Kategorie: / RTV / AGD / Telefony / Biuro

Awa24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o Awa24.pl
2019-03-21

Gdy zakupione słuchawki zepsuły się po 3 miesiącach (odpadł przełącznik on/off), sklep kazał je odesłać na mój koszt. Po kilku tygodniach bez odpowiedzi postanowiłem zadzwonić z pytaniem co z moją reklamacją. Tu dowiedziałem się, że nie mogą mi ich naprawić, ani też wysłać nowych. Poza zdawkową prośbą o podanie numeru konta dla zwrotu wartości samych słuchawek, przy czym były one przedpłacane i numer rachunku był w posiadaniu sklepu, nie było żadnej propozycji rozwiązania problemu. Pomimo moich sugestii, nie zaproponowano zamiennego produktu nawet za dopłatą, chociaż takowe były w ofercie sklepu. Reasumując: słuchawek nie ma, dwukrotnych kosztów dostawy także. Pozostały jedynie niesmak i rozczarowanie.

5 / 5 2019-03-18

Niskie ceny w porównaniu do choćby Allegro, bezproblemowa transakcja i szybka wysyłka.

2019-02-07

sklep wywiązał się z zamówienia dobrze.

5 / 5 2019-01-08

szybko, fachowo, bez problemu

5 / 5 2019-01-01

Polecam!!!

2018-12-26

Bez zastrzeżeń

2018-12-26

Bardzo dobra obsluga

5 / 5 2018-12-26

Szybko i tanio Polecam !!!

5 / 5 2018-12-20

bardzo szybka obsługa i najwyzsza jakosc produktów

2018-12-06

Wszystko bardzo dobrze zorganizowane.

2018-12-03

Sprzedawca godny polecenia

2018-11-19

Zamówienie złożone w czwartek tv w domu w piątek produkt w fabrycznym opakowaniu. Wada paragon fiskalny z kartką reklamacyjną dobrze gdyby był lepiej zapakowany prze co wyróżniałby się od innych dokumentów.

3 / 5 2018-11-19

Po dokonaniu zamówienia Pani ze sklepu AWA.pl zadzwoniła do mnie i powiedziała, że mają 1 antenę, ale jest uszkodzona. Miała zamówić następną antenę i poinformować mnie o dalszej realizacji zamówienia. W związku z tym, że nie dzwoniła i nie miałem żadnej informacji na maila - JA ZADZWONIŁEM i dowiedziałem się, że zamówienie nie zostanie zrealizowane. SUPER - STRACIŁEM TYDZIEŃ CZASU, ABY DOWIEDZIEĆ SIĘ, ŻE ZAMÓWIENIE NIE ZOSTANIE ZREALIZOWANE. GDYBYM SAM NIE ZADZWONIŁ TO CZEKAŁBYM DALEJ. TOTALNY BRAK INFORMACJI ZE STRONY SKLEPU. JEŻELI KLIENT SAM NIE ZADZWONI TO FIRMA GO O NICZYM NIE POINFORMUJE. W TEJ FIRMIE SPRZEDAJE SIĘ RZECZY, KTÓRYCH NIE MA W MAGAZYNIE, ALE SĄ NA STRONIE INTERNETOWEJ. TOTALNY BAŁAGAN !!! SZCZERZE ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE - CHYBA, ŻE KTOŚ LICZY NA SZCZĘŚCIE I MA ZA DUŻO CZASU

2018-11-16

Co do sklepu to żadnego problemu i zbędnych pytań a przesyłka w 2dni! Tak powinny wyglądać zakupy online!:)

2018-11-02

podoba mi sie

5 / 5 2018-10-30

Polecam!!!

5 / 5 2018-10-24

Jestem szybko i sprawnie oraz w bardzo dobrym stanie

5 / 5 2018-09-20

polecam

5 / 5 2018-09-11

super

2018-09-01

Miłe zaskoczenie towar zamówiłem o 10 ,następnego dnia o 16 był kurier.

5 / 5 2018-08-23

Wspanialy sklep, tani, uczciwy, kontakt telefoniczny ze sklepem a nie z infolinia, wysylka natychmiastowa, distawa nastepnego dnia, polecam i sama bede korzystac w przyszłości

5 / 5 2018-08-15

bardzo dobry sklep.Polecam,

2018-08-10

Bardzo udana transakcja, błyskawiczna przesyłka, doskonały kontakt.. SKLEP GODNY POLECENIA.

2018-07-26

Najtańszy produkt, błyskawicznie wysłany i dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-07-11

Polecam :)

5 / 5 2018-06-24

Profesjonalna i szybka obsługa.Polecam

2018-06-09

dobra

5 / 5 2018-05-29

Niesamowite podejście do klienta! Wysłałem zapytanie o produkt, którego nie znalazłem w ofercie. Czekałem na maila z odpowiedzią a tu... Obsługa sklepu 2 razy próbowała się do mnie dodzwonić (za pierwszym razem nie miałem telefonu przy sobie). Poinformowano mnie o dostępności towaru i udzielono wyczerpujących informacji. Podsumowując: miła i fachowa obsługa Awa24.pl, rewelacyjna cena produktów, które kupowałem i bardzo szybka wysyłka. Z największą przyjemnością polecam wszystkim Awa24.pl!

5 / 5 2018-05-22

Wszystko odbyło się poprawnie. Szybka wysyłka, dobre opakowanie. Polecam

5 / 5 2018-05-21

To mój pierwszy zakup w tym sklepie i pechowy. Czytając sporadycznie opinie o innych sklepach (tych złych) miałem trochę obaw. Przysłano mi klawiaturę na USB, pomimo, że zamówiłem na PS/2. Od razu zadzwoniłem, obiecano mi, że już na drugi dzień przyjedzie kurier i odbierze ją na koszt Sklepu. Tak też się stało, a po 3-4 dniach zwrot pieniędzy był już na moim koncie. Klawiaturę otrzymałem po 2 dniach od zamówienia (pomimo przedpłaty przez co opóźnia się wysyłka zazwyczaj o 1 dzień). Należy dodać, że w tym sklepie wiele produktów jest tańszych, (czasem najtańszych), niż w innych sklepach internetowych. Pomimo tej wpadki - chodzi o rodzaj wtyczki - polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-16

Bardzo pozytywna współpraca; szybko i skutecznie zawarłam transakcje i otrzymałam towar. Polecam

2018-05-12

Solidnie i sprawnie przeprowadzony zakup.

5 / 5 2018-04-16

Udana transakcja. Polecam

5 / 5 2018-04-06

Jestem bardzo zadowolona z transakcji. Wszystko jasno i klarownie opisane, łatwy kontakt z doradcą. Piecyk dostarczony błyskawicznie przez kuriera, który również okazał się niezwykle pomocny. Polecam

5 / 5 2018-03-23

sklep polecam.Błyskawiczna dostawa, świetny kontakt.

2018-03-20

dobry

5 / 5 2018-02-27

Bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-02-25

Produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja.

2018-02-15

wiadomosci wiarygodne

5 / 5 2018-02-10

Polecam

5 / 5 2018-02-05

Łatwo, szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-02-01

Sklep jak najbardziej OK.

5 / 5 2018-01-09

Bardzo szybka realizacja.

5 / 5 2018-01-08

Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-12-28

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-28

Sklep ok szybka wysyłka ekspresowa

5 / 5 2017-12-21

Grunt to profesjonalizm i za to cenię sobie takie osoby ! Wszystko świetnie załatwione, bardzo dobry kontakt z osobą.

5 / 5 2017-12-19

Bardzo dobry sklep, polecam.

5 / 5 2017-12-19

Polecam

5 / 5 2017-12-15

OK

2017-12-04

rewelacja

5 / 5 2017-11-22

Bez zarzutów. Dziękuje i polecam

5 / 5 2017-11-16

Super sprzedawca. Dobry kontakt. Transakcja przebiegła pomyślnie. W przyszłości z pewnością jeszcze skorzystam z usług tego sprzedawcy.

5 / 5 2017-11-11

super sklep

5 / 5 2017-10-27

bardzo szybko, bez zastrzeżeń !

5 / 5 2017-10-19

Jest ok.paczka była zafoliowana na maksa.jestem zadowolona.

2017-10-08

AWA24 wywiązała się z zmówienia terminowo i dokładnie.

2017-10-06

Z pewnością tutaj wrócę :)

2017-10-04

Rewelacja!!!

5 / 5 2017-10-02

Wszystko w jak najlepszym porządku. Transakcja na najwyższym poziomie, wszystko szybko, sprawnie. Gorąco Polecam!!!

5 / 5 2017-09-28

Szybko i solidnie arykuł nie uszkodzony

2017-09-27

Nie mogę ocenić, bo do chwili obecnej przesyłka nie dotarła do adresata

5 / 5 2017-09-08

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam sklep w 100%

2017-08-16

Brak możliwości zmiany danych do wysyłki. Próbowałem parę razy (nawet anulowałem zakup) le na nic się to zdało. dane wysyłkowe zamieściłem w informacji dla kuriera i czekam do dziś. mam nadzieję (a ponoć głupi zawsze ją ma) , że przesyłka dotrze do mnie do piątku (optymista) a chociażby w ogóle? Nie polecam płacić z góry gdyż zazwyczaj kurier ma wówczas mnóstwo czasu na realizację zamówienia. Płacisz przy odbiorze to w ząbkach Ci przyniosą choćbyś był na Księżycu i to na następny dzień zanim jeszcze dobrze się obudzisz.

5 / 5 2017-08-15

Jestem bardzo zadowolona z zakupów po każdym względem. Rewelacyjny kontakt, dbałość o klienta, rzetelne informacje, a przede wszystkim szybkość realizacji zamówienia.

5 / 5 2017-08-10

Polecam

5 / 5 2017-08-03

Profesjonalnie i szybko. Polecam

5 / 5 2017-08-02

bogaty asortyment, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-08-01

Szybka realizacja zamówienia, bez problemów, towar zapakowany rzetelnie.

5 / 5 2017-07-31

Ok

5 / 5 2017-07-13

Pozytywna

5 / 5 2017-07-12

Jestem bardzo zadowolony, błyskawiczna dostawa wszystko bardzo dobrze zapakowane.

5 / 5 2017-07-10

Błyskawiczna wysyłka.Profesjonalne podejście do klienta.Polecam.

5 / 5 2017-07-05

Polecam. Tanio i szybko :)

5 / 5 2017-07-04

Szybko i sprawnie :)

2017-06-30

Rzetelny sklep

5 / 5 2017-06-28

Szybka realizacja i konkurencyjne ceny!!! Polecam

5 / 5 2017-06-25

Pozytywna

5 / 5 2017-06-23

polecam zakupy w sklepie AWA24. Szybka przesyłka i fachowe doradztwo.

5 / 5 2017-06-10

Towar ok , polecam wszystkim.

5 / 5 2017-06-02

Jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2017-05-24

Bardzo dobra, profesjonalna obsługa

2 / 5 2017-05-23

Bardzo bobra szybkość realizacji zamówienia. Polecam. "Obwarowanie" ODSTĄPIENIA OD UMOWY - ZWROT W 14 DNI nie do przyjęcia. Praktycznie formalnie zablokowane. Nie wiadomo w jaki sposób wypróbować produkt bez "naruszenia" oryginalnego opakowania. (uszkodzenia), co jest warunkiem skorzystania z ustawowego prawa do odstąpienia od umowy. NIE POLECAM.

5 / 5 2017-05-22

szybka i mila obsługa

2017-05-21

Rewelacja

2017-05-12

Duży wybór towarów w dobrej cenie.

2017-05-01

Kapitalny kontakt

5 / 5 2017-04-25

Polecam zakupy w tym sklepie. Ceny przystępne, sprawnie i szybko

5 / 5 2017-04-02

Szybka wysyłka, produkt pełnowartościowy.

5 / 5 2017-03-30

Polecam! Nie mam żadnych uwag, wszystko na najwyższym poziomie.

Rzetelne opinie o Awa24.pl

Awa24.pl

Siedziba
Nowodworce

WWW
http://www.awa24.pl

Email
[email protected]

Telefon
(85) 651-33-75

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie