Kategorie: / Biuro

Bhpex.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 4.85
opinie o Bhpex.pl
5 / 5 2019-03-24

Bardzo duży wybór produktów BHP i szybka realizacja zleceń. Polecam wszystkim ten sklep.

5 / 5 2019-03-20

Fantastyczny sklep z szybką realizacją kiedy coś potrzebne nam jest na 'już'. Bardzo miła obsługa i profesjonalny materiał. Gorąco polecam:))

5 / 5 2019-03-18

Pełen profesjonalizm, wszystko przebiegło dobrze. Udana i szybka transakcja.

5 / 5 2019-03-05

sklep bogaty w akcesoria, tu znajdziecie to czego szukacie i potrzebujecie, serdecznie polecam

5 / 5 2019-03-05

Szybka i miła transakcja. Solidna firma, zamówienie zrealizowali wzorowo i błyskawicznie :)

5 / 5 2019-02-25

szybko ,sprawnie , solidnie ,polecem

5 / 5 2019-02-23

Wszystko szybko, sprawnie i perfekcyjnie.Polecam

5 / 5 2019-02-22

pozytywna

5 / 5 2019-02-21

Sklep BHPEX był moim wybawieniem przed kontrolą sanepidu. Dostałem potrzebną dokumentację w zaledwie 5 minut, od razu zaniosłem ją do sanepidu i na szczęście nie mieli żadnych zastrzeżeń. Chcę serdecznie podziękować całemu zespołowi BHPEX za pomoc.

5 / 5 2019-02-11

Polecam. Jestem bardzo zadowolony z zakupów w BHPEX. Kontakt z obsługą był bardzo sprawny, pomocni pracownicy. Wysyłka towaru na czas.

5 / 5 2019-02-09

Sklep z sukcesem zrealizował usługę przygotowania instrukcji bezpieczeństwa przeciwpożarowego. Instrukcja została zaakceptowana przez Państwową Straż Pożarną bez żadnych uwag. Bardzo dziękuję tej firmie za profesjonalne podejście i z pewnością polecam ją również innym. Wykonalność zadania została oceniona na najwyższym poziomie.

5 / 5 2019-02-09

Sklep poprosił o wykonanie instrukcji bezpieczeństwa pożarowego, która została zaakceptowana przez Państwową Straż Pożarną za pierwszym razem bez żadnych uwag. Jestem bardzo zadowolony z usługi świadczonej przez tę firmę i zdecydowanie polecam ją innym. Jakość ich pracy jest doskonała.

5 / 5 2019-01-28

"Wystarczy słowo reszta jest gadaniem" ZNAKOMITY.

4 / 5 2019-01-28

Wszystko super,POLECAM mała uwaga:koszt przesyłki dość wysoki

5 / 5 2019-01-26

Kontakt bezproblemowy, dostawa bardzo szybka. Jakość towaru - wyśmienita. Polecam sprzedającego

5 / 5 2019-01-23

Zamówione produkty dotarły szybko, polecam zakupy od tej firmie. Solidna współpracy godna pochwalenia.

5 / 5 2019-01-22

Profesjonalnie zrealizowane zamówienie na oznakowania, jestem bardzo zadowolony. Przesyłka bardzo szybko dotarła do firmy.

5 / 5 2019-01-20

Oceniam na 5 gwiazdek, w pełni zasłużenie. Zamówienie zrealizowane błyskawicznie.

5 / 5 2019-01-18

Zakupione znaki ewakuacyjne są w porządku. Sklep szybko wysłał paczkę, polecam.

5 / 5 2019-01-16

B.miły kontakt. Szybka wysyłka.Cena ok

5 / 5 2019-01-15

Polecam tę firmę, współpraca udana. Miła obsługa klienta, nawet bardzo pomocna, świadcząca fachową pomoc. Dostawa zamówienia na czas.

4 / 5 2019-01-12

. Gorąco polecam.

5 / 5 2019-01-08

bardzo rzetelnie realizuje zamówienia, gorąco polecam

5 / 5 2019-01-05

super instrukcja. polecam

5 / 5 2019-01-04

jak zwykle nie zawodni

5 / 5 2019-01-02

Wszystko ok. Profesjonalna obsługa, bezproblemowy kontakt i terminowa realizacja mojego zamówienia.

5 / 5 2018-12-17

super pani Kornelia M., która pomogła

5 / 5 2018-12-16

Wszystko szybko i profesjonalnie

5 / 5 2018-12-14

Polecam sklep wszystkim. Moja transakcja była szybka a dostarczone materiały bardzo dobrze przygotowane

4 / 5 2018-12-13

Polecam współpracę

5 / 5 2018-12-02

Szybka realizacja, nie mam zastrzeżeń. Kontakt telefoniczny bardzo dobry, jestem zadowolona z obsługi i jakości produktów.

5 / 5 2018-11-26

W mojej opinii jest super :) paczka wysłana szybko, dobrze zabezpieczona. Poziom obsługi klienta oceniam także bardzo dobrze.

5 / 5 2018-11-20

Bardzo dobry poziom obsługi klienta, polecam współpracę z BHPEX. Zakup produktów do biura oceniam pozytywnie.

5 / 5 2018-10-31

Bardzo udana współpraca. Zamówienie odebrałem, towar się zgadza, wszystko ładnie i porządnie zapakowane. Kurier dostarczyl paczkę terminowo.

5 / 5 2018-10-25

Zamawiałem kilka rzeczy do biura, dotarły błyskawicznie, wspaniały kontakt ze sklepem. 5/5 :)

4 / 5 2018-10-20

OK

5 / 5 2018-10-20

Wszystko ok, solidna firma. Współpraca bardzo udana, zamówione rzeczy dotarły szybko do firmy.

4 / 5 2018-10-16

Szybko i solidnie

5 / 5 2018-10-11

SUPER SPRZEDAWCA

5 / 5 2018-10-06

Szeroka oferta dobry kontakt

5 / 5 2018-10-02

Bardzo kompetentna i miła obsługa

5 / 5 2018-09-19

Dobra jakość zapakowania przesyłki. Wszystkie zamówione produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2018-09-15

Wszystko jak najbardziej ok, odbiór osobisty w super siedzibie w ciągu jednego dnia, naprawdę POLECAM gorąco!!! Pozdrawiam i życzę Wesołych Świąt.

5 / 5 2018-09-02

Współpraca bardzo udana. Transakcja sfinalizowana szybko i zgodnie z ustaleniami. Polecam.

5 / 5 2018-08-28

Jestem bardzo zadowolony. Szeroka gama produktów. Napewno skorzystam w przyszłości.

5 / 5 2018-08-21

Obsługa bardzo miła. Zamówienie szybko wysłane i dostarczone :)

5 / 5 2018-08-19

Dobry poziom obsługi klienta, zakup od tej firmy był bardzo korzystny.

5 / 5 2018-08-16

Polecam firmę BHPEX. Współpraca udana. Bardzo miła obsługa klienta, fachowe doradztwo i pomoc. Produkty wysokiej jakości.

5 / 5 2018-08-12

Polecam, wszystko bardzo pozytywnie. Miła i sympatyczna obsługa, szybka wysyłka zamówienia.

5 / 5 2018-08-04

Produkt w 100% kompletny i wartościowy.

5 / 5 2018-07-29

Zamówienie szybko wysłane i dostarczone, bezpiecznie zapakowana paczka.

5 / 5 2018-07-28

Bardzo przydatny sklep dla prowadzących firmę. Ekspresowa obsługa. Materiały wykonane na najwyższym poziomie.

5 / 5 2018-07-28

Wysoki poziom obsługi klienta, a dostawa wszystkich produktów terminowa. Polecam tę firmę.

5 / 5 2018-07-17

Szybko wysłane zamówienie. Produkty zgodne z informacjami ze strony.

5 / 5 2018-06-30

Rzetelna obsługa, szybka realizacja zamówienia, bardzo szczegółowy opis dotyczący statusu przesyłki, sklep w 100% godny polecenia.

4 / 5 2018-06-29

Z zakupów jestem bardzo zadowolony - reakcja Sprzedawcy bardzo szybka [nawet w dniu wolnym od pracy] Pozdrawiam i polecam

5 / 5 2018-06-29

Pełen pozytyw. Sprawna realizacja zamówienia, obsługa pomocna i miła. Paczka dobrze zapakowana, jest ok :)

4 / 5 2018-06-16

pozytywna

5 / 5 2018-05-30

PROFESJONALNA OBSŁUGA SZYBKO I SPRAWNIE

4 / 5 2018-05-23

Nie mam żadnych zastrzeżeń. Wszystko odbyło się ok. Na każdym etapie realizacji zamówienia miałam informację na skrzynkę elektroniczną co się dzieje.

5 / 5 2018-05-16

Obsługa bardzo profesjonalna, jest dobrze. Towar dotarł szybko, wszystko się zgadza z opisem, polecam serdecznie

5 / 5 2018-05-06

Transakcja profesjonalnie i szybko przeprowadzona.

4 / 5 2018-05-03

Wszystko w porządku - bez zastrzeżeń.

5 / 5 2018-04-29

dobra jakość zapakowania przesyłki, dostawa była terminowa, jestem zadowolony z zakupu

5 / 5 2018-04-06

Dobry kontakt, miła obsługa i szybka wysyłka zamówionych produktów do firmy.

5 / 5 2018-04-04

bardzo mili i uczynni ludzie, pomoc gwarantowana w wybitnie profesjonalny sposób

5 / 5 2018-03-26

Dostawa na czas, produkty zgodne z opisem, polecam tę firmę.

5 / 5 2018-03-20

szybka i profesjonalna.

5 / 5 2018-02-23

Dobrze zapakowana przesyłka, wysyłka na czas. Zasłużona pozytywna ocena.

5 / 5 2018-02-22

Bardzo dobry kontakt, transakcja przebiegła szybko i sprawnie, Serdecznie dziękuję i polecam

5 / 5 2018-02-11

Jakość przesyłki bardzo dobra. Dostawa błyskawiczna. Polecam jak najbardziej.

5 / 5 2018-02-04

Sklep bardzo poważnie podchodzący do obsługi Klienta. Wszystko przebiegło szybko, sprawnie, bez problemów. Zdecydowanie polecam

5 / 5 2018-01-05

Bardzo polecam zakupy expresowe

4 / 5 2018-01-03

godny polecenia

4 / 5 2017-12-13

rzetelna i sprawna obsługa

4 / 5 2017-11-20

Dość bogata oferta ale przydało by się więcej szczegółów o oferowanych artykułach.

5 / 5 2017-11-07

Zamówienie odebrane, wszystko jest ok. Solidna firma, polecam i na pewno jeszcze nie raz będę u was dokonywał zamówień.

5 / 5 2017-10-19

BArdzo ciekawa oferta. Realizacja szybka. Dokumentacja obszerna. Polecam!

5 / 5 2017-10-16

Bardzo miła obsługa. Szybko i na czas. Polecam

5 / 5 2017-10-12

Szybka i sprawna transakcja. Towary wysłane błyskawicznie, dostarczone bezpiecznie przez kuriera. Polecam zakupy od tej firmy.

5 / 5 2017-10-02

Jakość i profesjonalizm, bardzo polecam :) Szybka transakcja z terminowym dostarczeniem przesyłki do firmy.

5 / 5 2017-09-23

bardzo szybka realizacja zamówienia. sklep godny polecenia.

5 / 5 2017-09-22

Zamówiona dokumentacja oceny ryzyka zawodowego jest jak najbardziej ok...Polecam.

5 / 5 2017-09-18

W pełni profesjonalne podejście do sprzedaży, natychmiastowa przesyłka, książka HACCP którą zakupiłam uratowała mój sklepik. Polecam!!!!!!!!!

4 / 5 2017-09-05

Nie mam zastrzeżeń

5 / 5 2017-09-05

Realizacja sprawna, profesjonalna, jesteśmy zadowoleni z kupna. Polecam sklep. Przesyłka była znakomicie zapakowana.

4 / 5 2017-09-03

Współpracuję z Wami kilka lat, nie rozumie oceny produktu ponieważ z niego nie korzystam. Mogę wypowiadać się tylko o sklepie bhpex. Pozdrawiam

5 / 5 2017-08-27

Świetny kontakt z obsługą klienta, wysyłka zamówienia błyskawiczna. Przesyłka odebrana, zakup uważam za udany w 100% :)

5 / 5 2017-08-26

Wysoki profesjonalizm i obsługa klienta. Firma BHPEX zrobiła na mnie bardzo dobre wrażenie a współpraca była korzystna.

4 / 5 2017-08-24

Pozytywna

5 / 5 2017-08-21

Bardzo dobre opracowania ORZ. Ekspresowa wysyłka. Super Sprzedawca.

5 / 5 2017-08-18

Pozytywnie. Wysyłka zamówionych artykułów nastąpiła szybko, a paczka dotarła w terminie.

5 / 5 2017-08-07

Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Na pewno jeszcze nie raz będę korzystała. Polecam wszystkim.

5 / 5 2017-07-19

Profesjonalnie i szybko. Dostawa zamówionych towarów bezpieczna, wszystko dobrze popakowane. Jestem zadowolony.

5 / 5 2017-07-14

Zamówienie dotarło w całości, wszystkie produkty zgadzają się z informacjami ze strony. Polecam.

5 / 5 2017-07-08

Szybko i profesjonalnie. Zamówienie zrealizowane na czas, kontakt z firmą bardzo dobry, szybkie odpowiedzi na maile.

5 / 5 2017-07-07

Sprawna obsługa i realizacja zamówionych produktów do firmy. Dostawa błyskawiczna. Polecam zakupy u tej firmy.

5 / 5 2017-07-03

Paczka dotarła na czas. Wszystko dobrze zapakowane i zabezpieczone w transporcie. Produkty zgodne z opisem.

5 / 5 2017-06-24

Dobry poziom obsługi klienta, świetny kontakt z firmą BHPEX. Jestem zadowolona ze współpracy, profesjonalna firma bez dwóch zdań.

5 / 5 2017-06-12

Ten sklep jest niezwykle potrzebny. Zauważam, że stale się rozwija oraz rozszerza swoje produkty, zawsze zaspokajając potrzeby klienta i idąc mu naprzeciw. Bardzo pozytywnie oceniam ten sklep i regularnie z niego korzystam.

5 / 5 2017-06-12

Ten sklep jest niezbędny, widać, że stale się rozwija, rozszerza swoją ofertę, antycypuje potrzeby klienta i stara się zaspokoić je z góry. Bardzo pozytywnie oceniam ten sklep i korzystam z niego regularnie.

5 / 5 2017-06-04

Wszystko ok

5 / 5 2017-05-26

szybko, sprawnie i na temat

4 / 5 2017-05-17

Goraco polecam zakupy w tym sklepie

5 / 5 2017-05-16

Polecam. Szybko i sprawnie.

5 / 5 2017-05-14

Szybka i bezproblemowa realizacja. Dobra cena, jestem zadowolony i serdecznie polecam.

5 / 5 2017-05-14

Terminowa realizacja. Wszystko ok. Profesjonalna obsługa klienta.

4 / 5 2017-05-10

Szybko i profesjonalnie. super.

5 / 5 2017-04-30

Naprawdę mogę polecić z czystym sumieniem....

5 / 5 2017-04-20

Polecam. Miła i pomocna obsługa klienta, sprawnie przeprowadzona transakcja.

0 / 5 2017-04-16

Nie jesteśmy w stanie nawiązać żadnej komunikacji z firmą - nie odbiera telefonów ani nie odpowiada na maile. Jakość usług jest bardzo niska - Inspekcja Pracy zakwestionowała dokumenty, a firma nie potrafi sobie z tym poradzić. Zdecydowanie odradzam dokonywanie zakupów na stronie BHPex.pl.

0 / 5 2017-04-16

Nie mam żadnego sposobu na nawiązanie kontaktu z firmą, ponieważ nie odbierają telefonów ani nie odpowiadają na moje emaile. Jakość usług oferowanych przez tę firmę jest bardzo niska, potwierdza to Inspekcja Pracy, która zakwestionowała ich dokumenty. Również nie polecam dokonywania zakupów na stronie BHPex.pl.

5 / 5 2017-04-16

Super :) dostawa zamówienia błyskawiczna. Kontakt bezproblemowy. Polecam sklep BHPEX.

5 / 5 2017-04-05

Polecam

Rzetelne opinie o Bhpex.pl

Bhpex.pl

Siedziba
Zielona Góra

WWW
http://www.bhpex.pl

Email
[email protected]

Telefon
684114000

Komórka
603883388

Infolinia
0801011300

Logowanie