Kategorie: / Artykuły Medyczne

Alesoczewki.com Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Alesoczewki.com
5 / 5 2019-03-21

Super

5 / 5 2019-03-19

Polecam.

5 / 5 2019-03-16

Profesjonalna, kompletna obsługa

2019-03-11

Wszystko w porządku

5 / 5 2019-03-03

Transakcja zadowalająca, szybko sprawnie i konkretne

5 / 5 2019-03-02

Polecam.

5 / 5 2019-02-28

Szybko i sprawnie polecam

5 / 5 2019-02-12

wszystko ok

2019-02-11

Wszystko perfekt. Kupuje tylko tu

5 / 5 2019-02-07

Bardzo polecam !!!

5 / 5 2019-02-03

Korzystam z zakupów od ok 7 lat do tej pory nie zawiodłam się - dobra jakość, szybko i niedrogo. Polecam wszystkim.

5 / 5 2019-01-27

polecam serdecznie kupuję już w tym sklepie kilka lat.

5 / 5 2019-01-24

Szybko i bez problemów. Polecam

2019-01-19

Wszystko w porządku

5 / 5 2019-01-15

Kupuje od lat w tym sklepie.polecam wszystkim krótki czas oczekiwania nawet na soczewki toryczne.

5 / 5 2019-01-11

polecam ten sklep

5 / 5 2019-01-09

Polecam sklep.

2019-01-02

wszystko jak trzeba

5 / 5 2018-12-31

POZYTYWNA

5 / 5 2018-12-26

Z obsługi klienta nie musiałem korzystać ale muszę ocenić wiec daję 3 gwiazdki. Jeśli chodzi o resztę jestem bardzo zadowolony. Zamawiam soczewki już ponad rok i nigdy się nie zawiodłem. Gorąco polecam !!

5 / 5 2018-12-22

Szybko i sprawnie, soczewki zgodne z zamówieniem. Polecam

2018-12-14

sprawna obsługa

5 / 5 2018-12-09

Wszystko ok.

5 / 5 2018-11-26

Profesjonalna obsługa Polecam

5 / 5 2018-11-06

Polecam jak najbardziej

2018-10-30

Sklep w porzadku. Transakcja bez zakłóceń

2018-10-30

Dość długo czeka się na skompletowanie zamówienia

5 / 5 2018-10-29

Korzystam z Waszych usług od kilku lat. Polecam

5 / 5 2018-10-26

Jak zawsze szybko i sprawnie. Polecam

5 / 5 2018-10-21

Polwcam zakupy w tym sklepie. Transakcja przebiegła szybko

5 / 5 2018-10-21

Wszystko ok

5 / 5 2018-10-14

Jak najbardziej polecam zakupy.

5 / 5 2018-10-13

Najlepszy sklep, super obsługa!!!!

5 / 5 2018-10-09

Profesjonalnie i szybko

5 / 5 2018-10-05

Zamawiam soczewki od ponad 7 lat i jestem bardzo zadowolona z serwisu, produktu, promocji oraz gratisów otrzymywanych przy większym zakupie. Serdecznie polecam!!!!!

5 / 5 2018-09-24

Bardzo polecam

5 / 5 2018-09-22

POZYTYWNA

5 / 5 2018-09-22

Od dawna korzystam z tego sklepu, polecam

5 / 5 2018-09-21

Profesjonalna obsługa, towar zgodny z opisem.Polecam

5 / 5 2018-09-11

Szybka i mila

5 / 5 2018-09-11

Jak zawsze polecam :)

5 / 5 2018-09-10

Bardzo szybka dostawa

5 / 5 2018-08-27

Jak zwykle szybko i bez problemów

5 / 5 2018-08-26

Przesyłka była opóźniona z powodu braku soczewek u producenta jednak zostałam szybko o wszystkim poinformowana i dostałam soczewki gdy tylko się pojawiły jeszcze przed planowanym terminem. polecam

2018-08-24

Serdecznie polecam.

5 / 5 2018-08-19

Super sklep. Dobry towar w dobrej cenie :)

5 / 5 2018-08-16

Transakcja szybka i profesjonalna.Polecam,

2018-08-14

Ok.

5 / 5 2018-08-12

Wszystko ok

5 / 5 2018-08-09

Transakcja przebiegła bardzo szybko i profesjonalnie.

5 / 5 2018-08-08

Polecam

5 / 5 2018-08-04

W sklepie tym zamawiam soczewki od wielu lat i jak zwykle tym razem również jestem zadowolona z przebiegu transakcji.

2018-07-28

Wszystko perfekt. Kupuje tylko tu

5 / 5 2018-07-28

Szybko bez problemów i schludnie.

5 / 5 2018-07-17

Profesjonalna obsługa,szybko i sprawnie.

5 / 5 2018-07-17

Wszystko ok

5 / 5 2018-07-07

Super

5 / 5 2018-07-06

Jak zawsze szybko i bez przeszkód.

2018-06-25

Kolejna transakcja bez zarzutu.

5 / 5 2018-06-22

Sprawnie, szybko.

5 / 5 2018-06-20

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie. Polecam!

5 / 5 2018-06-17

Szybka transakcja, polecam!

2018-06-17

Pełana profeska. Tak trzymać

5 / 5 2018-06-12

Jak zawsze super

5 / 5 2018-06-01

Wszystko szybko i sprawnie. Towar oryginalny i sprawdzony. Polecam.

5 / 5 2018-05-22

Polecam

5 / 5 2018-05-17

Najlepsi! Paczka jest już na drugi dzień od zamowienia. Zamawiam od lat. POLECAM

5 / 5 2018-05-14

Polecam

5 / 5 2018-05-04

Wszystko ok.

5 / 5 2018-05-01

Polecam

5 / 5 2018-05-01

Jak co kwartał, szybko i bez problemów. Dużo taniej niż w sklepie stacjonarnym. Dodatkowe zniżki dla stałych klientów! Zawsze wracam.

5 / 5 2018-04-27

Zamawiam soczewki już od kilku lat. Nigdy nie było problemów, w razie braku soczewek lub opóźnienia się przesyłki zawsze byłam poinformowana telefonicznie. Szybka dostawa. Polecam.

5 / 5 2018-04-27

Jak najbardziej polecam zakupy.

5 / 5 2018-04-18

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja. Polecam sklep!

2018-04-17

Wszystko w najlepszym porządku!

5 / 5 2018-04-16

polecam

5 / 5 2018-04-14

Jak zawsze jestem zadowolona z zakupów w tym sklepie , od paru lat kupuję , tylko tym razem wyjątkowo długo szła przesyłka .

2018-04-10

Wszystko OK!

5 / 5 2018-04-07

Szybkie zakupy super towaru, polecam.

5 / 5 2018-04-04

Polecam zakupy w tym sklepie, przesyłka dostarczona jak zwykle bardzo szybko:)

5 / 5 2018-03-31

super

2018-03-27

Zadowolona za każdym razem z zakupów

5 / 5 2018-03-24

Szybko, sprawnie, bez problemów. Polecam.

5 / 5 2018-03-23

Korzystam od dłuższego czasu i jak na razie jestem zadowolony.

5 / 5 2018-03-22

Wszystko na wysokim poziomie.Korzystam od lat.Polecam.

5 / 5 2018-03-20

Super obsługa.Polecam.

5 / 5 2018-03-15

Wszystko super jak zawsze.

2018-03-13

Jak zawsze idealnie

5 / 5 2018-03-06

Wszystko ok

2018-03-05

Ok Może byc

5 / 5 2018-02-28

polecam

2018-02-24

Ekspresowo

2018-02-20

Czas realizacji błyskawiczny. To bez wątpienia największy atut tej współpracy. Noszę soczewki od 21 lat i nigdy nie otrzymałam zamówienia w ciągu 3 dni.

5 / 5 2018-02-18

kupuję u nich od wielu lat, nigdy nie miałam poważniejszych zastrzeżeń, obsługa klientka na 5tkę - polecam!

5 / 5 2018-02-17

Wszystko ok.

5 / 5 2018-02-16

Polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2018-02-12

wszystko ok choć pocztą polską trochę wolno idzie

5 / 5 2018-02-07

Szybka obsługa, szybka realizacja zamówienia. Polecam wszystkim.

5 / 5 2018-01-30

Super sprzedawca

5 / 5 2018-01-13

Super

5 / 5 2018-01-12

Polecam

5 / 5 2018-01-04

wszysto ok

5 / 5 2018-01-02

Korzystna oferta,polecam dla zapracowanych ,pozdrawiam z Nowym rokiem

5 / 5 2017-12-30

Gorąco polecam!

5 / 5 2017-12-25

Super!

5 / 5 2017-12-09

Sprawnie, szybko.

2017-12-02

Godni zaufania

5 / 5 2017-12-02

Wszystko ok

5 / 5 2017-11-21

Polecam

2017-11-16

Zamówienie dostarczono już w następny dzień, soczewki bardzo wygodne, całość dobrze zapakowana, zdecydowanie polecam!

5 / 5 2017-11-15

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-11-13

Szybko, sprawnie bez żadnych zarzutów :)

5 / 5 2017-10-17

Transakcja przebiegła szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-10-08

szybka realizacja zamówienia bardzo dobra obsługa klienta, polecam

2017-10-03

Bardzo fajny skep, który ma duży wybór. Często ze względu na moc szkieł nigdzie nie mogę ich dostać a tu zawsze są.

5 / 5 2017-10-03

super sklep,polecam

5 / 5 2017-09-30

Jak zawsze super obsługa

2017-09-16

Zadowolona z transakcji

5 / 5 2017-09-15

Zamówiłam soczewki w okresie świątecznym i mimo tego doszły błyskawicznie. Polecam!

5 / 5 2017-09-11

Polecam

5 / 5 2017-09-10

Sprawna transakcja. Polecam

5 / 5 2017-09-09

Polecam

2017-09-05

wszystko ok!

5 / 5 2017-08-20

100% polecam

5 / 5 2017-08-20

Profesjonalna obsługa. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-08-20

wszystko ok choć pocztą polską trochę wolno idzie

5 / 5 2017-08-14

Super sklep, polecam!

2017-08-02

Dobra obsługa

2017-08-01

Ładnie pięknie

5 / 5 2017-07-29

jak najbardziej polecam

5 / 5 2017-07-23

realizacja zamówienia przebiegła szybko , sprawnie, zgodnie z oczekiwaniami

5 / 5 2017-07-23

Super. Polecam

5 / 5 2017-07-22

wszystko ok polecam.

5 / 5 2017-07-15

Szybko, sprawnie i wygodnie

5 / 5 2017-07-11

Jestem bardzo zadowolona. Korzystam zawsze, kiedy wyczerpuje mi się zapas soczewek.

2017-07-07

Ekspresowa dostawa, pieniądze z promocji w ciągu 7 dni na koncie

5 / 5 2017-07-07

Moja potrzeba była niestandardowa i wymagała szybkiej obsługi i elastycznego podejścia. Wszystko znalazłem w tym sklepie, czego nie mogę powiedzieć o konkurencji :)

5 / 5 2017-07-04

Jak zawsze polecam :)

5 / 5 2017-06-29

polecam

5 / 5 2017-06-25

Wszystko ok, szybka dostawa

5 / 5 2017-06-25

Polecam

5 / 5 2017-06-16

Jak zawsze super obsługa

5 / 5 2017-06-06

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-06

Super i szybko

5 / 5 2017-06-03

Wszystko sprawnie i szybko , bardzo polecam , szczególnie że posiadają soczewki o dużych mocach , które ciężko jest kupić.

5 / 5 2017-06-02

Profesjonalna obsługa, szybka realizacja zamówienia.

5 / 5 2017-06-01

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-05-27

Szybka przesyłka

5 / 5 2017-05-25

Profesjonalne zakupy, jak zawsze

5 / 5 2017-05-15

Ok polecam

5 / 5 2017-05-11

Ok polecam

5 / 5 2017-05-10

solidnie i szybko

5 / 5 2017-05-09

Sklep ok ale czas realizacji zbyt długi

5 / 5 2017-05-07

wszystko ok

5 / 5 2017-05-03

Polecam

5 / 5 2017-05-03

Jak zawsze polecam!

5 / 5 2017-04-25

Polecam

5 / 5 2017-04-22

Polecam. Błyskawiczna wysyłka. Towar ok.

5 / 5 2017-04-20

Profesjonalne załatwienie zakupu

5 / 5 2017-04-18

wszystko ok

5 / 5 2017-04-17

Jestem w pełni zadowolona i szczerze polecam dalej :)

5 / 5 2017-04-12

Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-04-04

Polecam.

2017-04-02

Zadowolona

5 / 5 2017-03-27

wszystko ok

Rzetelne opinie o Alesoczewki.com

Alesoczewki.com

Siedziba
Gniezno

WWW
http://www.alesoczewki.com

Email
[email protected]

Telefon
32 738 11 70

Komórka
531-658-165

Infolinia
801-002-270

Logowanie