Kategorie: / Odzież i Obuwie / Zegarki i biżuteria

Be-wild.pl Opinie Klientów

1.25/5.00 - ilość ocen: 12
opinie o Be-wild.pl
1 / 5 2019-03-20

Przyłączam się do negatywnych opinii. 26 lutego wysłałam zamówienie i przelew. Do chwili obecnej nie otrzymałam przesyłki ! Nigdy w zyciu !!!

3 / 5 2019-02-08

Witam. Może zacznę od tego. Zobaczyłam reklamowaną super stronę. Weszłam- mówię kurczę, extra ciuchy, które ładnie wyglądają i w dodatku tanie Zrobiłam zamówienie za 150 zł. Kilka dni później stwierdziłam,że może wejdę na opinię. I takim tropem trafiłam tutaj. Fatalne opinie. Trochę się przeraziłam. Cóż. napisałam do nich email, że jeżeli do 60 dni nie dostanę rzeczy, które zakupiłam, będę zmuszona zgłosić sprawę do organów ścigania o oszustwo. NO więc, przyszły mi rzeczy. Te ponoć wspaniałe. Przyszły z Chin. Zapakowane, jak by były z aliexpress. Dodatkowo ich materiał. To są po prostu zwykłe szmaty, których nie da sięubrać,bo są tak sztuczne. Zamawiając o rozmiar większy ( wolę większy, by później ewentualnie zwężyć) to przyszły o rozmiar mniejszy .. xD Dlatego każdy, kto nawet będzie chciał zamawiać z tej strony, 100 procentowo ODRADZAM ! Lepiej zapłacić więcej w butiku, widzieć daną rzecz, niż kupić takie badziewie. Moja wiadomość niech będzie przestrogą dla innych kupujących. Jak najdalej od tych złodziei.

2 / 5 2018-11-17

Żałuję, że dopiero teraz przeczytałam opinie o sklepie. Zamówienie złożyłam 27.12.2018. Maila z informacją o nadaniu przesyłki dostałam 8.01.2019. Oczywiście do dzisiaj (23.01.2019) nic nie przyszło. Dwa dni temu napisałam do nich wiadomość, ale nie łudzę się, że w ogóle odpowiedzą. BARDZO NIE POLECAM!!

2018-10-21

Jak to mówią? Mądry Polak po szkodzie? Zamiast najpierw poczytać opinie.... Zamówiłam na tej stronie, piękny, śliczny sweterek, przelew zrobiony natychmiast, po 3 dniach dostałam powiadomienie, że towar wysłany (23 października). Ucieszyłam się, czekam, czekam i czekam przesyłki nie ma po dziś dzień. Napisałam wiadomość do wielmożnych Państwa, że jeżeli nie dostanę towaru, bądź zwrotu pieniędzy, sprawę kieruję do organów ścigania, odpisali, że nie interesują ich moje pogróżki i że jak minie 59 dni to towar albo dostanę, albo pieniądze. Minęło już dużo więcej niż 59 dni i ani towaru ani pieniędzy nie widzę. Ktoś jest chętny na pozew zbiorowy? Jestem po szkole prawniczej, mogę się tym zająć.

1 / 5 2018-10-15

Przyłączam się do negatywnych opinii. 3 grudnia wysłałam zamówienie i przelew. Do chwili obecnej ( 13.02.19 ) nie otrzymałam przesyłki ! Nigdy w zyciu !!!

1 / 5 2018-09-07

Tragedia!! Oszustwo!!

1 / 5 2018-09-03

Zrobiłam zakupy na dość dużą kwotę i 2 listopada niby paczka została została wysłana. Do tej pory nie dostarczyli do mnie. Poczekam tydzień i zgłaszam fakt na policję.

1 / 5 2018-08-26

Zacznę od tego, że to banda oszustów. Nie odpowiadają na maile i nie ma numeru kontaktowego, w razie potrzeby. Popełniłem ten sam błąd co większość ludzi zamawiających z tej "niezłej" strony.

1 / 5 2018-07-25

Totalny negatyw. Zamówienie opłacone, ponad dwa tygodnie minęły i nie ma ani zamówienia anit pieniędzy

1 / 5 2018-03-22

czy jest ktoś zainteresowany złożeniem zbiorowego pozwu? oczywiście zamówienie złożone, pieniążki przelane i koniec kontaktu... dopiero teraz wpadłam na genialny pomysł poszukać opinii na temat Be wild, może dla tego, że głównie kupuję przez internet i pierwszy raz spotykam się z takim oszustwem i ignorancją

Rzetelne opinie o Be-wild.pl

Be-wild.pl

Siedziba
-

WWW
http://be-wild.pl

Email
[email protected]

Telefon
-

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie