Kategorie: / Artykuły Zoologiczne

Animalia.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.90
opinie o Animalia.pl
5 / 5 2019-02-28

Jestem stałym klientem tego sklepu. W porównaniu z supermarketami mają korzystną ofertę cenową. Reagują na uwagi i prośby klientów. Ich własna obsługa kurierska jest zawsze bardzo miła. Kontakt ze sklepem jest świetny. Szczerze polecam.

2019-02-10

Sklep spełnił oczekiwania tylko przy pierwszym zakupie, dwa kolejne niestety nieudane. Obsługa nie wie, co posiada na stanie magazynowym. Mimo wyboru produktów opisanych na stronie jako dostępne od razu, po tygodniu (!) od złożenia zamówienia pracownik obsługi klienta zgłasza część produktów jako niedostępne i proponuje niekorzystne, wymuszające dodatkowe koszty przesyłki lub składanie dodatkowych zamówień rozwiązania.

5 / 5 2019-02-10

Bardzo dobry sklep. Nigdy mnie nie zawiedli. Regularnie kupuje jedzonko dla mojej koteczki oraz od czasu do czasu prezenty dla zaprzyjaźnionych zwierzaków. Zawsze szybko i na wysokim poziomie. Jedynie co to jest dość drogo ale warto.

2019-01-19

Bardzo szeroka oferta produktów - posiadają karmy specjalistyczne i weterynaryjne. Program bonusowy, dzieki czemu dodatkowo ceny troszke niższe. Przesyłka realizowana w przyzwoitym czasie, nigdy nie było problemów, a jestem stałą klientką.

2019-01-11

Pierwszy raz dokonałam zakupu i niestety ostatni.Strona nieczytelna (przy dokonywaniu wyboru produktu) ,zamówiłam karmę pieniążki zostały zaksięgowane niestety nie dostałam żadnej informacji czy jest w trakcie pakowania lub wysyłana. Wysłałam wiadomość z zapytaniem na jakim etapie jest moje zamówienie dostałam odpowiedź,że nie posiadają karmy na stanie i została zamówiona................również mi wyjaśniono że przy każdym produkcie jest ikona która informuje czy produkt jest na stanie czy w magazynie i wtedy jest czas oczekiwania 1-3dni. Kończąc, karmę dostałam po tygodniu oczekiwania :-( jak dla mnie za długi czas! Jedynie spisał się kurier :-)

2019-01-01

To najlepszy sklep zoologiczny na rynku. Kupuję u nich od lat. Ma największą ofertę produktów, w żadnym innym sklepie nie ma tylu produktów. Bardzo podobają mi się testy produktów, artykuły o nowościach. Wygląd strony jest przejrzysty i wygodny. Mają świetny kontakt z klientem, w razie problemów wysyłają wiadomość o stanie zamówienia, która wyświetla się na stronie, a nawet można sobie aktywować powiadomienia na SMS. Kurier dostarczający w Warszawie jest doskonały, za 5zł przywozi do domu, nawet w późnych wieczornych godzinach, zawsze dzwoni i wnosi (nawet na 8 piętro). Jak dla mnie rewelacja i nie muszę kupować nigdzie indziej.

5 / 5 2018-12-12

Duży wybór asortymentu, doskonała obsługa.Polecam

2018-11-14

Wszystko zgodne z opisem. Bezproblemowy kontakt ze sprzedawcą. Wszystko dobrze zapakowane, nieuszkodzone, zgodne z opisem. Jedynym minusem jest to, że niektóre rzeczy są dostępne na stronie, jednak nie ma ich na magazynie, przez co wydłuża się czas wysyłki. Jednak stały kontakt jest naprawdę dobry.

5 / 5 2018-11-10

kolejny raz zamowilam w tym sklepie, i w przeciwienstwie do kilku innych, wyglada, ze tutaj jest wszystko ok, staly kontakt szybka wysylka, i mozna dostac rabat za wczesniejsz e zamowienia, swietne zapakowane, zawsze tez dodaja mily gratis zabawke dla kota

5 / 5 2018-11-02

Świetna obsługa, reklamacja związana z połamanym transporterkiem załatwiona bardzo sprawnie i profesjonalnie. Gorąco polecam!

5 / 5 2018-09-30

Po prostu SUPER!!! Wczoraj złożyłam zamówienie - dzisiaj przesyłka u mnie (ponad 200 km od Warszawy). Z przyjemnością POLECAM!!

1 / 5 2018-09-28

Niejednokrotnie dokonywałam zakupu w sklepie Animalia.pl - za każdym razem są problemy, czy to z dostępnością towaru, czy niezgodność towaru ze zdjęciem i opisem,długi czas oczekiwania na przesyłkę,przeterminowane produkty lub ze skrajnie krótkim terminem ważności,nieustanne ponaglanie i zapytania o dostępność towaru,totalny chaos i brak organizacji wśród kadry sklepu.Ponadto próby wyłudzania dodatkowych opłat od kupującego za reklamacje towarów wynikające z winy sprzedawcy.Na przestrzeni lat polityka tego sklepu jest coraz gorsza co wpływa na negatywną opinię o ich usługach.NIE POLECAM!!!

5 / 5 2018-09-23

Zaryzykowałam zakupy w Animalii, mimo różnych opinii na temat tego sklepu. Z pozytywów: przy wybraniu produktów, które są w magazynie i złożeniu zamówienia tak do południa, paczka jest doręczana na drugi dzień roboczy GLSem, więc terminowość zachowana (ale tylko dla GLS). Z mojego rozeznania wynika, że interesująca mnie karma jest obecnie najtańsza w Animalii właśnie. Szybki kontakt z obsługą klienta formularzem na stronie internetowej. Negatywy: Zawyżone ceny innych produktów oraz podawanie rzekomej ceny rynkowej, od której robią "promocję" zawyżonej nawet o 30 zł.. W efekcie cena "promocyjna" wynosi 20 zł więcej od rzeczywistej ceny rynkowej produktu. Słabe ogarnięcie organizacyjne pracowników - przekaz informacji wewnętrzny zerowy. Pracownik obsługi klienta potwierdza przyjęcie moich uwag do zamówienia, na drugi dzień zmienia zdanie, potem pisze zupełnie ktoś inny, że kurier będzie wszystko wiedział, a kurier dzwoni i mówi jeszcze co innego.. Za to nie trafiły mi się jeszcze produkty zepsute, naruszone, przeterminowane itd.

5 / 5 2018-09-18

Super sklep. Kilka razy kupowałam w Animalia.pl i za każdym razem zamówienie było realizowane bardzo szybko i profesjonalnie. Produkty na które według informacji na stronie trzeba czekać 12-16 dni zostały sprowadzone w 2 dni. Miły kontakt. Szczerze polecam :)

2018-09-11

Paczkę wysłano ok 19.00, rano ok. 12.00 była u mnie ( z Warszawy pod niemiecką granicę). Towar bardzo dobrze zapakowany, na poszczególne produkty trzeba było trochę poczekać(przy produkcie zaznaczone jest, że towar sprowadzają od 5 do 7 dni, w moim przypadku na magazynie był w ciągu 2-3dni). Ogólnie polecam ten sklep.

2018-09-11

Współpraca z tym sklepem pozostawia bardzo dobre wrażenia, nawet jeśli dochodzi do wpadek. W moim przypadku nie przekazano kurierowi ważnych informacji o terminie przesyłki (ten zarzut się już pojawiał w opiniach innych użytkowników, więc, jak widać, nad tym muszą popracować), jednak firma stanęła na wysokości zadania, żeby naprawić swój błąd (dostałam też dodatkowe rabaty). Życzyłabym sobie, żeby tak działały wszystkie sklepy internetowe. Szczególnie cenię sobie dostawę kurierem animalia za 5 PLN!

5 / 5 2018-08-23

Sklep jest godny polecenia z wielu powodów: duży wybór artykułów dla zwierząt, coraz większy wybór karm weterynaryjnych, niewysokie ceny plus zniżki firmowe (im więcej kupisz, tym większa zniżka), niskie koszty doręczenia paczki, świetni i bardzo sympatyczni kurierzy, szybkie dostawy (ostatnio złożyłam zamówienie w środę wieczorem i miałam już wszystko w czwartek późnym popołudniem). Bardzo dobry kontakt z obsługą klienta, szybko odpowiadają na maile i są bardzo pomocni. Kupuję w tym sklepie od kilku lat i polecam wszystkim, bo może parę lat temu zdarzały się problemy, ale teraz jestem bardzo zadowolona.

5 / 5 2018-08-15

Sklep w 100 % godny polecenia!! Zamówione przeze mnie produkty są solidnie wykonane, zgodne z opisem i ze zdjęciem i bardzo ładne. Jestem bardzo zadowolona. Realizacja zamówienia błyskawiczna!! Polecam!

5 / 5 2018-07-31

Super Sklep!!! wysyłka błyskawiczna. Obsługa też super!

5 / 5 2018-07-15

Super sklep! Choć kupowałam w nim dosyć dawno teraz dopiero go doceniłam! Niedawno złożyłam zamówienie w u konkurencji i po kilku dniach info, że nie ma 5-ciu z 7-miu rzeczy, które zamówiłam. Na animali zawsze wszystko było i następnego dnia wysyłka. Także następne zamówienie już stąd :)

5 / 5 2018-06-08

Super, długo szukałem rzetelnego sklepu z dobrymi opiniami. Animalia spełnia wszelkie oczekiwania. Nawet towar który na etykietę "do sprowadzenia od 10-14 dni" został sprowadzony w tydzień. Dobra obsługa klienta, z zawsze aktualnym i dokładnym statusem zamówień. Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-05-24

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Wszystko w porządku. To moje kolejne zakupy w animalii. Szczerze polecam.

2018-05-19

Zamówienie przebiegło sprawnie. Mimo pomylonego towaru na drugi dzień dostarczono mi poprawny.

2018-05-13

zakupiłem obroże odblaskowe dla kotów. Wszystkie TRZY obroże, użytkowane przez TRZY koty zostały zgubione w ciągu 2 tygodni. Chyba wadliwe zapięcie? Wcześniej użytkowane obroże wytrzymywały kilka miesięcy

5 / 5 2018-05-06

jak zwykle-wszystko OK! Polecam!

5 / 5 2018-03-22

Zakupy robię od ok. 2 lat i za każdym razem jestem b.zadowolna. Nie miałam ani jednej przykrej sytuacji. Kontakt z obługą b. dobry, dostawa szybka, produkty w dobrych cenach.

5 / 5 2018-03-19

Paczka fajnie zapakowana, ciekawe proporcje a dostawa niezwykle szybka. Pierwszy tez robiłam zakupy w tym sklepie, ale na pewno nie ostatni. Polecam

2018-03-10

Pierwszy raz składałam zamówienie i nie mam żadnych zastrzeżeń do tego sklepu. Na stronie podane jest czy towar jest dostępny a jeśli nie to ile trzeba będzie czekać. To bardzo ważne jeśli wybiera się sklep internetowy. Ceny przystępne i co bardzo istotne niski koszt dostawy kurierskiej

5 / 5 2018-01-15

Pierwszy raz korzystałam ze strony animalia i jestem zadowolona. Mój kask do jazdy konnej po zamówieniu był niedostępny, więc chciałam żeby zwrócili mi pieniądze skoro nie przyjdzie. Natomiast sklep zaproponował mi duży rabat na o wiele lepszy kask w cenie tego poprzedniego :) Bardzo się cieszę, że sklep przejął się sprawą i nie miał mnie za przeproszeniem w *** :) Przesyłka doszła po 3 dniach od zamówienia, polecam!

5 / 5 2018-01-10

Bardzo szybka dostawa (jeśli na coś trzeba poczekać wiadomo o tym z góry), świetny kontakt (bardzo szybka realcja na maile, bez problemu można się również dodzwonić), duży wybór artykułów. Na terenie Warszawy kurier zawsze dzwoni wcześniej i można się umówić dokładnie, a nawet zmienić termin i adres dostawy na bieżąco. Bardzo przejrzysta strona, łatwo na niej znależć to, czego się szuka. Ocena tego sklepu brzmi jak laurka, ale - wg moich dotychczasowych doświadczeń - to najsprawniej działający sklep tego rodzaju.

5 / 5 2017-12-24

Szczerze polecam sklep Animalia.pl. Szybko, profesjonalnie i świetny kontakt.

2017-12-03

Jak dotąd (trzy razy zamawiane) mój chory kotek dostał wszystko na czas albo przed. Oby tak dalej ! Dziękuję :)

2017-11-28

Zdecydowanie polecam ten sklep, błyskawiczna dostawa, towar bardzo dobrze spakowany.

5 / 5 2017-10-27

Nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do tego sklepu. Naprawdę polecam. :)

2017-10-27

MASAKRA!!!!!!!!!! DWA ZAMÓWIENIA I DWA Z ROBALAMI NA DODATEK NIEKTÓRE OPAKOWANIA PĘKNIĘTE. DAWNO JUŻ TU NIE KUPUJE I JUŻ NIE BĘDĘ!!!!!!!!!! pisze tą opinie po czasie by ostrzec innych

5 / 5 2017-09-29

Miesiąc temu wypełniałam ankietę. Napisałam, że poprawiłabym zdjęcia. I co? Proszę sprawdzić. Rewelacja! Cenię sklepy, które są elastyczne i szybko reagują. Druga sprawa - często okres oczekiwania jest krótszy niż figuruje w opisie. W innych sklepach jest odwrotnie - składam zamówienie, płacę i dowiaduję, że ...nie ma! Wybieram opcję "odbiór własny", ale i tak artykuły, które mogą otworzyć się, rozlać, itd. są świetnie zabezpieczone.

5 / 5 2017-09-28

Polecam. Szybka dostawa.To co zamawiasz dostajesz, świeże produkty wysokiej jakości Kupowałem pare razy jestem zadowolony .Bardzo dobry sklep ,przeciwieństwo do Krakvetu

5 / 5 2017-09-19

Jestem bardzo zadowolony z zakupów. Polecam szybko dokładnie i miła obsługa.

5 / 5 2017-09-17

Nie jestem zadowolony z obsługi sklepu, o braku towaru dowiedziałem się po tygodniu czasu, nikt nie zaproponował alternatywnego rozwiązania, na dostawę, która miała być w ciągu 1-3 dni czekałem 10.

5 / 5 2017-09-05

Wiele razy robiłam zakupy w tym sklepie. Zawsze wszystko było OK. Wielki plus za kuriera firmowego, z którym zawsze można umówić się na dokładną godzinę dostawy. Rabaty dla stałych klientów oraz gratisy do zamówień. Polecam.

2017-09-03

Bardzo dobra obsługa klienta. Informują o dostępności towaru. Strona czytelna. Niestety zdarzyło mi się otrzymać nieświeżą żywność, chodzi głównie o siano i suszone warzywa oraz zioła z gorszego sortu. Generalnie polecam, ale mogłoby być lepiej.

5 / 5 2017-08-30

Bardzo fachowa obsługa, zarówno ta przed- i posprzedażowa, szybki kontakt, miły kurier. Szczerze polecam.

5 / 5 2017-08-24

Sklep internetowy Animalia.pl w 100% godny polecenia. Duży wybór produktów, atrakcyjne ceny, szybki termin realizacji. Dodatkowo bardo dobry kontakt mailowy i miłe niespodzianki :) POLECAM!!!!!!!!

2017-08-22

To był mój pierwszy zakup w Animalia.pl i jeszcze zapewne wrócę do tego sklepu nie raz. Wrażenia bardzo pozytywne.

5 / 5 2017-08-21

Zrobiłam w Animalii około 6 zamówień i za każdym razem jestem mile zaskoczona szybkością realizacji. Przy produktach jest podana dostępność i czas oczekiwania, ale zawsze kompletowanie zamówień trwało bardzo szybko. Obsługa bardzo miła i pomocna. Jeśli nie chciałam już czekać na ostatni brakujący towar to od ręki przez telefon zamieniłam na inny dostępny produkt. Świetna oferta cenowa. Kurierzy zawsze uprzejmi i umawiają się na godzinę dostawy. Dla mnie genialny sklep internetowy!

5 / 5 2017-08-04

wszystko ok , ale czas od wpłaty do odbioru to aż tydzień

5 / 5 2017-07-17

Szybko sprawnie spory asortyment

5 / 5 2017-07-15

Kupuje tam od kilku lat i jestem bardzo zadowolona. Ceny produktów są niższe a dodatkowo dla stałych klientów rabat, który rośnie wraz z ilością zakupów. Bardzo szybko odpowiadają na pytania, rewelacja.

5 / 5 2017-07-14

Jestem stałą klientką. Duży wybór, dobre ceny, kurierzy i pracownicy Animalii szybcy i sympatyczni. Profesjonalna obsługa na najwyższym poziomie.

5 / 5 2017-06-06

Polecam. Bardzo duzy wybor. Szybka realizacja zamowien. Na pewno jeszcze nie raz skorzystam.

2017-06-05

Niestety - pierwsze i ostatnie zakupy w tym sklepie. Zamówienie 8 marca - zgodnie z opisem na stronie produkt dostępny 3-5 dni. Zapłaciłam z góry. Po tygodniu braku dostawy i jakichkolwiek informacji, dowiedziałam się że produktu nie ma i czekają na niego. Halo - a może krótka wiadomość, czy chcę czekać, jak długo itp. Zrezygnowałam z zakupów, ale po 10 dniach nie dostałam jeszcze zwrotu zapłaconej kwoty. Od czasu anulacji zamówienia (3 dni temu), złożyłam zamówienie w innym sklepie i od 2 dni karmę mam już w domu. Można? Nie takiej obsługi oczekuję.

2017-06-01

Doskonały sklep, stwierdzam to po świeżej styczności z tragicznym innym sklepem. Ceny może mogłyby być jeszcze niższe i wszystko w magazynie, ale przynajmniej gdy czegoś nie ma obsługa dokłada wszelkich starań żeby problem był rozwiązany po myśli klienta. Często też dostawałam gratisy.

5 / 5 2017-04-25

Bardzo duży i różnorodny wybór produktów, produkty posegregowane i dokładnie opisane. Firma stosuje czytelny system rabatów. Zamówienia są sprawnie i szybko realizowane. W przypadku wątpliwości na bieżąco przedstawiciele kontaktują się z kupującym. Od kilku lat jestem klientką Animalii - zadowoloną klientką

5 / 5 2017-04-16

Duzy wybór produktów dla zwierząt, rózne formy płatnosci i róznie formy wysyłki. Drugi raz tu kupuje i jestem zadowolona. Kurierzy sklepu zawsze dzwonia przed przywozem towaru, fajnie zrobiona strona z przypominaczem o zakupach. Polecam. Ceny korzystne.

5 / 5 2017-04-07

Super sklep. Profesjonalna obsługa, szybka i bezproblemowa. Gorąco polecam zakupy w Animalii! ;)

5 / 5 2017-04-01

Pomimo drobnych problemów, sklep okazał się na najwyzszym poziomie-zarówno profesjonalana, przemiła obsługa jak i doskonały towar. Gratisy dołączone do zamowienia w pełni zrekompensowały późniejszą wysyłkę. Dziękuję i polecam w 100%!!!

Rzetelne opinie o Animalia.pl

Animalia.pl

Siedziba
Michałowice k. Warszawy

WWW
http://www.animalia.pl

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie