Kategorie: / RTV / AGD / Telefony / Biuro

Awa24.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.92
opinie o Awa24.pl
0 / 5 2019-03-21

Po trzech miesiącach użytkowania moje nowe słuchawki przestały działać poprawnie, a konkretnie odpadł przełącznik on/off. Sklep, w którym je kupiłem, zasugerował, że muszę odesłać je na swój koszt. Po kilku tygodniach bez odpowiedzi, zadzwoniłem, aby zapytać o moją reklamację. Okazało się, że nie są w stanie naprawić słuchawek ani przesłać mi nowych. Proponowali przedziwny zwrot, zwracając jedynie tyle, ile zapłaciłem, choć to sklep miał wszystkie potrzebne informacje dotyczące przedpłaty i numeru rachunku. Nic nie zaproponowali, aby rozwiązać mój problem, nawet w przypadku dodatkowej opłaty. Zaskakująco, obok ich bogatej oferty, nie byli w stanie zaoferować mi alternatywnego produktu. Podsumowując, nie mam słuchawek, a musiałem ponieść koszty ich wysyłki. Pozostaje mi jedynie poczucie niezadowolenia i rozczarowania.

5 / 5 2019-03-18

Niskie ceny w porównaniu do choćby Allegro, bezproblemowa transakcja i szybka wysyłka.

2019-02-07

sklep wywiązał się z zamówienia dobrze.

5 / 5 2019-01-08

szybko, fachowo, bez problemu

5 / 5 2019-01-01

Polecam!!!

2018-12-26

Bez zastrzeżeń

2018-12-26

Bardzo dobra obsluga

5 / 5 2018-12-26

Szybko i tanio Polecam !!!

5 / 5 2018-12-20

bardzo szybka obsługa i najwyzsza jakosc produktów

2018-12-06

Wszystko bardzo dobrze zorganizowane.

2018-12-03

Sprzedawca godny polecenia

0 / 5 2018-11-19

Zamówienie na telewizor złożono w czwartek, a produkt w oryginalnym opakowaniu fabrycznym zostanie dostarczony do domu w piątek. Problemem jest paragon fiskalny, który powinien być lepiej zapakowany wraz z kartką reklamacyjną, aby wyróżniał się spośród innych dokumentów.

0 / 5 2018-11-19

W czwartek złożyłem zamówienie na telewizor, który został dostarczony do mojego domu w piątek, w fabrycznym opakowaniu. Niestety, paragon fiskalny był dołączony jedynie do kartki reklamacyjnej. Byłoby dobrze, gdyby był lepiej zapakowany, aby można go było łatwo odróżnić od innych dokumentów.

3 / 5 2018-11-19

Po złożeniu zamówienia w sklepie AWA.pl dzwoniła do mnie pani i poinformowała, że posiadają jedną antenę, ale jest ona uszkodzona. Miała zamówić nową antenę i powiadomić mnie o dalszym postępowaniu. Jednakże, ponieważ nie otrzymałem żadnej informacji na maila ani połączenia, zadzwoniłem sam i zostałem poinformowany, że zamówienie nie zostanie zrealizowane. Jestem bardzo rozczarowany, ponieważ straciłem tydzień czasu, aby dowiedzieć się o tym fakcie. Sklep nie dostarcza klientom informacji o statusie ich zamówienia, co jest nie do przyjęcia. Wygląda na to, że firma sprzedaje rzeczy, których nie ma w magazynie, co powoduje całkowity bałagan. Szczerze odradzam zakupy w tym sklepie, chyba że ktoś liczy na szczęście i ma wystarczająco dużo czasu.

2018-11-16

Co do sklepu to żadnego problemu i zbędnych pytań a przesyłka w 2dni! Tak powinny wyglądać zakupy online!:)

2018-11-02

podoba mi sie

5 / 5 2018-10-30

Polecam!!!

5 / 5 2018-10-24

Jestem szybko i sprawnie oraz w bardzo dobrym stanie

5 / 5 2018-09-20

polecam

5 / 5 2018-09-11

super

2018-09-01

Miłe zaskoczenie towar zamówiłem o 10 ,następnego dnia o 16 był kurier.

5 / 5 2018-08-23

Ten sklep jest niesamowity - oferuje przystępne ceny, jest uczciwy, można się bezpośrednio skontaktować telefonicznie z nim, a nie tylko z infolinią. Zamówione produkty są wysyłane natychmiast i dostarczane następnego dnia. Gorąco polecam i sama będę korzystać z tego sklepu w przyszłości.

5 / 5 2018-08-23

Ten sklep jest świetny, ponieważ oferuje niskie ceny, jest uczciwy i umożliwia bezpośredni kontakt telefoniczny z nimi, a nie z infolinią. Wysyłka jest natychmiastowa i dostawa odbywa się już następnego dnia. Zdecydowanie go polecam i na pewno będę korzystać z niego w przyszłości.

5 / 5 2018-08-15

bardzo dobry sklep.Polecam,

2018-08-10

Bardzo udana transakcja, błyskawiczna przesyłka, doskonały kontakt.. SKLEP GODNY POLECENIA.

2018-07-26

Najtańszy produkt, błyskawicznie wysłany i dobrze zapakowany.

5 / 5 2018-07-11

Polecam :)

5 / 5 2018-06-24

Profesjonalna i szybka obsługa.Polecam

2018-06-09

dobra

5 / 5 2018-05-29

Obsługa sklepu Awa24.pl przeszła moje najśmielsze oczekiwania! Zadając pytanie o produkt, który nie był dostępny w ofercie, oczekiwałem tylko na e-mail z odpowiedzią. Zaskoczyło mnie to, że pracownicy sklepu dwukrotnie próbowali skontaktować się ze mną w sprawie mojego zapytania (za pierwszym razem nie byłem w stanie odebrać telefonu). Otrzymałem dokładną informację o dostępności produktu oraz bardzo wyczerpujące informacje. Podsumowując, obsługa była przyjazna i kompetentna, a cena produktów była rewelacyjna. Wysyłka również była bardzo szybka. Z całego serca polecam Awa24.pl każdemu!

5 / 5 2018-05-22

Wszystko odbyło się poprawnie. Szybka wysyłka, dobre opakowanie. Polecam

5 / 5 2018-05-21

To moje pierwsze zakupy w tej drogerii i niestety nie powiodły się. Zawsze z niepokojem czytam opinie o innych sklepach, a zwłaszcza te złe. Zamówiłem klawiaturę na PS/2, a pomimo tego przysłano mi wersję na USB. Natychmiast skontaktowałem się ze sklepem i obiecano mi, że kurier przyjedzie już następnego dnia, żeby odebrać paczkę za koszt sklepu. I rzeczywiście tak było, a pieniądze zostały zwrócone na moje konto po 3-4 dniach. Ostatecznie otrzymałem moją klawiaturę po 2 dniach od złożenia zamówienia (pomimo wcześniejszej zapłaty, co powoduje zwykle opóźnienie o 1 dzień). Warto dodać, że w tym sklepie wiele produktów jest tańszych, a czasem nawet najtańszych, niż w innych internetowych sklepach. Pomimo tej małej wpadki, związek z rodzajem wtyczki, gorąco polecam ten sklep.

5 / 5 2018-05-16

Bardzo pozytywna współpraca; szybko i skutecznie zawarłam transakcje i otrzymałam towar. Polecam

2018-05-12

Solidnie i sprawnie przeprowadzony zakup.

5 / 5 2018-04-16

Udana transakcja. Polecam

5 / 5 2018-04-06

Jestem naprawdę szczęśliwa z przebiegu transakcji. Wszystko zostało dobrze wyjaśnione i zrozumiałe, łatwo było się skontaktować z doradcą. Piecyk dotarł szybko dzięki udanej współpracy z kurierem, który okazał się również niezwykle pomocny. Gorąco polecam tę firmę.

5 / 5 2018-04-06

Jestem bardzo zadowolona z przeprowadzonej transakcji. Wszystko zostało dokładnie i przejrzyście opisane, a także nawiązanie kontaktu z doradcą było łatwe. Piecyk został dostarczony szybko przez kuriera, który również okazał się bardzo pomocny. Gorąco polecam.

5 / 5 2018-03-23

sklep polecam.Błyskawiczna dostawa, świetny kontakt.

2018-03-20

dobry

5 / 5 2018-02-27

Bardzo szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2018-02-25

Produkt zgodny z opisem. Szybka realizacja.

2018-02-15

wiadomosci wiarygodne

5 / 5 2018-02-10

Polecam

5 / 5 2018-02-05

Łatwo, szybko i bez problemów.

5 / 5 2018-02-01

Sklep jak najbardziej OK.

5 / 5 2018-01-09

Bardzo szybka realizacja.

5 / 5 2018-01-08

Szybko i zgodnie z zamówieniem. Polecam ten sklep

5 / 5 2017-12-28

Wszystko ok

5 / 5 2017-12-28

Sklep ok szybka wysyłka ekspresowa

5 / 5 2017-12-21

Grunt to profesjonalizm i za to cenię sobie takie osoby ! Wszystko świetnie załatwione, bardzo dobry kontakt z osobą.

5 / 5 2017-12-19

Bardzo dobry sklep, polecam.

5 / 5 2017-12-19

Polecam

5 / 5 2017-12-15

OK

2017-12-04

rewelacja

5 / 5 2017-11-22

Bez zarzutów. Dziękuje i polecam

5 / 5 2017-11-16

Super sprzedawca. Dobry kontakt. Transakcja przebiegła pomyślnie. W przyszłości z pewnością jeszcze skorzystam z usług tego sprzedawcy.

5 / 5 2017-11-11

super sklep

5 / 5 2017-10-27

bardzo szybko, bez zastrzeżeń !

5 / 5 2017-10-19

Jest ok.paczka była zafoliowana na maksa.jestem zadowolona.

2017-10-08

AWA24 wywiązała się z zmówienia terminowo i dokładnie.

2017-10-06

Z pewnością tutaj wrócę :)

2017-10-04

Rewelacja!!!

5 / 5 2017-10-02

Wszystko w jak najlepszym porządku. Transakcja na najwyższym poziomie, wszystko szybko, sprawnie. Gorąco Polecam!!!

5 / 5 2017-09-28

Szybko i solidnie arykuł nie uszkodzony

2017-09-27

Nie mogę ocenić, bo do chwili obecnej przesyłka nie dotarła do adresata

5 / 5 2017-09-08

Towar zgodny z opisem, szybka wysyłka. Polecam sklep w 100%

0 / 5 2017-08-16

Nie mogę zmienić danych do wysyłki, pomimo wielu prób, w tym anulowania zamówienia. Podczas zamawiania podałem dane kurierowi i obecnie czekam na dostawę. Mam nadzieję, że paczka dotrze do mnie do piątku, jednak wiem, że to może być trudne. Zalecam płacenie przy odbiorze, ponieważ w przypadku płatności z góry, kurierzy często spóźniają się z przesyłkami. Jeśli zapłacisz przy odbiorze, przyniosą Ci paczkę nawet na drugi dzień rano.

5 / 5 2017-08-15

Jestem strasznie zadowolona z moich zakupów we wszystkich aspektach. Komunikacja była rewelacyjna, dbano o mnie jako klienta, otrzymałam dokładne informacje, a przede wszystkim zamówienie zostało realizowane bardzo szybko.

5 / 5 2017-08-10

Polecam

5 / 5 2017-08-03

Profesjonalnie i szybko. Polecam

5 / 5 2017-08-02

bogaty asortyment, szybka realizacja zamówienia

5 / 5 2017-08-01

Szybka realizacja zamówienia, bez problemów, towar zapakowany rzetelnie.

5 / 5 2017-07-31

Ok

5 / 5 2017-07-13

Pozytywna

5 / 5 2017-07-12

Jestem bardzo zadowolony, błyskawiczna dostawa wszystko bardzo dobrze zapakowane.

5 / 5 2017-07-10

Błyskawiczna wysyłka.Profesjonalne podejście do klienta.Polecam.

5 / 5 2017-07-05

Polecam. Tanio i szybko :)

5 / 5 2017-07-04

Szybko i sprawnie :)

2017-06-30

Rzetelny sklep

5 / 5 2017-06-28

Szybka realizacja i konkurencyjne ceny!!! Polecam

5 / 5 2017-06-25

Pozytywna

5 / 5 2017-06-23

polecam zakupy w sklepie AWA24. Szybka przesyłka i fachowe doradztwo.

5 / 5 2017-06-10

Towar ok , polecam wszystkim.

5 / 5 2017-06-02

Jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2017-05-24

Bardzo dobra, profesjonalna obsługa

2 / 5 2017-05-23

Zrealizowanie zamówienia odbywa się bardzo szybko, więc polecam tę firmę. Jednak obwarowanie odstąpienia od umowy, czyli zwrotu w ciągu 14 dni, jest nie do przyjęcia. Praktycznie jest formalnie zablokowane. Nie jest jasne, jak można przetestować produkt bez uszkodzenia oryginalnego opakowania, co jest niezbędnym warunkiem skorzystania z ustawowego prawa do odstąpienia od umowy. Ze względu na to, nie mogę polecić tej firmy.

5 / 5 2017-05-22

szybka i mila obsługa

2017-05-21

Rewelacja

2017-05-12

Duży wybór towarów w dobrej cenie.

2017-05-01

Kapitalny kontakt

5 / 5 2017-04-25

Polecam zakupy w tym sklepie. Ceny przystępne, sprawnie i szybko

5 / 5 2017-04-02

Szybka wysyłka, produkt pełnowartościowy.

5 / 5 2017-03-30

Polecam! Nie mam żadnych uwag, wszystko na najwyższym poziomie.

Rzetelne opinie o Awa24.pl

Awa24.pl

Siedziba
Nowodworce

WWW
http://www.awa24.pl

Email
[email protected]

Telefon
(85) 651-33-75

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie