Kategorie: / Komputery i Internet / Telekomunikacja / Usługi / Pozostałe

AMICO INSTALACJE TOMASZ ANKLEWICZ Opinie Klientów

4.03/5.00 - ilość ocen: 40
opinie o AMICO INSTALACJE TOMASZ ANKLEWICZ
5 / 5 2022-01-12

skont ty brałeś tych pracowników? To sami matkojebcy . ktoś niżej dobze napisał: zwalcie se gruche:)

5 / 5 2021-12-28

Owsiakowi też zarzucali, że kradnie, a nie pomaga. Zwalcie sobie konia albo sąsiadowi zamiast wylewać smuty.

1 / 5 2021-12-20

Ten chuj nikomu nie pomógł tylko okradł z zarobionych pieniędzy

5 / 5 2021-11-29

Jesteście zjebanymi cieniasami. Przecież od razu widać, że te wpisy to zorganizowana akcja konkurencji. Pan Anklewicz jest dobrym człowiekiem i pracodawcą. Miałem okazję z nim pracować, ale musiałem wyjechać za granicę. Przez ten okres wiele się przewinęło nieudaczników waszego pokroju. Piszę waszego chociaż wydaje mi się, że wpisy robi ta sama osoba. Dlaczego to wszystko piszę? Ponieważ jestem wdzięczny Panu Anklewiczowi za okazaną mi pomoc i dobrze wspominam kilka miesięcy współpracy. Widać, że wystawiający komentarze to frajer/zy bez jaj. Dobrze ktoś napisał : Hooj wam w doopę:) :) :) :)

1 / 5 2021-11-25

Hooju kiedyś ktoś ciebie dopadnie i skończysz marnie

5 / 5 2021-11-19

Nietety pan Anklewicz jest nieuczciwy pracodawcą, nieuczciwym człowiekiem. Nie wystarczy o sobie dobrze pisać i dobrze mówić , to czyny świadczą o człowieku, a pana zachowanie jest karygodne. Za pracę się płaci, a pan tego nie robi.To prawda, że nie odbiera pan telefonów, nie odpowiada na smsy. Zero kontaktu. Wiedząc w jakiej ciężkiej sytuacji znajduje się człowiek, którego pan "zatrudnia" i nie wypłaca pan pensji... Przecież z góry pan wiedział że go oszuka. Jest pan podły. Piszę to by ostrzec innych ludzi, którzy pracują ciężko na chleb by wystrzegali się pana firm. Okrada pan ludzi, bo za pracę się płaci

1 / 5 2021-11-15

To firma okradają własnych pracowników oraz podwykonawców gdzie jest pip oraz skarbówka

5 / 5 2021-11-01

Do wszystkich hejterów: HOOJ w was WBIJAM:) Mocni w necie, pizdy w świecie.

5 / 5 2021-11-01

Walnij w stół, a nożyce się odezwą:)

5 / 5 2021-11-01

Alkoholiczką nie jestem i nigdy nie byłam .

5 / 5 2021-10-31

W odpowiedzi do VIKI: Tak to jest kiedy mamusia musi synkowi życie układać:) Wypij sobie po kryjomu kielicha i napisz jeszcze kilka gorzkich słów. A synalek jak poszkodowany to niech się rozwiedzie i ożeni z kimś wskazanym przez mamusię:):):):):) Żałosne w hooj mamusiu zza monitora:)

5 / 5 2021-10-15

Też jestem rozczarowana i wkur...... myśląc pozytywnie o teściu mojego syna we wrześniu 2020 kiedy był ślub mojego syna z córką p. Anklewicza.. Syn nie może odzyskać pieniędzy , które były przeznaczone na kuchnię do nowego mieszkania i to chłopaka zmusiło do wzięcia kredytu na meble żeby jego dzieciaki mogły zamieszkac w długo oczekiwanym mieszkaniu Kur..... porażka. Żeby swoje dzieci wpierdo..... w takie długi . KOMORNIK siedzi im na głowie . Czas się obudzić .

1 / 5 2021-10-05

Byłym pracownikom oraz podwykonawcom zapłacił pan zaległe pensje?jak jesteśmy taka zła firma to dlaczego pan do nas przyszedł ?umowy to ty nie chciałeś dać

1 / 5 2021-09-28

W odpowiedzi do #One Opinię wystawił niejaki krzysztof paduch z firmy sky net z jelcza laskowic. Gość ten nie podpisał zlecenia, nie wywiązał się z ustaleń. Na budowę wysłał 2 ludzi zamiast 3. Obiecywał, kręcił, a potem zniknął a budowy i wysłał fakturę do zapłaty. Otóż nie kolego paduch, to tak nie działa. Trzeba podpisać zlecenie oraz protokół odbioru, a potem wystawiać fakturę. Jesteś pan oszustem i zwykłym krętaczem, a do tego złamasem. A co do uczciwości pana paducha podaję linka: https://panoramafirm.pl/dolnośląskie,oławski,jelcz_laskowice,fiołkowa,7/sky_net_krzysztof_paduch-zbkewp_foc.html jest tam opinia jaki to uczciwy koleś.zwykły śmieć.

1 / 5 2021-09-17

Uważać na tego oszuszta ,nie chce dawać umowy na wykonywaniw prac ,nie płaci za pracę nie odbiera telefonów,oszust oszust oszust,wszystkie firmy uważać na tego oszuszta

5 / 5 2021-08-23

Kredytów nabrałem na leczenie mamy która miała raka piersi,nigdy nie mówiłem o żadnym szefie że jest taki czy owaki ,Tomek kiedyś ciebie karma dopadnie ja sobie radę dam ,

5 / 5 2021-08-10

Darek mali - prawdziwe dane to Dariusz Maliczewski. Bankrut, który nabrał kredytów, nie spłacił i ogłosił bankructwo czyli oszukał instytucje finansowe. Ten śmieć chodzi od pracodawcy do pracodawcy i prosi aby zatrudnić o na czarno bo ma komorników. Do tego opowiada co to nie robił i jaki z nie fachowiec.Prawda jest taka, że to obibok i leser, a do tego chodzi po budowie i opowiada jacy to jego szefowie to ***e i złodzieje. Obyś zdechł s***lu.

5 / 5 2021-08-10

Darek mali - prawdziwe dane to Dariusz Maliczewski. Bankrut, który nabrał kredytów, nie spłacił i ogłosił bankructwo czyli oszukał instytucje finansowe. Ten śmieć chodzi od pracodawcy do pracodawcy i prosi aby zatrudnić o na czarno bo ma komorników. Do tego opowiada co to nie robił i jaki z nie fachowiec.Prawda jest taka, że to obibok i leser, a do tego chodzi po budowie i opowiada jacy to jego szefowie to ***e i złodzieje. Obyś zdechł s***lu.

5 / 5 2021-08-10

Były pracowniku, podaj swoje imię jak zostałeś poszkodowany bo takie pierdoły to każdy może pisać.

1 / 5 2021-06-15

Nadal brak kontaktu z Panem Tomkiem,obiecał wypłaci pieniądze do końca kwietnia. Mamy już prawie połowę czerwca pieniędzy nie widzę,pan Tomasz nie odbiera gdy dzwonie a na sma nie odpisuje,unikać tej firmy

5 / 5 2021-06-11

przepracowałem u tego gościa jakiś czas temu i do dziś zero kontaktu i zero kasy człowiek widmo

5 / 5 2021-05-28

Pań Tomosz obiecał wypłacić resztę pieniędzy. Mam nadzieję że sprawa zakończy się pomyślnie

5 / 5 2021-05-27

Przepracowałem u tego pana około półtorej miesiąca,brak kontaktu z Panem Tomaszem to norna, brak narzędzi, do dzisiaj się ze mną nie rozliczył, nie odbiera telefonu,omijać tą firmę z daleka

5 / 5 2021-05-23

EDIT:Pomyliłem się, oni nie mają pracowników tylko podwykonawców. Osobiście nie siedzę w kadrach, więc moje pojęcie było mylne. Nie mam absolutnie interesu żeby zaszkodzić firmie.

5 / 5 2021-05-17

Firma krzak, omijać szerokim łukiem, pracownicy nie mają umów, nie płaci w terminie,każda sprawę załatwia się bardzo długo

5 / 5 2021-03-29

Ktoś ty pizdo. Przestań się kondonie mazać. On nic nie ma on nic nie ma ...Jakim trzeba być przygłupem żeby takie rzeczy pisać i wylewać żale nie mając pojęcia o faktach. Jesteś żałosnym internetowym trollem którego ojciec molestował w dzieciństwie. I tak cię *** namierzymy:)

5 / 5 2021-03-28

Jestem dziwką i stąd te bzdury. Jakim trzeba być celem żeby pisać te oszczerstwa. Więcej tego nie zrobię. ***owe mam pojęcie i się wypowiadam.

5 / 5 2021-03-27

Ktos kto pracuje u tego Oszusta aktualnie jest marionetka ktorą on potrzebuje bo mu sie grunt wali pod nogami za długi .To jest pseudo firma którą skałada sie z spółek a ten Oszust nie jest żadnym właścicielem i Nic Nia Ma Na Siebie wszystko co ma to wynajmuje od samochodu ,biura i mieszkania w którym mieszkał . Ale sprawiedliwość go dopadnie juz jest blisko

5 / 5 2021-03-24

Nie mogę zgodzić się z poniższymi opiniami. Jeśli mówimy o tej samej osobie to widzę, że ktoś próbuje zaszkodzić panu Tomaszowi. Wykonuję dla firmy pana Tomasza zlecenie już od kilku miesięcy i wystawiam faktury co 2 tygodnie. Jeszcze się nie zdarzyło żeby nie zapłacił. Z drugiej strony jeśli komuś z was nie zapłacił to dlaczego nie pójdziecie z tym do sądu tylko tutaj wylewacie swoje żale??

5 / 5 2021-03-18

Złodziej i Oszust Działający Pod nazwami różnych Firm nie płaci wynagrodzenia i wystawia lewe umowy

1 / 5 2021-02-26

Anklewicz to OSZUST

5 / 5 2021-01-11

Karol.Ciastek idealnie opisał sposób funkcjonowania firmy

5 / 5 2021-01-10

Karol lojalny ??? Nie rozśmieszaj mnie... Moze jeszcze napiszesz ze J.S to uczciwy człowiek który nikogo nigdy nie pod*** ?

5 / 5 2021-01-08

Komentarz Karol.Ciastek to fake ćpuna, który pracował w tej firmie i podszywa się pod Karola, który do tej pory lojalnie pracował na rzecz firmy. Pamiętaj gnoju, że kiedyś dopadnie cię sprawiedliwość. Upublicznię twoje dane wraz z adresem szmaciarzu szczerbaty...

5 / 5 2020-04-03

SUPER FIRMA!!??

2020-03-27

Na początku chciałbym dodać iz komentarze o pijaku i najbiaczu godzin napisaliśmy my sami, a co do nabijania godzin to prawda musimy nabijać jak najwięcej z tym że Szef nie każdemu płaci ORAZ JEST MOCNO UZALEŻNIONYM OD METAAMFETAMINY NARKOMANEM WIECZNIE NA HAJU .Initec Sp. Z.O.O .. To śmieszna i nieuczciwa Firma. W której dalej pracuję, to z góry ustalony przekręt, aby świadomie i z premedytacją wykorzystywać ludzi, i okradać ich z ciężko zarobionych pieniędzy, Jacek który jest jednym z Tzw. Opiekunów w pracy nic nie robi, ciągle gra na telefonie i PIJE DUŻO ALKOHOLU!!!!!!! Gnębi wyzywa i wykorzystuje swoich podwładnych, którzy i tak zmieniają się co max 6msc,. Większość to nielegalni imigranci z Ukrainy którzy uciekają przed wojną!!. Są okradani z większości pieniędzy, pracują za 1300PLN miesięcznie, Polakow też okradamy tyle że mój, Szef Pan Tomasz.A. wypłaca mniejsza część pieniędzy aby zatrzymywać ludzi i zatkać tym brak rąk do pracy, lub zmusić ich do podpisania nowej umowy i dokończyć dany projekt. SAM BYŁEM TEGO ŚWIADKIEM NIE JEDEN RAZ!!!. Sam czerpie z tego zyski. Wygląda to tak KAŻDEMU PRACOWNIKOWI POWTARZANE JEST IŻ SUROWO ZABRANIA SIĘ JAKICHKOLWIEK ROZMÓW MIĘDZY SOBĄ NA TEMAT SYTUACJI FINANSOWEJ FIRMY ORAZ STAWEK ZA PRACĘ JAKIE ICH OBOWIĄZUJĄ, Pierwsza Wypłata jest przed uzgodnionym czasem oraz celowo wyższa o 100-150PLN. Następne wypłaty są coraz bardziej spóźnione i nie kompletne, moi podwładni zaczynają się denerwować, a ja mam za zadanie zmanipulować ich tak aby zaczęli "Atakować" Szefa o zaległe pieniądze coraz częściej, coraz wulgarnie, aby to oni nieświadomie doprowadzili do swojego zwolnienia z pracy, ponieważ w umowie o pracę jaką zawarli jest napisane że jeśli to z ich winy umowa zostanie rozwiązania, poniosą KARĘ PIENIĘŻNA oraz zostaną im na liczone kosztu mieszkania, paliwa, wynajmu, auta, wszystkie możliwe koszy abyśmy uzbierali Cała kwotę która to miała zostać im wypłacona. Mógłbym jeszcze mówić i mówić o przekrętach jakie mają tu miejsce, ale na ta chwile myślę że to w zupełności wystarczy. POZDRAWIAM CIĘ TOMEK MÓJ SZEFIE MOGŁEŚ MI PODNIEŚĆ STAWKĘ I ZASPOKOIĆ MOJE SEKSUALNE POTRZEBY JAK DO TEJ PORY... Karol Marcjan ???? P.s kocham cię nadał

5 / 5 2019-01-23

Polecam firmę p.Tomasza wszystkim ,którzy zostali zignorowani przez firmy instalatorskie z woj.Opolskiego.Tylko firma p.Tomasza zareagowała szybko na awarię w moim sklepie i podeszła profesjonalnie do tematu.Pozdrawiam

1 / 5 2018-11-02

Pan mariusz G. wydający negatywną opinię to sfrustrowany, nierzetelny i nie mający swojego zdania człowiek. Do tego nierob i totalny leń i nabijacz godzin, za które szef musiał płacić, a robota stała w miejscu. Takim ludziom dziękujemy, a jego opinia jest zemstą. Nie polecamy.

2 / 5 2018-10-19

Uwazajcie na ta firme nie polecam. szef nie słowny oszust po prostu nie płaci nie odbiera tel.Firma jest sp z oo wiec masakra. wysyła ludzi do niemiec do pracy a potem kontakt sie urywa. uwazajcie bardzo

5 / 5 2018-07-24

n.ie polecam, firma nierzetelna .szef nie solidny, nie słowny firma nie wypłacalna.MG.

5 / 5 2017-04-23

Ja tu pracuję i jestem bardzo zadowolony zresztą jak i moi koledzy z pracy. Zdarzało się czasem że wypłata się lekko spóźniała ale przynajmniej była uczciwa a do tego premia. 4 czarne owce wyleciały z tej firmy i teraz szkalują właściciela. Tak nie można bo to nieuczciwe. Pracują ci co nie boją się pracy a leserzy będą wiecznie narzekać.

Rzetelne opinie o AMICO INSTALACJE TOMASZ ANKLEWICZ

AMICO INSTALACJE TOMASZ ANKLEWICZ

Siedziba
Opole

WWW
http://www.amico-instalacje.eu

Email
[email protected]

Telefon
511751766

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie