Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / Biuro

Automatykabiurowa.pl Opinie Klientów

5.00/5.00 - ilość ocen: 35
opinie o Automatykabiurowa.pl
5 / 5 2019-03-20

Szybko, sprawnie i bezproblemowo

5 / 5 2019-03-11

WAszystko ok! polecam

5 / 5 2019-03-05

Szybka realizacja, nieco słaba informacja o statucie przesyłki - tu brakowało informacji poza tym wszystko ok.

2019-01-25

Sory niestety po złożeniu zamówienia produktu nie było kupiłem go gdzie indziej

5 / 5 2019-01-09

Szybko, sprawnie i przyjemnie

5 / 5 2018-12-27

Kupiłem tu Telefon Siemens Gigaset AL280. Super kontakt ze sklepem. Super czas realizacji zamówienia. Super cena. Odbiór osobisty. Podsumowując super sklep :)

5 / 5 2018-11-02

Bez problemów wszystko załatwiłem, mieli najlepszą cene na aparat, którego szukałem, krótko: POLECAM

2018-10-11

Expresowe zakupy.

5 / 5 2018-09-23

Sklep OK. Transakcja bardzo sprawnie przeprowadzona.

2018-09-21

moja ocena: bardzo dobra

2018-09-05

Zapłaciłem za tel.bezprzewodowy GIGASEPT C 470 (207zł.z przesyłką 12-04-2010) do chwili obecnej nie otrzymałem ani towaru, ani pieniędzy. Dzwoniłem i powiedziano mi,że dostanę przelewem pieniądze, gdyż nie ma w/w towaru. Nie wiem tylko kiedy?...

2018-08-04

Niestety obsługa w tym sklepie to zupełne dno. Kupiłem telefon Panasonic prosiłem o fakturę telefonicznie rozmawiałem z człowiekiem o nazwisku Ł. zapewnił, że z fakturą nie będzie problemów. Telefon przychodzi a faktury nie ma, dzwonię do Ł. on przeprasza i mówi, że jeszcze dziś wysyła fakturę. Czekam 5 dni dzwonię Ł. nie ma a oni nie wiedzą, co z fakturą. Czekam kolejne 3 dni, dzwonię a on twierdzi, że fakturę wysłał, ale sprawdzi i do mnie oddzwoni, czekam prawie do zamknięcia sklepu Dzwonię ja jego oczywiście już nie ma prezesa też nie ma. Następnego dnia dzwoni do mnie przeprasza, ale już nie może wystawić faktury, bo minęło już siedem dni. ŻENADA

5 / 5 2018-07-23

Szybko, sprawnie z miłym, profesjonalnym kontaktem. Polecam.

5 / 5 2018-07-13

Bardzo szybka i profesjonalna obsługa. Polecam.

5 / 5 2018-07-11

Zamówienie, informacje nt. towaru - OK. Obsługa handlowca (słowność)- stawia wiele do życzenia. Natomiast monitowanie przesyłki przez sprzedawcę odbywało się na bieżąco i duzy punkt za to.

5 / 5 2018-07-08

Polecam

2018-06-27

Wszystko bez zastrzeżeń, obsługa, towar, ceny. Dzień pozniej przyszła tylko paczka, ale to raczej wina naszej Poczty Polskiej.

5 / 5 2018-06-15

Duży asortyment i konkurencyjne ceny, a przy tym profesjonalna obsługa -polecam.

5 / 5 2018-06-08

Gorąco polecam!

5 / 5 2018-05-30

Szybka obsługa. Transkacja wypadła pozytywnie, towar zgodny z zamówieniem.

5 / 5 2018-05-19

kontakt bardzo dobry, przesyłka szybka, polecam

2018-05-08

Wzorowo przeprowadzona transakcja

5 / 5 2018-04-16

ok

5 / 5 2018-04-15

Bardzo dobry kontakt ,szybka wysyłka Jestem zadowolony ,polecam gorąco zakupy.

5 / 5 2018-04-13

Wszystko w jak najlepszym porządku! polecam sklep!

2018-03-22

Swietny kontakt, blyskawiczna wysylka. Dziekuje i pozdrawiam!

5 / 5 2018-03-22

szybko i sprawnie, bez rozczarowań, polecam!

2018-03-05

Miła i rzetelna obsługa. Dostępność również mniej popularnych produktów.

5 / 5 2018-03-02

przyjemna obsługa, wyczerpujące informacje. Ogólnie jestem bardzo zadowolony

5 / 5 2018-02-05

Bardzo dobry sklep, miła obsługa, dobry kontakt, atrakcyjne ceny. Polecam ten sklep i umieszczam na mojej prywatnej liście sklepów, do których warto zaglądać.

5 / 5 2018-01-23

Bardzo dobry i szybki kontakt, fachowa obsługa i dostawa na nastepny dzień. Polecam.

2018-01-14

Sklep oceniam pozytywnie, wszystko odbyło się prawidłowo - odbiór osobisty. Jedyne co mnie zaskoczyło, to brak możliwości zwrotu towaru, a takie mam prawo kupując w sklepie internetowym (10 dni), tym bardziej, że kupiłam telefon, czyli towar którego nie można "napocząć" tj. np. tusz. Aha, należy poprosić o fakturę, inaczej można zostać z malutkim kwitkiem z kasy fiskalnej, który może nie przetrwać 24 miesięcy.

5 / 5 2017-12-26

Profesjonalna obsługa.

2017-12-06

Powazne traktowanie klienta .

5 / 5 2017-10-27

Profesjonalna i życzliwa obsługa, fantastyczny kontakt. Ten sklep internetowy to dobry wybór.

2017-10-12

ogólnie dobry-słaby kontakt

5 / 5 2017-09-25

OK

5 / 5 2017-09-25

Oceniam pozytywnie. Polecam.

2017-09-24

Bardzo dobry, rzetelny sklep

5 / 5 2017-09-21

SUPER KONTAKT SZYBKA OBSUGA PROFESIONALNE PODEJŚCIE.

2017-08-24

nie mam żadnych zastrzeżeń, fajny sklep, warto u nich kupować

5 / 5 2017-07-08

Wszystko bez najmniejszych problemów. Polecam ten sklep.

5 / 5 2017-07-04

Wszystko OK gorąco Polecam

2017-06-22

Opcja odbioru osobistego bez zarzutów, choć na miejscu panuje mały bałagan, to ostatecznie wszystko dobrze się skończyło

5 / 5 2017-06-15

ok

5 / 5 2017-06-02

Bardzo dobry kontakt, szybka dostawa, towar dostarczony odpowiada opisowi w sklepie. Cena w przypadku towaru zamówionego przeze mnie była jedną z najniższych i jednocześnie najniższą z taką wygodą opłaty za produkt! Bardzo polecam!

5 / 5 2017-05-22

Bardzo solidny sklep przyjemny kontakt oraz profesjonalna obsługa.

2017-05-20

Wszystko fajnie i sprawnie, tylko szkoda, że do drukarki ne było instrukcji po Polsku, ale domyśliłem się na szczęście wszystkiego z obrazków ;)

5 / 5 2017-05-17

ok

2017-05-14

dobra

5 / 5 2017-05-08

Bardzo profesjonalna i miła obsługa.Dobre ceny. Na pewno będę klientem sklepu. Brawo.

2017-04-24

Bardzo dobry sklep. Naprawdę warty polecenia.

5 / 5 2017-04-18

miło szybko profesjonalnie

Rzetelne opinie o Automatykabiurowa.pl

Automatykabiurowa.pl

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.automatykabiurowa.pl

Email
[email protected]

Telefon
0-22 836 62 28

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie