Kategorie: / Dom

Alekafelki.pl

3.99/5.00 - ilość ocen: 111
1 / 5 2020-09-24

UWAGA OSZUŚCI! NIE ODDAJĄ PIENIĘDZY ZA NIEZREALIZOWANE ZAMÓWIENIE!

1 / 5 2020-09-18

Pomimo opłaconego zamówienia, ustalenia daty jego realizacji, na miesiąc temu, nie otrzymałam zamówienia. W dniu dzisiejszym zostałam zmuszona do anulowania zamówienia i wystosowanie prośby o zwrot pieniędzy. Osoby, które pracują w salonie nie potrafią konstruktywnie odpowiedzieć na zadawane im pytanie. Albo udają, że nie znają odpowiedzi albo jej zwyczajnie nie znają. Od trzech tygodni byłam zwodzona najpierw podkupieniem moich kafelek w innym salonie i nie dotrzymaniem daty realizacji przez ten salon a następnie zakupem w innym salonie, ale do wysyłki nie doszło. Kontakt telefoniczny to tragedia. Nie jest obsługiwany ani telefon stacjonarny ani komórkowy. Pracownicy nie oddzwaniają, nie odbierają telefonów. Na 100 telefonów udało mi się z mężem połączyć zaledwie kilka razy i zawsze otrzymywaliśmy złą dla nas wiadomość. Bardzo nie polecam.

5 / 5 2020-09-17

Uwaga oszuści! Pobierają 100% wartości zamówienia,po czym nie realizują dostawy i nie oddają pieniędzy.Takich spraw mają bardzo dużo,blokują wystawiane w internecie opinie cały czas okradając kolejne osoby! Przestrzegam przed tą firmą!

1 / 5 2020-09-15

Czekam na zwrot kosztów od maja 2020 (zakup w marcu , brak realizacji zamówienia, odstąpienie od umowy). Ściemniacze oszuści . Wszystkie pozytywne opinie to FEJKI. Brak kontaktu

5 / 5 2020-06-22

Dziś zakończyła się sprawa mojego zamówienia w sklepie AleKafelki.pl W trakcie realizacji zamówienia - okazało się, że producent nie jest w stanie dostarczyć produktu na czas. W związku z czym - zrezygnowałam z zamówienia i poprosiłam o zwrot środków na konto. Pomimo chwilowych trudności - transakcja została zrealizowana pomyślnie. Przyznam, że nieczęsto się zdarza, że w kwestię reklamacji zaangażował się sam właściciel sklepu, który osobiście zapewnił mnie, że moja sprawa zostanie zamknięta pozytywnie. Ujęło mnie, że Pan Krzysztof włączył się w temat, wyjaśnił okoliczności i wstawił się za swoimi pracownikami, dla których nota bene, nie byłam zbyt uprzejma. Taka postawa bardzo dobrze świadczy o podejściu do biznesu. Zwłaszcza teraz, w trudnych czasach pandemii, wydaje mi się, że potencjalni klienci szukają i czytają opinie na temat sklepów internetowych. I dlatego staram się zamieścić w pełni wiarygodną opinię. Podsumowując, trzymam kciuki za sklep AleKafelki.pl życzę, aby sklep nie narzekał na brak klientów. Ja dokładam pozytywną opinię za zaangażowanie i indywidualne podejście do klienta.

5 / 5 2020-06-19

Współpraca fatalna! Sklep nie zrealizował mojego zamówienia pomimo zapewnienia, że płytki są na stanie magazynowym. Aktualnie nie ma kontaktu ze sklepem, a zwrot środków nie jest zrealizowany! To zaczyna wyglądać na oszustwo! czekam na zwrot już ponad 2 tygodnie. Brak kontaktu i ignorancja! Absolutnie nie polecam!

5 / 5 2020-06-19

Współpraca fatalna! Sklep nie zrealizował mojego zamówienia pomimo zapewnienia, że płytki są na stanie magazynowym. Aktualnie nie ma kontaktu ze sklepem, a zwrot środków nie jest zrealizowany! To zaczyna wyglądać na oszustwo! czekam na zwrot już ponad 2 tygodnie. Brak kontaktu i ignorancja! Absolutnie nie polecam!

5 / 5 2020-05-27

Zdecydowanie nie polecam. Kontakt ze sklepem praktycznie niemożliwy. Od marca czekam na zwrot pieniędzy za niezrealizowane zamówienie.

1 / 5 2020-05-27

UWAGA OSZUŚCI !!! Nie realizują zamówień i nie oddają pieniędzy! Oszukanych w ten sposób zostało już wielu klientów, proszę poszukać opinii w internecie. Nasze zamówienie złożone na początku roku, wszelkie wezwania do zwrotu pieniędzy nieskuteczne. Sprawa zgłoszona na policję. ODRADZAM !!!!

1 / 5 2020-05-08

tanowczo odradzam zakupy w tym sklepie! W połowie listopada 2019 zamówiłem w sklepie płytki, które miały do mnie dotrzeć w ciągu 3 tygodni - tak się nie stało. Po wielu próbach kontaktu ze sklepem, dowiedziałem się, że płytki mogą dotrzeć dopiero pod koniec stycznia. Nie mogłem czekać tak długo ze względu na ekipę remontową, więc zrezygnowałem z zamówienia. Do dziś nie udało mi się odzyskać pieniędzy, mimo wielu telefonów i maili. Sklep nie traktuje mnie poważnie. Alekafelki to nie sklep - to oszuści!

Alekafelki.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.alekafelki.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie