Kategorie: / Komputery / Gry / Pozostałe

Arkanis.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.56
opinie o Arkanis.pl
2019-03-21

ceny fajne,ale czas oczekiwania na przesyłkę za długi

5 / 5 2019-03-18

Sprzedawca nie spełnia własnych obietnic. Otrzymałem Myszkę Logitech po upływie tygodnia, pomimo otrzymanych wiadomości e-mailowych i widocznego wszędzie logo o "wysyłce w ciągu 24 godzin". Nie udało mi się również nawiązać z nim kontaktu telefonicznego. Myszka przyszła w dobrym stanie i zgodnie z opisem. Chociaż została dostarczona w foliowym woreczku, a nie w oryginalnym pudełku, była to wersja "open box", więc wszystko jest w porządku.

5 / 5 2019-03-06

Bardzo dobry sklep. Świetny kontakt telefoniczny i sms-owy. Błyskawiczna przesyłka - od zakupu do doręczenia - tylko 22 godziny. POLECAM

0 / 5 2019-02-26

Generalnie wszystko jest w porządku. Trochę dziwne jest to, że produkt (czyli duże słuchawki komputerowe) nie został zapakowany w oryginalne opakowanie, ale zamiast tego był umieszczony w plastikowej torebce foliowej. Produkt wygląda na nowy. Nie zauważyłem żadnych defektów i mam nadzieję, że korzystanie z niego będzie również bezproblemowe. Z racji tego, że ma on stosunkowo niewielką wartość, nie zagłębiałem się w ten temat.

0 / 5 2019-02-19

Kontakt był beznadziejny. Nie odbierają telefonów i nie dostałem zamówionego towaru w ogóle. W terminie 24 godzin zamówienie nie zostało zrealizowane, mimo że wysłałem wiele e-maili. Na szczęście otrzymałem zwrot pieniędzy.

0 / 5 2019-02-19

Kontakt jest nieudany, bo nie ma odpowiedzi na telefony, a nie otrzymałem zamówionego towaru wcale. Termin realizacji był określony na 24 godziny, ale mimo wielu wysłanych maili zamówienie nie zostało zrealizowane. Na szczęście otrzymałem zwrot pieniędzy.

0 / 5 2019-02-16

W sklepie zakupiłem drukarkę, którą według informacji na stronie internetowej miało być dostępna (z wysyłką w ciągu 24 godzin). Jednakże po około tygodniu poinformowano mnie, że sklep wycofał się z sprzedaży tego konkretnego modelu. Pieniądze zostały mi zwrócone na konto po trzech dniach. Moim zdaniem pracownicy sklepu oszukują i obracają pieniędzmi, które nie są ich własnością. Drukarka jest nadal dostępna na stronie internetowej sklepu. Kontakt z pracownikami jest bardzo utrudniony. Jeśli masz nadmiar gotówki na koncie, to kup coś u nich, aby wspomóc ich w trudnych czasach ;)

2 / 5 2019-02-09

Sklep, z którym miałem do czynienia, był najgorszy. Na stronie internetowej poinformowano o czasie wysyłki wynoszącym 24 godziny, jednak oczekiwałem na nią przez tydzień, a paczkę otrzymałem dopiero po półtora tygodnia. Dodatkowo towar, który otrzymałem, był powystawowy, a informacja o tym widniała na stronie, ale w tak niezauważalnym miejscu, że można to uznać za oszustwo. Zamówiłem 2 produkty, ale otrzymałem tylko 1, mimo że na fakturze były wskazane oba. Sklep nie dbał o klienta i nie odpowiadał na maile, a telefony pozostawały bez odpowiedzi. Zdecydowanie odradzam ten sklep.

5 / 5 2019-02-06

Warto kupowac tutaj..naprawde swietny sklep…ceny są dobre i nie sa wygorowane, jakośc towarów rewelacyjna, szybka dostawa :) polecam

5 / 5 2019-02-05

Otrzymałem zakupiony sprzęt po najlepszej cenie, dostarczony bardzo szybko. Niestety, urządzenie nie było umieszczone w pudełku, było tylko zapakowane w woreczek foliowy, a także brakowało dokumentów i instrukcji. Choć osobiście nie były mi one potrzebne, to jednak byłoby dobrze, gdyby było to gdzieś zaznaczone, że sprzęt nie jest w wersji BOX, lecz w wersji OEM.

5 / 5 2019-02-02

ok

5 / 5 2019-01-27

Fajny sklep..nie mam zastrzeżeń co do cen, dosatwy, jakości towarów i obsługi :) Polecam serdecznie :)

2 / 5 2019-01-26

Nie polecam tego sklepu i odradzam wszystkim kontakt z nim. Sklep przyciąga klientów jedynie cenami, ale jest bardzo niedbały w realizacji zamówień. Zamówiłem słuchawki, a sklep reklamuje na swojej stronie internetowej wysyłkę w 24 godziny. Niestety, po dwóch dniach nadal nie dostałem informacji o wysyłce. Nie udaje się również skontaktować z nimi przez telefon. Ostatecznie, po wysłaniu emaila, odpowiedzieli mi, że paczka zostanie wysłana w tym samym dniu, ale tak się nie stało. Wysłałem kolejny email z zapytaniem o status realizacji zamówienia, ale w odpowiedzi otrzymałem pytanie, czy chcę anulować zamówienie i informację, że sklep postąpił zgodnie z moim życzeniem. Wszystko było jedną wielką pomyłką. Dział obsługi klienta i sklep działają niezależnie od siebie. Kontakt z nimi był fatalny, a ich kontrachty nie dotrzymywane. Nie polecam tego sklepu i odradzam zakupy przez internet w nim.

2019-01-09

O.K.

0 / 5 2018-12-31

Wygląda na to, że brak towaru mógł wynikać po prostu z ludzkiego przeoczenia. Zamówiłem skaner, który okazał się już niedostępny w żadnym innym miejscu. Jednakże, otrzymałem zwrot pieniędzy bez większych trudności. Niestety, próby nawiązania kontaktu telefonicznego z tym sklepem okazały się niemożliwe, mimo że wielokrotnie próbowałem, ponieważ bardzo zależało mi na zakupie sprzętu. Wydaje się, że sprzedawca nie jest do końca poważny we własnym biznesie. Mam nadzieję, że zarządzający sklepem pozostaną uczciwi wobec klientów.

5 / 5 2018-12-23

Pierwszy raz robiłem zakupy w tym sklepie. Jestem zadowolony, transakcja przebiegła szybko i bez żadnych problemów. Gorąco polecam.

2018-12-14

OK.

5 / 5 2018-12-07

OK

5 / 5 2018-12-07

Nic dodać nic ująć..sklpe jest bardzo w porządku..polecam serdecznie

5 / 5 2018-12-06

Towar dotarł do mnie bardzo szybko, co miało dla mnie duże znaczenie, chociaż wybrałem opcję przesyłki ekonomicznej. Dodatkowo, sprzęt był bardzo niedrogi (ok. 15% taniej niż u konkurencji) i jednocześnie działał doskonale (skaner ręczny). Gorąco polecam.

Rzetelne opinie o Arkanis.pl

Arkanis.pl

Siedziba
Rzeszów

WWW
http://www.arkanis.pl

Email
[email protected]

Telefon
123953923

Komórka
507337066

Infolinia
-

Logowanie