Kategorie: / Dom

Alekafelki.pl Opinie Klientów

3.58/5.00 - ilość ocen: 159
opinie o Alekafelki.pl
5 / 5 2021-04-29

Uwaga oszuści

1 / 5 2021-04-20

#tematdlauwagi, zgłaszajcie oszustów do mediów, do rzecznika praw konsumentów.

1 / 5 2021-04-19

Zgłaszajcie sprawę mediom #sprawadlauwagi trzeba ukrócić ten bandycki proceder

1 / 5 2021-04-19

To ciekawe, reagują na negatywne opinie, zamiast na maile od poszkodowanych. A jeśli już odpowiedzą, kolejną wymówką. Walczcie, #sprawadlauwagi

5 / 5 2021-04-08

witam złodzieje z alekafelki czyli joannna i krzysztof trochim obecnie oszukami ludzi jako dekorados, prosze sprawdzic temat o tym na opiniak.com

3 / 5 2021-04-02

Po długim Czasie oddali kasę. Lepiej to niż wcale.

5 / 5 2021-02-23

Szanowni Panstwo,nie będę powielać swojej historii, poniewaz jest kopia tego co Panstwo opisujecie. Zostaliśmy rowniez oszukani, od sierpnia 2020 toczę walkę o odzyskanie pieniedzy, nie mowiac o stresie jaki mielismy gdy kolejny raz slyszalam, ze towaru nie załadowali w Hiszpani i jest piata obsuwa w czasie dostawy, Towar oczywiscie nigdy do nas nie dojechal a pieniadze przepadły. Sugeruję rownież o wniesienie zbiorowej sprawy za tak nieuczciwą pracę na rynku z klientami. To oszustwo w bialy dzien! Beszczelne nieodbieranie telefonow, a po kolejnym sygnale informacja " sprawdz czy uregulowales platnosci za placzenia". Zachecam Panstwa o podjęcie wspolnego wysilku i zgloszenia naduzycia zbiorowo. Pozdrawiam Joanna

5 / 5 2021-02-19

Jak ostatnio wszyscy klienci też dałem się nabrać, zapłaciłem i nie dostałem ani towaru ani płytek, na pewno tak tego nie zostawię. Najwięcej opinii jest na https://www.opineo.pl/opinie/alekafelki-pl. Uważajcie na nich to złodzieje! Jak tak można! Ciężko zarobione pieniądze tam zostawiłem!!!!!!

5 / 5 2021-02-19

Zamówiłem w tym sklepie kafelki nie sprawdzając wcześniej opinii klientów. Sklep jako jedyny w kraju miał pewien model płytek Keros dostępny na stanie i gotowy do wysłania od ręki. I co się stało? Po dwóch dniach od zamówienia płytki są u mnie. Kontakt bardzo sprawny. Co prawda telefony nie działają, ale odpowiedzi mailowo dostawałem bardzo szybko. Także doświadczenia z mojej strony zupełnie pozytywne i z czystym sumieniem sklep mogę polecić.

5 / 5 2021-02-06

Witam, zrobiłam zamówienie w listopadzie i przed świętami miałam dostać zamówione kafelki. Kafelki przyjechały ... w lutym. Niestety nie polecam.

Rzetelne opinie o Alekafelki.pl

Alekafelki.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.alekafelki.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie