Kategorie: / Pozostałe

Armyworld.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.00
opinie o Armyworld.pl
1 / 5 2022-06-17

Nie kupowac demobilu !!!

Kupilem spodnie DPM demobil, stan BDB. Otrzymalem spodnie z plamami, dziurawe na tylku, poklejone guma i poprzecierane. Pseudopracownik tego pseudosklepu z typowym antyklienckim podejsciem stwierdzil, ze spodnie moga wymienic na inne, ale nie maja juz takich w asortymencie i nie wiedza, kiedy beda mieli - IQ ponizej najnizszej krajowej...

5 / 5 2022-06-17

Unikac demobilu z tego sklepi jak ognia !!!

Kupilem spodnie DPM demobil, stan BDB. Otrzymalem spodnie z plamami, dziurawe na tylku, poklejone guma i poprzecierane. Pseudopracownik tego pseudosklepu z typowym antyklienckim podejsciem stwierdzil, ze spodnie moga wymienic na inne, ale nie maja juz takich w asortymencie i nie wiedza, kiedy beda mieli - IQ ponizej najnizszej krajowej...

2 / 5 2018-09-14

Sklep dramat, Pani na infolinii odbiera tylko żeby odwalić swoje, paczki są wysyłane hamsko w folii bez żadnych zabezpieczeń , opis produktu stan bardzo dobry a faktycznie wysyłają zniszczone rzeczy byle tylko zarobić, kupując u nich termos dostałem zniszczony. Nie polecam zakupów na armyworld.

2 / 5 2018-08-13

Zakupilem buty haix p3 okazalo sie ze sklep udziela tylko 12mcy gwarancji na produkt gdzie producent udziala gwarancji 24mcy. Buty pekly po 13 mcy wiec gwarancja mnie nie obowiazuje. Zdecydowanie nie polecam sklepu ;/

5 / 5 2018-07-23

Sklep z bardzo dużym asortymentem z niskimi cenami, transakcja odbyła się bez żadnych problemów, wszystko się zgadza z opisem. Naprawdę polecam sklep

5 / 5 2018-06-06

Najgorsza obsługa z jaką miałem do czynienia. Kupiłem u nich plecak, który po 3-mc się rozpadł, wszystko by było ok , bo takie rzeczy się zdarzają, ale reklamacja i gwarancja w tym sklepie to jakaś porażka. Przede wszystkim każą odsyłać na swój koszt, co jest całkowicie sprzeczne z przepisami ,naprawiają wadę metodą chałupniczą, a nie odsyłają do producenta, nie chcą zwracać kosztów wysyłki wadliwych naprawach ( odsyłałem plecak 3 razy). Sprawa zakończyła się zwrotem za zakupiony plecak po 4 mc batalii , jak otrzymali pismo z kancelarii prawnej z konkretnymi przepisami na jakich przysługuje mi zwrot kosztów sprzedaży wadliwego towaru , oczywiście nie odbyło się też bez wizyty u rzecznika praw konsumenta. Nie dawajcie się zbywać i nie płacie za przesyłki reklamacyjne, to są nasze prawa .

2018-02-17

Zamówiłem 1 sztukę gogli bolle w dobrym stanie, a dostałem dwie, miła niespodzianka. Poza tym jeszcze bluzkę i trikot od bundeswehry i kulki od Arma, ubrania bez dziur, lecz jest ten demobilowy zapaszek, który nie powinien nikogo dziwić, bo w każdym demobilu jest podobnie. Sklep oceniam na 5 z plusem.

2018-02-11

Nie polceam tego sklepu wysyłają zniszczony towar. Uważać na ich konto na allegro

2018-02-06

Kupiłem produkt firmy, kompletnie nie zgadzał się z tym co było wyświetlone. Zupełnie inny towar. Napisałem wiadomość oraz dodałem zdjęcia. Dzwonie w środku czasu obsługi i dostaje informacje że "ah jutro się tym zajmiemy" - niezła obsługa problemu. Na reklamacje otrzymałem informacje że tylko ten produkt maja na stanie i rzeczywiście się różni, mogę odesłać (oczywiście na swój koszt) i wtedy otrzymam zwrot kosztów. Cóż, dla mnie to jest jakaś pomyłka i polityka transakcji przez internet w Polsce mówi co innego. Problem był zadzwonić lub napisać email do klienta że tak wygląda sytuacja? Jakiś żart. Więcej od tej firmy nie będę nic zamawiać.

5 / 5 2017-12-28

Bardzo szybka wysyłka, świetnie zapakowany produkt, realizacja całego zamówienia super. Kupiłam termos obiadowy, opis zgodny z rzeczywistością i trzyma ciepło i o to właśnie mi chodziło.

5 / 5 2017-12-08

POLECAM. Zgodnie z zamówieniem i szybko.

5 / 5 2017-09-19

Kolejny raz zamówiłem ubrania ze sklepu ArmyWorld.pl i się nie zawiodłem, wszystko zgodne z opisem, przesyłka ekspresowa. Polecam!

5 / 5 2017-09-12

Mimo dużej ilości negatywnych opinii zaryzykowałem i zrobiłem zakupy w tym sklepie i jestem miło zaskoczony. Kupiłem spodnie w pustynne moro oraz bluzkę z siatki. Ubrania są w idealnym stanie, wyglądają jak nowe tylko trochę śmierdzą, ale to normalne. Nie mam tez żadnych zastrzeżeń co do paczki, czy czasu realizacji zamówienia, wszystko zajęło kilka dni. Polecam.

2 / 5 2017-09-03

Kupiłem karimatę (niemiecką) kostkę za 28 zł, II gatunek, w opisie drobne rozdarcia nie wpływające na komfort użytkowania, przyszła rozdarta na 1/5 długości, pani z infolinii zaproponowała odesłanie na mój koszt, albo sklejenie, bardzo dziękuję, to był mój ostatni zakup w sklepiku armyworld. Tak się właśnie traci klientów. Nie polecam !

2017-08-12

Przestrzegam każdego przed zakupami w tym sklepie. Rażąca niedbałość pracowników. Kompletny brak szacunku dla klienta. Ja zamawiałam w pośpiechu i nie przeczytałam wcześniej opinii o sklepie. Zamawiałam 4 komplety dresów z przesyłką kurierską i za tyle zapłaciłam. Otrzymałam 1 komplet. Pozostałe. łaskawie, wysłali mi po kilku dniach pocztą. Warunkiem otrzymania przeze mnie towaru, za który zapłaciłam było wysłanie im skanu paragonu. Bez tego bym towaru nie dostała. Dostarczony towar pachniał stęchlizną.

5 / 5 2017-07-19

Szybka dostawa miła obsługa tak że nie rozumiem jak można dać negatywną opinię. Mikołaj ze Wschowy

5 / 5 2017-04-17

Wysyłka bardzo szybka, produkt w 100% zgodny z opisem. Szczerze powiedziawszy, po przeczytaniu opisów z tej strony, byłem niepewny czy warto ryzykować. Kupiłem w sklepie 3 pary NOWYCH butów. Nie jestem w stanie oceniać innych produktów oferowanych przez sklep, lecz co do zamówienia które złożyłem, wywiązali się znakomicie.

Rzetelne opinie o Armyworld.pl

Armyworld.pl

Siedziba
SIERAKOWICE

WWW
http://armyworld.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie