Kategorie: / Biuro

Bhpex.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.85
opinie o Bhpex.pl
5 / 5 2019-03-24

Bardzo duży wybór produktów BHP i szybka realizacja zleceń. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2019-03-20

Fantastyczny sklep z szybką realizacją kiedy coś potrzebne nam jest na 'już'. Bardzo miła obsługa i profesjonalny materiał. Gorąco polecam:))

5 / 5 2019-03-18

Pełen profesjonalizm, wszystko przebiegło dobrze. Udana i szybka transakcja.

5 / 5 2019-03-05

sklep bogaty w akcesoria, tu znajdziecie to czego szukacie i potrzebujecie, serdecznie polecam

5 / 5 2019-03-05

Szybka i miła transakcja. Solidna firma, zamówienie zrealizowali wzorowo i błyskawicznie :)

5 / 5 2019-02-25

szybko ,sprawnie , solidnie ,polecem

5 / 5 2019-02-23

Wszystko szybko, sprawnie i perfekcyjnie.Polecam

5 / 5 2019-02-22

pozytywna

5 / 5 2019-02-21

Sklep uratował mi życie przed sanepidem. Dokumentację otrzymałem w 5 min, zaniosłem do sanepidu i nie mieli uwag ufff. Ogromne podziękowania dla zespołu BHPEX

5 / 5 2019-02-11

Polecam. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w BHPEX. Kontakt z obsługą był bardzo sprawny, pomocni pracownicy. Wysyłka towaru na czas.

5 / 5 2019-02-09

Sklep wykonał usługę opracowania instrukcji bezpieczeństwa pożarowego. Instrukcja została zaakceptowana przez PSP za pierwszym razem - w ogóle nie było uwag. Dziękuję tej firmie a innym oczywiście polecam. CELUJĄCO

5 / 5 2019-01-28

"Wystarczy słowo reszta jest gadaniem" ZNAKOMITY.

4 / 5 2019-01-28

Wszystko super,POLECAM mała uwaga:koszt przesyłki dość wysoki

5 / 5 2019-01-26

Kontakt bezproblemowy, dostawa bardzo szybka. Jakość towaru - wyśmienita. Polecam sprzedającego

5 / 5 2019-01-23

Zamówione produkty dotarły szybko, polecam zakupy od tej firmie. Solidna współpracy godna pochwalenia.

5 / 5 2019-01-22

Profesjonalnie zrealizowane zamówienie na oznakowania, jestem bardzo zadowolony. Przesyłka bardzo szybko dotarła do firmy.

5 / 5 2019-01-20

Oceniam na 5 gwiazdek, w pełni zasłużenie. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.

5 / 5 2019-01-18

Zakupione znaki ewakuacyjne są w porządku. Sklep szybko wysłał paczkę, polecam.

5 / 5 2019-01-16

B.miły kontakt. Szybka wysyłka.Cena ok

5 / 5 2019-01-15

Polecam tę firmę, współpraca udana. Miła obsługa klienta, nawet bardzo pomocna, świadcząca fachową pomoc. Dostawa zamówienia na czas.

4 / 5 2019-01-12

. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-08

bardzo rzetelnie realizuje zamówienia, gorąco polecam

5 / 5 2019-01-05

super instrukcja. polecam

5 / 5 2019-01-04

jak zwykle nie zawodni

5 / 5 2019-01-02

Wszystko ok. Profesjonalna obsługa, bezproblemowy kontakt i terminowa realizacja mojego zamówienia.

5 / 5 2018-12-17

super pani Kornelia M., która pomogła

5 / 5 2018-12-16

Wszystko szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-12-14

Polecam sklep wszystkim. Moja transakcja była szybka a dostarczone materiały bardzo dobrze przygotowane

4 / 5 2018-12-13

Polecam współpracę

5 / 5 2018-12-02

Szybka realizacja, nie mam zastrzeżeń. Kontakt telefoniczny bardzo dobry, jestem zadowolona z obsługi i jakości produktów.

5 / 5 2018-11-26

W mojej opinii jest super :) paczka wysłana szybko, dobrze zabezpieczona. Poziom obsługi klienta oceniam także bardzo dobrze.

5 / 5 2018-11-20

Bardzo dobry poziom obsługi klienta, polecam współpracę z BHPEX. Zakup produktów do biura oceniam pozytywnie.

5 / 5 2018-10-31

Bardzo udana współpraca. Zamówienie odebrałem, towar się zgadza, wszystko ładnie i porządnie zapakowane. Kurier dostarczyl paczkę terminowo.

5 / 5 2018-10-25

Zamawiałem kilka rzeczy do biura, dotarły błyskawicznie, wspaniały kontakt ze sklepem. 5/5 :)

4 / 5 2018-10-20

OK

5 / 5 2018-10-20

Wszystko ok, solidna firma. Współpraca bardzo udana, zamówione rzeczy dotarły szybko do firmy.

4 / 5 2018-10-16

Szybko i solidnie

5 / 5 2018-10-11

SUPER SPRZEDAWCA

5 / 5 2018-10-06

Szeroka oferta dobry kontakt

5 / 5 2018-10-02

Bardzo kompetentna i miła obsługa

5 / 5 2018-09-19

Dobra jakość zapakowania przesyłki. Wszystkie zamówione produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2018-09-15

Wszystko jak najbardziej ok, odbiór osobisty w super siedzibie w ciągu jednego dnia, naprawdę POLECAM gorąco!!! Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.

5 / 5 2018-09-02

Współpraca bardzo udana. Transakcja sfinalizowana szybko i zgodnie z ustaleniami. Polecam.

5 / 5 2018-08-28

Jestem bardzo zadowolony. Szeroka gama produktów. Napewno skorzystam w przyszłości.

5 / 5 2018-08-21

Obsługa bardzo miła. Zamówienie szybko wysłane i dostarczone :)

5 / 5 2018-08-19

Dobry poziom obsługi klienta, zakup od tej firmy był bardzo korzystny.

5 / 5 2018-08-16

Polecam firmę BHPEX. Współpraca udana. Bardzo miła obsługa klienta, fachowe doradztwo i pomoc. Produkty wysokiej jakości.

5 / 5 2018-08-12

Polecam, wszystko bardzo pozytywnie. Miła i sympatyczna obsługa, szybka wysyłka zamówienia.

5 / 5 2018-08-04

Produkt w 100% kompletny i wartościowy.

5 / 5 2018-07-29

Zamówienie szybko wysłane i dostarczone, bezpiecznie zapakowana paczka.

5 / 5 2018-07-28

Bardzo przydatny sklep dla prowadzących firmę. Ekspresowa obsługa. Materiały wykonane na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-07-28

Wysoki poziom obsługi klienta, a dostawa wszystkich produktów terminowa. Polecam tę firmę.

5 / 5 2018-07-17

Szybko wysłane zamówienie. Produkty zgodne z informacjami ze strony.

5 / 5 2018-06-30

Rzetelna obsługa, szybka realizacja zamówienia, bardzo szczegółowy opis dotyczący statusu przesyłki, sklep w 100% godny polecenia.

4 / 5 2018-06-29

Z zakupów jestem bardzo zadowolony - reakcja Sprzedawcy bardzo szybka [nawet w dniu wolnym od pracy] Pozdrawiam i polecam

5 / 5 2018-06-29

Pełen pozytyw. Sprawna realizacja zamówienia, obsługa pomocna i miła. Paczka dobrze zapakowana, jest ok :)

4 / 5 2018-06-16

pozytywna

5 / 5 2018-05-30

PROFESJONALNA OBSŁUGA SZYBKO I SPRAWNIE

4 / 5 2018-05-23

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko odbyło się ok. Na każdym etapie realizacji zamówienia miałam informację na skrzynkę elektroniczną co się dzieje.

5 / 5 2018-05-16

Obsługa bardzo profesjonalna, jest dobrze. Towar dotarł szybko, wszystko się zgadza z opisem, polecam serdecznie

5 / 5 2018-05-06

Transakcja profesjonalnie i szybko przeprowadzona.

4 / 5 2018-05-03

Wszystko w porządku - bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-04-29

dobra jakość zapakowania przesyłki, dostawa była terminowa, jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2018-04-06

Dobry kontakt, miła obsługa i szybka wysyłka zamówionych produktów do firmy.

5 / 5 2018-04-04

bardzo mili i uczynni ludzie, pomoc gwarantowana w wybitnie profesjonalny sposób

5 / 5 2018-03-26

Dostawa na czas, produkty zgodne z opisem, polecam tę firmę.

5 / 5 2018-03-20

szybka i profesjonalna.

5 / 5 2018-02-23

Dobrze zapakowana przesyłka, wysyłka na czas. Zasłużona pozytywna ocena.

5 / 5 2018-02-22

Bardzo dobry kontakt, transakcja przebiegła szybko i sprawnie, Serdecznie dziękuję i polecam

5 / 5 2018-02-11

Jakość przesyłki bardzo dobra. Dostawa błyskawiczna. Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-02-04

Sklep bardzo poważnie podchodzący do obsługi Klienta. Wszystko przebiegło szybko, sprawnie, bez problemów. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-01-05

Bardzo polecam zakupy expresowe

4 / 5 2018-01-03

godny polecenia

4 / 5 2017-12-13

rzetelna i sprawna obsługa

4 / 5 2017-11-20

Dość bogata oferta ale przydało by się więcej szczegółów o oferowanych artykułach.

5 / 5 2017-11-07

Zamówienie odebrane, wszystko jest ok. Solidna firma, polecam i na pewno jeszcze nie raz będę u was dokonywał zamówień.

5 / 5 2017-10-19

BArdzo ciekawa oferta. Realizacja szybka. Dokumentacja obszerna. Polecam!

5 / 5 2017-10-16

Bardzo miła obsługa. Szybko i na czas. Polecam

5 / 5 2017-10-12

Szybka i sprawna transakcja. Towary wysłane błyskawicznie, dostarczone bezpiecznie przez kuriera. Polecam zakupy od tej firmy.

5 / 5 2017-10-02

Jakość i profesjonalizm, bardzo polecam :) Szybka transakcja z terminowym dostarczeniem przesyłki do firmy.

5 / 5 2017-09-23

bardzo szybka realizacja zamówienia. sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-09-22

Zamówiona dokumentacja oceny ryzyka zawodowego jest jak najbardziej ok...Polecam.

5 / 5 2017-09-18

W pełni profesjonalne podejście do sprzedaży, natychmiastowa przesyłka, książka HACCP którą zakupiłam uratowała mój sklepik. Polecam!!!!!!!!!

4 / 5 2017-09-05

Nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2017-09-05

Realizacja sprawna, profesjonalna, jesteśmy zadowoleni z kupna. Polecam sklep. Przesyłka była znakomicie zapakowana.

4 / 5 2017-09-03

Współpracuję z Wami kilka lat, nie rozumie oceny produktu ponieważ z niego nie korzystam. Mogę wypowiadać się tylko o sklepie bhpex. Pozdrawiam

5 / 5 2017-08-27

Świetny kontakt z obsługą klienta, wysyłka zamówienia błyskawiczna. Przesyłka odebrana, zakup uważam za udany w 100% :)

5 / 5 2017-08-26

Wysoki profesjonalizm i obsługa klienta. Firma BHPEX zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie a współpraca była korzystna.

4 / 5 2017-08-24

Pozytywna

5 / 5 2017-08-21

Bardzo dobre opracowania ORZ. Ekspresowa wysyłka. Super Sprzedawca.

5 / 5 2017-08-18

Pozytywnie. Wysyłka zamówionych artykułów nastąpiła szybko, a paczka dotarła w terminie.

5 / 5 2017-08-07

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Na pewno jeszcze nie raz będę korzystała. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-07-19

Profesjonalnie i szybko. Dostawa zamówionych towarów bezpieczna, wszystko dobrze popakowane. Jestem zadowolony.

5 / 5 2017-07-14

Zamówienie dotarło w całości, wszystkie produkty zgadzają się z informacjami ze strony. Polecam.

5 / 5 2017-07-08

Szybko i profesjonalnie. Zamówienie zrealizowane na czas, kontakt z firmą bardzo dobry, szybkie odpowiedzi na maile.

5 / 5 2017-07-07

Sprawna obsługa i realizacja zamówionych produktów do firmy. Dostawa błyskawiczna. Polecam zakupy u tej firmy.

5 / 5 2017-07-03

Paczka dotarła na czas. Wszystko dobrze zapakowane i zabezpieczone w transporcie. Produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2017-06-24

Dobry poziom obsługi klienta, świetny kontakt z firmą BHPEX. Jestem zadowolona ze współpracy, profesjonalna firma bez dwóch zdań.

5 / 5 2017-06-12

Taki sklep jest potrzebny, widać ,że się ciągle rozwija , poszerza asortyment, wyprzedza klienta i wychodzi jego potrzebom na przeciw , bardzo dobrze oceniam ten sklep i korzystam z niego regularnie.

5 / 5 2017-06-04

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-26

szybko, sprawnie i na temat

4 / 5 2017-05-17

Goraco polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-05-16

Polecam. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-05-14

Szybka i bezproblemowa realizacja. Dobra cena, jestem zadowolony i serdecznie polecam.

5 / 5 2017-05-14

Terminowa realizacja. Wszystko ok. Profesjonalna obsługa klienta.

4 / 5 2017-05-10

Szybko i profesjonalnie. super.

5 / 5 2017-04-30

Naprawdę mogę polecić z czystym sumieniem....

5 / 5 2017-04-20

Polecam. Miła i pomocna obsługa klienta, sprawnie przeprowadzona transakcja.

2017-04-16

Z firmą nie ma żadnego kontaktu - nie odbiera telefonów, nie odpisuje na maile. Poziom merytoryczny tragiczny - dokumenty zakwestionowane przez Inspekcję Pracy, a firma ma to g... Zdecydowanie odradzam zakupy w BHPex.pl.

5 / 5 2017-04-16

Super :) dostawa zamówienia błyskawiczna. Kontakt bezproblemowy. Polecam sklep BHPEX.

5 / 5 2017-04-05

Polecam

Rzetelne opinie o Bhpex.pl

Bhpex.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://www.bhpex.pl

Email
[email protected]

Telefon
684114000

Komórka
603883388

Infolinia
0801011300

Logowanie