Kategorie: / Dom

Alekafelki.pl Opinie Klientów

3.61/5.00 - ilość ocen: 153
opinie o Alekafelki.pl
5 / 5 2020-10-01

Zamówienie zostało złożone pod koniec lipca i do dziś nie zostało zrealizowane w całości. Towar został zamówiony dla klienta, który zlecił naszej firmie remont łazienki. Po pierwsze, sprzedawca przyjął zamówienie i środki pieniężne pomimo braków magazynowych, o czym nas nie uprzedził. Czas oczekiwania z kilku dni wydłużył się do ponad dwóch miesięcy, skutkiem czego klient zrezygnował z usługi i zlecił remont innej firmie. Zaskoczeniem ogromnym jest fakt, że numer telefonu na stronie jest niedostępny. Kontakt wyłącznie mejlowy, więc jeśli nie mieszkacie w Szczecinie, czeka Was niemała frustracja. Cały czas byliśmy zbywani oraz okłamywani co do prawdziwego terminu dostawy. Uczciwy sprzedawca zwraca pieniądze za niedostarczony towar i informuje klienta, kiedy ma go ponownie na stanie, żeby mógł sobie ewentualnie domówić płytki. Ze zwrotem pieniędzy też jest problem. Taka obsługa klienta nie zasługuje nawet na jedną gwiazdkę. Jesteśmy bardzo rozczarowani. Bardzo nie polecam!

1 / 5 2020-09-29

Przestrzegam przed zakupami w alekafelki. Oszuści. Od 3 miesięcy nie mam pieniędzy ani towaru. Krętactwo. Wielka ściema

1 / 5 2020-09-24

UWAGA OSZUŚCI! NIE ODDAJĄ PIENIĘDZY ZA NIEZREALIZOWANE ZAMÓWIENIE!

1 / 5 2020-09-18

Pomimo opłaconego zamówienia, ustalenia daty jego realizacji, na miesiąc temu, nie otrzymałam zamówienia. W dniu dzisiejszym zostałam zmuszona do anulowania zamówienia i wystosowanie prośby o zwrot pieniędzy. Osoby, które pracują w salonie nie potrafią konstruktywnie odpowiedzieć na zadawane im pytanie. Albo udają, że nie znają odpowiedzi albo jej zwyczajnie nie znają. Od trzech tygodni byłam zwodzona najpierw podkupieniem moich kafelek w innym salonie i nie dotrzymaniem daty realizacji przez ten salon a następnie zakupem w innym salonie, ale do wysyłki nie doszło. Kontakt telefoniczny to tragedia. Nie jest obsługiwany ani telefon stacjonarny ani komórkowy. Pracownicy nie oddzwaniają, nie odbierają telefonów. Na 100 telefonów udało mi się z mężem połączyć zaledwie kilka razy i zawsze otrzymywaliśmy złą dla nas wiadomość. Bardzo nie polecam.

5 / 5 2020-09-17

Uwaga oszuści! Pobierają 100% wartości zamówienia,po czym nie realizują dostawy i nie oddają pieniędzy.Takich spraw mają bardzo dużo,blokują wystawiane w internecie opinie cały czas okradając kolejne osoby! Przestrzegam przed tą firmą!

1 / 5 2020-09-15

Czekam na zwrot kosztów od maja 2020 (zakup w marcu , brak realizacji zamówienia, odstąpienie od umowy). Ściemniacze oszuści . Wszystkie pozytywne opinie to FEJKI. Brak kontaktu

5 / 5 2020-06-22

Dziś zakończyła się sprawa mojego zamówienia w sklepie AleKafelki.pl W trakcie realizacji zamówienia - okazało się, że producent nie jest w stanie dostarczyć produktu na czas. W związku z czym - zrezygnowałam z zamówienia i poprosiłam o zwrot środków na konto. Pomimo chwilowych trudności - transakcja została zrealizowana pomyślnie. Przyznam, że nieczęsto się zdarza, że w kwestię reklamacji zaangażował się sam właściciel sklepu, który osobiście zapewnił mnie, że moja sprawa zostanie zamknięta pozytywnie. Ujęło mnie, że Pan Krzysztof włączył się w temat, wyjaśnił okoliczności i wstawił się za swoimi pracownikami, dla których nota bene, nie byłam zbyt uprzejma. Taka postawa bardzo dobrze świadczy o podejściu do biznesu. Zwłaszcza teraz, w trudnych czasach pandemii, wydaje mi się, że potencjalni klienci szukają i czytają opinie na temat sklepów internetowych. I dlatego staram się zamieścić w pełni wiarygodną opinię. Podsumowując, trzymam kciuki za sklep AleKafelki.pl życzę, aby sklep nie narzekał na brak klientów. Ja dokładam pozytywną opinię za zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta.

5 / 5 2020-06-19

Współpraca fatalna! Sklep nie zrealizował mojego zamówienia pomimo zapewnienia, że płytki są na stanie magazynowym. Aktualnie nie ma kontaktu ze sklepem, a zwrot środków nie jest zrealizowany! To zaczyna wyglądać na oszustwo! czekam na zwrot już ponad 2 tygodnie. Brak kontaktu i ignorancja! Absolutnie nie polecam!

5 / 5 2020-06-19

Współpraca fatalna! Sklep nie zrealizował mojego zamówienia pomimo zapewnienia, że płytki są na stanie magazynowym. Aktualnie nie ma kontaktu ze sklepem, a zwrot środków nie jest zrealizowany! To zaczyna wyglądać na oszustwo! czekam na zwrot już ponad 2 tygodnie. Brak kontaktu i ignorancja! Absolutnie nie polecam!

5 / 5 2020-05-27

Zdecydowanie nie polecam. Kontakt ze sklepem praktycznie niemożliwy. Od marca czekam na zwrot pieniędzy za niezrealizowane zamówienie.

Rzetelne opinie o Alekafelki.pl

Alekafelki.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.alekafelki.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie