Kategorie: / Dom

Alekafelki.pl Opinie Klientów

3.61/5.00 - ilość ocen: 153
opinie o Alekafelki.pl
5 / 5 2021-02-23

Szanowni Panstwo,nie będę powielać swojej historii, poniewaz jest kopia tego co Panstwo opisujecie. Zostaliśmy rowniez oszukani, od sierpnia 2020 toczę walkę o odzyskanie pieniedzy, nie mowiac o stresie jaki mielismy gdy kolejny raz slyszalam, ze towaru nie załadowali w Hiszpani i jest piata obsuwa w czasie dostawy, Towar oczywiscie nigdy do nas nie dojechal a pieniadze przepadły. Sugeruję rownież o wniesienie zbiorowej sprawy za tak nieuczciwą pracę na rynku z klientami. To oszustwo w bialy dzien! Beszczelne nieodbieranie telefonow, a po kolejnym sygnale informacja " sprawdz czy uregulowales platnosci za placzenia". Zachecam Panstwa o podjęcie wspolnego wysilku i zgloszenia naduzycia zbiorowo. Pozdrawiam Joanna

5 / 5 2021-02-19

Jak ostatnio wszyscy klienci też dałem się nabrać, zapłaciłem i nie dostałem ani towaru ani płytek, na pewno tak tego nie zostawię. Najwięcej opinii jest na https://www.opineo.pl/opinie/alekafelki-pl. Uważajcie na nich to złodzieje! Jak tak można! Ciężko zarobione pieniądze tam zostawiłem!!!!!!

5 / 5 2021-02-19

Zamówiłem w tym sklepie kafelki nie sprawdzając wcześniej opinii klientów. Sklep jako jedyny w kraju miał pewien model płytek Keros dostępny na stanie i gotowy do wysłania od ręki. I co się stało? Po dwóch dniach od zamówienia płytki są u mnie. Kontakt bardzo sprawny. Co prawda telefony nie działają, ale odpowiedzi mailowo dostawałem bardzo szybko. Także doświadczenia z mojej strony zupełnie pozytywne i z czystym sumieniem sklep mogę polecić.

5 / 5 2021-02-06

Witam, zrobiłam zamówienie w listopadzie i przed świętami miałam dostać zamówione kafelki. Kafelki przyjechały ... w lutym. Niestety nie polecam.

5 / 5 2021-01-21

Chciałbym wszystkich powiadomić którzy czują się oszukani i nie odzyskali pieniędzy ze komisariat policji Szczecin Pogodno prowadzi postępowanie z art 286kk możecie się do nich zgłaszać pod nr telefonu 477819103

1 / 5 2020-12-06

Absolutnie odradzam sklepu AleKafelki.pl - zamówiłam kafelki pod koniec czerwca, a do dziś (6 grudnia) nie dostałam kafelek ani zwrotu pieniędzy. Aktualnie wytoczyłam im proces. Cały czas mnie oszukiwali, że kafelki już jadą, ale to problem z transportem/kierowcą/połowa zamówienia. Oficjalnie zrezygnowałam z zamówienia na początku października, ale nie dostałam zwrotu środków, więc spotkamy się w sądzie.

1 / 5 2020-12-03

Od sierpnia czekałam na realizację zamówienia. Zawsze coś stawało na przeszkodzie, aby do mnie dotarło. 9 października zrezygnowałam, otrzymałam fakturę korekcyjną i do dnia dzisiejszego nie doczekałam się zwrotu pieniędzy. Otrzymałam informację od firmy, że utracili płynność finansową. Sprawę zgłosiłam do sądu. Firma ma już wyrok w sprawie nie wypłacania należności klientów.

1 / 5 2020-12-01

Towar zamówiony we wrześniu do dnia dzisiejszego nie otrzymaliśmy go. Mimo wystawienia korekty faktury i 'przekazania do księgowej' pieniędzy dalej nie otrzymałem. Sprawa została już zgłoszona na policje.

1 / 5 2020-11-25

Zamówienia brak, pieniędzy nie oddają. Omijać szerokim łukiem.

1 / 5 2020-11-23

Jak kilku moich opiniodawców również miałem nieprzyjemna okazje przekonać się o braku uczciwości ww. sklepu. Towar nie przyjechał, po korekcie faktury czekam już ponad miesiąc (w regulaminie maja 10 dni o czym poinformowali mnie ładnie jak pierwszy raz się upomniałem o swój przelew). W Polsce to podobno nazywa się kradzież ale co ja mogę wiedzieć. Unikajcie jak ognia

Rzetelne opinie o Alekafelki.pl

Alekafelki.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.alekafelki.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie