Kategorie: / Komputery / Gry / Pozostałe

Arkanis.pl Opinie Klientów

4.61/5.00 - ilość ocen: 66
opinie o Arkanis.pl
2019-03-21

ceny fajne,ale czas oczekiwania na przesyłkę za długi

5 / 5 2019-03-18

Sprzedawca nie dotrzymuje słowa. Mysz Logitech została do mnie WYSŁANA po tygodniu, mimo zapewnień mailowych i wszędzie zamieszczanego loga "wysyłka 24h". Zupełny brak kontaktu telefonicznego. Mysz przyszła w dobrym stanie, zgodnie z opisem. Co prawda w foliowym woreczku, a nie oryginalnym pudełku ale była to wersja "open box" więc ok.

5 / 5 2019-03-06

Bardzo dobry sklep. Świetny kontakt telefoniczny i sms-owy. Błyskawiczna przesyłka - od zakupu do doręczenia - tylko 22 godziny. POLECAM

2019-02-26

W zasadzie wszystko w porządku, Nieco dziwne, że produkt (duże słuchawki komputerowe) nie był zapakowany w oryginalne opakowanie, ale jedynie w torebke foliową. Produkt wygląda na nowy, Nie stwiedziłem żadnych wad produktu i mam nadzieję, że dalsze użytkowanie też będzie bezproblemowe. Ze względu na stosunkowo niewielką wartość nie drążłęm tematu.

2019-02-19

Kontakt zły. Telefonów nie odbierają a na zamówiony towar nie doczekałem się wcale. Termin na realizację widniał 24 h a mimo moich maili zamówienie nie zostało zrealizowane. Na szczęście pieniądze zostały zwrócone.

2019-02-16

Kupilem w tym sklepie drukarke, ktora wedlug informacji na stronie byla dostepna (wysylka 24h). Po mniej wiecej tygodniu poinformowano mnie, ze sklep wycofal sie ze sprzedazy tego modelu. Pieniadze wrocily na konto jakies 3 dni pozniej. Jak dla mnie chlopaki robia walek i obracaja nie swoja gotowka. Drukarka do dzisiaj jest dostepna u nich na stronie. Kontakt ze sklepem bardzo trudny. Jesli masz w nadmiarze troche kasy na koncie, kup cos od nich, zeby pomoc im przetrwac ;))

2 / 5 2019-02-09

Najgorszy sklep z jakim miałem do czynienia. Na stronie jest wskazany 24 godzinny czas wysyłki ja na samą wysyłkę czekałem tydzień, na paczkę półtorej tygodnia. Mało tego dostałem towar powystawowy, co oczywiście było na stornie napisane, ale w takim miejscu, że można to uważać za robienie ludzi w balona. Na koniec dodam, że zamówiłem 2 produkty z czego przyszedł tylko jeden, mimo tego, że w zawartej w paczce fakturze widniały 2 produkty. Olewczy kontakt z klientem, po 3/4 dni czekał na odpowiedź mailową, telefonów nikt nie odbierał. Jedym słowem nie polecam, a nawet odradzam stanowczo !

5 / 5 2019-02-06

Warto kupowac tutaj..naprawde swietny sklep…ceny są dobre i nie sa wygorowane, jakośc towarów rewelacyjna, szybka dostawa :) polecam

5 / 5 2019-02-05

Najlepsza cena, bardzo szybka przesyłka, zakupiony sprzęt był bez pudełka, w samym tylko woreczku foliowym, oraz bez żadnych dokumentów i instrukcji, ale mi akurat nie były to potrzebne szczegóły, ale mogli gdzieś dać informacje, że nie jest to BOX, tylko ... OEM?

5 / 5 2019-02-02

ok

5 / 5 2019-01-27

Fajny sklep..nie mam zastrzeżeń co do cen, dosatwy, jakości towarów i obsługi :) Polecam serdecznie :)

2 / 5 2019-01-26

Odradzam Wszystkim kontakt z tym sklepem. Zachęcają wyłącznie ceną. Zamawiałem słuchawki. Sklep reklamuje się wysyłką w 24h. Po dwóch dniach starus wysyłki nie zmienił się. Telefonicznie nie ma co się kontaktować, nikt nie odbiera. Wkońcu odpisali na emaila i zapewnili, że wyślą paczkę jeszcze w tym samym dniu. Nie wysłali. Wysłałem kolejnego emila z zapytaniem o status realizacji i informacją o możliwym problemie z odbiorem zamówienia wynikacącym z opieszałości obsłhgi klienta. W odpowiedzi dostałem zapytanie czy wysyłać towar i jednocześnie kolejnego emaila z informacją o anulowaniu zamówienia, które podjeli samodzielnie. Słowem jedna wielka pomyłka. Dział obsługi klienta jedno, sklep swoje. Fatalny kontakt, niesłowny kontrachęt i idealny sklep, żeby się zniechęcić do zakupów przez internet. Dziękuję i NIE POLECAM!!

2019-01-09

O.K.

2018-12-31

Wydaje mi sie, że brak towaru mógł być zwykłym przeoczeniem. Zamówiłem skaner którego już nigdzie nie ma. Pieniądze mam już dawno spowrotem, Tutaj nie było żadnych problemów. Kontakt telefoniczny z tym sklepem jest niemożliwy, a próbowałem wielokrotnie, gdyż bardzo zależało mi na sprzęcie. Nie jest to niestety do końca poważny sprzedawca. Czasami wystarczy pozostać szczerym i tego życzę zarządcom tego sklepu

5 / 5 2018-12-23

Pierwszy raz robiłem zakupy w tym sklepie. Jestem zadowolony, transakcja przebiegła szybko i bez żadnych problemów. Gorąco polecam.

2018-12-14

OK.

5 / 5 2018-12-07

OK

5 / 5 2018-12-07

Nic dodać nic ująć..sklpe jest bardzo w porządku..polecam serdecznie

5 / 5 2018-12-06

Towar przyszedł bardzo szybko co było dla mnie istotne choć zamówiłem przesyłkę ekonomiczną. Sprzęt był także bardzo tani (ok 15% mniej niż gdziekolwiek u konkurencji) a przy tym sprawuje się wyśmienicie (skaner ręczny). Polecam.

2018-12-02

Nie zarzutów, towar dotarł, choć czas realizacji w sumie 7 dni.

5 / 5 2018-12-02

Ok

5 / 5 2018-11-24

Nie mam najmniejszych zastrzeżeń co do jakości obsługi i towaru :0polecam serdecznie

5 / 5 2018-11-20

Sklep Arkanis to wspaniały sklep, jest tutaj bardzo duży wybór produktów, polecam :)

2018-11-19

Nie mam się do czego przyczepić , naprawdę polecm sklep Arkanis.pl

5 / 5 2018-11-11

Polecam ten sklep za ceny, jakośc towaru oraz obslugi..i ogolnie, ze jest duy wybor towaru w sklepie..polecam

5 / 5 2018-10-30

Nic dodać nic ując, naprawdę warto tutaj zamawiać )polecam

5 / 5 2018-10-22

ok

5 / 5 2018-10-19

Polecam sklep ARKANIS, ponieważ szybko reralizuje zamowienia klintów, ma ciekawe promocje, ma dogodne ceny i szybką dostawę..nic dodać nic ując )Polecam raz jeszcze :))))

3 / 5 2018-10-09

Odradzam korzystanie z usług tego sklepu. Ja od 2 miesięcy mam zamrożone 568 zł i na razie nie widać szans na odzyskanie pieniędzy. 1. W dniu 23.03.2016 zamówiłem w sklepie słuchawki SteelSeries 9H. 2. 25.03.2016 otrzymałem informację o wysyłce. Paczka do mnie nie dotarła więc 31.03.2016 próbowałem skontaktować się ze sklepem telefonicznie co jest niemożliwe. Udało się skontaktować mailowo. Po kilku dniach (w między czasie wysłałem informację o odstąpieniu od transakcji) otrzymałem informację o ponownej wysyłce 04.04.2016. 3. 05.04 otrzymałem słuchawki, które okazały się uszkodzone. Został sporządzony protokół i słuchawki zostały odesłane na mój koszt. 4. 18.04.2016 zostałem poinformowany, że zostanie zrobiony zwrot środków (wcześniej byłem zainteresowany wymianą produktu na sprawny) 5. 22.04.2016 upomniałem się o zwrot środków 6. 26.04.2016 sprzedawca zaproponował jednak, że wyśle nowe słuchawki na co przystałem (wysyłka miała nastąpić w ciągu 2 dni) 7. 11.05.2016 jako, że nie otrzymałem słuchawek upomniałem się o zwrot środków, jak na razie bez odpowiedzi Niestety zostaje tylko droga sądowa bo ze sprzedawcą jest ciężki kontakt i jest niesłowny. Dziś jest już 18.05.2016 czyli prawie 2 miesiące od zamówienia słuchawek.

5 / 5 2018-10-07

Zamówiłem w tym sklepie słuchawki Logitech g930, praktycznie za połowę rynkowej ceny. Wydawało się podejrzane więc wysłałem do sklepu maila z pytaniem o stan słuchawek, dostałem w odpowiedzi lakoniczne: jak nowe bez opakowania. Zamówiłem, i jestem bardzo zadowolony. Słuchawki faktycznie nie mają żadnych śladów użytkowania (obejrzane bardzo dokładnie), akumulator i wszystkie akcesoria działają bez zarzutów w zgodzie ze specyfikacją techniczną. Faktycznie nie są najszybsi z wysyłaniem ale na pewno do nich wrócę.

2018-10-06

Bardzo dobry

2018-10-04

Nie mam nic do zarzucenia, polecma serdecnzie ten sklep ze względu na fajne produkty w sprzedązy i dobre ceny oraz bardzo miła obslugę :)

5 / 5 2018-09-17

Jak najbardziej polecam, szybko, sprawnie i drukarka była najtaniej na internecie

5 / 5 2018-09-13

Fajny sklep, szybko realizuje zamówienie klientów . Polecam serdecznie

5 / 5 2018-09-09

Jest OK

5 / 5 2018-09-05

wszystko OK

5 / 5 2018-09-04

sklep jest jak najabrdzoej w porządku..Szybko realizują zamówienia i dowożą na czas, a nie jak te inne sklepy, ze trzeba czekać nawet miesiac czasu na swoje zamówienie…Polecam sklep Atrkanis..:)

2018-08-30

Kupiłem towar ale nie dostałem go bo sklep nie chciał go wysłać mimo że wciąż sprzedawali na allegro kolejne sztuki. Widocznie nie mieli na stanie albo przeliczyli się z cenami. Musiałem stracić kilka dni a dla działania komputera w firmie to kilkaset złotych straty. Jednym słowem żenada.

5 / 5 2018-08-28

sklep na ysokim poziomie obslugi i zaopatrzenia . wlasciwie niema rzeczy takiej ktorej by nie było. bardzo przystepne ceny i szybka obsluga. dodatkowym atutem jest to iz jest przesylka kurierska co przyspiesza okres oczekiwania a takze istnieje mozliwosc serwisowania . mialam karte graficzna do zamontowania . panowie przyjechali zamontowali i za dojazd nie policzyli . szczerze polecam ten sklep inne sklepy staly sie juz bardzo rutynowe i inaczej podchodza do nas klientów. polecam

2018-08-28

Omijać z daleka. W związku z opóźnioną dostawą zwróciłem towar. Po czterech miesiącach nie mogę doczekać się na zwrot pieniędzy. Nie odpisują, nie odbierają telefonów.

5 / 5 2018-08-23

Jestem bardzo zadowolona z obsługi i podejścia do klienta :)polecam

2018-08-18

Bardzo dobra

5 / 5 2018-08-15

Super sklep, mega fajne podejście do klienta i szybkie realizowanie zamówień :)Polecam

5 / 5 2018-08-14

Wszystko bardzo dobrze, jedyna strona na której znalazłam to czego szukałam i takie jakiego szukałam (myszka z pokrowcem). Polecam

2018-08-09

Wolna obsługa i słabe opakowanie (brak pudełka po myszy)

5 / 5 2018-08-03

Jestem średnio zadowolony, opóźnienia w przesłaniu towaru, błędne informacje o wysyłce.

5 / 5 2018-07-23

Polecam, bardzo fajny sklep..:):)Ponadto mają dośc dogodne ceny artykułów :)

5 / 5 2018-07-23

Kupiłem tutaj myszkę do komputerai jestem z niej bardoz zadowolony, ponieważ nie psuje się i nie zacina podczas pracy..Polecam kupowac w Arkanis, bo naprawdę mają bardzo dobre produkty w sprzedaży :)

5 / 5 2018-07-18

Zakup przebiegał bezproblemowo ale trochę długo. Towar zamówiony 24 marca otrzymałem 11 kwietnia. Kontakt z firmą prawie niemożliwy. Podane nr tel. służą tylko do tego aby wysłać automatycznego sms-a z podziękowaniem za kontakt i prośbę o kontakt e-mailowy. Kontakt e-mailowy? "Rewelacja" trzy wiadomości i żadnej odpowiedzi, dopiero po informacji powiadomienia skarbówki można liczyć na odpowiedź. Podsumowując towar zgodny z opisem, czas oczekiwania na paczkę ok a kontakt pozostawia wiele do życzenia.

2018-07-16

Rewelacja

2 / 5 2018-07-09

Powiem tak, słuchawek jeszcze nie dostałem w moje ręce. Zamówiłem je we wtorek o godzinie 23, zostały wysłane dopiero w piątek, mimo tego, że chwalą się czasem wysyłki 24 godzinnym. Jeśli komuś zależy na czasie to nie polecam.

2018-07-09

dobry

2018-07-03

Mimo informacji o dostępności towaru wysyłka była opóźniona. Niezauważyłem informacj że oferowany produkt jest w wersji refurbished.

5 / 5 2018-07-02

Produkt bardzo szybko do mnie dotarł. Oprócz tego mejle z powiadomieniem o statusie przesyłki i możliwość monitorowania oraz paczka solidnie zapakowana:) Polecam!

5 / 5 2018-06-21

Polecam serdecznie i gorąco…to jest świetny sklep…można trafić na ciekawe promocje, ale i bez promocji fajnie jest kupic, bo ceny nie sa wygorowane..Natmiast jakośc towarów jest bardzo dobra..polecam

5 / 5 2018-05-09

Polecam

2018-05-04

Mimo informacji o wysyłce w 24 godziny, rzeczywisty czas dostawy to prawie 2 tygodnie. Ponadto brak paragonu.

3 / 5 2018-04-23

odradzam zakupy w tym sklepie...pomimo upływu 16 dni od złożenia zamówienia i uiszczeniu zapłaty, zamówionego towaru nie otrzymałam. Sklep nie utrzymuje kontaktu telefonicznego z klientem, wyłącznie e-mailowy i to w zdawkowej formie, tj,nie udziela odpowiedzi na żadne pytania.

2018-04-22

Transakcja przebiegła bezproblemowo.

5 / 5 2018-04-17

Polecam serdecznie sklep Arkanic i zgadzam się ze wszystkimi pozytywnymi opiniami na temat tego oto sklepu :)

5 / 5 2018-04-15

Przemiła obsługa, a towar przyjechał o czasie i zgodnie z zamówieniem :)Polecam

2018-03-30

Zamówione, dostarczone... i działa :)

5 / 5 2018-03-30

Szybka realizacja zamówienia. Polecam.

5 / 5 2018-03-27

polecam ten sklep! błyskawiczna dostawa, miła obsłuiga, dobry towar

5 / 5 2018-03-01

Polecam, sklep jest oki :)

5 / 5 2018-02-19

szybko, sprawnie

5 / 5 2018-02-05

Polecam i serdecznie zachęcam do zakupów w tym sklepie, naprawdę warto..mają tutaj sprze najwyższej jakości w dogodnych cenach :) :):):)

2 / 5 2018-01-28

Miesiąc temu napisali, że zamówienie zostało wysłane, niestety do dnia dzisiejszego żadnej informacji, nie odbierają telefonów, NIE POLECAM

5 / 5 2017-12-17

pozytywna

2017-12-02

Bardzo dobra

5 / 5 2017-11-15

Niestety dużo kupuję w Internecie i już zapomniałem (po 3 tygodniach) szczegóły, ale nie było problemów z transakcją, bo te bym zapamiętał. Towar był zgodny z opisem i działa prawidłowo. Wszystko OK, więc POLECAM!

5 / 5 2017-11-07

Polecam, świetny sklep :)

2 / 5 2017-10-29

Nie polecam! Pomimo zapewnień, że produkt jest w 100% sprawny, otrzymałem uszkodzony produkt, i od tego momentu kontakt ze sklepem się trochę zepsuł. Wysłałem produkt z żądaniem zwrotu pieniędzy i kontaktu nie ma już w ogóle.

2017-10-24

Strona produktu obiecywała wysyłkę w 24 godziny, towar wysłany po 4 dniach i dwóch przypomnieniach mailowych. Do firmy nie da się dodzwonić - choć w mailach podawany jest numer telefonu, odbiera automat, sugeruje kontakt mailowy i rozłącza się (dla mnie poważny sygnał alarmowy, że coś się ze sklepem dzieje). Towar dostarczony bez opakowania (sprawdziłem potem dokładnie na stronie, czy nie umknęła mi ta informacja - oczywiście brak). Cieszę się, że produkt sprawny, ale ostatnio kupowałem drugą sztukę do domu i stwierdziłem, że wolę dopłacić za większą pewność w innym sklepie.

5 / 5 2017-10-15

jak najlepsza, szybko, sprawnie

5 / 5 2017-10-11

Polecam serdecznie sklep arknis, najlpesze podejście do klientai rewelacyjne jakościowo produkty w sprzedazy…rewelacja )

2017-10-05

jest okej

2017-09-30

Towar wygląda na nowy ale przyszedł bez oryginalnego opakowania. Być może ktoś wcześniej kupił, otworzył i zwrócił. Jednak sklep nie poinformował, że towar nie jest fabrycznie zapakowany i mógł być używany.

1 / 5 2017-09-24

Witam Potwierdzam, że po "akcji" z negatywnymi komentarzami otrzymałam w dniu dzisiejszym (25 kwietnia 2016) zwrot 756 złotych za towar, który odesłałam w dniu 1 kwietnia i który sklep Arkanis pl otrzymał w dniu 5 kwietnia 2016. Za chwilę umieszczę sprostowanie, informujące, że po "walce komentarzowej" oraz po 20 dniach od odebrania towaru przez sklep Arkanispl ja otrzymałam zwrot pieniędzy. Pieniądze odzyskałam po 20 dniach od odbioru towaru przez sklep oraz po wykonaniu serii negatywnych komentarzy na serwisach porównawczych. Sklep wysłał mi maile wzywające do usunięcia negatywnych komentarzy z dnia 20 kwietnia. W przeciwnym razie będę pozwana o oczernianie firmy. 1) Zakup na kwotę 756zł dokonałam 14 marca. (nie uwzględniono 14,90 za kuriera). 2)Zakup dnia 18 marca dotarł i był "niedziałający" oraz zapakowany w worek zbiorczy a każda z myszy komputerowych była bez kartonika tylko w indywidualnym woreczku. Tego samego dnia zgłosiłam odstąpienie od umowy. 3)Towar odesłałam 1 kwietnia 14 dnia od otrzymania (przerwa świąteczna). Koszt wysyłki 14.00zł. 4)Śledzenie paczki wskazywało, że dnia 5 kwietnia sprzedawca odebrał zwrot towaru. 5) 12 kwietnia Allegro poinformowało mnie o zmianie statusu transakcji. Na moim koncie nie było pieniędzy. Sprzedający poinformował, że pieniądze zwróci w 14 dni ROBOCZYCH. Według prawa konsumenckiego ma na to 14 dni kalendarzowych (art. 32 ustawy o prawach konsumenta). 4) 19 kwietnia minął termin 14 dni na zwrot pieniędzy. Sklep nie odpowiadał na maile. 5) 21 kwietnia na serwisach porównawczych wystawiłam negatywne opinie dla sklepu Arkanispl. Sklep informował mnie, że jestem zobowiązana usunąć negatywne opinie, bo oczerniam firmę oraz że w przypadku braku usunięć sklep pozwie mnie o oczernianie. 6)22 kwietnia sklep napisał, że dokonano zwrotu. Nie załączono potwierdzenia. Grożono pozwaniem o zniesławianie firmy. 7)25 kwietnia sklep przysłał potwierdzenie przelewu. 7 godzin później mam pieniądze na koncie. Kwita 756zł za sam towar. Nie otrzymałam zwrotu za dostawę i zwrot. Nie wiedziałam, że prawo konsumenckie zobowiązuje sklep do zwrotu kosztów dostawy i kosztów zwrotu odsyłanej rzeczy. 8)Spór ze sklepem Arkanspl zakończyłam.

5 / 5 2017-09-16

wszystko przebiegło ok. mam tylko zastrzeżenia dotyczące zapakowania towaru. Kupiełem skaner i wszystko wyglądało ok ale nie był zapakowany w oryginalne pudełko. Sprzęt wyglądał na nowiutki ale opakowanie było stare i poklejone taśmą. Nie mam jednak zastrzeżeń dotyczących wyglądu i funkcjonowania samego skanera.

2017-08-28

produkt został wysłany z wystawy sklepowej informacja o tym nie była widoczna produkt sprawny lecz pozostaje nie smak że robią nas w trąbe

2 / 5 2017-08-26

Nie polecam - wybrałam sklep ze względu na deklarację szybkiej wysyłki ("następnego dnia") - gdyż bardzo zależało mi na czasie. Niestety towar został wysłany dopiero po tygodniu, bardzo zła obsługa klienta, opóźnienia w odpowiadaniu na wiadomości, brak uprzejmości.

2017-08-17

zakupiłem myszkę oznaczoną "wysyłka w 24h" została wysłana dwa dni później. skontaktowano się ze mna dopiero po dwóch dniach od wysłania drugiego maila o zapytanie co dzieje się z moją myszką. Pani napisała że jest w trakcie wyjaśniania dlaczego wystąpiło takie opóźnienie ale nie dostałem od niej odpowiedzi... przykro mi...

5 / 5 2017-08-14

Polecam sklep Zlecenie przebiegło beż większych problemów.

2017-08-12

Dobry sklep

5 / 5 2017-08-10

super

5 / 5 2017-08-08

Wszystko chodzi tam jak w dobrym banku - szybko i sprawnie.

2017-08-01

Fatalna obsługa i kiepski kontakt. Towar wysłany z dużym opóźnieniem. Jedyne co mogę napisać pozytywnego, to ze towar zgodny z opisem i bez wad.

5 / 5 2017-07-22

dobry kontakt, dobra cena, produkty lekko używane. Polecam

2017-07-21

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Transakcja przebiegła pomyślnie. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-07-18

nic dodać nic ująć świetny sklep, gorąco polecam..Szybko realizują tu zamówienia i mają bardzo szybką dostawę :0poecam serdecznie :)

5 / 5 2017-07-15

Polecam, bo mają bardzo dobre podejście do klienta i znają się na rzeczy :)

2017-07-05

Serdecznie polecam!

2017-07-05

Witam, uwaga bardzo nieuczciwy sprzedawca!! brak z nim kontaktu, nie odbiera telefonów, nie odpisuje na maile. Dwa tygodnie temu zamówiłam towar od razu za niego płacąc. Do dzisiaj nie otrzymałam towaru, zwrotu pieniędzy ani też żadnej informacji zwrotnej dotyczącej mojego zamówienia! Pierwszy raz trafiłam na nieuczciwy sklep internetowy i mam nauczkę.

5 / 5 2017-06-25

Ogólnie wszystko OK. Towar mógłby być lepiej zapakowany, ale nie wygląda aby doznał uszczerbku podczas transportu.

5 / 5 2017-05-22

Polecam

5 / 5 2017-05-16

Towar zgodny z zamówieniem i dostarczony szybko

2017-04-29

Właściwie to nie wiem co sądzić o tym sklepie. Zamówiony sprzęt do mnie nie dotarł ponieważ poinformowano mnie że są problemy z danym modelem i maja dużo zwrotów(klawiatura logitech k360). Uczciwie to z ich strony ale jednak sprzedawali dany model. Mam mieszane uczucia.

2017-04-18

DNO. ŻENADA. NIGDY WIĘCEJ. od kupna do otrzymania towaru minęło 12 dni ponieważ ciężko było wysłać. w czasach gdzie kurierzy dostarczają paczki w dzień góra dwa to jednak wstyd. po prostu sklep uznaje że skoro zapłacone to już klienta ma gdzieś i wyśle kiedy mu się zachce. CO OCZYWIŚCIE NIE PRZESZKADZA IM W REKLAMIE NA SWOJEJ STRONIE ZE WYSYŁKA W 24 GODZINY... kontakt jest żaden. dzwonienie nie ma całkowitego sensu bo ,,sklep preferuje kontakt mailowy" i telefonów nie odbiera. można za to pisać maile i po paru godzinach odpiszą :D zakupiona myszka przysłana w folii babelkowej bez jakiegokolwiek pudełka co też jest co najmniej dziwne. oczywiście po tylu przygodach ze sklepem po niecałych dwóch tyg myszka sie popsuła :)

5 / 5 2017-04-16

Polecam, bardzo fajny sklep :) warto :)

2017-04-07

Mimo drobnego potknięcia sklep naprawił swój błąd załatwiając sprawę w jak najmniej uciążliwy dla klienta. Duży plus za załatwienia sprawy zgodnie z moją prośbą.

Rzetelne opinie o Arkanis.pl

Arkanis.pl

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://www.arkanis.pl

Email
[email protected]

Telefon
123953923

Komórka
507337066

Infolinia
-

Logowanie