak to jest na stronie formy, wszytlo przebiegło sprawnie i właściwie.

Rzetelne opinie o Alejasamochodowa.pl

Alejasamochodowa.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.alejasamochodowa.pl

Email
[email protected]

Telefon
22 487 52 65

Komórka
666 200 240

Infolinia
-

Logowanie