Kategorie: / Pozostałe

Bigsklep.pl Opinie Klientów

średnia ocen: 2.50
opinie o Bigsklep.pl
2 / 5 2019-02-28

Nie polecam najgorszy sklep gdzie kupowałem oszuści.Towaru nie dostałem.Od ponad miesiąca proszę o zwrot pieniędzy Pani która sprzedaje mówi ,że są jakieś opóźnienia i nie może się doprosić Pani z księgowości o zrobienie przelewu jakaś paranoja. Nie może podać telefonu do właściciela firmy.Czekam do końca roku na zwrot pieniędzy inaczej zgłaszam sprawę na policje. ZANIM KUPISZ COŚ W TYM SKLEPIE ZASTANÓW SIĘ DWA RAZY.

2018-11-13

Oszuści!!! Towaru nigdy nie dostałam, zwrotu pieniędzy też nie!! Byłam u Rzecznika Praw Konsumenta, kazał wysłać wezwanie do zapłaty listem poleconym za potwierdzeniem odbioru, ale oczywiscie nikt nie odebral listu!! Poza tym Rzecznik dopatrzyl sie ze w jakiejs bazie firm widnieje falszywy adres utrudniający dotarcie do firmy!! Dzwoniąc do firmy dysponentka odpowiada grając na zwłokę, że pieniądze zaraz wyślą itd itp!! Złodzieje!! UNIKAĆ JAK OGNIA!!!

1 / 5 2018-10-31

wielki negatyw !!! sklepu należy unikać jak ognia - nie realizuje zamówień i nie zwraca środków pieniężnych Zamówiony przedmiot nigdy nie dotarł do syna.

1 / 5 2018-06-05

Buty Nike Air Max 90. Na buty czekałem 34 dni, po zakupie po 2 miesiącach użytkowania odkleiły sie podeszwy w obydwu butach. Obecnie jestem na etapie oczekiwania zwrotu pieniędzy po reklamacji niezgodności towaru z umową. Powinienem otrzymać po 14 dniach od dostarczenia zawiadomienia a czekam już 30 dni. Kolejny mój krok to zawiadomienie policji o oszustwie na odległość. Wnioski pozostawiam dla przyszłych konsumentów

2 / 5 2018-05-01

ZAMÓWIIŁAM TOWAR - buty w maju 2015, dokonałam przelew, A TOWARU NIE MA OD 3 miesięcy, w czerwcu dowiedziałam się że towar nie jest dostępny, poprosiłam o zwrot pieniędzy, których do tej pory nie otrzymałam. NIE POLECAM TEGO SKLEPU

5 / 5 2018-02-23

Zamówiłam w tym sklepie buty dla siebie i swojego męża, przesyłka dotarła do nas w określonym czasie, kurier się wcześniej z nami kontaktował, tak jak o to poprosiłam rozmawiając z Panią na infolinii. Jesteśmy z butów zadowoleni. Polecam !

1 / 5 2017-12-02

oszuści, zmówiony i zapłacony towar nie przyszedł, brak kontaktu z sprzedającym.

2 / 5 2017-12-01

Sklep jest beznadziejny. Nie otrzymałem butów przez ponad miesiąc po zamówieniu 4.11.2014 więc poprosiłem o zwrot pieniędzy, jednak i tego się nie doczekałem. Telefony NIE SĄ odbierane nigdy pod żaden z podanych numerów, a na emaile odpisują łaskawie co kilka dni - mimo to nie da się z nimi dogadać. Jedyne co mi pozostało to zgłosić to na policję. NIE POLECAM

2017-11-26

Zamówiłem kurtki które były niezgodne z opisem - odesłałem w styczniu mamy koniec marca - nie dostałem zwrotu za kurtki które kosztowały ponad tysiąc złotych. wysyłałem emaile dzwoniłem - żadnego odzewu

2017-10-18

Zamówiłam i opłaciłam towar, który był na stronie. Zadzwoniłam z pytaniem o to, kiedy będzie przesyłka. Okazało się, że towaru w ogóle nie ma. Po licznych mejlach i telefonach, prawie dwa miesiące od zamówienia, nadal nie odzyskałam pieniędzy.

5 / 5 2017-09-27

Świetny sklep. Jestem zadowolona z współpracy z tym sklepem. Buty otrzymałam. produkt jest całkowicie zgodny z moimi wymaganiami.

2017-08-05

Ogólnie polecam zakupy w tym sklepie, Panie z infolinii są bardzo pomocne i miłe. Buty są wygodne, oryginalne, co prawda trzeba czekać na dostawę, ale poza tym nie mam żadnych zastrzeżeń.

5 / 5 2017-05-19

Moja przygoda z tym sklepem zaczęła sie w połowie listopada. Zamówiłam plecak za kilka set złotych, widziałam, że dostawa może potrwać trochę dlatego też uzbroiłam się w cierpliwość, po okolo mieciącu poinformowano mnie, o braku zamówionego produktu wraz z prośbą o podanie numeru konta, aby zwrócić pieniądzę, no ok, może się zdarzyć. Mamy kwiecień, pieniędzy nadal nie odzyskałam, pomimo telefonów i e-mail kierowanych do tego sklepu, w połowie lutego dostałam wiadomość, ze firma ma jakies problemy finansowe i ze może to potrwać trochę dłużej niż zwykle, ale to co teraz sie dzieje to przesada! od tamtej pory żadnego odzewu od sklepu! zastanawiam sie co dalej zrobić z tą sprawą.

2017-04-22

Omijajcie ten sklep dalekim łukiem, nie dotarł do mnie ani zamawiany towar, ani pieniądze o które domagam się już 3 miesiąc. Zgłosiłam wczoraj sprawę do Rzecznika konsumenta - czas pokaże jak sprawa się zakończy. Piszcie e-maile, aby mieć podkładkę na ewentualność.

1 / 5 2017-04-16

Dokonałem zamówienia na buty wpłacając jednocześnie pieniądze, jednak po kilku dniach jeszcze przed wysłaniem przesyłki dokonałem anulowania zamówienia. Wysłałem maila potwierdzającego anulacje, oraz nr konta na który oczekuje zwrotu wpłaconych pieniędzy. wykonałem też telefon do BOK. Pani w BOK odpowiedziała że mają na to czas 21 dni. Minął już miesiąc a pieniędzy do tej pory nie otrzymałem. Na maile pisane do BOKu z pytaniem kiedy otrzymam zwrot też nie dostaje żadnej odpowiedzi. Wielokrotnie od lat robię zakupy w różnych sklepach internetowych, często dokonywałem zwrotów bądź wymian towaru i nigdy nie spotkałem się z taką ignorancją klienta jak w tym sklepie !!! Zastanawiam się gdzie mogę się teraz skierować aby móc odzyskać swoje pieniądze..Swoją drogą dziwne też , że sklep ma tyle negatywnych opinii, i tylu osobom zwleka ze zwrotem pieniędzy a wciąż funkcjonuje w świetle prawa....

Rzetelne opinie o Bigsklep.pl

Bigsklep.pl

Siedziba
ŁÓDŹ

WWW
http://bigsklep.pl

Email
[email protected]

Telefon
786 12 12 12

Komórka
-

Infolinia
-

Logowanie