Kategorie: / Motoryzacja / Usługi

Arsen Sp. z o. o. Opinie Klientów

średnia ocen: 5.00
opinie o Arsen Sp. z o. o.
5 / 5 2019-02-18

Od samego początku duże zainteresowanie klientem do tego pełna profeska jeśli chodzi o porozumienie się z klientem w sprawie podstawienia samochodu. Samochody w 100% sprawne zadbane i w bardzo dobrej cenie. Ze wszystkich wypożyczalni których miałem samochody najbardziej polecam tą. Pozdrawiam Sławomir W.

2018-12-09

Dobry lokalny sklep. Na wyposażenie nie ma co narzekać, a i jakość produktów mają w porządku. Zawsze jest ktoś, kogo można podpytać, doradzi, pomoże. Za obsługę klienta dostaję ode mnie duuuży plus.

5 / 5 2018-08-07

Tanio, sprawnie i kompetentnie. Dobrze mi doradzono, dzięki czemu zaoszczędziłem kilka złotówek :) Polecam

2018-04-09

Bardzo fajny sklep, duży wybór, rozsądne ceny, z przyjemnością robię tam zakupy ;)

2018-01-27

Świetne produkty najwyższej jakości :)

2017-11-04

Zamówione. zapłacone, dostarczone. Wszystko sprawnie i bez zarzutów. Az się nie spodziewałem. Na pewno jeszcze skorzystam z Arsen 24, bo to bardzo wygodne zakupy

2017-08-31

Bardzo fajny sklep, duży wybór, rozsądne ceny, z przyjemnością robię tam zakupy ;)

5 / 5 2017-08-16

Brak komunikacji, brak odpowiedzi na maile, nie ma mozliwosci rezerwacji samochodu - klient jest lekcewazony od samego poczatku - dzwoniac do centrali firmy i wysylajac maile nie mozna uzyskac zadnej informacji. Glowny telefon infolini odbiera "zmeczona Pani" ktora nie wie nic na temat wypozyczania samochodow - jak tlumaczy cyt" Ja nic nie wiem ja tu jestem ksiegowa" - nikt nie oddzwania do klienta nikt nie odpowiada na maile - strata czasu ! Wyjatkowo niepolecam! Po przykrych doswiadczeniach z polskimi firmami zdecydowalem sie na wynajem w konurencji. Polecam korzystac z uslug duzych i profesjonalnych firm jak Hertz, Avis, Europcar itd zamiast zaczynac jakakolwiek relacje z amatorami!

5 / 5 2017-08-11

Tanio, sprawnie i kompetentnie. Dobrze mi doradzono, dzięki czemu zaoszczędziłem kilka złotówek :) Polecam

Rzetelne opinie o Arsen Sp. z o. o.

Arsen Sp. z o. o.

Siedziba
Lodz

WWW
http://www.arsen.net.pl

Email
[email protected]

Telefon
42 682 69 03

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie