Kategorie: / Komputery i Internet / Telekomunikacja / Usługi / Pozostałe

AMICO INSTALACJE TOMASZ ANKLEWICZ Opinie Klientów

średnia ocen: 3.98
opinie o AMICO INSTALACJE TOMASZ ANKLEWICZ
1 / 5 2024-02-21

Wychodzi na to, że Tomek śmieje się w twarz każdemu. Może zbierzmy się i zróbmy pozew zbiorowy. Przecież to jawne oszustwa. Każdy z nas stracił coś więc co za różnica czy dołożymy jeszcze po trochu i przynajmniej pójdzie do więzienia za wszystkie krzywdy i kłamstwa. Lub zbiórkę zrobić na szybką sprawiedliwość. Ile komu wisi pieniędzy i sprzedać te długi. Są fachowcy od takich tematów.

3 / 5 2024-02-15

Dla p. Tomasza mam od 2018 r. wyrok Sądu Rejonowego w Legnicy - nakaz zapłaty w postepowaniu upominawczym. Komornik nawet nie mógł nic zająć, bo p. Tomek nie posiada nic na swoim koncie. Bezczelny typ, sprytny arogant i tupeciarz. Z początku wszystko szło zgodnie z umową, później lekkie opóżnienia w płatnościach aż w końcu wyjechał w nocy z hotelu i tyle go było widać. Karma wraca panie Anklewicz.

5 / 5 2023-07-18

Chciałbym, aby moje uczucia i decyzje dotyczące niesienia pomocy innym ludziom zostały w końcu uszanowane! Czy mam prawo odmówić pijaczkowi 4 złotych na piwo? Tak, mam to prawo! Czy mam prawo nie zainteresować się dziewczyną, która jest smutna z powodu samotności? Tak, mam to prawo! Czy mam prawo nie przekazywać całej mojej wypłaty na Caritas? Tak, mam to prawo! W ten sam sposób mam prawo nie pomagać Syryjczykom w potrzebie. Decyzje te są moje - moje sprawy! Proszę nie nazywać mnie "nienawidzącym Syryjczyków". Ich los jest mi po prostu obojętny. Obojętność to nie to samo co nienawiść. Czy nienawidzicie bezdomnych, którzy przebywają na dworcu centralnym? Przecież nie domagacie się dla nich mieszkań. Nie interesuje Was, co się z nimi dzieje. Jesteście obojętni. Zrozumcie wreszcie - obojętność to nie to samo co nienawiść. Nie jestem superbohaterem, gotowym pomagać każdemu w każdej sytuacji. Nie da się stworzyć świata, w którym wszyscy są szczęśliwi. Zawsze (niestety) będą wojny, konflikty i uchodźcy. Ci ludzie mnie nie poruszają. Nie chcę im pomagać, bo mam inne priorytety w życiu. Jakie? To nie Wasza sprawa, moje życie jest prywatne. Ja nie zaglądam w Wasze sprawy. Jeśli chcecie pomagać Syryjczykom - Wasz wybór. Pomagajcie ile dusza zapragnie. Proszę Was, abyście się ode mnie odczepili i nie próbowali wzruszać mnie widokiem smutnego syryjskiego chłopca, to tylko żałosna manipulacja ludzkimi uczuciami. Nawet jeśli jeden na milion uchodźców jest terrorystą, mam prawo nie chcieć ich przyjmować. Każdy powinien robić to, co według niego jest najlepsze - na własną rękę i na własny rachunek.

5 / 5 2023-07-15

Mówią, że ma się świetnie I przeklina wasze smutki Znam go dobrze, więc wiem co piszę Przeczytam wasze zachcianki To hejterzy sami piszą tu Nikt nie uwierzy im w bajki Bełkot, bzdury, nonsens Sprzedawaj dalej narkotyki I nie dawaj nic Tomkowi Bo to zawodowy ćpun Nie zapłaci ci nawet grosika Nie chce nawet zmieniać bielizny Kto cię interesuje, hejterze Ja nie uwierzę w te bajki Splunę na policję Zanim wprowadzą abolicję.

5 / 5 2023-05-19

Tomek to mężczyzna uzależniony od narkotyków i alkoholu. Spędza czas z prostytutkami i bawi się na imprezach, po czym powraca do swojej żony Eweliny i dzieci. Nie dba o to, że ktoś mu ufając dał pieniądze - jest bez własnego majątku. Często zmienia miejsce pobytu, a wszystko co ma jest pożyczone lub wynajęte. Wprawdzie jest on niereformowalny, ale kiedyś nadejdzie dla niego czas. Nie powinno się mu już wierzyć. Będzie oszukany i nawet tego nie zauważy.

5 / 5 2022-01-12

skont ty brałeś tych pracowników? To sami matkojebcy . ktoś niżej dobze napisał: zwalcie se gruche:)

5 / 5 2021-12-28

Owsiakowi też zarzucali, że kradnie, a nie pomaga. Zwalcie sobie konia albo sąsiadowi zamiast wylewać smuty.

1 / 5 2021-12-20

Ten chuj nikomu nie pomógł tylko okradł z zarobionych pieniędzy

5 / 5 2021-11-29

Wy, którzy piszecie te komentarze, jesteście tchórzami. Widać, że to działa konkurencji, której szkoda. Pan Anklewicz to dobry człowiek i pracodawca, z którym miałem okazję pracować. Niestety, musiałem wyjechać za granicę i zauważyłem w tym czasie, że wokół niego kręci się mnóstwo nieudaczników. Moim zdaniem, te wpisy pisze ta sama osoba, ale chcę powiedzieć, że jestem wdzięczny Panu Anklewiczowi za pomoc i współpracę. Widzę też, że ci, którzy piszą komentarze, to skur...ni tchórze. Jedna z osób napisała trafnie: Niech was szlag trafi :) :) :) :)

1 / 5 2021-11-25

Hooju kiedyś ktoś ciebie dopadnie i skończysz marnie

5 / 5 2021-11-19

Pan Anklewicz jest pracodawcą, który nie jest uczciwy i zachowuje się nieprawidłowo. Nie wystarczy tylko mówić dobrze o sobie, ale trzeba również działać odpowiednio, a jego postawa jest nie do przyjęcia. Nie wypłaca on wynagrodzenia za wykonaną pracę, nie odbiera telefonów ani nie odpowiada na wiadomości tekstowe. Nie nawiązuje on kontaktu z pracownikami, mimo że wie o ich trudnej sytuacji finansowej. Jego postępowanie jest podłe, ponieważ celowo oszukuje ludzi. Chcę ostrzec innych przed zatrudnianiem się w jego firmie, ponieważ jest on krzywdzący dla pracowników, a wynagrodzenie powinno być wypłacane zgodnie z umową.

1 / 5 2021-11-15

To firma okradają własnych pracowników oraz podwykonawców gdzie jest pip oraz skarbówka

5 / 5 2021-11-01

Do wszystkich hejterów: HOOJ w was WBIJAM:) Mocni w necie, pizdy w świecie.

5 / 5 2021-11-01

Walnij w stół, a nożyce się odezwą:)

5 / 5 2021-11-01

Alkoholiczką nie jestem i nigdy nie byłam .

5 / 5 2021-10-31

To tak się dzieje, gdy mama musi organizować życie swojemu synowi:) Wypij sobie cicho kieliszek i dodaj jeszcze kilka negatywnych słów. A jeśli syn czuje się pokrzywdzony, niech się rozwiedzie i ożeni z kimś wybranym przez mamusię:):):):):) Smutne jest, jak bardzo jesteś nadopiekuńczą mamą zza ekranu:)

5 / 5 2021-10-15

Jestem również zdegustowana i zdenerwowana, gdy myślę o teściu mojego syna we wrześniu 2020 podczas ślubu mojego dziecka z córką pana Anklewicza. Syn nie może odzyskać pieniędzy, które były przeznaczone na kuchnię dla nowego mieszkania. To zmusiło go do wzięcia kredytu na meble, aby jego dzieci mogły zamieszkać w długo oczekiwanym lokum. Jest to fatalna i beznadziejna sytuacja, że muszą wpaść w takie długi, a komornik siedzi im na głowie. Nadszedł czas, aby się obudzić.

1 / 5 2021-10-05

Czy pan uiścił naległe wynagrodzenia dla byłych pracowników i podwykonawców? Jeśli jesteśmy taką tragiczną firmą, dlaczego pan zdecydował się do nas przyjść? To ty nie chciałeś przedstawić umów.

1 / 5 2021-09-28

Krzyzstof Paduch z firmy Sky Net z Jelcza Laskowic otrzymał negatywną opinię od użytkownika o pseudonimie #One. Użytkownik ten zarzuca, że Paduch nie podpisał zlecenia i nie dotrzymał ustaleń, a na budowę wysłał 2 ludzi zamiast 3. Po obietnicach i manipulacjach, Paduch zniknął, ale wysłał fakturę do zapłaty. #One twierdzi, że Paduch to oszust, krętacz i złamas. Podaje również link do opinii innej osoby, która nazywa Paducha zwykłym śmieciem. #One przypomina, że przed wystawieniem faktury należy podpisać zlecenie oraz protokół odbioru.

1 / 5 2021-09-17

Bądźcie ostrożni z tym oszustem, on nie chce podpisywać umowy na wykonanie pracy, nie płaci za wykonywaną pracę, nie odbiera telefonów. To oszust, oszust, oszust! Wszystkie firmy powinny uważać na tego oszusta.

5 / 5 2021-08-23

Wziąłem pożyczki na leczenie mojej mamy, która cierpiała na raka piersi. Nigdy nie informowałem swojego szefa o jej chorobie. Tomek, pamiętaj, że karma kiedyś cię dogoni, ale ja sobie poradzę.

5 / 5 2021-08-23

Wziąłem kredyty na opłacenie leczenia mojej mamy, która chorowała na raka piersi. Nigdy nie informowałem swojego szefa o swoich trudnościach czy problemach. Tomku, w przyszłości karma cię dogoni, ale ja poradzę sobie sam.

5 / 5 2021-08-10

Dane osobowe Dareka to w rzeczywistości Dariusz Maliczewski. Jest on osobą, która zaciąga kredyty, ale nie spłaca ich, a następnie ogłasza bankructwo, co jest oszustwem wobec instytucji finansowych. To nieuczciwy człowiek, który zawsze prosi o pracę na czarno, ponieważ ma długi. Opowiada on także nieprawdziwe historie o swojej pracy i oskarża swoich byłych pracodawców o różne rzeczy. Jest to leniwy i głośny człowiek, który krąży po budowach, obrażając swoich przełożonych. Życzę mu, aby zniknął z powierzchni ziemi.

5 / 5 2021-08-10

Darek mali to tak naprawdę Dariusz Maliczewski, osoba, która ogłosiła bankructwo, nie spłacając swoich kredytów i oszukując w ten sposób instytucje finansowe. Nie jest godny zaufania, gdyż ucieka od komorników i poprosił już wiele różnych pracodawców o pracę na czarno. Mówi też wiele kłamstw, opowiadając jak niezwykle fachowy jest w swojej pracy, podczas gdy w rzeczywistości jest leniem i nic nie robi. Jest bardzo kłótliwy na budowie i obraża swoich przełożonych, nazywając ich złodziejami. Nie jest osobą godną szacunku i warto byłoby, gdyby się z niej pozbyć.

5 / 5 2021-08-10

Były pracowniku, podaj swoje imię jak zostałeś poszkodowany bo takie pierdoły to każdy może pisać.

1 / 5 2021-06-15

Wciąż nie mam kontaktu z Panem Tomkiem, obiecał on wypłacić pieniądze do końca kwietnia. Jesteśmy już prawie w połowie czerwca, a ja wciąż nie widzę tych pieniędzy. Pan Tomasz nie odbiera moich telefonów, a także nie odpowiada na moje wiadomości. Zdecydowanie powinien unikać tej firmy.

1 / 5 2021-06-15

Nadal nie udało się skontaktować z Panem Tomkiem, który obiecał wypłacić pieniądze do końca kwietnia. Teraz jest już prawie połowa czerwca, a ja wciąż nie otrzymałem żadnych pieniędzy. Pan Tomasz nie odbiera moich telefonów i nie odpisuje na moje wiadomości, wyraźnie unikając kontaktu z nami. Zalecam unikanie tej firmy.

5 / 5 2021-06-11

przepracowałem u tego gościa jakiś czas temu i do dziś zero kontaktu i zero kasy człowiek widmo

5 / 5 2021-05-28

Pań Tomosz obiecał wypłacić resztę pieniędzy. Mam nadzieję że sprawa zakończy się pomyślnie

5 / 5 2021-05-27

Spędziłem u tego pana około miesiąca i pół, brak jakiejkolwiek komunikacji z Panem Tomaszem jest normą, nie mam dostępu do narzędzi i do tej pory nie otrzymałem żadnej wypłaty. On nie odbiera telefonów i zalecam trzymać się z dala od tej firmy.

5 / 5 2021-05-27

Pracowałem u tego pana przez około miesiąc i pół. Nie mam żadnego kontaktu z Panem Tomaszem, co jest dziwne. Ponadto, nie dostałem od niego żadnego wynagrodzenia do tej pory, a on unika odebrania mojego telefonu. Lepiej trzymać się z daleka od tej firmy.

5 / 5 2021-05-23

Przepraszam za moje pomyłkowe stwierdzenie. Poprawiam swoje wcześniejsze twierdzenie - ta firma nie posiada pracowników, ale korzysta z usług podwykonawców. Chciałbym podkreślić, że osobiście nie zajmuję się działem kadr, dlatego moje wcześniejsze zrozumienie było błędne. Nie mam żadnego interesu w wyrządzeniu krzywdy tej firmie.

5 / 5 2021-05-23

Przepraszam za moje niedokładne stwierdzenie, miało miejsce nieporozumienie. Chciałem powiedzieć, że firma nie ma pracowników, a jedynie korzysta z usług podwykonawców. Osobiście nie jestem związany z działem kadr, dlatego moje zrozumienie było błędne. Absolutnie nie mam żadnego zamiaru wyrządzić szkody firmie.

5 / 5 2021-05-17

Firma krzak, omijać szerokim łukiem, pracownicy nie mają umów, nie płaci w terminie,każda sprawę załatwia się bardzo długo

5 / 5 2021-03-29

Ty, nietaktowna osobo. Skończ wreszcie z tym obrażaniem. On nie ma nic, on nic nie ma... Jaki trzeba być nieinteligentnym, żeby wypisywać takie rzeczy i wyrażać frustrację nie mając pojęcia o faktach. Jesteś żałosnym osobnikiem internetowego trolla, którego ojciec zadręczał w dzieciństwie. I ostatecznie odnajdziemy cię, a potem...

5 / 5 2021-03-28

Jestem dziwką i stąd te bzdury. Jakim trzeba być celem żeby pisać te oszczerstwa. Więcej tego nie zrobię. ***owe mam pojęcie i się wypowiadam.

5 / 5 2021-03-27

Osoba, która pracuje u takiego oszusta, jest obecnie traktowana jako marionetka, której on potrzebuje, ponieważ jest w trudnej sytuacji finansowej z powodu zadłużeń. Ta firma jest tylko pozorną firmą, złożoną z różnych spółek, a ten oszust nie jest właścicielem żadnej z nich i nie posiada nic na siebie - wszystko, czym się posługuje, jest wynajmowane, takie jak samochody, biura i mieszkanie, w którym mieszkał. Jednak sprawiedliwość jest blisko i go dopadnie.

5 / 5 2021-03-24

Nie zgadzam się z przedstawionymi poglądami. Jeśli dyskusja odnosi się do tej samej osoby, zauważam, że ktoś stara się szkodzić panu Tomaszowi. Wykonuję na zlecenie firmy pana Tomasza zadania od kilku miesięcy i regularnie wystawiam faktury, które są zawsze płatne. Natomiast, jeśli ktoś z was nie otrzymał płatności, to dlaczego nie skorzystać z procesu sądowego zamiast składać zażalenia tutaj?

5 / 5 2021-03-18

Złodziej i Oszust Działający Pod nazwami różnych Firm nie płaci wynagrodzenia i wystawia lewe umowy

1 / 5 2021-02-26

Anklewicz to OSZUST

5 / 5 2021-01-11

Karol.Ciastek idealnie opisał sposób funkcjonowania firmy

5 / 5 2021-01-10

Karol lojalny ??? Nie rozśmieszaj mnie... Moze jeszcze napiszesz ze J.S to uczciwy człowiek który nikogo nigdy nie pod*** ?

5 / 5 2021-01-08

Karol.Ciastek jest oszustem udającym Karola, który dotychczas lojalnie pracował dla firmy. Ten fałszywy oszust podszywa się pod Karola.Ciastka, który rzeczywiście pracował w tej firmie. Warto pamiętać, że sprawiedliwość wcześniej czy później dopadnie tego oszusta. W celu ukarania go, ujawnię publicznie jego dane wraz z adresem. Szmaciarzu szczerbaty, nie ujdzie ci to na sucho.

5 / 5 2020-04-03

SUPER FIRMA!!??

0 / 5 2020-03-27

To ja i moi koledzy zostaliśmy autorem komentarzy dotyczących pijackiego zachowania i oszukiwania w firmie, w której pracujemy - Initec Sp. z o.o. Tasujemy ciężko, ale wciąż otrzymujemy zbyt niskie wynagrodzenie, zaś nasz szef jest uzależniony od narkotyków i zachowuje się nieodpowiedzialnie. Firma ta jest celowo prowadzona w taki sposób, aby wykorzystywać ludzi i wykradać z ich ciężko zarobionych pieniędzy. Jeden z naszych przełożonych, Jacek, nie wykonuje swoich obowiązków i spędza czas grając w telefonie oraz pijąc alkohol. Ponadto, wykorzystuje swoich podwładnych, którzy są często wymieniani co pół roku. Większość z nas to nielegalni imigranci z Ukrainy, którzy są oszukiwani w kwestii wynagrodzenia. Polscy pracownicy również padają ofiarą tego oszustwa, jednak są im wypłacane mniejsze kwoty pieniędzy w celu zachęcenia ich do pracy. Wielokrotnie byłem świadkiem takich sytuacji. Nasz szef zawsze na tym zyskuje. Każdemu z nas mówi się, że rozmowy na temat sytuacji finansowej w firmie i naszych stawkach są niemożliwe. Pierwsze wypłaty są wyższe i przyspieszone, ale kolejne są spóźnione i niepełne, co powoduje niepokój wśród pracowników. Nasz menadżer manipuluje nami, byśmy byli niezadowoleni z sytuacji i zaczęli domagać się wyższego wynagrodzenia. Umowa o pracę stanowi, że karane będą finansowo osoby odpowiedzialne za problemy. Mogę opowiedzieć więcej na temat złudzeń naszego szefa, ale wydaje mi się, że to wystarczające. Pozdrawiam Toma, naszego szefa. Gdyby podniósł mój poziom wynagrodzenia, zaspokoiłby moje potrzeby seksualne - jak dotychczas... Karol Marcjan. P.S. Kocham Cię.

5 / 5 2019-01-23

Chciałbym gorąco polecić firmę pana Tomasza wszystkim, którzy doświadczyli ignorancji ze strony firm instalatorskich z województwa opolskiego. Jedynie firma pana Tomasza szybko zareagowała na awarię w moim sklepie i podjęła się tego profesjonalnie. Serdecznie pozdrawiam.

5 / 5 2019-01-23

Chciałbym polecić firmę pana Tomasza wszystkim osobom, które zostały zignorowane przez firmy instalatorskie z województwa opolskiego. Jedynie firma pana Tomasza szybko zareagowała na awarię w moim sklepie i podchodziła do sprawy profesjonalnie. Pozdrawiam.

1 / 5 2018-11-02

Pan Mariusz G., który wydał negatywną opinię, jest osobą sfrustrowaną, niegodną zaufania i nie potrafiącą wyrazić własnego zdania. Ponadto, jest nierobem, totalnym leniem i osobą, która tylko udaje, że pracuje, tym samym zmuszając szefa do płacenia za nieproduktywne godziny, podczas których praca pozostaje w martwym punkcie. Dziękujemy takim ludziom, ale ich opinia jest znanym nam narzędziem zemsty. Zdecydowanie nie polecamy.

2 / 5 2018-10-19

Ostrzegam przed tą firmą, nie polecam. Jej szef jest nieuczciwy oszust, który po prostu nie wypłaca pieniędzy i nie odbiera telefonów. Firma jest spółką z ograniczoną odpowiedzialnością, więc to prawdziwa katastrofa. Wysyła ludzi do pracy w Niemczech, a potem gubi z nimi kontakt. Bardzo uważajcie.

2 / 5 2018-10-19

Ostrzegam przed tą firmą, nie polecam jej. Szef jest nieuczciwy, to oszust, który po prostu odmawia płacenia i nie odbiera telefonu. Firma jest spółką z ograniczoną odpowiedzialnością, co jest naprawdę nieprzyjemne. Wysyłają ludzi do pracy w Niemczech, a potem tracimy z nimi kontakt. Bądźcie bardzo ostrożni.

5 / 5 2018-07-24

n.ie polecam, firma nierzetelna .szef nie solidny, nie słowny firma nie wypłacalna.MG.

5 / 5 2017-04-23

Ja pracuję tutaj i jestem bardzo zadowolony, tak samo jak moi koledzy z pracy. Czasami zdarzało się, że wypłata spóźniała, ale przynajmniej była uczciwa, a dodatkowo otrzymywaliśmy premię. Teraz, czterech pracowników odróżniających się negatywnie wypowiedziało się negatywnie o właścicielu firmy. Jest to nieuczciwe i nie powinno mieć miejsca. Ci, którzy się nie boją pracy, nadal pracują tutaj, a ci, którzy są leniwi, będą zawsze narzekać.

Rzetelne opinie o AMICO INSTALACJE TOMASZ ANKLEWICZ

AMICO INSTALACJE TOMASZ ANKLEWICZ

Siedziba
Opole

WWW
http://www.amico-instalacje.eu

Email
[email protected]

Telefon
511751766

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie