Kategorie: / Odzież i Obuwie

Balladine.com Opinie Klientów

średnia ocen: 4.76
opinie o Balladine.com
3 / 5 2019-03-25

zamówiłam sukienkę na prezent świąteczny, dostałam rabat za zapisanie się do newslettera. Niestety przy odbiorze okazało się. że firma nie odjęła tej kwoty. Zadzwoniłam i Pani powiedziała, że jedyna możliwość to nieodebranie przesyłki , jak poprawia kwotę to wyślą jeszcze raz, ale będzie to po świętach. Jestem zawiedziona jakością obsługi.

5 / 5 2019-03-24

:dobra jalośc oferowanych produktów, profesjonalna sprawna obsługa w sklepie:)

5 / 5 2019-03-21

Transakcja szybka i bezpieczna

5 / 5 2019-03-21

Bardzo sprawna obsługa, jakość zamówionej sukienki świetna, Zakup bardzo udany:)

5 / 5 2019-03-14

Super

4 / 5 2019-02-19

Wadą zmówionej sukienki była podszewka, odbiór w sklepie więc trudno ocenia jakość zapakowania

5 / 5 2019-02-15

profesjonalna obsluga

2019-02-12

Polecam na 100%

5 / 5 2019-02-10

Bardzo lubię robić zakupy w Balladine. Darmowa dostawa darmowy zwrot. Krótki termin oczekiwania i rozmiary odpowiadają moim rzeczywistym. Dziękuję Balladine.

5 / 5 2019-02-01

profesjolalna obsluga ,sklep godny polecenia

5 / 5 2019-01-18

Polecam.

4 / 5 2019-01-08

Bardzo dobra obsługa.

5 / 5 2019-01-01

polecam, szybka wysyłka

5 / 5 2018-12-28

Super profesjonalna obsluga. Szybka pomoc w rozwiazywaniu problemow. Jestem zadowolona z zakupu. Produkt zostal dostarczony bardzo szybko i w idealnym stanie. Jestem Bardzo zadowolona. Serdecznie Polecam!:)

5 / 5 2018-12-25

Profesjonalna obsługa .Polecam tę firmę.

5 / 5 2018-11-24

Bardzo szybko, profesjonalnie.

5 / 5 2018-11-23

polecam zakupy

5 / 5 2018-11-23

Polecam zakupy w sklepie.

5 / 5 2018-11-11

Z przyjemnością polecam zakupy w sklepie Balladine!:)

5 / 5 2018-11-07

Szybko, sprawnie

5 / 5 2018-11-07

Bardzo dobra obsługa, faCHOWE porady, szybko i przyjemnie

5 / 5 2018-10-21

Miła ,pomocna ,profesjonalna obsługa.Zamówiony towar idealny z rozmiarami podanymi w internecie na stronie firmy.Towar bardzo dobry jakościowo .

5 / 5 2018-10-20

Polecam

5 / 5 2018-10-18

Ok 100%

4 / 5 2018-10-08

Zakupione produkty prezentują dobrą jakość za właściwą cenę. Polecam zwłaszcza wyprzedaże.

5 / 5 2018-10-04

polecam!

5 / 5 2018-09-30

piękna

5 / 5 2018-09-27

Profesjonalna i szybka obsługa, zakupiona garsonka odpowiada moim oczekiwaniom .Jest identyczna jak na zdjęciu przedstawionym w ofercie Bardzo jestem zadowolona z zakupu i do tego błyskawiczna przaesyłka. Polecam ten sklep

5 / 5 2018-09-23

Transakcja szybka i bezproblemowa. Odbiór w dogodnym wybranym punkie z możliwością przymiarki i płatności przy odbiorze dodatkowo na plus.Polecam!

5 / 5 2018-09-19

super

5 / 5 2018-09-10

polecam

5 / 5 2018-09-08

Solidna firma polecam

5 / 5 2018-09-03

Dostawa szybko profesjonalnie.

5 / 5 2018-08-31

Bardzo dobry sklep z ładnymi produktami. Częsta odwiedzam ten sklep.

5 / 5 2018-08-26

Dobra jakość ubrań, rozmiar w sam raz, ładnie zapakowane, szybko dostarczone. Polecam

4 / 5 2018-08-25

Zamówienie zostało zrealizowane z poślizgiem i ostatecznie było niekompletne, ale panie w sklepie wytłumaczyły, co było powodem, przeprosiły i obiecały się odezwać, gdy interesujący mnie produkt będzie ponownie w sprzedaży.

5 / 5 2018-08-25

polecam

4 / 5 2018-08-06

Często robię zakupy w sklepie Balladine ze względu na jakość produktów i profesjonalną obsługę. Tym razem odsyłam sukienkę. Zamówiłam nieodpowiedni rozmiar. Polecam sklep innym klientkom.

5 / 5 2018-07-28

W porządku.

5 / 5 2018-07-21

Jestem zadowolona z produktu i obsługi. Polecam.

3 / 5 2018-07-19

jestem bardzo zadowolona z jakości zakupionego towaru jak i obsługi sklepu .

5 / 5 2018-07-18

Jedyny minus to klips zabezpieczający na sukience ale w sklepie stacjonarnym mi go zdjęto bez problemu

4 / 5 2018-07-08

Polecam zakupy w tym sklepie. Profesjonalna obsługa i zwrot bez żadnych problemów.

5 / 5 2018-07-06

wszystko ok

5 / 5 2018-07-04

Bardzo szybka wysyłka zamówienia. Polecam

5 / 5 2018-06-23

profesjonalna obsługa polecam

5 / 5 2018-06-18

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Zamówione artykuły bardzo ładne i zgodne z rozmarówką jaka została umieszczona na stronie.

5 / 5 2018-06-16

Jestem bardzo zadowolona z obsługi

5 / 5 2018-06-13

Zakupy udane

5 / 5 2018-06-06

Super, polecam

5 / 5 2018-05-30

Jestem bardzo zadowolona. Obsługa szybka , kompetentna . Chętnie kupuję w tym sklepie.

4 / 5 2018-05-27

Zamówienie zrealizowano bardzo sprawnie. Sukienki spełniły moje oczekiwania. Dobra Jakość w dobrej cenie.

4 / 5 2018-05-11

Polecam

5 / 5 2018-05-09

Polecam sklep. Szybka realizacja zamówienia, towar zgodny z opisem.

5 / 5 2018-05-04

Sklep oferuje przepiękne i wysokiej jakości ubrania z klasą, obsługa w sklepie życzliwa i bardzo pomocna, gorąco polecam!

5 / 5 2018-04-20

Polecam towar obsługę i kontakt

5 / 5 2018-04-15

polecam

5 / 5 2018-04-04

Miło, profesjonalnie i wszystko w temacie. :)

5 / 5 2018-03-27

Szybka dostawa, dobrze zapakowana przesyłka, błyskawiczny odbiór jednego produktu z dostawy. czekam na zwrot gotówki. Miła , kompetentna usługa i bardzo dobre produkty. Polecam bardzo.

5 / 5 2018-03-27

super

5 / 5 2018-03-26

Jak zwykle,szybko, sprawnie i profesjonalnie.

5 / 5 2018-03-26

Zakupy udane sa zawsze to co kupilam spelnialo moje oczekiwania

5 / 5 2018-03-24

Wszystko w porządku

5 / 5 2018-03-22

sprawnie, rzetelnie, profesjonalnie, polecam

5 / 5 2018-03-21

Profesjonalna, bardzo mila obsluga. Polecam

5 / 5 2018-03-17

bardzo dobra

5 / 5 2018-03-17

Polecam sklep.

5 / 5 2018-03-14

Super sklep

5 / 5 2018-03-10

Wszystko załatwione sprawnie, sukienka zgodna z opisem na stronie. Niestety zamówiłam zbyt małą więc musiałam odesłać.

5 / 5 2018-03-07

zawsze jestem zadowolona z obsługi w Balladine, na pewno będę wracać!!!

5 / 5 2018-03-03

Towar barzo dobrej jakosci, wielu znanych polskich producentow, obsluga mila, szybka realizacja zamowien. Przesylka do odebrania lub bezposrednio do domu, kilka opcji do wyboru- nawet dla osob ktore sa ciagle w pracy lub w domu z powodu malych dzieci.Bezproblemowe zwroty. Bardzo polecam ten sklep wszystkim, ktorzy poszukuja cos dla siebie, a w szczegolnosci tym, ktorzy lubia byc dobrze ubrani i cenia jakosc noszonych produktow.

5 / 5 2018-02-20

jestem bardzo zadowolona z zakupu

3 / 5 2018-02-19

Szybko i profesjonalnie wykonane

1 / 5 2018-02-18

profesjolalna obsluga ,sklep godny polecenia

5 / 5 2018-02-14

super towar.polecam

5 / 5 2018-02-11

WSZYSTKO OK NIESTETY SUKIENKA ZA DUŻA DLA TEŚCIOWEJ I ZROBIŁEM ZWROT

5 / 5 2018-02-08

profesjonalna obsługa , szybka dostawa jak najbardziej polecam ten sklep

5 / 5 2018-02-06

Jestem bardzo zadowolona z zakupów.

5 / 5 2018-01-28

Szybko i profesjonalnie wykonane

5 / 5 2018-01-28

Wszystko na najwyższym poziomie, od produktu po dostawę, bezpłatne i bezproblemowe zwroty, gdy np. rozmiar nie pasuje. Obowiązuje dewiza, ze klient musi być zadowolony. I jest!

5 / 5 2018-01-24

bardzo dobry

5 / 5 2018-01-23

Bardzo ładna sukienka

4 / 5 2018-01-10

Otrzymałam sukienkę w kolorze morski, a zamówiłam niebieski

5 / 5 2018-01-06

profesjonalna obsluga polecam ten sklep

5 / 5 2018-01-02

Super sklep miła obsługa ,odzież bez zarzutu dobra gatunkowo,wiele marek można wybierać zwłaszcza iż są liczne promocje oraz ważne że kupno oraz zwrot jest nie wychodząc z domu.POZDRAWIAM ANNA

3 / 5 2017-12-30

Otrzymałam nie ten produkt, który zamówiłam. Bluzka ze zdjęcia na stronie, to zupełnie inna niż ta, którą otrzymałam w przesyłce. Rozumiem, że to przedświąteczny pośpiech, ale ja na święta nie miałam bluzki, którą chciałam i tracę czas na zwroty i czekanie na kuriera nie ze swojej winy.

5 / 5 2017-12-19

Polecam na 100%

5 / 5 2017-12-08

Pełna profesjonalność.Godna polecenia.

5 / 5 2017-11-22

bardzo szybko otrzymalam kurtkę, która spełnia moje wymagania

5 / 5 2017-11-20

dobra obsługa

5 / 5 2017-11-18

Obsługa na wysokim poziomie. Towar dostarczony szybko i sprawnie.polecam

5 / 5 2017-11-12

super

5 / 5 2017-11-10

Wszystko super

5 / 5 2017-11-06

Polecam zakupy w sklepie balladine.

5 / 5 2017-10-30

Polecam sklep, Jestem zadowolona z zakupu. Pozdrawiam

5 / 5 2017-10-30

Jak zwykle super. Piękna sukienka Ledor. Realizacja zamówienia bez zarzutu. nie jest to mój pierwszy zakup i z pewnością nie ostatni.

5 / 5 2017-10-19

Zaznaczyłam odbiór w sklepie żeby móc obejrzeć produkt zanim za niego zapłacę. Bez problemu Pani rozpakowała i pozwoliła na spokojnie obejrzeć i się zastanowić. Bardzo polecam sklep.

5 / 5 2017-10-10

Szybko i sprawnie!!

5 / 5 2017-10-09

Super

4 / 5 2017-10-09

Bardzo fajny sklep.

5 / 5 2017-10-07

jestem zadowolona z obsługi i produktu

5 / 5 2017-10-05

Rewelacyjna obsługa i kontakt z klijentem

4 / 5 2017-09-30

Dobra jakość. Szybka obsługa. Polecam :)

5 / 5 2017-09-23

Polecam

4 / 5 2017-09-22

Często robię zakupy w sklepie Balladine ze względu na jakość produktów i profesjonalną obsługę. Tym razem odsyłam sukienkę. Zamówiłam nieodpowiedni rozmiar. Polecam sklep innym klientkom.

5 / 5 2017-09-15

Bardzo dobry sklep

5 / 5 2017-09-12

Wszystko OK. Polecam.

5 / 5 2017-09-11

Profesjonalna obsługa, szybka dostawa, super produkty

4 / 5 2017-09-07

Wszystko w porządku, tylko dojechał inny rozmiar niż zamówiony. W związku z tym zwrot towaru

5 / 5 2017-08-29

Nic dodać nic ująć. Wszystko tak jak powinno być OK

5 / 5 2017-08-21

Profesjonalnie

5 / 5 2017-08-21

Zakupy w sklepie Balladine sama przyjemność , szybka i sprawna obsługa, towar b.dobrej jakości. Rozmowa czat z Panią Katarzyna Krzyżewska była fachowa i konkretna-gorąco POLECAM Beata63

5 / 5 2017-08-18

Profesjonalna obsługa. Jak najbardziej polecam ten sklep

5 / 5 2017-08-02

Sklep posiada szeroką ofertę i szybko realizuje zamówienie. Polecam.

5 / 5 2017-07-28

Polecam

5 / 5 2017-07-27

Super

5 / 5 2017-07-14

Super spodnie, polecam grubaskom

4 / 5 2017-07-11

Polecam

3 / 5 2017-07-03

Otrzymałam nie ten produkt, który zamówiłam. Bluzka ze zdjęcia na stronie, to zupełnie inna niż ta, którą otrzymałam w przesyłce. Rozumiem, że to przedświąteczny pośpiech, ale ja na święta nie miałam bluzki, którą chciałam i tracę czas na zwroty i czekanie na kuriera nie ze swojej winy.

5 / 5 2017-07-02

Od kilku lat kupuję. Jestem bardzo zadowolona. Polecam

5 / 5 2017-06-28

Szybko otrzymałam przesyłkę,towar zgodny z opisem, niestety za mały i muszę odesłać. czeka na kuriera, ale do tej pory wszystko w najlepszym porządku. Wcześniejsze zamówienia były realizowane terminowo i jestem zadowolona z otrzymanych towarów.

5 / 5 2017-06-17

Profesjonalna obsługa

5 / 5 2017-06-12

Profesjonalna obsluga i szybkosc zlozonego zamowienia .

5 / 5 2017-06-09

Bardzo pozytywny sprzedawca.

5 / 5 2017-06-09

Firma godna polecenia i zaufania

5 / 5 2017-06-05

Świetny sklep i rewelacyjna obsługa

5 / 5 2017-05-11

wszystko ok

3 / 5 2017-05-11

Sklep online co raz częściej dostarcza towary różne od tego, co można zobaczyć na stronie. Pół biedy, gdy chodzi o za krótkie rękawy, można powiedzieć,że przecież miały być 7/8 czy 3/4, ale jeśli jest wyraźna różnica w jakości, co po jeansowe łatwo jest zauważyć, to niestety nie ma dla takiego wprowadzenia w błąd usprawiedliwienia.

5 / 5 2017-05-06

Polecam.

5 / 5 2017-05-01

Do polecenia

5 / 5 2017-04-26

Towar i realizacja zamówienia super. Polecam

5 / 5 2017-04-22

Polecam zakupy w sklepie. Profesjonalna obsługa. Jakość towarów bardzo dobra.

5 / 5 2017-04-17

jestem bardzo zadowolona z jakości zakupionego towaru jak i obsługi sklepu .

5 / 5 2017-04-17

Bardzo profesjonalna obsługa w sklepie przy ul. Świętokrzyskiej, szybko dostarczono zamówione ubrania do sklepu.

5 / 5 2017-04-09

jak najbardziej polecam ten sklep

5 / 5 2017-04-04

Rewelacyjna obsługa

4 / 5 2017-04-03

Super towar! Szybka dostawa

5 / 5 2017-03-28

Jestem zadowolona zarówno z jakości przesłanych sukienek, jak i z szybkości. Nic nie mogę napisać o tzw. obsłudze klienta, bo nie robiłam zwrotów, a wtedy dopiero można wg. mnie ocenić jej jakość

3 / 5 2017-03-26

Paczka przyszła do mnie otwarta i to perfidnie . Proponuję zmienić kuriera . Pozdrawiam

5 / 5 2017-03-26

Profesjonalna obsługa. Szybko i sprawnie.

Rzetelne opinie o Balladine.com

Balladine.com

Siedziba
Warszawa

WWW
http://www.balladine.com

Email
[email protected]

Telefon
(22) 649 40 67

Komórka
-

Infolinia
(22) 122 87 16

Logowanie