Kategorie: / Dom

Alekafelki.pl Opinie Klientów

3.61/5.00 - ilość ocen: 153
opinie o Alekafelki.pl
1 / 5 2020-10-18

Uwaga oszuści!! Nasze zamówienie nie zostało zrealizowane, pomimo wpłaty pieniędzy. Co tydzień sklep przepraszał za opóźnienia i obiecywał, że płytki zostaną dostarczone, podając kolejną datę, która rzekomo miała być już na 100% datą dostarczenia towaru. Trwało to 2,5 miesiąca, po tym czasie wystąpiliśmy o zerwanie umowy kupna sprzedaży i o zwrot gotówki. Do dzisiaj nie otrzymaliśmy naszych pieniędzy. Niestety oszukanych osób w ten sposób jest dużo, a sklep dalej działa i sprzedaje towar, którego nie posiada. Nie dajcie się nabrać i omijajcie ten sklep szerokim łukiem !

5 / 5 2020-10-18

Uwaga oszuści!! Nasze zamówienie nie zostało zrealizowane, pomimo wpłaty pieniędzy. Co tydzień sklep przepraszał za opóźnienia i obiecywał, że płytki zostaną dostarczone, podając kolejną datę, która rzekomo miała być już na 100% datą dostarczenia towaru. Trwało to 2,5 miesiąca, po tym czasie wystąpiliśmy o zerwanie umowy kupna sprzedaży i o zwrot gotówki. Do dzisiaj nie otrzymaliśmy naszych pieniędzy. Niestety oszukanych osób w ten sposób jest dużo, a sklep dalej działa i sprzedaje towar, którego nie posiada. Nie dajcie się nabrać i omijajcie ten sklep szerokim łukiem !

1 / 5 2020-10-17

Zdecydowanie odradzam. Niedotrzymanie terminu, przeciąganie, ciągłe tłumaczenie winą po stronie producenta, warunek realizacji zamówienia 50% zaliczka. Zamówienie od razu przekazane do realizacji, 7 tygodni później nadal nieotrzymane. Wyćwiczone przepraszanie, tłumaczenie. Brak kontaktu w terminach, a nagle w dzień kontaktu z mojej strony kafle rzekomo mają być załadowane. Następnego dnia okazuje się, że nie można potwierdzić załadunku, bo jest sobota, i kierowca w drodze nie może się kontaktować. Śmiechu warte. Jest już spora grupa oszukanych osób. Jak nie otrzymam zwrotu w ciągu obiecanych 10 dni, zgłaszam sprawę do prokuratury.

5 / 5 2020-10-13

Witam, odradzam zakupy w sklepie. Złożyłem zamówienie w sklepie na kafelki i się zaczęło. Zapłaciłem za zamówienie, ale po 4 tygodniach jak się skontaktowałem mailowo, ponieważ telefonu nie odbierają dostałem informację, że dostali kafelki, których od producenta nie zmawiali i mam jeszcze czekać. Na moja prośbę odesłali część zamówienia, ale pieniędzy, za płytki których nie dostałem nie mam od 3 miesięcy. ODRADZAM ZAKUPY BO OSZUKUJĄ.

1 / 5 2020-10-12

Nie polecam !! Zamówienie które złożyliśmy i opłaciliśmy w lipcu nigdy do nas nie dotarło, pomimo zapewnień, że część towaru jest na stanie magazynowym! Pozostała część płytek, która miała być rzekomo sprowadzona z Hiszpanii prawdopodobnie nigdy nie była zamówiona, co tydzień otrzymywaliśmy maila, że towar nie został zapakowany w Hiszpanii z różnych powodów- oczywiście z winy producenta (płytki te zamówiliśmy ponownie w innym sklepie i dotarły w dwa tygodnie, żadnych problemów z producentem.. ) Ze zwrotem pieniędzy też jest problem, oszukanych w ten sposób osób jest dużo a sklep dalej działa!! Sprawa zgłoszona na policje, nie dajcie się oszukać !

1 / 5 2020-10-09

Odradzam stanowczo dokonywania zakupów w tym sklepie. To oszuści!!! Zbywają, przesuwają terminy dostawy, aż w końcu nie ma ani dostawy, ani zwrotu środków za niezrealizowane zamówienie. Sklep powinien jak najszybciej zostać zablokowany i zdjęty, aby żadna inna osoba nie została po raz kolejny oszukana. Proszę czytać opinie o tym sklepie przed dokonaniem jakichkolwiek zakupów. Długi właściciela są w tej chwili na sprzedaż, a oszukanych klientów zgłosiło już oszustwo na policję. Sprawy trwają...

5 / 5 2020-10-06

Pseudo firma oszukująca ludzi. Wszystkie negatywne opinie opisują dokładnie to co przytrafiło się z moim zamówieniem. Po krótce: Wydłużony czas realizacji, a więc anulowałam przesyłkę. Otrzymalam korektę faktury, ktoś poinformował, że na zwrot mają 10 dni, dzisiaj mija 14 dzień. Mail nie odpowiada, telefony są odrzucane... Wszystkie pozytywne opinie wystawiane są przez pracowników "firmy" zarabiających na nieszczęściu innych ludzi, zwyczajnie okradając ich z pieniędzy. Z takim wyrachowaniem spotykam się pierwszy raz. P. Krzysztof Trochim i reszta, która dla zachowania anonimowości nie podpisuje się nawet imieniem i nazwiskiem są już dłużnikami. Informacje te bardzo łatwo odnaleźć w internecie, podając podstawowe dane. Sprawa od tego momentu trafia w ręce odpowiednich organów. Proszę nawet tej opinii nie podważać i nie ciągnąć dyskusji, bo to tylko pogrąża Waszą sytuację.

1 / 5 2020-10-05

Od 29.07 nie otrzymałam zwrotu pieniędzy mimo kilkukrotnych zapewnień, że przelew zostanie wykonany. Kontakt ze sklepem całkowicie się urwał, nie odbierają moich telefonów. Zdecydowanie nie polecam! Dzisiaj składałam zeznania na policji w tej sprawie i polecam zrobić to wszystkim poszkodowanym.

5 / 5 2020-10-05

Od 29.07 nie otrzymałam zwrotu pieniędzy mimo kilkukrotnych zapewnień, że przelew zostanie wykonany. Kontakt ze sklepem całkowicie się urwał, nie odbierają moich telefonów. Zdecydowanie nie polecam! Dzisiaj składałam zeznania na policji w tej sprawie i polecam zrobić to wszystkim poszkodowanym.

5 / 5 2020-10-02

Firma nie była w stanie zrealizować zamówienia tłumacząc się długimi czasami dostawy. Po rezygnacji z zakupu miałem otrzymać zwrot pieniędzy. Upłynął miesiąc, pieniędzy nie zwrócono, kontaktu telefonicznego brak jedynie zdawkowe maile, że już zwracają, że pomyłka zaszła itd. To zwyczajni oszuści-nic u nich nie zamawiajcie.

Rzetelne opinie o Alekafelki.pl

Alekafelki.pl

Siedziba
-

WWW
http://www.alekafelki.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie