Kategorie: / Budownictwo / Dom i ogród

Baltic-interiors.com Opinie Klientów

średnia ocen: 3.41
opinie o Baltic-interiors.com
1 / 5 2024-04-02

Dziwne, że jeszcze utrzymują się na rynku, chyba właściciele się zmienili, albo dalej ściemniają.

1 / 5 2023-09-28

Portal trójmiasto usunął moją negatywną opinię odnośnie Baltic Int. Dlatego zamieszczam ją tutaj. Firma chaos pod każdym względem.

1 / 5 2023-09-09

Sami sobie wystawiają pozytywne opinie i na nie odpowiadają. Dno.

1 / 5 2023-08-13

Nie polecam. Właściciele nie ogarniają podstawowych informacji.

1 / 5 2023-05-09

Baltic International nawiązało współpracę z Kocan meble, którzy słyną z niskiej jakości wykonania: oszczędzanie na używanych materiałach, montaż powierzany osobom bez doświadczenia, a także sprzedawanie zniszczonych mebli i zarysowanych.

1 / 5 2023-04-05

Marna firma, typowy wykończeniowy fastfood.

1 / 5 2023-04-04

Palenie rzuciłem 15 lat temu. Po przygodach z BI znowu zacząłem palić. Szkoda zdrowia na współpracę z nimi.

1 / 5 2023-03-07

Na planowanym zakończeniu mieszkania, zarządzanie i koordynacja projektu są bardzo słabe. Klient jest traktowany z dużą niechęcią jako osoba tylko potrzebna do zdobywania pieniędzy. Mamy wiele niedociągnięć, a jakość usług nie jest adekwatna do ceny. Właściciele tej firmy muszą jeszcze wiele się nauczyć, zwłaszcza pokory i szacunku wobec klientów.

1 / 5 2023-02-02

Ogromne rozczarowanie. Szkoda czasu i pieniędzy.

1 / 5 2023-01-28

Brak organizacji same pomyłki Brak organizacji, umowa masakra

1 / 5 2023-01-17

Współpraca z nimi to jakiś koszmar. Sprawdziłem, że dużo pozytywnych komentarzy na ich temat to fałszywki. Żenada.

1 / 5 2022-11-28

Na portalach trójmiasto i Google usuwa się negatywne opinie na temat Business Intelligence (BI), co powoduje, że ogólna ocena tej usługi jest niewiarygodnie wyższa. W rzeczywistości firma BI jest słaba i nie spełnia oczekiwań.

1 / 5 2022-11-07

Nierzetelna firma, która posiłkuje się pozytywnymi opiniami z fałszywych kont społecznościowych.

2 / 5 2022-10-21

Proszę być ostrożnym wobec tej firmy, zwłaszcza w stosunku do podwykonawców stolarzy. W firmie panuje chaos organizacyjny, brakuje wiedzy fachowej, a osoby kierujące firmą są aroganckie. Główny nacisk kładziony jest na szybki zysk, oparty na agresywnym marketingu, a nie na jakości usług. Jedyne pochwały należą się glazurnikom.

2 / 5 2022-10-21

Proszę być ostrożnym wobec tej firmy, zwłaszcza w kontekście podwykonawców zajmujących się stolarką. Istnieje chaos w organizacji, brak specjalistycznej wiedzy i arogancja ze strony osób zarządzających przedsiębiorstwem. Firma kładzie nacisk głównie na szybki zysk oparty na agresywnych działaniach marketingowych, a nie na jakości świadczonych usług. Jedyną pozytywną opinię można wyłącznie przypisać glazurnikom.

1 / 5 2022-01-19

To była kompletna tragedia - pełna błędów i pomyłek, a do tego arogancki szef, który mnie zastraszał, grożąc, że jeśli nie zapłacę kolejnej raty przed terminem (mimo że już wpłaciłam zaliczkę), to nie rozpocznie prac. Na dodatek kratka wentylacyjna była zakryta szafką, a ściany były brudne. To było absolutnie żenujące. Nawet mojemu największemu wrogowi nie poleciłabym tego miejsca. Nawet Castorama ma lepszą obsługę.

1 / 5 2021-12-04

Nie jesteśmy z mężem zadowoleni ze współpracy z BI. Pracownicy są niekompetentni. W firmie panuje chaos, trudno uzyskać i przekazać jakiekolwiek informacje. Już na pierwszym spotkaniu z projektantką okazało się, że nie jest to firma profesjonalna. Pani nie była przygotowana do rozmowy, mimo, że wcześniej ustaliliśmy czego ta rozmowa będzie dotyczyć. Mieliśmy wysłać przykładowe aranżacje, które się nam podobają. Zrobiliśmy to, ale na spotkaniu pani Karolina oznajmiła nam, że nie dostała naszego maila i w związku z tym na kartce zanotuje jakie kolory nam się podobają (!!!). Wprawiło nas to w osłupienie, bo nie tak miało to wyglądać. W końcu wyszło na to, że mail jednak doszedł... Wtedy jeszcze mieliśmy nadzieję, że to po prostu wypadek przy pracy, ale potem było już tylko gorzej. Brak kontaktu, gubienie projektu, tłumaczenia, że jest się zawalonym robotą, dlatego opóźnienie. Gdyby nie zaliczka jaką wpłaciliśmy, podziękowalibyśmy za taką współpracę. Dwa razy zmieniano nam projektantkę. W firmie panuje totalny chaos, każdy robi co chce. Pretensje, że klient chciałby cokolwiek się dowiedzieć ("to nie jest call-centre" usłyszeliśmy za którymś razem...) Koordynator budowy nie istniał. Zero kontaktu. Źle naliczane były faktury, mylono numery katalogowe podanych przez nas produktów, np. zamiast czarnych lamp sufitowych firma kupiła białe (!!!). Podobnie ze sprzętem agd. Gdy myśleliśmy, że już gorzej być nie może okazało się, że podwykonawca, który robił zabudowę stolarską w kuchni źle wymierzył blat (za kilka tysięcy), zamontował korpusy szafek nie w tych kolorach, które podane były w projekcie. Panowie kilka razy przyjeżdżali wymieniać fronty i szuflady. Ale najlepsze wyszło już gdy zaczęliśmy mieszkać. Po jakimś m-cu zaczęliśmy odczuwać zapachy z kuchni sąsiadów. Okazało się, że panowie stolarze wymontowali z wentylacji klapę zwrotną, która zamontowana była przez dewelopera (nie poinformowali nas o tym fakcie, mimo, że deweloper wyraźnie zaznaczył, że NIE można jej wymontowywać). Być może ktoś powiedział o tym koordynatorowi budowy, tylko, że on istniał tylko na papierze. Klapkę notabene zostawiono w pudełku z rzeczami po remoncie) Efekt tego jest taki, że wszystkie "smrodki" od sąsiadów przechodzą nam do mieszkania. Fuszerka totalna. Zgłosiliśmy to oczywiście to firmy i przez miesiąc nie było odzewu. W tym czasie sami zakupiliśmy klapkę zwrotną do okapu i mąż uszczelnił rurę łączącą okap z pionem wentylacyjnym. Trochę się poprawiło, ale nadal czuliśmy zapachy obiadów sąsiadów. Po dalszej analizie okazało się, że jest jeszcze gdzieś nieszczelność i prawdopodobnie nie uszczelniono wystarczająco dziury (wejścia rury do pionu wentylacyjnego) tylko po prostu zasłonięto ją meblami kuchennymi. Nie mam pojęcia kto na to wszystko pozwolił. Ktoś jednak nie dopełnił swoich obowiązków i nie przypilnował panów montujących okap. Teraz wypadałoby demontować pół kuchni. Poza tym "fachowcy" nie zamontowali filtrów wentylacyjnych, tylko zostawili je "luzem" na podłodze.... Mogłabym jeszcze wymieniać i wymieniać. To była najgorsza współpraca ever, a raczej brak jakiejkolwiek współpracy. Baltic Interiors to megalomańska firma. Nie polecam, a wręcz odradzam. Naprawdę trzeba mieć końskie zdrowie, żeby z nimi przetrwać. My męczymy się już 2 lata. Dodam jeszcze, że niepochlebne komentarze są przez firmę usuwane i to też dobrze o nich nie świadczy.

5 / 5 2021-01-15

Po przeczytaniu pozytywnych opinii w internecie, postanowiliśmy skorzystać z usług Baltic Interiors i bez wątpienia polecam tę firmę. Ich obsługa była przyjemna, zrealizowali nasz projekt zgodnie z naszą wizją i przeprowadzili wszystko sprawnie, bez większych komplikacji. Teraz mieszkamy w nowym miejscu i jesteśmy bardzo zadowoleni z wyboru tej firmy.

5 / 5 2021-01-08

super, terminowo, polecam szczerzej

1 / 5 2020-11-13

Baltic Interiors nie zapewniło przyzwoitego wykończenia domu. Przekroczyli termin o 27 dni, a zespół remontowy popełnił wiele błędów, np. niezgodność wykonania z planem, samowola budowlana, uszkodzenia i zabrudzenia. Podłoga drewniana została położona z defektami, a wykończenie kominka było tak beznadziejne, że trzeba było go poprawiać. Klienci mieli do czynienia z tragikomedią, kompletnym chaosem na placu budowy i w biurze, a pracownicy byli niekompetentni i często zmieniali stanowiska. Do tego dochodziła szantażowanie klientów, przez przywłaszczenie kluczy do nieruchomości, co jest całkowicie niezgodne z polskim prawem. Niemniej jednak pracownicy Baltic Interiors nie zdawali sobie z tego sprawy. Policja interweniowała, gdy klienci zaczęli składać skargi. Nie polecam tej firmy nikomu. To najgorsza firma, z jaką miałem do czynienia.

Rzetelne opinie o Baltic-interiors.com

Baltic-interiors.com

Siedziba
Sopot

WWW
http://baltic-interiors.com/

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
690 906 660

Infolinia
-

Logowanie