Kategorie: / Komputery i Internet / Telekomunikacja / Usługi / Pozostałe

AMICO INSTALACJE TOMASZ ANKLEWICZ Opinie Klientów

4.29/5.00 - ilość ocen: 21
opinie o AMICO INSTALACJE TOMASZ ANKLEWICZ
1 / 5 2021-06-15

Nadal brak kontaktu z Panem Tomkiem,obiecał wypłaci pieniądze do końca kwietnia. Mamy już prawie połowę czerwca pieniędzy nie widzę,pan Tomasz nie odbiera gdy dzwonie a na sma nie odpisuje,unikać tej firmy

5 / 5 2021-06-11

przepracowałem u tego gościa jakiś czas temu i do dziś zero kontaktu i zero kasy człowiek widmo

5 / 5 2021-05-28

Pań Tomosz obiecał wypłacić resztę pieniędzy. Mam nadzieję że sprawa zakończy się pomyślnie

5 / 5 2021-05-27

Przepracowałem u tego pana około półtorej miesiąca,brak kontaktu z Panem Tomaszem to norna, brak narzędzi, do dzisiaj się ze mną nie rozliczył, nie odbiera telefonu,omijać tą firmę z daleka

5 / 5 2021-05-23

EDIT:Pomyliłem się, oni nie mają pracowników tylko podwykonawców. Osobiście nie siedzę w kadrach, więc moje pojęcie było mylne. Nie mam absolutnie interesu żeby zaszkodzić firmie.

5 / 5 2021-05-17

Firma krzak, omijać szerokim łukiem, pracownicy nie mają umów, nie płaci w terminie,każda sprawę załatwia się bardzo długo

5 / 5 2021-03-29

Ktoś ty pizdo. Przestań się kondonie mazać. On nic nie ma on nic nie ma ...Jakim trzeba być przygłupem żeby takie rzeczy pisać i wylewać żale nie mając pojęcia o faktach. Jesteś żałosnym internetowym trollem którego ojciec molestował w dzieciństwie. I tak cię kurwo namierzymy:)

5 / 5 2021-03-28

Jestem dziwką i stąd te bzdury. Jakim trzeba być celem żeby pisać te oszczerstwa. Więcej tego nie zrobię. Chujowe mam pojęcie i się wypowiadam.

5 / 5 2021-03-27

Ktos kto pracuje u tego Oszusta aktualnie jest marionetka ktorą on potrzebuje bo mu sie grunt wali pod nogami za długi .To jest pseudo firma którą skałada sie z spółek a ten Oszust nie jest żadnym właścicielem i Nic Nia Ma Na Siebie wszystko co ma to wynajmuje od samochodu ,biura i mieszkania w którym mieszkał . Ale sprawiedliwość go dopadnie juz jest blisko

5 / 5 2021-03-24

Nie mogę zgodzić się z poniższymi opiniami. Jeśli mówimy o tej samej osobie to widzę, że ktoś próbuje zaszkodzić panu Tomaszowi. Wykonuję dla firmy pana Tomasza zlecenie już od kilku miesięcy i wystawiam faktury co 2 tygodnie. Jeszcze się nie zdarzyło żeby nie zapłacił. Z drugiej strony jeśli komuś z was nie zapłacił to dlaczego nie pójdziecie z tym do sądu tylko tutaj wylewacie swoje żale??

Rzetelne opinie o AMICO INSTALACJE TOMASZ ANKLEWICZ

AMICO INSTALACJE TOMASZ ANKLEWICZ

Siedziba
Opole

WWW
http://www.amico-instalacje.eu

Email
[email protected]

Telefon
511751766

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie