Kategorie: / Żywność

apini.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.76
opinie o apini.pl
5 / 5 2019-03-04

wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2019-03-01

Swiezy produkt.Wszystko sprawnie i jestem b.zadowolona.

5 / 5 2019-02-26

Szybka i sprawna sprzedaż

4 / 5 2019-02-13

bd

5 / 5 2019-02-09

Sklep bez zarzutów

5 / 5 2019-02-02

Mleczko pszczele jest produktem genialnym, stawia na nogi i pomaga w naturalny sposób tam, gdzie inne leki dają skutki uboczne. Chociaż nie jest wcale tanie to warte swojej ceny. Polecam.

5 / 5 2019-02-01

Moja przesyłka dotarła ekspresowo i była fachowo zapakowana z pełnym zabezpieczeniem. Zadziwił mnie bardzo dobry kontakt SMS-sowy. Na temat mleczka jeszcze nie mam opinii.

5 / 5 2019-01-25

Bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2019-01-21

Polecam! sympatyczna i pomocna obsługa sklepu, bardzo szybka wysyłka,mleczko świeżutkie, efekty widoczne po ok 2 tyg regularnego stosowania, działa naprawdę. To moje któreś opakowanie i na pewno nie ostatnie.

5 / 5 2019-01-04

Produkt pierwsza klasa.

5 / 5 2018-12-28

Gorąco polecam! Zamawiałam mleczko i jestem mega zadowolona efekty niesamowite

5 / 5 2018-12-12

wszystko ok polecam sklep i produkt

4 / 5 2018-11-30

Profesjonalna obsługa, krótki czas oczekiwania i wzorowe rozwiązanie problemu z uszkodzoną dostawą

5 / 5 2018-11-26

Bardzo szybka dostawa w bezpiecznym opakowaniu trzymającym niską temp. 100 % pozytyw. Polecam

5 / 5 2018-11-26

POLECAM! SZYBKA I BARDZO PROFESJONALNA OBSŁUGA!

5 / 5 2018-11-25

ok

5 / 5 2018-11-18

bardzo dobra obsługa i szybka wysyłka

4 / 5 2018-11-12

Szybka wysylka

5 / 5 2018-11-10

Transakcja bez zastrzeżeń szybką wysyłka i profesjonalne zabezpieczenie produktu. Polecam

5 / 5 2018-11-04

Witam bardzo serdecznie! Zamówiłem już kilka produktów i zdecydowanie to będę dalej czynił, sklep super, przesyłka pięknie zapakowana i zgodna z opisem! Polecam wszystkim!

4 / 5 2018-11-03

Na pewno mleczko pszczele będę zamawiać tylko tutaj.

5 / 5 2018-10-31

wszystko owsk, szybko

5 / 5 2018-10-31

Polecam

5 / 5 2018-10-11

Profesjonalna obsługa, szybki czas realizacji.

4 / 5 2018-10-03

Pozytywna

5 / 5 2018-09-30

ok

5 / 5 2018-09-20

wszystko naj

5 / 5 2018-09-16

Produkt zgodny z opisem. Transakcja przebiegła pomyślnie. Bardzo dobry kontakt. Polecam.

5 / 5 2018-09-12

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-09-04

Bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam!

5 / 5 2018-08-27

Bardzo profesjonalny sprzedawca. Rewelacja!

5 / 5 2018-08-17

Wszystko w jak najlepszym porządku. Polecam, sprzedawane produkty są świetnej jakości.

4 / 5 2018-08-06

Szybko, sprawnie i na temat.

4 / 5 2018-07-28

Rzetelna obsługa, bardzo dobry kontakt telefoniczny, szybka dostawa, bez zarzutu. Dziękuję.

4 / 5 2018-07-23

pozytywne wrażenie

5 / 5 2018-07-18

Bardzo szybko, sprawnie, profesjonalnie. Polecam w 100%

5 / 5 2018-07-10

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam zakupy w tym sklepie. Szybka przesyłka.

5 / 5 2018-07-02

Profesjonalna obsługa.Szybka wysyłka.Polecam

5 / 5 2018-06-30

Wszystko prawidlowo

5 / 5 2018-06-28

Profesjonalna obsługa . Jak najbardziej polecam.

5 / 5 2018-06-20

Profesjonalna obsługa, przesyłka szybka, zainteresowanym polecam

5 / 5 2018-06-10

Super kontakt, expresowa wysyłka. Towar pierwsza klasa. Polecam w 100 %.

5 / 5 2018-06-03

Bardzo dobry!

5 / 5 2018-05-30

Wszystko super, polecam.

5 / 5 2018-05-26

Witam bardzo serdecznie! Perfekcyjnie działający sklep, szybko, dobra cena, przemiła obsługa klienta, zamówienie błyskawiczne i pięknie zapakowane! Polecam wszystkim!

5 / 5 2018-05-19

Dobrze zapakowana i szybko wysłana przesyłka. Polecam.

5 / 5 2018-05-15

Profesjonalna i szybka obsługa. Polecam sklep.

4 / 5 2018-05-13

godny polecenia

5 / 5 2018-04-29

rzetelna firma, błyskawiczna dostawa i elastyczność.

5 / 5 2018-04-27

Szybka wysyłka, bardzo dobra obsługa oraz towar zapakowany bezpiecznie, polecam!

5 / 5 2018-04-26

Pozytywna...na pewno zrobię tam jeszcze zakupy

5 / 5 2018-04-25

Transakcja bardzo szybka

5 / 5 2018-04-19

polecać, polecać, polecać......

5 / 5 2018-04-19

bardzo dobry

4 / 5 2018-04-17

super

5 / 5 2018-04-16

Profesjonalna obsługa.Polecam

3 / 5 2018-04-05

produkt dostarczony po 3 dniach. Słaby kontakt

5 / 5 2018-04-01

bardzo dobrze

5 / 5 2018-03-21

Sklep godny polecenia. Przesyłka szybka i odpowiednio zapakowana, jakość towaru również pierwsza klasa.

5 / 5 2018-03-15

pełny prosesjonalizm

5 / 5 2018-03-11

polecam w 100 %

5 / 5 2018-03-09

wszstko zgodnie z opisem, polecam

5 / 5 2018-03-04

swietny

5 / 5 2018-02-27

polecam

4 / 5 2018-02-18

Bardzo dobry.

5 / 5 2018-02-12

bez zastrzeżeń

5 / 5 2018-01-28

Szybka i sprawna sprzedaż

5 / 5 2018-01-06

Bardzo dobra obsługa i towar.

5 / 5 2018-01-04

Profesjonalna obsługa, wszystko przebiegło sprawnie i szybko. Polecam

3 / 5 2017-11-27

Pozytywnie

4 / 5 2017-11-17

OK

4 / 5 2017-11-17

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-11-15

Bardzo profesjonalne podejście do klienta wysoka kultura. Towar w stu procentach znakomity. Dziękuję i pozdrawiam.

5 / 5 2017-11-04

Wszystko w porządku polecam sklep i produkty super

5 / 5 2017-11-04

Bardzo dobra firma. Szybka dostawa i profesjonalne zapakowanie. Szczerze polecam

5 / 5 2017-11-03

Ekspresowa realizacja zamówienia. Profesjonalna informacja o produkcie. POLECAM zakupy w tym sklepie.

4 / 5 2017-10-29

Polecam ten sklep. Szybka obsługa.

5 / 5 2017-10-11

Bardzo szybka przesyłka. Transakcja przebiegła sprawnie bez żadnych zastrzeżeń. Na pewno jeszcze skorzystam w przyszłości :)

5 / 5 2017-10-10

Ekstra! Jestem zachwycony szybkością realizacji, jak i samym produktem. Polecam z czystym sumieniem.

5 / 5 2017-10-09

Pozytywna. Doskonały kontakt z obsługą sklepu

5 / 5 2017-09-17

Szybko , Sprawnie, OK .

5 / 5 2017-09-16

Realizacja zamówienia przebiegła błyskawicznie i pomyślnie. Bardzo miła obsługa.

5 / 5 2017-09-11

Rewelacja polecam

4 / 5 2017-08-31

Dobra jakośc , za najlepszą cenę!!! GORĄCO POLECAM

5 / 5 2017-08-29

przyjemność w robieniu zakupów

5 / 5 2017-08-28

Szybka wysyłka,powiadomienie sms-em o przyjęciu i wysłaniu zamówienia

4 / 5 2017-08-27

ok

5 / 5 2017-08-25

polecam

5 / 5 2017-08-24

Jakość obsługi klienta oraz jakość towaru spełnia moje oczekiwania.

5 / 5 2017-08-19

polecam,

5 / 5 2017-07-30

Wszystkim polecam ten sklep,towar jest dobrej jakości.Szybka dostawa,profesjonalna obsługa klienta.

4 / 5 2017-07-11

Wszystko szybko i bardzo sprawnie. Polecam

4 / 5 2017-07-09

Bardzo dobra

4 / 5 2017-06-15

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-06-15

Polecam zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2017-06-03

Bardzo miła obsługa, dobra komunikatywność. Polecam.

5 / 5 2017-06-03

Szybka przesyłka, mleczko zabezpieczone wkładami chłodzącymi. Szczerze polecam.

4 / 5 2017-05-23

Wszystko w porządku.

5 / 5 2017-05-21

Polecam

5 / 5 2017-05-14

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-10

TRANSAKCJA PRZEBIEGŁA BARDZO POMYŚLNIE, ŚWIETNIE ZAPAKOWANE. Jeśli chodzi o szybkość przesyłki, rzeczywiście przyszła bardzo szybko. Fakt, zamówiłam w czwartek, a dostałam we wtorek, ale na stronie jest komunikat, że w przypadku zamówień dokonanych po środzie są wysyłane w przyszłym tygodniu, więc biorąc to pod uwagę przesyłka przyszła na drugi dzień. Co do jakości produktu się nie wypowiem, bo jeszcze nie próbowałam, ale przy następnej przesyłce dodam parę słów. Ogólnie na tym etapie mogę usługi ocenić na 5+:)

5 / 5 2017-05-07

ok

5 / 5 2017-05-05

profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-05-05

Okokok

5 / 5 2017-05-02

Sklep godny polecenia. Super kontakt, błyskawiczna wysyłka, opakowanie dostosowane do zamówienia:) Super, super super-POLECAM!!!

4 / 5 2017-05-02

DOBRY

5 / 5 2017-05-01

profesjonalny sprzedawca - polecam

4 / 5 2017-04-28

Bardzo dobry produkt

4 / 5 2017-04-25

Bardzo szybko I mila obsluga

5 / 5 2017-04-23

Profesjonalna i terminowa obsługa.Polecam.Marek z Sopotu

5 / 5 2017-04-17

Polecam

Rzetelne opinie o apini.pl

apini.pl

Siedziba
Jurowce

WWW
http://apini.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
+48 696 125 960

Infolinia
-

Logowanie