Kategorie: / Komputery / Foto / RTV / Telefony / Biuro / Film i Muzyka / Pozostałe

azel-pol.pl Opinie Klientów

4.97/5.00 - ilość ocen: 64
opinie o azel-pol.pl
2019-03-23

Idealnie :)

2019-03-18

Dodatkowy plus za dostosowanie się do prośbyw uwagach dodatkowych.

5 / 5 2019-03-13

Szybka, sprawna i fachowa obsługa. Tak trzymać.

5 / 5 2019-03-09

Polecam gorąco, atrakcyjne ceny i bogaty asortyment.

2019-03-08

Wspaniały sklep

2019-02-28

Nie mam żadnych zastrzeżeń co do realizacji mojego zakupu

5 / 5 2019-02-28

Znakomita, wzorcowa transakcja zakończona szybkim otrzymaniem zamawianego towaru, o którym jako klient wiedziałem wszystko od początku do końca transakcji.

5 / 5 2019-02-22

Polecam :)

5 / 5 2019-02-14

Polecam

2019-02-10

Bardzo dobry sklep z zaangażowaniem.

5 / 5 2019-02-08

Wszystko jak najbardziej na plus. Łatwy kontakt, profesjonalna obsługa i przede wszystkim szybka wysyłka. Konkurencyjne ceny i miła obsługa.

5 / 5 2019-01-30

Szybko i sprawnie

5 / 5 2019-01-28

Wszystko ok.

5 / 5 2019-01-24

Polecam, szybka wysyłka.

5 / 5 2019-01-14

Polecam

5 / 5 2019-01-08

Bardzo dobry sklep. Sprawna i szybka obsługa. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-12-30

Pierwszy zakup i bardzo pozytywne wrażenie. Polecam wszystkim za profesjonalną obsługę

5 / 5 2018-12-26

Znakomita, wzorcowa transakcja zakończona szybkim otrzymaniem zamawianego towaru, o którym jako klient wiedziałem wszystko od początku do końca transakcji.

5 / 5 2018-12-24

Wszystko ok

5 / 5 2018-12-19

Super sklep bardzo szybka dostawa polecam

5 / 5 2018-12-12

super, polecam każdemu jestem bardzo zadowolony z obsługi klienta wszystko sprawnie i z profesjonalizmem

2018-12-03

Pozytywna na poziomie

5 / 5 2018-12-03

Polecam zakupy w tym sklepie;

5 / 5 2018-11-16

ok

5 / 5 2018-11-01

wszystko w porządku, polecam!

5 / 5 2018-10-30

Wszystko przebiegło wzorowo, zakupiony regał spełnił oczekiwania. Szczerze polecam.

5 / 5 2018-10-13

Szybka wysyłka. Polecam.

2018-09-30

Bardzo podobało mi się że dostałam telefon dotyczący paczki, zmiany formy wysyłki i zwrócono moją uwagę aby ostrożnie otwierać opakowanie.

5 / 5 2018-09-27

Wszystko super szybka przesyłka

5 / 5 2018-09-21

Polecam.

2018-09-19

Wszystko w jak najlepszym porządku

5 / 5 2018-09-12

Obsługa na najwyższym poziome. Szybko i sprawnie. Doskonały kontakt. Polecam.

5 / 5 2018-09-03

To pierwsze moje zakupy w Azel-pol ale na pewno nie ostatnie. Bardzo szybko otrzymałem zamówiony towar. Obsługa bez zarzutu.

5 / 5 2018-08-30

Jestem zadowolona. Polecam!

5 / 5 2018-08-14

Profesjonalizm w każdym calu :)

5 / 5 2018-08-11

Obsługa bardzo dobra. Polecam

2018-08-04

Bardzo miła obsługa. Bezproblemowy kontakt.

5 / 5 2018-08-04

Szybka i dobra obsługa. Dziękuję.

5 / 5 2018-07-30

Polecam

5 / 5 2018-07-19

Wszystko OK, polecam.

2018-07-16

Bez zarzutu

2018-07-13

Niestety z powodu błędu na stronie okazało się, że produkt już dawno został wycofany jednakże zostałem o tym poinformowany w ciągu godziny i mogłem liczyć na rekompensatę spowodowana tym błędem.

2018-07-06

Wszystko w jak najlepszym porządku, była mała obsuwa, ale Pan z obsługi zadzwonił i przedstawił jak się sprawy mają, także za to wielki plus :)

2018-07-02

żadnych zastrzeżeń

5 / 5 2018-07-02

Szczerze Polecam, firma naprawdę godna polecenia!!

2018-06-22

produkt taki jak w opisie,dobrze zapakowany, brak problemów

5 / 5 2018-06-16

Ok

5 / 5 2018-06-06

Jak najbardziej ok

5 / 5 2018-05-14

Bezproblemowy zakup. Polecam

5 / 5 2018-05-13

Polecam. Wszystko sprawnie i szybko

2018-05-05

Pozytywna na poziomie

2018-04-28

Łatwy i miły kontakt, produkt zgodny z opisem, sklep godny polecenia :)

5 / 5 2018-04-19

Polecam.

5 / 5 2018-04-13

Polecam w 100%

2018-04-01

Wszystko w najlepszym porządku

5 / 5 2018-03-19

Polecam. Miła i szybka obsługa !!!

5 / 5 2018-03-17

POLECAM

5 / 5 2018-03-16

Szybko i bezproblemowo. Polecam.

5 / 5 2018-01-28

POLECAM

5 / 5 2018-01-18

Ok

5 / 5 2018-01-15

ok. polecam

5 / 5 2018-01-10

Bardzo szybki kontakt i realizacja. Polecam.

2017-12-27

Wszystko w porządku, ekspresowa dostawa, cena niska

5 / 5 2017-11-11

Bardzo profesjonalna i szybka obsługa.

2017-11-07

W porządku

5 / 5 2017-10-26

Polecam

5 / 5 2017-10-24

SUper sklep

5 / 5 2017-10-06

Bardzo dobry sklep. Sprawna i szybka obsługa. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-09-29

Polecam wszystko ok

5 / 5 2017-09-22

Jestem zadowolona. Polecam!

2017-09-19

Wszystko w najlepszym porządku, błyskawiczna wysyłka.

2017-09-05

Perfekcyjnie - paczka była na drugi dzień i to zapakowana z dużą dbałością!

2017-08-25

bardzo dobra

5 / 5 2017-08-23

Polecam, Nic dodać nic ująć:)

2017-08-18

W porządku.

5 / 5 2017-08-17

Błyskawiczna przesyłka, towar zgodny z opisem, polecam.

3 / 5 2017-08-01

brak kontaktu zwrotnego,dosłownie- jakiegokolwiek.telefonicznego,sms,mailowego. przekierowanie strony celem potwierdzenia na strone główną sklepu.więc kolejny kardynalny amatorski błąd. tygodniowe opóżnie w realizacji zamówienia bez informacji . szczerze- odradzam. henryk.lange

2017-07-17

Wszystko sprawnie i wg opisu

5 / 5 2017-07-10

pozytywna

5 / 5 2017-06-27

To mój kolejny zakup w sklepie, jestem zadowolony w 100%. Szybka wysyłka, konkurencyjne ceny, sprawna realizacja. Zachęcam do zakupów w azel-pol.

5 / 5 2017-06-21

Polecam

2017-06-14

Bardzo sprawnie zrealizowane zamówienie.

5 / 5 2017-06-03

Polecam. Bez żadnych zarzutów

5 / 5 2017-05-28

Wszystko w jak Najlepszym porządku! Wspaniały Kontakt i szybka Reakcja! POLECAM :)

5 / 5 2017-05-23

Bardzo profesjonalny

5 / 5 2017-05-19

Szybko i sprawnie

2017-05-15

Produkt zgodny z opisem

5 / 5 2017-04-30

Atrakcyjne ceny, szybka realizacja zamówienia, polecam

5 / 5 2017-04-12

Szybka i sprawna przesyłka. Towar zgodny z opisem.

5 / 5 2017-03-29

Transakcja szybko i przyjemnie

Rzetelne opinie o azel-pol.pl

azel-pol.pl

Siedziba
Sterdyń

WWW
http://azel-pol.pl

Email
[email protected]

Telefon
25 787 0601

Komórka
500524495

Infolinia
25 787 0601

Logowanie