Kategorie: / Foto / RTV

Audioplaza.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.76
opinie o Audioplaza.pl
5 / 5 2022-12-13

Wzorcowy sklep: super kontakt, miła obsługa, atrakcyjna cena i błyskawiczna dostawa. Robiłem tu zakupy po raz pierwszy ale na pewno nie po raz ostatni. Lintony pięknie grają z E-350 :) Gorąco polecam !

5 / 5 2020-10-07

Polecam

1 / 5 2019-03-17

Fachowa obsługa sklepu stacjonarnego jak i późniejszego zamówienia przez internet. Polecam i na pewno będę wracał.

1 / 5 2019-03-16

2010-04-11 - w ofercie Panasonic SC-BT205 Dostępny - a więc składam zamówienie 2010-04-11 - dostaję potwierdzenie zamówienia i dane do wpłaty - a więc wpłacam kasę 2010-04-12 - dostaję info, że zamówienie przyjęte 2010-04-15 - dostaję info o dokonaniu wpłaty (oczywiście musiałem się zapytać, czy kasa dotarła) oraz , że jest w trakcie realizacji 2010-04-26 - zniecierpliwiony czekaniem wysyłam zapytanie: "Proszę o informację kiedy mogę się spodziewać realizacji zamówienia." 2010-04-26 - ze zdziwieniem odczytuję odpowiedź: "Nadal czekamy na dostawe od dystrybutora i jeszcze nie mam potwierdzenia informacji kiedy ma to kino do nas dotrzeć." (a przecież w momencie zamówienia był dostępny!) 2010-05-06 - ponieważ brak jest jakiejkolwiek informacji, ponawiam maila: "Czy coś już wiadomo w sprawie dostawy? Przyznam, że jestem zniesmaczony tą sytuacją – produkt miał być dostępny, a tymczasem minęło już 25 dni od zamówienia i zapłaty, a ja dalej nie mam produktu, a nawet informacji kiedy będzie." 2010-05-07 - otrzymuję lakoniczną informację: "Niestety do dnia dzisiejszego sprzęt nie dojechał do nas, czekamy do przyszłego tygodnia by określic termin dostawy." 2010-05-14 - ponawiam korespondencję: "Witam, Mija kolejny tydzień … Czy coś wiadomo?" 2010-05-16 - ponieważ brak jest reakcji na poprzedniego maila, wysyłam kolejnego: " W związku z dalszym brakiem realizacji zamówienia, proszę o niezwłoczny zwrot zapłaconej przeze mnie kwoty wraz z odsetkami ustawowymi za okres od dnia wpłaty do dnia zwrotu, na moje konto" 2010-05-18 - dostaję odpowiedź systemową: "Państwa zamówienie zostało anulowane." 2010-05-20 - ponieważ, nie widzę zwrotu kasy, więc się upominam: "Cały czas oczekuję na zwrot pieniędzy." 2010-05-20 - ze zdziwieniem się dowiaduję: "Księgowość ma 14 dni na zwrot przelanych pieniędzy od dnia anulowania zamówienia, oczywiście z doświadczenia wiem, ze następuje to sporo wcześniej także proszę o jeszcze chwilę cierpliwości!" 2010-05-20 - odpowiadam: "A można wiedzieć, na jakiej podstawie ma te 14 dni? Ja się na nic takiego nie zgadzałem, a ponieważ Państwo nie wywiązaliście się z realizacji zamówienia (to nie jest żadne anulowanie zamówienia!) to zwrot powinien nastąpić niezwłocznie z należnymi odsetkami, a nie w ciągu jakiś 14 dni." 2010-05-21 - dowiaduję się, że łaskawie "Przelew został wykonany, następnym razem przed dokonaniem zakupu proszę odwiedzić zakładkę z regulaminem!" Szanowny Panie Michale z AudioPLAZA.pl, regulamin czytałem, ale Pan chyba NIE, a każdy może sobie ocenić czy chce być tak obsłużony jak ja... Półtora miesiąca czekania - nie otrzymałem zamówionego "dostępnego" sprzętu, az w końcu łaskawie odziskałem swoje pieniądze.

5 / 5 2019-03-16

Polecam zakupy w tym sklepie, szybka dostawa i dobra cena

5 / 5 2019-03-03

Kupiłem telewizor Philips, konsultant profesjonalnie doradził mi zakup tego produktu i jestem bardzo zadowolony, dzięki audioplazie nie kupiłem starego modelu, którego planowałem. Pozdrawiam

5 / 5 2019-02-18

Mili i przystojni Panowie. Szukałam prezentu dla swojego męża i nie miałam pojęcia co to miałoby być. Panownie trafnie zaproponowali gramofon, który okazał się strzałem w 10tke! Jeszcze raz bardzo dziękuję!

5 / 5 2019-01-25

szybka wysyłka

5 / 5 2019-01-01

Bardzo fajna współpraca polecam każdemu

5 / 5 2018-12-31

o.k. polecam

5 / 5 2018-12-25

Realizacja zamówienia przebiegła prawidłowo, a w dodatku szybko.

5 / 5 2018-12-19

Gorąco polecem, sklep super...towar Ok...obsługa extra...wszystko na wysokim poziomie !!!

5 / 5 2018-12-17

Tak mi skroili sprzet ze 3 dobe nie mogę spac… siedze do 5 rano i słucham kawalkow ze starych CD. Turbo!!!!

5 / 5 2018-12-12

Fachowa obsługa sklepu stacjonarnego jak i późniejszego zamówienia przez internet. Polecam i na pewno będę wracał.

5 / 5 2018-12-04

cierpliwość, oferowanie klientowi najlepszego wyboru przed zakupem, b.dobra cena, szybkość realizacji - kontakt z P.Krzysztofem z tej firmy odebrałem jako pracę na zadowolenie klienta, a nie tylko zysk firmy,/sam jestem handlowcem, więc wiem co mówię/. Polecam tę firmę każdemu...!

4 / 5 2018-11-24

Nie mam zastrzeżeń.

5 / 5 2018-11-24

Wybierałem słuchałem i niczego się nie bałem, a pracownicy byli bardzo pomocni i widać, że znają się na tym.

5 / 5 2018-11-15

sklep z dużą ekspozycją audio, a co najważniejsze to profesjonalna obsługa, która potrafi faktycznie doradzić. Dziękuję i mogę polecić zakupy w tym sklepie.

5 / 5 2018-11-10

sklep godny polecenia

5 / 5 2018-11-05

Bardzo dobry kontakt. Fachowa obsługa. Polecam

5 / 5 2018-10-26

Audioplaza to salon na najwyższym poziomie. Kontakt z Panami bez jakichkolwiek zarzutow. Zamowienie zrealizowane wg ustaleń. Polecam !!!

5 / 5 2018-10-11

Przede wszystkim bardzo dobry kontakt, ze sklepem oraz wiedza sprzedawcy, zresztą widać, że nie dodzwoniłem się do zwykłego magazynu gdzie maja wszystko i nic tylko do sklepu gdzie oprócz towaru maja widzę na temat tego co sprzedają. Polecam Kupiłem yamaha RX-V465

5 / 5 2018-10-09

Szybka i fachowa pomoc sprzedawców zaowocował w zrobienie dobrego biznesu. Polecam kontakt mi pomogli i jestem zadowolony.

5 / 5 2018-10-06

Sklep godny polecenia. Bardzo dobry kontakt, profesjonalna obsługa i ekspresowa wysyłka. Poważnie podchodzi do klienta.

5 / 5 2018-10-04

fachowa obsługa, duży wybór, POLECAM!

2018-08-31

Sklep nie uczestniczy w programie "Słucham swoich klientów" i to się czuje. Można zadawać pytania o szczegóły mailem na podane adresy, a i tak nie odpowiedzą. Zaskakuje mnie mnogość pozytywnych opinii o doradcach w tym sklepie. Może trafiłem na "czarną owcę"?

5 / 5 2018-08-29

Rewelacyjna obsługa, błyskawicznie załatwona transakcja, przesyłka dostarczona następnego dnia. ŻYCZĘ WSZYSTKIM TAKICH UDANYCH ZAKUPÓW.

5 / 5 2018-08-26

Bardzo sprawnie i merytorycznie

5 / 5 2018-08-16

Z wielką obawą zmieniłam wcześniejszego dostawcę sprzętu i muszę powiedzieć, że jestem miło zaskoczona obsługą. Fachowo, szybko, solidnie i bez najmniejszych problemów. Przede wszystkim doskonałe doradztwo, a w zakupach "wirtualnych" to nieocenione!!! Zdecydowanie POLECAM!! i na pewno jeszcze tu wrócę!!!

5 / 5 2018-08-15

Zamówiłem Kolumny Koda 701 w poniedziałek 29 marca 2010 około 10-tej a w środę 31 marca ca 2010 o 13-tej zostały mi dostarczone. Z Poznania do Krakowa w dwa dni. Polecam ten sklep i będę dalej korzystał z ich usług.

5 / 5 2018-07-28

rewelacja! miła, bardzo fachowa obsługa. polecam!

5 / 5 2018-07-06

zadzwoniłam do sklepu wypytałam sie, dostała poradę i zamówiłam, a zestaw audio dostałąm na drugi dzień ! super.

5 / 5 2018-06-22

zmówienie zrealizowane ekspresowo, zwłaszcza, żę kupowałam na raty.

5 / 5 2018-06-20

Wszystko ok. Polecam.

5 / 5 2018-06-18

bardzo duża ilość towaru swietna obsługa gorąco polecam

4 / 5 2018-06-16

bardzo dobry kontakt,miła obsługa polecam

5 / 5 2018-06-14

Kupiłam zestaw stereo i słuchawki.

5 / 5 2018-06-11

Kolejne zakupy i kolejne zadowolenie z zamówienia w audioplazie

4 / 5 2018-06-10

Transakcja szybka i sprawna. Polecam ten sklep.Lech

5 / 5 2018-05-17

Polecam Sklep

5 / 5 2018-05-12

rewelacja bardzo dobry kontakt ,szybka realizacja zamówienia, bardzo dobrze zapakowany sprzęt

5 / 5 2018-04-21

Wszystko super

5 / 5 2018-04-05

Fachowy sklep, malo kto potrafi tak doradzić.

5 / 5 2018-04-02

szybko i sprawnie

5 / 5 2018-03-30

Profesjonalna obsługa, Towar bardzo dobrej jakości

5 / 5 2018-03-27

zamowilem sluchawki we wtorek wieczorem-w czwartek otrzymalem przesylke-blyskawiczna realizacja!

5 / 5 2018-03-21

"polecam wszystkim! mila i fachowa obsluga. duzy wybor.

1 / 5 2018-03-18

Po wystawieniu negatywnego komentarza w innym serwisie, zadzwonił do mnie pracownik sklepu. W rozmowie poinformował mnie, że nie powinienem obarczać sklepu winą za to, że zapłaciłem za towar który nie istniał i po czterech dniach oczekiwania moje zamówienie anulowano. Wytłumaczono mi, że sklep zamawia towary dopiero po zamówieniu użytkownika i w momencie gdy dystrybutor towaru nie posiada, zamówienie jest anulowane. Odesłano mnie do regulaminu. W regulaminie sklepu (Regulamin z 28.01.2010) czytamy: "Ceny podane w ofercie sklepowej są wyrażone w złotych polskich i zawierają podatek VAT. Towary o cenie równej 0 PLN oznaczają, że dane produkty nie są dostępne. Ceny te nie stanowią oferty handlowej. Podane ceny nie zawierają kosztów przesłania zamówionych towarów do odbiorcy. " oraz "Przedstawione na stronie www.audioplaza.pl ceny towarów nie stanowią oferty handlowej" Produkt jaki zakupiłem był w liście dostępnych na stronie i kosztował 175 zł, a nigdzie na stronie nie widnieje zapis o tym, że TOWARY na niej zamieszczone nie stanowią oferty handlowej... Mimo wszystko jestem niezadowolony. Może przymknąłbym na sprawę oko gdyby sklep zgodził się na zadośćuczynienie w postaci upustu na inny model (nie chodzi już nawet o to, żeby sprzedać mi droższe słuchawki taniej, chciałem po prostu kupić jakiekolwiek słuchawki DTX, skoro modelu 700 już było (nota bede już w momencie kiedy składałem zamówienie). Nie było takiej możliwości, gdyż jak mi wyjaśniono ceny były na bardzo niskim poziomie, nie do negocjowania.

5 / 5 2018-03-08

Polecam, uprzejmi i cierpliwi ludzie, a na dodatek bardzo dużo dobrego sprzętu

5 / 5 2018-03-06

Profesjonalna realizacja zamówienia

5 / 5 2018-02-10

Sklep godny zaufania, profesjonalne podejscie.

5 / 5 2018-02-05

zestaw stereo kupiony w tym sklepie ocenia nam 5+, przede wszystkim za największy wybór sprzętu w sklepie stacjonarnym, ze wszystkich w jakich byliśmy, a w dodatku bardzo miła i fachowa obsługa. Polecam

5 / 5 2018-02-03

Obsługa klienta na doskonałym poziomie. Fachowe doradztwo, współpraca, czas dla klienta. Można porozmawiać, wyjaśnić wątpliwości, uzyskać poradę a na miejscu odsłuchać sprzęt czy porównać obrazy w telewizorze.

5 / 5 2018-02-02

Zakupiłam telewizor Toshiba Regza 42ZV635 w Audioplazie. Panowie polecili mi ten model jak i zaprezentowali go bardzo dokładnie. Otwarcie mogę stwierdzić, że sprzęt spisuje się rewelacyjnie i cieszę się, że trafiłam do tego sklepu i nie kupiłam jakiegosś SAMSUNGA. Dziękuję i polecam.

4 / 5 2018-01-25

Sprzedawca dobrze zna się na elektronice, sprawach technicznych. Jestem zadowolony ze sklepu.Sprzedawcy na wysokim poziomie, polecam ten sklep.

5 / 5 2018-01-15

Zakup telewizora, bardzo sprawny szybki i przyjemny. Polecam sklep, pełen profesjonalizm.

5 / 5 2018-01-06

ok

5 / 5 2017-12-30

Bardzo szybko, sprawnie i profesjonalnie załatwiona transakcja. Gorąco polecam !

4 / 5 2017-12-28

wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2017-12-19

Panowie mają bardzo dużo cierpliwości, ale przede wszystkim znają sie na rzeczy, a jeszcze lepiej na tym czym się zajmują. Polecam sklep audioplaza

5 / 5 2017-12-13

Firma godna polecenia

5 / 5 2017-12-12

Szybka bezproblemowa transakcja. Towar zamówiony jednego dnia następnego był dostarczony (oplata za pobraniem)

5 / 5 2017-12-12

Polecam

5 / 5 2017-12-03

Ze sluchawkami z tego sklepu odrazu dostaje się powera w biegu. Panowie dziekuje za pomoc w wyborze ( pierwsze sluchawki, które nie wypadają) polecam ten punkt !!!

4 / 5 2017-11-27

Kupiłem zestaw głośników JBL cine pack otrzymałem wymarzony sprzęt w trzy dni wliczając w to zakup na raty,przesłanie umowy i dostawę,dla mnie rewelacja.Miła obsługa Pan Marcin jest dobry w tym co robi... pozdrawiam i polecam każdemu.

5 / 5 2017-11-20

Najlepsza cena jaką znalazłem i wysyłka tego samego dnia !

5 / 5 2017-10-21

Rewelacja. Kupowanie u nich to przyjemność. Zamawiam, za chwilę dostaje maila że towar wysłany. Zapakowane jak trzeba, żadnych uszkodzeń. Kupowałem u nich pierwszy raz, ale na pewno nie ostatni.

5 / 5 2017-10-03

Z jakości usługi jestem zadowolony. Wprawdzie czas oczekiwania był dość długi, to zostałem o tym poinformowany. Szczególnie cenny jest dobry kontakt z obsługą sklepu. Zamówiony towar osobiście odbierałem w sklepie, dlatego mogłem go obejrzeć, podbić gwarancję itd. Uczynny sprzedawca pomógł wnieść duże kartony do taksówki.

5 / 5 2017-09-30

W pełni profesjonalna i fachowa obsługa.Sprzęt po złożeniu zamówienia dotarł już na drugi dzień do domu.Z całym sumieniem polecam ten salon!

5 / 5 2017-09-21

wszystko SUPER polecam !

4 / 5 2017-09-18

Pewnie tu wrócę !

5 / 5 2017-09-14

Bardzo dobrzy i wiarygodni sprzedawcy. Towar sprawny i zgodny z opisem. Szybka przesyłka - to ce***e AudioPlaze!

5 / 5 2017-09-04

Polecam

5 / 5 2017-08-25

Profesjonalna obsługa, porządne produkty, sensowny sklep

5 / 5 2017-08-23

Bogaty asortyment, wysyłka bardzo szybka a panowie z infolinii mili, pomocni i profesjonalni - jednym zdaniem pełen profesjonalizm.

5 / 5 2017-08-17

Transakcja była szybka i przyjemna

5 / 5 2017-08-07

gorąco polecam bardzo szybko i solidnie wszystko ok

5 / 5 2017-08-06

Bardzo dobre ceny i szybka realizacja zamówienia. Panowie znają się na tym co sprzedają.

5 / 5 2017-07-25

OK Polecam

5 / 5 2017-07-13

Miła,profesjonalna obsługa.Towar dostarczono zgodnie z zamówieniem i w ustalonym terminie.

4 / 5 2017-07-01

Przy pierwszym spotkaniu doradca niechetnie ze mna rozmawial i generalnie nie mial towaru na stanie bo podobno nikt nie mial. Pierwszy raz w zyciu musialem ciagnac sprzedawce za jezyk zeby chcial cos mi sprzedac. Ostatecznie jednak panowie bardzo sie postarali i szybko znalezli to co chcialem i mniej wiecej za tyle co chcialem. Jednak dlugo nie moglem sie nadziwic z naszego pierwszego kontaktu.

5 / 5 2017-06-29

szybka dostawa i najlepsza cena jaką znalazłem, potwierdzenie zamówienia telefoniczna to raczej rzadkość.

3 / 5 2017-06-20

Niestety, ale negatyw - zamówiłam u nich projektor, po dwóch dniach dzwonią, że go nie mają - a na stronie jest! dobrze, że wzięłam opcję za pobraniem.

5 / 5 2017-06-18

Focale Chorusy + Cambridge Aduio kupione stacjonarnie + niesamowita obsługa, profesjonalne doradztwo oraz pełny magazyn = na długo zapamiętam tę wizytę, ponieważ kupiłem sprzęt na lata, dziękuję

5 / 5 2017-05-27

Sklep na b. wysokim poziomie. Polecam.

5 / 5 2017-05-19

Sklep działa profesjonalnie. Produkt zgodny z opisem.

5 / 5 2017-05-08

stanowczo polecam! szybka wysyłka, bardzo dobry kontakt!

5 / 5 2017-05-01

super sklep! fachowa obsluga, duzy wybor! polecam serdecznie!

5 / 5 2017-04-17

sprzęt otrzymałem na następny dzień od zamówienia sprzęt bardzo fajny sklep podchodzi jak widać do tak małego zamówienia jak słuchawki bardzo poważnie. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-04-11

bardzo mila obsluga kontakt tel i emeil bardzo dobry:)pozdrowienia dla pana marcina

5 / 5 2017-04-08

Jestem świeżym posiadaczem TV Toshiba 42ZV635DG ze skelpu Audioplaza.pl i nie znalazłem jeszcze takiego sklepu w którym sprzedający jest tak eleastyczny i w dodatku jedyny który posiada jaką kolwiek wiedzę na temat sprzedawanego sprzętu , najpierw zadzwoniłem do sklepu i w rozmowie ze sprzedawca upewniłem sie ze wystepuje w sprzedazy interesujacy mnie model . Sprzedawca zapewnił mnie o jego istnieniu w sprzedazy i dostarczeniu go do mojego miejsca zamieszkania w ciagu 3 dni , dotarł dokładnie zapakowany i zgodny z zamowieniem . po tygodniu okazało sie ze nie posiadam rachunku za zakupiony towar po przedwonieniu do sklepu i przedstawieniu problemu rachunek dotarł do mnie po 2 dniach . SĄ SUPER SKLEPEM !!! POLECAM KAŻDEMU - SATYSFAKCJA GWARANTOWANA !!!

5 / 5 2017-04-05

Zakupy bardzo przyjemne, pomoc pracowników salonu w doborze produktu to jedno, ale wiedza na temat sprzedawanych produktów robi wrażenie

Rzetelne opinie o Audioplaza.pl

Audioplaza.pl

Siedziba
Poznań

WWW
http://www.audioplaza.pl

Email
[email protected]

Telefon
61 649 60 58

Komórka
668606602

Infolinia
616496058

Logowanie