Kategorie: / Pozostałe

Bcaa.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.17
opinie o Bcaa.pl
5 / 5 2019-01-14

Rewelacyjny sklep. Kontakt z obsługą zamówień bardzo szybki, dostawa zawsze następnego dnia. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w tym sklepie i zdecydowanie polecam wszystkim. :)

2018-12-22

Sklep internetowy oferuje przepiękne produkty (shakery), na które niestety się skusiłam. Po 2 dniach otrzymałam informację o braku jednego z produktów (na stronie internetowej nadal możliwy do zakupienia). Odpisując na maila wybrałam zamiennik. Po kolejnych 2 dniach ponownie otrzymałam dokładnie takiego samego maila o braku shakera. Zadzwoniłam na infolinię, gdzie odebrał bardzo miły Pan, wyjaśnił i zapewnił że na następny dzień zostanie wysłana moja paczka. Minęły kolejne 2 dni i po raz 3 otrzymałam tego samego maila o braku shakera. Napisałam maila - brak jakiejkolwiek odpowiedzi. Ponownie zadzwoniłam na infolinię- moje maile były nawet nieodczytane- a co gorsza Pan oznajmił mi, że wybrany przeze mnie zamiennik jest nieosiągalny i procedura (kolejna) zamiany shakera musi zostać powtórzona.(Oba produkty nadal dostępne na stronie internetowej) Potulnie kolejny raz wchodzę na stronę i szukam zamiennika, wysyłam maila z moją decyzją i dla pewności dzwonię do nich, żeby potwierdzić czy odczytali- odczytali dopiero gdy zadzwoniłam. Po takiej przeprawie- eureka!!! na następny dzień otrzymałam paczkę. Hurra paczuszka dotarła- otwieram a tam nie moje produkty!!!! Pisząc maila do nich o zaistniałej sytuacji nagle się okazało, że sklep potrafi zareagować na maile w ciągu godziny. Podając godziny możliwości odebrania przez kuriera paczki prosiłam o podanie mi informacji, kiedy mam oczekiwać kurier. Po raz kolejny- zero odzewu. Kurier do mnie przyjechał, a ja nawet nie wiedziałam, że mam się go spodziewać. Ostatni raz dzwonię na infolinię, aby wyjaśnić zaistniałą sytuację oraz dowiedzieć się, czy prawidłowa paczka została do mnie nadana. Okazało się że nie, ale oczywiście właśnie jest pakowana. Przemiły Pan zapewnił mnie, że do paczki zostaną dopakowane gratisy od firmy w ramach przeprosin za zaistniałe sytuacje. Gratisów nie było w paczce.... reasumując, jest to najgorszy sklep internetowy, z jakiego miałam nieprzyjemność korzystania w całym swoim życiu, a uwierzcie mi, jest ich sporo.

5 / 5 2018-11-04

Pozytyw 100% SZYBKO I BEZPROBLEMOWO POLECAM!

5 / 5 2018-10-01

Pełen profesjonalizm na całej linii. Szybko, tanio i uprzejmie. Gorąco polecam. Towar Swiezutki.

2018-06-05

Expresowa realizacja zamówienia, robię zakupy w tym sklepie nie pierwszy raz, więc mogę polecić w 100%. Dziękuję i pozdrawiam

5 / 5 2018-05-29

Zamówiłem 2 op. 1kg produktu Creashot. Po 6 dniach od zamówienia - otrzymałem 4 opakowania 0,5 kg Creashot 2 (czyli zupełnie innego produktu). Uzgodniłem ze sklepem, że przetestuję jedno opakowanie, jeśli będzie ok - to zostawię. Nie było ok, w 2 z 4 opakowań produkt był zbrylony. Poprosiłem o wymianę (nieużywanych) produktów na te, które zamawiałem. Od tego momentu kontakt ze sklepem się urwał. W dniu pisania tego komentarza nie mam odpowiedzi od sklepu od 11 dni (mimo, że co 2-3 dni upominałem się mailowo). To było moje ostatnie zamówienie w tym sklepie.

5 / 5 2018-03-26

Obsługa klienta na 100% zadowolenia. Towar bez zastrzeżeń. Polecam !!!

5 / 5 2018-02-13

Kontakt, dostawa bez problemu. Wszystko ok na 100%

1 / 5 2017-12-21

Sklep sprzedaje produkty, których aktualnie nie ma na stanie. Nie informuje o tym klientów. Zero informacji dla klienta i zero inicjatywy w postaci zaproponowania innego produktu lub rezygnacji z tego jednego, który blokuje zamówienie. Dopiero po kontakcie z mojej strony udało się coś wynegocjować i przesyłkę wysłano. Ogólnie taki brak kontaktu z klientem to wielki minus sklepu.

5 / 5 2017-11-17

100% pozytyw.Kupujcie tylko w BCAA.Wszystkim polecam bo warto!!!!!!!

2 / 5 2017-09-14

Kupowałem w tym sklepie kilka razy i nie polecam. Wysyłka 3 dni później (za każdym razem), pomimo że pieniądze są na koncie sklepu natychmiast.

5 / 5 2017-08-17

wszystko super, jak najbardziej polecam!

2017-08-10

Zamówienie zrealizowane na czas, towar bez zastrzeżeń.

2 / 5 2017-05-08

Przesyłka i zamówienie ok, ale nie polecam. Po przetestowaniu jednego z produktów dodałam recenzję z informacją o jego BARDZO słabej rozpuszczalności (co w mojej opinii dyskwalifikuje go jako dobry zakup), niestety odmówiono publikacji. Dlatego uważam, że sklep jest nierzetelny, publikują tylko pozytywne komentarze.

5 / 5 2017-04-08

Szybko,bez komplikacji,towar zgodny z zamówieniem, ja jestem zadowolona. Na pewno jeszcze tu będę zamawiać :)))

Rzetelne opinie o Bcaa.pl

Bcaa.pl

Siedziba
Łódź

WWW
http://www.bcaa.pl

Email
[email protected]

Telefon
(042) 630-22-60

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie