Kategorie: / Książki / Gry / Film i Muzyka

Amazonka.pl Opinie Klientów

4.55/5.00 - ilość ocen: 29
opinie o Amazonka.pl
5 / 5 2019-03-20

Mieszane uczucia. Trafiłam przy okazji wyprzedaży części asortymentu i wybrałam dwie książki z tejże oraz jedną z poza promocji (suma sumarum - trochę poniżej 60 zł z kosztami wysyłki włącznie, więc bardzo przystępnie). Szybko dostałam maila zwrotnego z potwierdzeniem złożenia zamówienia, informacją, że zostanie ono zrealizowane i wysłane następnego dnia. Rzeczywiście, kolejne potwierdzenie - tym razem nadania przesyłki - dostałam dzień później, był to piątek. W tym samym mailu był też numer i informacja, że mogę swoją paczkę śledzić na stronie internetowej Poczty Polskiej… Niestety, z tejże strony (i jak się potem okazało, z danych na paczce) jasno wynikało, że została ona nadana nie w piątek, lecz dopiero w poniedziałek późnym popołudniem. Koniec końców, odebrałam ją po prawie tygodniu od złożenia zamówienia. Wszystko było by świetnie, bo paczka była dobrze zabezpieczona, książkom nic się nie stało, ceny były przystępne i ogólnie cała realizacja zamówienia łatwa i przyjemna, ale takie jawne ściemnianie klienta co do daty wysyłki, skutecznie wprowadziło dawkę niesmaku do ogółem dobrego doświadczenia ze sklepem.

2019-03-02

Mają dużo tanich gier wysyłanych od razu, dobrze opisane, są filmiki do nich i można zobaczyć zanim się kupi grę. Na przesyłkę czekałem dokładnie 24 godziny, dostałem jeszcze w prezencie smycz do gry. I nie płaciłem za wysłanie ani grosza, ale chyba dlatego że gra na konsolę. Ja tam wole od sklepu na M i na E.

3 / 5 2019-02-04

Zamówiłem grę, Edycję Kolekcjonerską na PC. Na stronie sklepu w momencie złożenia zamówienia napisane było, iż zrealizują je w 24 godziny. Niestety, zamówienie zrealizowane zostało dopiero po 4 dniach. Nie byłby dla mnie to większy problem ale po otwarciu przesyłki okazało się, że zamiast wersji na PC otrzymałem przepakowaną wersję z PS3. W pudełko owszem, włożono standardową edycję gry z PC, ale w taki sposób zostałem pozbawiony steelbooka oraz kodu do DLC. Mogli po prostu odpisać, że produkt był już niedostępny chociaż zapomnieli zmienić status w sklepie. Niestety, chytrość wzięła górę. Kupowanie w tym sklepie ZDECYDOWANIE ODRADZAM.

5 / 5 2019-02-01

Rewelacyjnie szybka dostawa! Już na drugi dzień otrzymałem zamówiony towar. Towar zgodny z zamówieniem starannie zapakowany. Polecam!

5 / 5 2019-01-22

Super!

2018-12-11

Kupiłem siostrze homika na PSP, zagrywa się nim cały czas! Kusiła mnie bardzo cena, bo gry na psp są zwykle drogie - wysłane pocztą i doszło w granica błędu poczty!

2018-12-06

Niestety jestem zawiedziona. Złożyłam zamówienie w tym sklepie ze względu na 2 książeczki, które bardzo trudno było znaleźć. Na stronie figurowały jako dostępne. Do zamówienia dodałam jeszcze kilka książek, tamte były bardzo tanie (około 6 zł sztuka). Na jedną z książek trzeba było czekać do 7 dni roboczych. Zamówienie otrzymałam 3 dni po spodziewanym czasie dostawy i jakie było moje zdziwienie jak nie znalazłam w paczce tych dwóch książek, które tak bardzo chciałam kupić. Otworzyłam maila i okazało się, że w dniu dostawy otrzymałam wiadomość ze sklepu z informacją o tym, że jednej z książek nie będzie. Gdybym została poinformowana wcześniej (mieli prawie dwa tygodnie!!!) zrezygnowałabym z zamówienia. Na dodatek jedna z książek, która do mnie dotarła ma podniszczoną okładkę...

2018-11-29

Nigdy więcej! Wg strony internetowej towar jest dostępny, wysyłka w 24h. Po wpłaceniu pieniędzy i 2 dniach oczekiwania, nadal miałam informację, iż "przesyłka jest w realizacji". Po telefonie do sklepu okazało się, iż towaru nie ma, być może będzie dostawa w następnym tygodniu. Niekompetencja, brak jakiegokolwiek poszanowania klienta. Widocznie trudno jest wysłać chociażby maila z informacją dla klienta, że zamówienie ma zostać zrealizowane w innym terminie. Żenada!

5 / 5 2018-11-24

Polecam, szybka przesyłka, niskie ceny, dobry kontakt i obsługa.

5 / 5 2018-11-19

Polecam, paczka przyszła bez zarzutu w określonym terminie. Płyty działają bezproblemowo.

Rzetelne opinie o Amazonka.pl

Amazonka.pl

Siedziba
Ożarów Mazowiecki

WWW
http://www.amazonka.pl

Email
[email protected]

Telefon
+ 48 22 721 15 51

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie