Kategorie: / AGD / Dom

Armpol.sklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.71
opinie o Armpol.sklep.pl
1 / 5 2021-03-22

Porażka, zakupiłam baterię prysznicową,która okazała się niesprawna, nie mogę zrezygnować bo zakupiłam na firmę . Wielka lipa, zostawiłam im ich zapłaconą baterię na pamiątkę. Kto żada za przesyłkę 35 zł ?? NIE POLECAM straciłem ok.100 zł PAFFONI - Bateria natryskowa ścienna UFO UF168CR

5 / 5 2019-03-12

błyskawiczna przesyłka. towar dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniem w transporcie. miły i profesjonalny kontakt

5 / 5 2018-12-24

Bardzo szybko zrealizowana usługa. Produkt zgodny z opisem i w bardzo dobrym stanie. Kontakt z klientem na wysokim poziomie. Naprawdę serdecznie polecam innym użytkownikom.

5 / 5 2018-12-05

Polecam!!!!! Sklep wywiązał się rewelacyjnie z mojego zamówienia, po prostu błyskawiczna realizacja - na drugi dzień baterie były już u mnie w mieszkaniu. Nie pozostaje mi nic innego jak tylko polecić takiego sprzedawcę!

5 / 5 2018-10-16

Super obsługa..super szybka realizacja zamówienia.POLECAM!!!!!!!!!!!!!!

5 / 5 2018-06-18

Dobry kontakt ze sklepem, sprzedawca doradził mi produkty z których jestem zadowolona. Na pewno polecę znajomym

5 / 5 2018-06-09

Bez najmniejszych problemów. Towar był natychmiast do odbioru, dokładnie taki jaki miał być. Polecam!

5 / 5 2018-05-30

Wszystko idealnie! Błyskawiczna przesyłka! Praktyczna, fachowa obsługa i doradztwo! Świetny kontakt ze sprzedającym! Towar wysokiej jakości! GORĄCO POLECAM!!!

5 / 5 2018-05-10

Duzy wybor, bardzo dobra jakosc, profesjonalna obsluga; jak ajbardziej polecam.

5 / 5 2018-04-17

Transakcja przebiegła pomyślnie.Towar dobrze zapakowany.dziękuję i polecam ten sklep.

5 / 5 2018-02-05

Profesjonalna obsługa, elastyczność i szybka realizacja.

5 / 5 2018-01-19

polecam

2018-01-09

Miła, błyskawiczna obsługa.Kontakt sklep-kupujący rewelacyjny.Poleciłam już swoim znajomym

5 / 5 2017-10-01

Szybko, sprawnie, bez zarzutów. Polecam ten sklep!!

5 / 5 2017-05-19

Towar zamówiony w sobotę, we wtorek już dostarczony. Szybko, sprawnie i bez zastrzeżeń

Rzetelne opinie o Armpol.sklep.pl

Armpol.sklep.pl

Siedziba
-

WWW
-

Email
-

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie